Reklama

Imigranti

Tonda Vlas (Pá, 26. 2. 2016 - 03:02)

Tak si začínám myslet, že to, že mi nejdou vkádat příspěvky z domácího routeru, není tím, že by mi z doktorky zablokovali IP adresu, (v ten moment jsem dostal takovou zlost, že jsem byl rozpálenej až do běla) ale že je to chyba toho routeru. Proč si to začínám myslet? Jsem tu na doktorce už sedm let, a teď jsem si vzpomněl, že když jsem tu začínal a měl tehdy ještě mobilní připojení přes T - Mobile, že mi to tehdy občas dělalo také a to se tu tehdy příspěvky ještě vůbec nemazaly.
Všiml jsem si, že když se napojím na wifinu v nějaké putyce nebo nonstopu, že mi můj komp mé příspěvky nezdvojuje, nebo neztrojuje, jako tomu je, když jsem napojen doma. Mimoto mne ten router dvakrát měnili, a tak vím, že dávají pouze repasované vergly. Takže asi budu muset změnit internetového operátora. Denodenně přece kvůli tomu do putyky nebo nonstopu chodit nemůžu. S takovou by mi brzy zkameněly játra.

Tonda Vlas (Pá, 26. 2. 2016 - 00:02)

Sice bych na ty lidi nebyl...Přesně tak, jak to říkal Topolánek: "Je třeba zrušit sociální stát". Topolánek a jemu podobní se z příchodu migrantů tetelí. Z takovou se evropský sociální stát brzy sám sesype.

Dokončení (Pá, 26. 2. 2016 - 00:02)

.. tak proč by někdo měl zájem obrátit veřejné mínění proti nim?

I když, jeden důvod "proč" mě napadá. Využít strachu lidí ve svůj volební prospěch?

Jenže, (Pá, 26. 2. 2016 - 00:02)

"Dál o tom není nutné...to není zadnyr malý vzorek. Nakonec, kriminalita násilné činy v poslednichz měsících jsou skutečností a ne jen nějaká medialnit masáž.
A taky by mě zajímalo, s jakým cílem by někdo takhle masíroval negativní postoj většiny k migraci. Proč, kdyby ti migranti byli skutečně přínosem pro evropany

Ano, (Pá, 26. 2. 2016 - 00:02)

Síla obrazu je nesmírná....máš pravdu, byť nejsem psychopat, vyměšuji hormony a vydávám vražedné výkřiky, ale z pocitu strachu. Ty si nemyslíš, že co je v těch videích - byť možná záměrně sešroubováno dohromady - Evropě doopravdy hrozí? Ty z zoho, co by se mohlo dít, nemáš obavy? Protože ti, co je sem zvou a nechávají jim volný průchod, tak až půjde skutečně do tuhého, ti vezmou svoje prachy a kramle. Zůstane tu jen našinec a jeho děti.

Ty jsi labilní (Pá, 26. 2. 2016 - 00:02)

"Dál o tom není nutné...Či spíše debilní... Meleš pořád ty tvá moudra, která jsou k ničemu. Nikdo normální je tu nechce. Jsou nehorázně neprizpusobivy, drzi, a uchylaci na ženský. Vem si je domu a neoxiduj tu.

D (Čt, 25. 2. 2016 - 23:02)

Nepatří do Evropy. Dál o..."Dál o tom není nutné mluvit" je velmi neosobní vazba.

Jinak do Evropy přicházejí ročně statisíce, ba miliony lidí s různým backgroundem, různým vyznáním, různými důvody k migraci, různými životními postoji a různými plány.

A kdokoli si z těchto lidí může vybrat jakýkoli vzorek, a natočit s nimi jakékoli emotivní, úděsné či nasíravé video, aby ovlivnil postoje starousedlíků k imigraci. A spousta lidí na takovou názornou agitaci skočí, a nechá se vyvést z rovnováhy. Zejména když jsou jejich rozum, vzdělání a životní rozhled již předem velmi labilní a chatrné.

