Reklama

David Weingartner a jeho tragická smrt

Ty jsi o tomto (So, 3. 10. 2015 - 21:10)

Ty jsi byl jedním z úzkého kruhu lidí kolem něj, kteří o tom věděli!!

David Weintrage (So, 3. 10. 2015 - 21:10)

Netušil jsem, kdo to je, dokud jsi to sem nenapsal. Nedojímá mě to.

..... (So, 3. 10. 2015 - 09:10)

..každému,že se mu...jakou přítelkyni máš na mysli??

zítra je zas.. (Po, 28. 9. 2015 - 21:09)

...29.a bude to měsíc od smrti Davida..jeho okolí už na něj zaapomnělo snad 2 dny poté..ale já budu dál vzpomínat..

náhoda ne.. (Po, 28. 9. 2015 - 21:09)

Žádný člověk nemůže.....Roky myslel na smrt,v době když ještě nebyl závislý..měl asi maniodepresivní poruchu,což je léčitelné a okolí to muselo vědět,už když bylo Davidovi kolem 18 let,že tím trpí..ty stavy se nedají přehlédnout..

ne (Po, 28. 9. 2015 - 21:09)

a co Jirka Schlinger, to byl...Asi měl taky v životě problémy a zřejmě i on byl pod vlivem drog a alkoholu a stejně jako David asi měl vážné psychické problémy ale i talent..ono to spolu souvisí..maniodepresivita a talent jdou ruku v ruce..a bohužel ten tragický konec bez léčby je skoro vždy..

tohle se může s (Po, 28. 9. 2015 - 21:09)

..každému,že se mu všechno v životě sespye..Davidovi se to stalo..vyhodili ho z práce,přišel o bydlení,všichni se na něj vykašlali,nedařilo se mu v hudbě jak chtěl,přítelkyně ho podvedla s kamarádem..už toho bylo až dost..bohužel to řešil těma drogama..

JIrky bylo ško (Út, 22. 9. 2015 - 17:09)

a co Jirka Schlinger, to byl hrdina, skočit do dunaje to je odvaha, a žádnej jinej posranej kdákal co se utopí v potoce není hoden ani zmínky v tomto posraném tématu!

Nesmysl (Út, 22. 9. 2015 - 00:09)

..poselství je jasné..boj s...Žádný člověk nemůže druhému pomoct dostat se ze závislosti na drogách pokud závislý sám nechce. Ani kamarád nebo rodina nemůže závislého zavřít do léčebny bez příkazu soudu!

Tak nepište nepravdy že mu nikdo nepomohl. Nedělejte z Davida obětního beránka. Možná jeho smrt byla nešťastná náhoda nebo si za ní mohl sám.

ano byl dospělý (Út, 15. 9. 2015 - 16:09)

..ale stejně..je těžké ho vidět jak byl v pohodě a ani ne za rok se všechno sesypalo..

to je otázka.. (Po, 14. 9. 2015 - 14:09)

Ále, tohle je všude. Byl.....jestli ho někdo nutil nebo případně co ho donutilo..asi to hudební prostředí a pak neúspěch po vystupování v tv..nesmířil se s tím..dřív bral prý jen lehké drogy,ale pak asi spadnul do těch nejhorších..

bohužel.. (Po, 14. 9. 2015 - 14:09)

http://www.e-mostecko.cz/zpravy/most/6199-mladik-prisel-o-ridicak-presto-opakovane-jezdil-pod-vlivem-drog

14. 9. 2015 9:06
Jan Vraný / e-mostecko.cz

Mostecko - Policisté oddělení hlídkové služby přistihli 25letého řidiče z Mostu opětovně pod vlivem návykových látek. Už 2. září byl kontrolován při řízení a měl pozitivní test na drogy. Přišel o řidičský průkaz. Policejní hlídka ho tentokrát zastavila v ulici Vítězslava Nezvala. Informovala o tom mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ilustrační snímek policistů hlídkové služby při zadržení pachatele. Foto: Jan Vraný

Řidičský průkaz muž policistům nepředložil a měl znovu pozitivní test na drogy – na canabis, metamfetamin a amfetamin. Policie řidiči další jízdu zakázala a předala mu záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

to ne.. (Po, 14. 9. 2015 - 14:09)

Ále, tohle je všude. Byl.....ale prostě to asi rozhodlo..třeba by se to nestalo,kdyby žil jinde..

