Reklama

Chci otěhotnět bez vědomí přítele

majda (Po, 31. 3. 2014 - 22:03)

Pravdou je,že na některou...Přesně takhle to nějak cítím. Jsem třetí dítě, takže to znám sama ze zkušenosti. Rodiče mám bohužel starší a co naplat. S otcem jsme si nikdy nerozuměli co do zájmů, protože žil v úplně jiné době a nechápal novou dobu. Máma se snaží být moderní, ale přeci na spoustu věcí už nemá roky. Já naopak chci s dětmi zažívat mnohem více věcí, klidně s nimi i jít někde popíjet (tak jako vrstevníci, co byli prvorození) a mít k nim prostě blízko. Být nejlepší kamarádka a zároveň máma.. Proto chci mít děti brzo, mít je dokud budu mít sama elán a energii. Popřípadě, pokud by měl být nějaký zdravotní problém, kvůli kterému by dítě nemohlo přijít přirozenou cestou, tak to zjistit co nejdříve. Vím, že se to dokáže docela protáhnout pro ty, co děti mít nemůžou. - sama jsem v 18ti letech darovala vajíčka a to z tohoto důvodu. Nedokáži si představit se do téhle situace dostat, proto jsem chtěla pomoct..

dan (Po, 31. 3. 2014 - 14:03)

Majdo máš recht, jdi do...Pravdou je,že na některou ženskou spadnou trenky a už je těhotná. Některá si chudák projde peklem,že si člověk kolikrát říká,jak je ten svět nespravedlivý. Majdo ať jsi ten první případ. A neboj, on si na Tvůj stav zvykne a bude se těšit. Ze své zkušenosti říkám, děti to chce mít za mlada,z nerozvážnosti, děcka mají mladé a svěží rodiče a ti rodiče po 40.ce když děti vylítnou z hnízda, tak ještě mají vitalitu na sebe. Co jsou platní rodiče kterým je 60 a mají 15 leté děti a životní sílu a elán v háji.To je bezohlednost i k těm dětím,nemůžu si pomoct.

Neotravuj s tou (Po, 31. 3. 2014 - 14:03)

Když je to taková idylka,...To není vůbec podstatné.

... (Po, 31. 3. 2014 - 14:03)

Majdo máš recht, jdi do toho,zkus to,na co čekat.Hlavně aby to šlo.Je divný,že když jedete bez ochrany a zatím nic i když jak říkáš,vytahuje a vystříká se ti na břicho,ale stejně ho tam za chvíli určitě znovu strčí,že jo? Hlavně aby to šlo,abys do toho vlítla a aby to šlo lehce.

majda (Po, 31. 3. 2014 - 13:03)

no tě pic. Chudák kluk....Ono je trochu rozdíl ušít to na něj a pomoct náhodě, které se vystavujeme... Pokud by tvůj syn spával s holkou bez jakékoliv ochrany, tak by si tímhle sám koledoval o malér. Takže se není pak čemu divit, když se "to" stane.. Nejsem sobecká a nezodpovědná jak tu píší ostaní. Naopak jsem zodpovědná až dost. Cíleně oddalovat těhotenství na potom, kdy hrozí mnohem větší riziko jak pro dítě, tak pro rodičku.. to mi přijde nezodpovědné. Ať už Downov syndrom atd..

? (Ne, 30. 3. 2014 - 23:03)

Já bych řekl, že je podstatná a dost!

p.jojo (Ne, 30. 3. 2014 - 23:03)

no tě pic. Chudák kluk....To je uhel pohledu.
pokud soulozis bez ochrany a antikoncepce s partnerkou tak nerikas diteti "ne" jen proste hrajes na nahodu.
To ze te "nahode" ona pomuze podfukem je vec druha a nepodstatna.

X (Ne, 30. 3. 2014 - 22:03)

no tě pic. Chudák kluk. Plánovat život s pindou, které nelze věřit ani v těch nejzásadnějších věcech... Doufám, že můj syn bude mít jednou víc štěstí na partnerku, když vidím "kvalitu" dnešních mladých holek, docela mě mrazí.

Martina (Ne, 30. 3. 2014 - 20:03)

Martino a on sobecký není?...On mi sobecký nepřipadá, protože jestliže se na to dle svých slov necítí, tak to nemá se sobectvím nic společného.
Brát ohledy na druhého, ano, s tím naprosto souhlasím, ale ne ho do toho nutit! To je totiž docela podstatný rozdíl.

pro Majdu (Ne, 30. 3. 2014 - 20:03)

Když je to taková idylka, tak se vemte a dítě bude logicky další krok. Nepořizuj si dítě jen tak bez svatby ať už s vědomím nebo bez vědomí přítele.

