Reklama

Vyšupání neboli vyšlehání pomláskou

Vážení (Po, 5. 5. 2014 - 15:05)

Jasně, mrkněte na to, to stojí za to!

ó (Po, 5. 5. 2014 - 11:05)

Na Youtube je Ladislav...To je ten kuchařskej Mengele?

Vážení (Po, 5. 5. 2014 - 09:05)

Na Youtube je Ladislav Hruška, který stojí na nástupišti a dává ohledně tohoto tématu pokyny! Koukněte na to...

jirka (Ne, 4. 5. 2014 - 11:05)

Já dostal přes lesklé legíny a štípe to stejně jako přes holou .

Markéta (Ne, 4. 5. 2014 - 11:05)

Opravdu se tady někdo...Já dostala to pomlázkou za trest mimo Velikonoce a bylo to přes kalhotky i tak to byla děsná zkušenost nepřeju nikomu

Jana (So, 3. 5. 2014 - 20:05)

Opravdu se tady někdo vyžívá ve výprasku na holý zadek ovšem v životě na Velikonoční pondělek je to jinak. Neznám žádnou, která si nechá stáhnout kalhotky atd. Vše se děje v klidu a umírněně, nevěřte nějakému slavomanovi.

Návštěvník (Ne, 15. 11. 2020 - 00:11)

Tak tu jedna přeci jenom je. U nás nám kluci stahují i kalhotky. Přijdou stáhnou nám rifle nebo sukni stáhnou kalhotky, a už to jede. Prostě jednou za rok vidí kluci od nás naše kundicky, no a?

ú (So, 3. 5. 2014 - 09:05)

Pomlázkou, když se...To je úchylárna, táta 16 leté dceři dává na prdel v kalhotkách.

Markéta (So, 3. 5. 2014 - 07:05)

Já dostala taky pomlázkou...Pomlázkou, když se přitlačí, to strašně štípe, jednou jsem s ní taky dostala mimo velikonoce.To mi bylo asi tak 16.Dnes je mi 26tak už si to tak přesně nepomatuji ale dobře si pamatuji za co.Hlídala jsem brášku,byli jsme na hřišti a já tam potkala spolužačku s jejím brachou ,tak jsem se s nimi trochu zapovídala.Než jsem se zpomatovala tak brácha byl najednou pryč,to víte jak jsem se lekla.Běhali jsme kolem,ale brácha byl pryč.Naštěstí si ho všimla sousedka a přivedla ho domů.Když jsem přišla domů tak jdem si oddychla,že se mu nic nestalo.Máma si povídala se sousedkou a jen mi řekla,počkej až příjde táta.Seděla jsem ve svém pokoji a když přišel táta krve by se ve mne nedořezalo.Oba pakpřišli za mnou do pokoje a já přiznala jak to bylo.Také i to ,že jsme byli tam kde jsme nebyli.Zasluhuješ výprask a také ho dostaneš.Nadechla jsem se ale nebyla jsem schopná nic říct,máma řekla tátovi aby to udělal s citem abych si mohla ve škole sednout a potom přinesla z komory pomlásku.Táta si mne odvedl do koupelny.Zatím co si připravoval pomlásku tak jsem si stáhla kalhoty a ohnula se o okraj vany měla jsem jenom spoďáry.Najednou jsem ucítila strašné štípnutí a pak už jsem slyšela svištění pomlásky a pořádné pálení na zadku. Táta si dal záležet a na máminu přímluvu aby mně vyplatil s citem nedbal. Tenkrát jsem skončila počůraná byl to největší výprask co jsem dostala.

Silva (Pá, 2. 5. 2014 - 15:05)

Na Vysočině se taky...Já dostala taky pomlázkou na holou, ale od mamky a vůbec nebyly velikonoce :) člověk by něvěřil jak to tou pomlázkou na holý zadek strašně štípe...

Věra (Po, 28. 4. 2014 - 16:04)

Jsem taky z Moravy a u nás...Na Vysočině se taky dostává pomlázkou na holou
http://www.vysocina-news.cz/clanek/o-velikonocich-dostanu-pomlazkou-na-holou/

jirka (Po, 28. 4. 2014 - 07:04)

Ja supu pritelkyni jemne, ale ona me naopak nesetri a pres obtazene leskle leginy to docela stipe .

chichi (Ne, 27. 4. 2014 - 21:04)

Slepice, že si to necháte líbit. Tak si tu pak nestěžujte. Nechávat si vyhrnovat sukně, nebo sundavat kalhoty, to je ponižující. Jen lacinná Káča si tohle nechá líbit, ale její problém. Tak si tu pak nestěžujte.

