Reklama

Zážitky z vojny

David (So, 12. 7. 2014 - 19:07)

Moje dominantní emoce je...Tento anonym, který nikdy na vojně nebyl, navštívil toto diskusní vlákno se záměrem se tu pobavit. Vůbec mu nekonvenuje byť jenom pomyslet na to, že pro někoho mohla vojna znamenat hlavně velkou frustraci, traumata, stres, a pohoršuje jej už to, že si tu někdo vůbec dovolí jeho milost s takovými nezáživnostmi vůbec obtěžovat.

Kromě toho ani nepovažuje za potřebné tu aspoň smysluplně formulovat, jakými příspěvky by tu, podle svých představ a nároků, měl být správně baven. Lidé by to nejspíš měli sami telepaticky odtušit podle jeho kukuče.

Člověk by se mu tu zavděčil jedině tehdy, kdyby z té obří haldy zážitkového bahna a hoven své bídné vojenské existence vstřícně odfiltroval pár pikantních delikates na dně, a ty mu pak podle jeho (explicitně vůbec nespecifikovaného) vkusu náležitě okořenil, oflamboval a obložil.

Co na to říci závěrem? Snad jedině to, že jemu a jemu podobným přeji po zbytek jejich života jen to nejhorší.

! (So, 12. 7. 2014 - 19:07)

Takže mít nějaké emoce, a...Není mluvit, jako mluvit.

David (So, 12. 7. 2014 - 19:07)

pláče na špatném hrobě....Takže mít nějaké emoce, a mluvit o tom i mimo nějaká zdravotní zařízení, je podle tebe už samo o sobě patologické?

. (So, 12. 7. 2014 - 16:07)

pláče na špatném hrobě....pláčeš

Davide (So, 12. 7. 2014 - 16:07)

No já chápu, že typický...pláče na špatném hrobě. O emocích si popovídej s psychiatrem.

David (So, 12. 7. 2014 - 15:07)

Moje dominantní emoce je...No já chápu, že typický český maník bude raději klábosit o fotbale, ženských či izolaci základů rodinného domku, nežli o svých emocích spjatých s již dávno odkroucenou vojenskou službou.

Hovořit o emocích a rozebírat je - to je mezi muži české kotliny obecně vnímáno jako slabost, zženštilost, buzeranství, volovina.

Má to ale jedno velké úskalí - kdo neprojevuje svoje emoce, ten riskuje, že budou přezírány.

na vojně jsem (So, 12. 7. 2014 - 14:07)

Ještě jedna dominantní... Moje dominantní emoce je že jsi vůl, korunovanej, který neumí napsat normální příběh z vojny, a sám tu tlachá své mozečkové příběhy, které nikoho nezajímají, magore dej se prohlédnout!

To nejso (So, 12. 7. 2014 - 12:07)

Už jsem se smířil že se zde nic slušného o vojně nedozvím, jdu na jiný chat, ale aby se tam proboha neobjevil tenhle ujetý pablb se zeleným svcrklým mozkem. tě pic

David (Pá, 11. 7. 2014 - 23:07)

Ještě jedna dominantní emoce!

Vedle pocitu křivdy a pocitu hrdosti lze uvažovat ještě o jednom hlavním typu pocitového naladění, s jakým se může dívat na svou minulost záklaďáka a záložáka ten, komu je takováto minulost vlastní.

Ano, je to směs pokory a cti.

Ten, kdo hledí na svoji vojenskou minulost s takovouto pocitovou směsí, vnímá svou dřívější službu v ozbrojených silách jako výsadu, jíž se mu od vlasti nezaslouženě dostalo.

Takoví jedinec se dívá na své povolávací rozkazy jako na dary, které mu, neužitečnému budižkničemovi, udělila jeho vlast, a tak jej zcela nezaslouženě poctila možností a výsadou - a to i navzdory jeho všeobecné méněcennosti - také přiložit ruce k posvátnému kolektivnímu dílu brannosti a ostrahy socialismu (respektive demokracie) a míru.

Svaté je pro takového podílníka nezasloužené státní milosti všechno vojenské, všechno kasárenské. Svaté jsou dokonce i rajóny, a to i rajóny na rotním či praporním hajzlu.

