Reklama

Zážitky z vojny

David (So, 5. 7. 2014 - 22:07)

Vyžírali jsme civilní...> Vyžírali jsme civilní sektor, bo ve vojenském objektu už nebyl ani chlup. Dokonce se uvažovalo, jak asi chutná lampasák, když bychom ho sejmuli skrz jeho bufy s kožíškem, bo boty vz. 60 na trvalý pobyt při -25 asi nejsou až tak příliš určeny.

A i tak, nebo dokonce právě proto, to byla nejkrásnější léta tvého života. Pokud jsi náhodou mrazumilovný kanibal, pak to pro tebe musel být naprostý ráj...

nástupní ročník (So, 5. 7. 2014 - 21:07)

> Můžu ti říct, že to...Vyžírali jsme civilní sektor, bo ve vojenském objektu už nebyl ani chlup. Dokonce se uvažovalo, jak asi chutná lampasák, když bychom ho sejmuli skrz jeho bufy s kožíškem, bo boty vz. 60 na trvalý pobyt při -25 asi nejsou až tak příliš určeny.

Obávám se, (So, 5. 7. 2014 - 19:07)

"asi webmajstr zakládá...> Založit téma na jkékoliv přiblblé téma si můžeš klidně i ty osobně.

že zrovna !!! je blb takového kalibru, že by nebyl schopen založit ani notně přihlouplé diskusní vlákno.

!!! (So, 5. 7. 2014 - 19:07)

to vím že tu můžem zakládat diskuze témata, znám Doktorku už hodně dlouho abych věděl jak to tu chodí, ale poslední dobou je tato diskuze málo navštěvována, a tak mám jen pocit že ti tu někdo rzdmychává, některá téma t jsou nazáživná, nebo se tu předvádí david ze svými debilními vzpomínkami a tak to jde prostě do prdele. Před několika dny bylo založeno někoik témat najednou, ve většině to byla úplně hloupá tupá témata. Třeba se mýím ale stejně to tu stojí za vyliž prdel. čau tečka, loučím se i s tebou chytrý Steve, znalče gramatiky, a loučím s blbem davidem, který to tu dokonale zazdil.

Steve (So, 5. 7. 2014 - 16:07)

Jenže já mu na to seru,..."asi webmajstr zakládá nové příspěvky na velmi hloupé náměty"

To jsi teda mimo - to zakládají naopak lidé (zdejší diskutéři) a né žádný webmajstr. Založit téma na jkékoliv přiblblé téma si můžeš klidně i ty osobně.

Já bych navrhov (So, 5. 7. 2014 - 15:07)

> Můžu ti říct, že to...Ať se tu David sebeukájí sám.

David (So, 5. 7. 2014 - 15:07)

Naopak. Je to z vědeckého...> Můžu ti říct, že to byly nejlepší dva roky mého života. Jsem asi jediný, kdo se přizná, že jsem vojnu potřeboval jak prase drbání. Tam jsem poznal, že netřeba si nechat srát na hlavu a mít traumata. Pokud mi někdo dělá problém, tak problém vyřešit odjebáním toho, kdo mi ho způsobil.

Kdybys byl tak dobrý odjebávač, tak se odjebeš z vojny, a nehladovíš tam na manévrech kvůli provianťáckému kokotu, který tě odmítnul zásobovat žrádlem. Respektive bys nebyl odkázán na lov potkanů a veverek v příslušném vojenském prostoru.

Trauma holt nepřestává být traumatem jen proto, že si ho muž nechce připustit, že o něm mlčí a snaží se ho zadupat co nejhlouběji do svého podvědomí. Trauma má naopak svůj vlastní život, a nadosmrti škodí tomu, kdo je utrpěl.