Marie (Ne, 30. 3. 2014 - 19:03)

Tak podle mého názoru jsi...Martino a on sobecký není? On bere ohledy na Majdu, že už by ráda miminko?
Navíc Majda se nechrání, takže přítel ví, že může každým měsícem čekat zprávu o miminku. Žádný podraz v tom nevidím.

Martina (Ne, 30. 3. 2014 - 19:03)

Děkuji :-)
nevím kdo kde...Tak podle mého názoru jsi pěkně sobecká. Já bych v životě svého manžela do něčeho takového nenutila, hlavně když tady píšeš, jak je zodpovědný, tak mi připadá, že on rozhodně na rozdíl od tebe bude, ale ty jsi prostě zaslepená jedním cílem a vůbec nebereš ohledy na toho druhého.
Docela by mě zajímalo, jak by ses tvářila ty, kdyby tvůj partner na tebe naléhal, zatímco ty by ses na to ještě necítila.
A jak píšeš, že máte teprve před svatbou, tak na místě tvého přítele bych si tě ani nebrala, protože ty na partnerský život ještě evidentně připravená nejsi. Ve vztahu mají partneři rozhodovat o takhle významných životních rozhodnutích společně a společně s nimi souhlasit a ne, že jeden mermomocí chce a druhý se na to ještě necítí.

majda (Ne, 30. 3. 2014 - 19:03)

Ferdo, ty jsi zase zmatený...Děkuji :-)
nevím kdo kde přečetl, že chci dítě od cizího chlapa?!!! chci mít dítě s mým přítelem, se kterým jak píši SPOLEČNĚ plánujeme budoucnost, svatbu, letos nový domek a život. Jen chce s dítětem počkat až na "lepší čas". Podle mě není nikdy lepší čas, podle mě je to jen oddalování odpovědnosti, nebo spíš strachu jak to bude vypadat.. Oba pracujem, vyděláváme, máme se rádi. Není typ chlapa, který by zdrhl a dal roha při nějaké překážce, nedej bože kdyby jsme otěhotněli. jak říkám, počítáme s touhle variantou, že to může stát když HA neberu a spíme spolu bez ochrany. jen to chci trošku pošoupnout... a na to chci znát váš názor..

Babinská (Ne, 30. 3. 2014 - 18:03)

Nevím proč by nemohla mít...Ferdo, ty jsi zase zmatený diskuzema o oplodnění zadaných paniček. Tady nikdo nic takového nechce. Majda chce, aby otcem jejího dítěte byl její přítel, ale jen aby o tom nevěděl. Službu vymaštěných oplodnitelů tu nikdo nepotřebuje.

Jana (Ne, 30. 3. 2014 - 18:03)

Znám hodně párů co manžel řekl ať si udělá dítě s někým bokem a chtěl být u toho, jak si zašukají ! Je to jen dobře, že muž ví kdo jí to udělá!Někdy je potřeba i vícekrát si zasouložit než ji udělá dítě!

Ach jo (Ne, 30. 3. 2014 - 18:03)

Vždyť to říkám....Zase nějaká vdavekchtivá frajle.

Ferda (Ne, 30. 3. 2014 - 18:03)

Nevím proč by nemohla mít dítě bokem??
Takových dětí je až 1/3 v české republice!!
Pokud partner mít nemůže, je lepší jak být bezdětní !! nemyslíš!
Já bych nikdy nebyl proti, když já nemůžu ať ji udělá někdo další dítě !!Proč ne!

??? (Ne, 30. 3. 2014 - 17:03)

Vždyť to říkám. Zvířata a zase jenom zvířata. Společně žerou, chrápou a šukají v jedné kleci a za pár let je to omrzí a narazej si někoho jiného a celý kolotoč se opakuje. Pro takovou spodinu je fakt svatba přežitek, škoda papírů, že jo??? Chudáci děti...

Svatba je přeži (Ne, 30. 3. 2014 - 17:03)

No a co jako? To že spolu...Víc než polovina lidí se nebere. Rozvodovost je vysoká a že se pár rozvede je pravděpodobnější než zůstane spolu. Rozvod je spojený s obrovskou administrativou a soudy. Papír ti nikoho nezachrání.

??? (Ne, 30. 3. 2014 - 17:03)

Spousta lidí žije na...No a co jako? To že spolu někteří mladí žijí na hromádce v jedné kleci a kopulují jako zvířata ještě neznamená že svatba je přežitek.

Reklama

Přidat komentář