Ve své službě vlasti vidí opravdové vyvrcholení svého života, po kterémžto vyvrcholení již následuje pouhé bezvýznamné dožívání.

chichi (Pá, 11. 7. 2014 - 22:07)

šNo vy dneska chlapi perlíte :-D

nástupní ročník (Pá, 11. 7. 2014 - 21:07)

Davide, pokud jde o plané žvanění, tak to jsi jednička. Ale tento výblitek ukazuje, že o technice nevíš ani fň, abys pochopil o čem píšu a navíc tvůj mentální strop je zjevně ještě nižší než jsem si myslel.
Takže ses konečně sám dostal a dělám si další zářez na staré prohnilé pažbě za dalšího chujného cypa vysokoškolsky vzdělaného.

Takže podle de (Pá, 11. 7. 2014 - 21:07)

š

š (Pá, 11. 7. 2014 - 21:07)

> Vlastnosti šíření a...všichni kriplové jako jsi ty!!

David (Pá, 11. 7. 2014 - 20:07)

Vlastnosti šíření a...> Vlastnosti šíření a účinek elektromagnetického záření různých délek.
A jak se mi to hodí? Wifi, mobilní telefony...

Takže mobilní sítě potřebují ke svému fungování elektromagnetické záření? Jak netušená, hluboká pravda. To je mi hned jasné, že zrovna tohle člověk nikdy nepochopí bez nejméně osmi kvartálů v kasárnách, na buzerplacích, v kachličkových polních latrínách a na stráži před zmatenými politruky. Ale dokud to nepochopí, pak mu může mobil sloužit maximálně jen jako erotický vibrátor, na kteroužto funkci jej z neznalosti omezují blondýny, zženštilé bukvice a všichni kriplové...

David (Pá, 11. 7. 2014 - 20:07)

já bych taky mrdal, ale...> já bych taky mrdal, ale ještě jsem nikdy neviděl píču, z té vojny mě trochu hrabe v hlavě, mám to trošku v makovici pomatené ale jinak jsem docela hezký,měřím 141cm a vážím 135 kg, ptáka jsem ho několik let neviděl.

Takže podle debilní Mařeny, která se mně tu trapně snaží impersonovat, je správný chlap ten, kdo není příliš tlustý a malý zároveň, a díky tomu před ním podobné Máře obnaží svou vulvu.

Mrzí tě, Mařeno, že nejsi schopná najít pořádného šoustače, že? Ale hledat ho zrovna na "Zážitcích z vojny" je opravdový vrchol zoufalství.

Každému holt není dáno - být tebou, tak si hodím mašli.

maruš šounihota (Pá, 11. 7. 2014 - 18:07)

Přesně tak. Mařena se nám...nejdebilnější invektiva jsi ty, davide. kluci pište každý kdo tu něco napíše blbého a adresu k tomu, tomu odepíšu a garantuji že si zamrdá. Dám každýmu jen Davidovi nedám, je to blb.

nástupní ročník (Pá, 11. 7. 2014 - 13:07)

> získal znalosti o...Vlastnosti šíření a účinek elektromagnetického záření různých délek.
A jak se mi to hodí? Wifi, mobilní telefony, BT, odposlechy, rušení signálu nebo naopak selektivní zachycování signálu, a hlavně kdo ví, že v mikrovlnné troubě je magnetron jako v radaru a můžeš si postavit soukromý NRL abys mohl působit na jakýkoliv prostředek vzdušného napadení tajtrlíků z NATO?
Co se týká řidičáků, tak pokud jezdils jako bóforďák, tak proti tomu je kamion sranda a v civilu to byla jen otázka razítka do ŘP. Taky papíry na KN 250 a mohls hned nastoupit na jakýkoliv stavební stroj, jeřábnický průkaz měl každý druhý šofér. ZIL s kombinací přepravy osob ti vynesl razítko na autobuus. A ty tady s takovou drobnou šepletí jako V3S se jezdilo bez řidičáku, to je jako bys chtěl řidičák na tříkolku.

- (Pá, 11. 7. 2014 - 10:07)

já bych taky mrdal, ale...:-D

David (Pá, 11. 7. 2014 - 09:07)

Kdo prošel ZVS, a poté... já bych taky mrdal, ale ještě jsem nikdy neviděl píču, z té vojny mě trochu hrabe v hlavě, mám to trošku v makovici pomatené ale jinak jsem docela hezký,měřím 141cm a vážím 135 kg, ptáka jsem ho několik let neviděl.

četař Ludva (Čt, 10. 7. 2014 - 19:07)

já bych si zamrdal

Reklama

Přidat komentář