Krásná diskuze (So, 5. 7. 2014 - 14:07)

je "pánská tanga". Měli byste tam těm teploušům natrhnout prdele.

david je vemeno (So, 5. 7. 2014 - 14:07)

Jenže já mu na to seru, už nebudu odepisovat na ty jeho žvásty. Vůbec se mě to tu nelíbí, tady nějaký debil mže příspěvky, jak nepíšu vulgární urážku příspěvek se nezobrazí. dále tu nějaký vůl, asi webmajstr zakládá nové příspěvky na velmi hloupé náměty, asi před třmi dny tu bylo založeno deset, možná víc nových příspěvků. dost to tu vázne a všiml jsem si že už jsem tolik lidi nelezou, stojí to tu za hovno a já za chvíly skončím taky. už jednou jsem si udělal pauzu a dva roky jsem nenapsal.

nástupní ročník (Pá, 4. 7. 2014 - 18:07)

Naopak. Je to z vědeckého hlediska zajímavý jedinec. Buďto se musí bazírovat na vrozeném kretenismu v kombinaci s vysokoškolským vzděláním nebo je to provokatér co patří do kategorie s IQ co má pouze 0,2% populace z těch 2% nadprůměru a trhá se smíchem nad tím co tu píšeme nebo naopak mu tu sloužíme jako pokusní králici či jako loutky co vodí na špagátkách.
Nebo je to obyčejný snílek mimo realitu.

p (Pá, 4. 7. 2014 - 15:07)

Už jsem se probral z... nevím co jsi četl a viděl, ale tady nic nežije. tady píše jeden a ten samej kretén anic zábavnýho to není. je to David, jinak duševní impotent!

nástupní ročník (Pá, 4. 7. 2014 - 14:07)

Pro běžného českého...Už jsem se probral z abrahámovin a vidím, že to tu žije! Synek z OVA ti to fajně napísal!
Můžu ti říct, že to byly nejlepší dva roky mého života. Jsem asi jediný, kdo se přizná, že jsem vojnu potřeboval jak prase drbání. Tam jsem poznal, že netřeba si nechat srát na hlavu a mít traumata. Pokud mi někdo dělá problém, tak problém vyřešit odjebáním toho, kdo mi ho způsobil.

David (Pá, 4. 7. 2014 - 14:07)

Na tomto vláknu je pozoruhodné, jak pozdě bylo založeno. Stalo se tak více než celou dekádu po zahájení diskuse na Doktorce! To je důkazem, jak velké tabu vojenská služba je. Po celou dekádu se nenašel nikdo, kdo by tu měl zájem sdílet nějaké svoje "zábavné či pikantní" historky ze svých zelených let.

Zřejmě tedy v reálu těch zábavných a pikantních historek bylo daleko méně, než všemožných nepříjemných a zraňujících zážitků, na které muži neradi vzpomínají, a už vůbec je veřejně neventilují.

Lze vůbec nalézt výmluvnější doklad slaboššského lpění na malicherných konvencích o tom, co je "chlapské chování", ze strany českých mužů?

Potřebovalo se od nich, aby se sebou nechali pořádně vyjebat, a pak drželi hubu. Nechali tedy se sebou pořádně vyjebat, a po dlouhá léta o tom vesměs, volové, stále drží hubu.

David (St, 2. 7. 2014 - 14:07)

Za Dobrovského byla vojna hodně o tom, kdo koho ždíme a vyjídá. Na vrcholu hierarchie byli bezskrupulózní týlaři (náčelníci zásobování pohonnými hmotami, ale i provianťáci), kteří využívali bordelu v armádě rozpadajícího se raně postkomunistického státu, a rozkrádali jak mohli. Na samém dnu pak byli mladí záklaďáci, se kterými vyjebával nejen stát, ale i všichni nad nimi z pozice silnějších jednotlivců s vlastními sobeckými zájmy. I já sám jsem jednoho sprostě oloupil o kus koláče od maminky.

David (St, 2. 7. 2014 - 13:07)

Synku, ty zje cyp, to inač...Tys teda se sebou nechal krásně vyjebat. Napřed na vojnu, pak na šachtu. Vždyť přece jednu dobu, když někdo podepsal šachtu na x let, tak nemusel na vojnu. Nebo se pletu?

jo je tu ochran (Út, 1. 7. 2014 - 18:07)

no tak tedy na viděnou v lepších časech

Juzek (Út, 1. 7. 2014 - 16:07)

Synku, ty zje cyp, to inač ani něni možne. Podle tebe všeci chlopi, co gdy byli ve vojenskem su degenerovani voli. Kurva, vem si špigel a podiv se do něho, bo taka piča, jak ty musi mět z tych chujovin okolo hlavy věnec.
Podle tebe, fšeci, co gdy byli mazaci by se měli pozavirat, bo ničili ega tych chudakuv, bažantu. Enem, že ti bažanti byli potem těž mazaci a tak furt dokola. A nikomu se žily něpokratily, ani pytel něprodlužil.A že bych po vojně byl jakesi ořezavatko, či "atrapna, vykastrovana karikatura muže", jak pišeš, to se mi ani nězda. Bo taci na šachtě vydrželi zhruba jeden deň a byli posrani až za ušima.
Musim končiť, bo se mi hovna ve žluči mačaju a ešče by mě z teho mohlo jebnut. Akorat si pravim, jak chodiš domu,bo dveřma, skrze to tvoje napučňale "ego" těžko pujdě.
Zdař Buh, synku.