Zdenka (Ne, 27. 4. 2014 - 20:04)

takyy si myslím že hodně...Dobře možná tuhle diskuzi založil pošahanej chlap nicméně musím se ohradit. Já to mám skutečně o velikonocích jak jsem psala. Beru to jako srandu a od zeťáka se nechám vyšupat na holou i před dcerou je to už takový náš rodinný rituál a hlavně legrace :)Vždyť jde o velikonoce tak nevím proč to tak řešíte...

Klika (Út, 22. 4. 2014 - 17:04)

Příspěvky o kalhotkách,... takyy si myslím že hodně diskusí zakládá nějaký pošahaný chlap, ale já to nejsem, mě to provokuje k napsání nějaké hovadiny, třeba ,,Co máte dnes na sobě" a je to, to je blbost a už píšu hovadinu. Bohužel, je to tak. To jsem taky ale dva roky nebyl, nenapsal ani nepotevřel. Jenže poslední dobou marodím marodím a blbnu, nuda.

Tom (Út, 22. 4. 2014 - 16:04)

Jsem taky z Moravy a u nás...Náhodou je to pěkný rituál mrskačka na holou. Závidím chlapům u vás ;) U nás to probíhá standartně přes sukni nebo kalhoty. Nicméně včera se dvě nejlepší kámošky nechaly hecnout a nakonec samy povyhrnuly sukni jedna si nechala našlehat přes kalhotky druhá měla tanga takže to měla v podstatě taky na holou:) Jo byly to pěkné velikonoce.

Marta (Po, 21. 4. 2014 - 09:04)

To Mirka. Já na holou...Já na velikonoce jednou taky dostala na úplně na holou. A vyprovokovalo to moje mamka. Přišel k nám můj kluk(teť už je to můj manžel). Vyšlehal mamku a ségru na konec si nechal mně. Mamka ho provokovala ať klidně přitlačí, že neposlouchám a že bych zasloužila i na holou. No rošťák se toho hned chytl a i když jsem protestovala už jsem byla s vyhrnoutou sukní a kalhotky mi strhl až ke kolenům. No zbytek šupačky jsem tenkrát dostala tahle.

Terez (Po, 21. 4. 2014 - 08:04)

Moje řeč. Možná je těch...Já jsem ze střední moravy a šupačku tatarem od kluků dostáváme přes kalhotky. Je tedy výhodnější mít na sobě při této příležitosti sukni rychle a pohodlně se dá vyhrnout. Kamarádka jednou měla kalhoty a při stahování jí sklouzly i kalhotky natěstí si je rychle natáhla zpátky jinak by to asi taky schytala na ostro. O tom že by šupačku dostávaly holky někde úplně na holou jsem taky nikdy neslyšela.

Zdenka (Po, 21. 4. 2014 - 07:04)

Já mám hroznou vzpomínku...To Mirka. Já na holou dostala na velikonoce je to asi 4 roky zpátky. Naštěstí jsem se nepočůrala jako ty a musím se přiznat, že se mi to i líbilo. Přišla dcera s manželem. Začal mně vyplácet jenže já ho provokovala že to jeho šmidlání není žádný výprask. Řekl, že když mi to nestačí bude to na holou. Nevěřila jsem tomu a jen se smála. Všichni jsme samozřejmě měli něco popito. A tak když mně přehnul přes botník a stáhl elesťáky i s kalhotkama ani jsem se nebránila. No prcku jsem měla zmalovanou jak velikonoční vajíčko. Od té doby má zeťák privilegium a jen jemu nastavím na velikonoční vyšlehání holou prdelku. Vždyď je to sranda.

Jana (Po, 21. 4. 2014 - 07:04)

Moje řeč. Možná je těch pošahanců co to píší povícero. Ještě se nestalo v celém okolí, že by koledníci šlehali na holý zadek nebo přes kalhotky, doma by dostali co proto. Jo že nás honili i do stodoly a museli si sehnat žebřík, který jsme na půdu vytáhly tak ano, ale to patří k této tradici a vzpomínáme na to celý život. Nevěřte pošahancům.

Reklama

Přidat komentář