Reklama

Chloupky na nohou

Pavel (Po, 20. 7. 2015 - 20:07)

jj Přesně, už sem uplně...No urcite zkus kosmeticky salon a depilaci voskem nebo cukrovou pastou na intimni partie. Uvidis sama...

Peta22 (St, 18. 7. 2012 - 13:07)

Mám naprosto stejný...jj Přesně, už sem uplně zoufalá.. no laser u mě zatím v úvahu nepřipadá, protože jsem teprve teď dodělala vysokou, takže... no právě na vyrážku mi ten pudr moc nepomáhá se mi zdá dost to pálí. Bože jak já závidím každý svý kamarádce, která se o to pár dní vůbec nemusí starat.

Zuzka (Út, 17. 7. 2012 - 22:07)

Dobrý den, mám problém s...Mám naprosto stejný problém, takže ti úplně rozumím. Je to strašný mindrák co se týká oblékání, sexu, pohodlí a vůbec všeho. Vždycky mi bylo do breku, když ostatní holky nosily sukýnky a šortky a já se pařila v kalhotách. A u mě bohužel zdaleka nejde jen o nohy.
Koupila jsem si nedávno permanentku na trvalou IPL epilaci, ale po prvním ošetření nevidím žádné výsledky a bohužel jsem na to nečetla moc dobré ohlasy. Jediné co je spolehlivé je laser, ale cena je strašně vysoká a navíc to také není úplně natrvalo. Nezbývá než doufat, že snad někdo objeví něco skutečně účinného dřív než půjdeme do důchodu:-/. Jinak ohledně vyrážky a zarůstání chloupků už jsem toho přečetla a vyzkoušela dost, jediné co můžu doporučit je dětský pudr po depilaci nebo holení. On pokožku nejen dezinfikuje, ale zároveň ji vysuší, takže se nezapaří a pupínků je o dost méně, hlavně pokud jde o ta třísla.

Peta22 (Ne, 15. 7. 2012 - 12:07)

Dobrý den, mám problém s chloupky na nohou i na tříslech a nevím už jak to řešit. Mám odjakživa problém s holením nohou a zhoršuje se to. Mám velmi silné a husté chloupky, když se holím žiletkou, tak za prvé to nikdy nejde oholit úplně, vždy je to na dotek cítit a taky se mi dělají stroupky, vyrážka a hrozně to pálí. Nemůžu se toho vůbec zbavit. Zkoušela jsem epilátor, ale po čase to začalo zarůstat, tak jsem se musela vrátit k žiletce. Vždy se jeden den oholím tak to jde a od druhého dne už musím nosit kalhot, rpotože je to hodně vidět a uplně krátké to holit nejde, to hrozně bolí. Nrvím si už vůbec rady co s tím.

Reklama

Přidat komentář