! (Po, 14. 9. 2015 - 13:09)

realita je ještě horší !...Ále, tohle je všude. Byl dospělý člověk, měl vlastní rozum. Byla to jeho volba, nikdo ho nenutil.

drogy v Chomuto (Po, 14. 9. 2015 - 12:09)

realita je ještě horší ! Až smrt Davida znovu připomněla krutou realitu,že je Chomomutov hlavním městem drog v ČR ! Pak se bohužel už ani nedá divit tomu,že drogy semlely i Davida,když tam jsou na každém rohu !

hnusnej chomuto (Po, 14. 9. 2015 - 12:09)

http://www.e-chomutovsko.cz/zpravodajstvi/2336-novy-sever-obstarat-si-v-chomutove-a-jirkove-drogy-je-stejne-snadne-jako-koupit-rohliky
Nulová tolerance drogám!

Pomyslné prodejny drog feťákům z ulice jsou v Chomutově a Jirkově mimo jiné na překvapivém místě! Na chvíli se zamysleme... Možná i vy chodíte denně kolem telefonní budky a možná i vy jste si někdy položili otázku: „Proč se tu scházejí tito podivní lidé?" Dáme vám odpověď. V telefonních budkách probíhá obchod s drogami! A co víc, pokud v blízkosti telefonní budky bydlíte, velmi pravděpodobně bydlíte poblíž drogové varny. Dost možná vaši sousedé v tichosti zásobují okolí pervitinem. Nevěříte nám...?

Podívejte se na video, které názorně ukazuje, jak se v Chomutově a okolí také prodávají drogy. Zaměřte se na popisovaná místa, vnímejte ruch kolem sebe.

děs (Po, 14. 9. 2015 - 11:09)

http://chomutovsky.denik.cz/zpravy_region/chomutov-drogy-jako-rohliky-pervitinu-ve-meste-pribyva-20140928.html
Co s tím? Pro začátek nezavírat oči…

Drogy samotné nikdo hned tak nevymýtí. Ale dá se proti nim bojovat. Jednou z možností je upozorňovat majitele domů či policii na podezřelé chování ve vchodě. Varna bývá často v obyčejném panelákovém bytě. Sousedi si o tom často šuškají, ale nic nenahlásí.

To byl třeba případ varny na Březenecké ulici. Tam to letos v lednu došlo tak daleko, že při vaření drog došlo k výbuchu, který zdemoloval celý byt. Přestože bytové družstvo nemělo hlášené žádné podezření, nájemníci tušení měli. „Potulovali se tu normálně po vchodě a když jsem se jednou zeptal jednoho z nich, ke komu jde, tak si vymyslel jméno rodiny, která tu samozřejmě nebydlí," popisoval Chomutovskému deníku jeden z nich.
Odhalení varny? Týdny i měsíce

Podle policistů se varny většinou nedají odhalit za den či dva. Nebo alespoň ne tak, aby při odhalení bylo proti vařičům dost důkazů. „Je to případ od případu. Někdy je místo odhaleno do týdne, v opačném případě to může trvat i několik měsíců," říká policejní mluvčí.

Naposledy místní kriminalisté odhalili varnu v ulici Na Bělidle. Bylo to v polovině srpna při domovní prohlídce tu našli kompletní varnu a zatkli dva muže. Jeden z nich byl přitom už za vaření drog v podmínce.