David (Út, 1. 7. 2014 - 13:07)

Pro běžného českého muže, který protrpěl základní vojenskou službu, je velmi těžké si připustit, jak závažné psychické následky na něm toto utrpení zanechalo.

Skrze tuto službu v něm režim zlomil veškerý jeho individualismus, a udělal z něj poslušnou součástku své mašinérie. Zlomil v něm odpor a vzdor, a udělal z něj mentálně vykastrovaného vola.

Zbyla v něm však mužská ješitnost, takže bude svoje reálné ponižující zážitky za každou cenu zatloukat a překrucovat, případně hledat v hromadě hoven svých reálných vojenských zážitků pár laciných perliček ke společenskému pobavení.

Neřekne rovněž, že by z něj udělal režim na vojně mentálně vykastrovaného vola, ořezávátko, trapnou vycpávku a karikaturu muže - pokud něco vůbec řekne, jsou to naopak kecy o tom, že z něj vojna udělala "chlapa", a že by totéž potřebovaly i dnešní, "změkčilé a zmršené", generace mladých mužů.

Je to pak právě tento egodefensivní postoj, tato "chlapská ješitnost", která dělá ze zločinů "gumácké" a "mazácké" vojny mezi lety 1945-2004 prakticky celonárodní tabu, jež brání zdokoumentovat a vyšetřit, co se v té době v českých i slovenských kasárnách a vojenských prostorech doopravdy dělo.

David (Út, 1. 7. 2014 - 13:07)

milánku přečti si...Já jsem zde uvedl, že v jisté době znamenalo předčasné propuštění ze základní vojenské služby pro psychiatrickou diagnózu automatický raport na dopravní inspektorát, a následně problémy s oprávněním řídit motorová vozidla. Toto svoje tvrzení jsem doložil i citací konkrétního filmu z roku 94, v němž je právě tato problematika prezentována.

To, co zde předvádíš ty, jsou naprosto irelevantní cancy, které jsou nesmyslnou a lživou apologetikou minulého režimu, a se základní vojenskou službou ani s problémy předčasně propuštěných do civilu pro psychiatrickou diagnózu to už nemá vůbec nic společného.

§§ (Po, 30. 6. 2014 - 18:06)

> Pokud se někdo z vojny... milánku přečti si pořádně co píšeš, sice tam píšeš v jednom odtavci o psychické indiposici, kdybys volil pořádně slova a nerozepisoval takové koniny, tak bys ušetřil spoustu času. Problém měli jen lidé kteří se stavěli režimu a ti kolikrát ani na vojnu nešli, nebyli ani odvedeni, byli už někdy zavřeni v base ve věku 18- 19 let. často za rozkrádání soc. majetku a duševní choroby simulovali, aby dostali mírný trest. Ten kdo z vojny musel odejít během služby obvykle žádný problém neměl. Taky proč? hele ty vážně nevíš o čem píšeš, pracoval jsem ze spoustou vyhozených vysokoškolských profesorů, nebo jiných po kterých se komunisté vozili, obvykle pokud uměli pracovat a něčemu rozumněli, našli pro ně časem rozumné využití. Někdo šel do laboratoře nebo se zašil do všelijakých výzkumů. znal jsem několik chemiků,a po nějakém čase byli pořád někde potřeba a nechali je žít, to jsou jen báchorky různých netáhel co se živili v kotelně, když uměli hovno jen pindat! v kotelně jsme taky měli několik disidentů, ale byli fakt netáhla, jen sedět a čumět na budíky, kotelny byly na naftu a později plyn a já viděl v telce jak vypráví že vozil kolečko s koksem! kdo tomu věří,jeho problém, já to viděl jinak.

Reklama

Přidat komentář