Vařiči se totiž často ke své „profesi" vrací i přes předchozí tresty. Lze to vyčíst i ze zpráv policie a K-centra. Několikrát se tam zmiňuje, že jakmile se z basy vrátí několik vařičů, v ulicích se objeví více a kvalitnějšího pervitinu.

A stejně jako klienti K-centra policisté zaznamenali, že daleko více se na výrobě či prodeji pervitinu podílí vietnamská komunita (více čtěte v grafických prvcích dole).
Výsledek?

Nutno dodat, že některá města v kraji (Děčín či Most) jsou na tom ještě hůř. Považovat to za dobrou zprávu je ale nesmysl.

V Chomutově jsme drogy opravdu rozšířené a představují čím dál větší problém. Možná se nedají sehnat jako rohlíky, ale třeba jako kniha určitě. Když víte kde a jak, seženete ji rychle.

To není návod. To je povzdech. Nebo možná varování…

pro Davida je u (Po, 14. 9. 2015 - 11:09)

Chomutov se stal místem snadno dostupných drog

Letos v lednu vybuchla v bytě v ulici 17. listopadu, jen nedaleko školy, varna pervitinu. Silná detonace utrhla balkón na domě a jen zázrakem se nikomu nic nestalo. Tento silně medializovaný případ sice vyvolal vlnu oprávněného zděšení, bohužel však jde pouze o špičku ledovce. Z Chomutova se totiž v posledních letech stala pod dohledem policie i politiků jedna velká varna pervitinu. Nejde však jen o drogy a obchod s nimi, co ohrožuje bezpečnost obyvatel města. Situace ohledně násilné kriminality je nyní dokonce tak kritická, že se lidé bojí večer a v noci vyjít ven, aby je někdo nepřepadl a neoloupil. Ne náhodou: i podle statistik patří Chomutov mezi města s nejvyšší mírou kriminality v celé ČR.

Pokud máte v posledních měsících pocit, že na sídlištích i v centru města potkáváte řadu podivných lidí, kteří nebudí dobrý dojem, vězte, že nejde jen o váš pocit. Je to smutná realita. V Chomutově i Jirkově se razantně zvyšuje počet narkomanů, kteří berou drogy a úměrně s nimi počet těch dalších, kteří drogy vyrábějí a prodávají. Šokující je zjištění, že například pervitin se na Chomutovsku dá sehnat snadněji, než si myslíte. Varna drog totiž není žádný technologicky vyspělý prostor konspiračně ukrytý na špatně dostupném místě. Dost možná je varna drog za dveřmi bytu vašich sousedů, dost možná ve vašem vchodě, velmi pravděpodobně kolem jedné z varen chodíte do práce nebo do školy.

V posledních týdnech a měsících jsme mapovali jak funguje drogová scéna v Chomutově. Zjištění je šokující! Dostupnost drog nejen pro naše děti je neuvěřitelně snadná a způsob prodeje naprosto triviální. Pokud by nešlo o tak nebezpečnou komoditu jakou jsou drogy, slušelo by se napsat, že prodej tohoto sortimentu funguje geniálně jednoduše.

V následujících dnech vám ukážeme, jak snadno lze v Chomutově pořídit drogy. Přiblížíme vám místa, kde se drogy prodávají. Budete překvapeni a zjistíte, že jste se s prodejem této nebezečné komodity velmi často setkávali, aniž byste to tušili. Budete šokováni v jakém rozsahu se drogy v Chomutově a okolí prodávají.

Nulová tolerance drogám! Vyhlašujeme válku varnám a dealerům!
Nedopusťme, aby se drogy dostaly do rukou našim dětem!

bohužel.. (Po, 14. 9. 2015 - 11:09)

http://www.novysever.cz/chomutov-se-stal-mistem-snadno-dostupnych-drog-1407307468.html A to asi zabilo Davida!!!

lepší než lhát (Po, 14. 9. 2015 - 11:09)

http://www.drogy.net/nazory/boj-s-drogami.html

Reklama

Přidat komentář