Ty zrůdy (Čt, 25. 2. 2016 - 23:02)

Síla obrazu je nesmírná....Nepatří do Evropy. Dál o tom není nutné mluvit.

D (Čt, 25. 2. 2016 - 23:02)

Inigrační vlny příchází...Sice bych na ty lidi nebyl až tak tvrdý, ale v principu souhlasím. A něco za nic bych nedával nejen imigrantům či příslušníkům starousedlých menšin, ale dokonce ani ne příslušníkům většiny.

D (Čt, 25. 2. 2016 - 23:02)

člověk vidí toto a...Síla obrazu je nesmírná. Když člověka - byť i takového, který o sobě tvrdí, že není psychopat - vystavíme té správné visuální a akustické masáži, začne daný nešťastník mocně vyměšovat hormony, vydávat ze sebe vražedné pokřiky, a v noci pak vůbec neusne.

Holt neplodíme dcery proto, aby je někdo v jejich dospělosti nutil nosit muslimské šátky...

Když (Čt, 25. 2. 2016 - 23:02)

...člověk vidí toto a podobná videa, jak vůbec může klidně usnout?

"Oženíme se s vašimi dcerami a vaše dcery budou nosit muslimský šátek."

To opravdu není síla,která by je zastavila ??

Nejsem psychopat, ale když vidím takové záběry jako v tomto videu, nechala bych je klidně někde v moři utopit. Několik stovek se utopí a ostatní by si rozmysleli se vydat na cestu sem.

Všeobjímající Evropa - tak proč by nevyužili naší dobroty, kterou oni považují za slabost. Dělají na evropu nálety jako žravé kobylky. Až tady vše zlikvidují a sežerou, přestěhují se jinam.

Konec falešné h (Čt, 25. 2. 2016 - 21:02)

Inigrační vlny příchází...Tohle nejsou lidé, kteří by byli pro Evropu přínosem.

Co na nás chyst (Čt, 25. 2. 2016 - 21:02)

https://www.youtube.com/watch?v=BUJIm6pgLBE

uprchlíci (Čt, 25. 2. 2016 - 21:02)

https://www.youtube.com/watch?v=BUJIm6pgLBE&feature=player_embedded

? (Čt, 25. 2. 2016 - 16:02)

Mrtvé prase s nápisem Máma Merkelová
leželo na parcele mešity v Německu

http://www.lidovky.cz/mrtve-prase-s-napisem-mama-merkelova-lezelo-na-parcele-mesity-v-nemecku-133-/zpravy-svet.aspx?c=A160225_095831_ln_zahranici_msl

Je možné na takové parcele po nějaké desinfekci ještě postavit mešitu?

Steve (Čt, 25. 2. 2016 - 15:02)

Havlíček Vendelín: Nežvaň tady hlouposti ... :-D

Konec falešné h (Čt, 25. 2. 2016 - 15:02)

Inigrační vlny příchází každých X let a je jasné, že se spoustě lidí nechce bojovat a umřít za moc a zisky psychopatických a zlodějských vládců. (známe to i tu a představte si, za koho z našich vládců by jste byli ochotni umřít :-))
Ať přijdou, udělají na rohu občerstvení s jejich specialitami k jídlu a v klidu žijí. Rád si tam zajdu na něco dobrého.
Chápu že někteří nemají prostředky, aby to hned udělali, ok, tak jako Finové dát plat pouze těm, kteří pracují, i formou příspěvku za obecně prospěšné práce typu: děláš celý den, tady za něj máš tisíc korun. Když přijdeš těch dvaadvacet dní v měsíci, tak si můžeš dovolit pronajmout byt a žít.Toto se dá aplikovat i pro občany a soukromé firmy. Chcete lidi na opravu domu, či na stavební či výkopové práce? Kolik, kam a kdy. A poslat je pracovat za tu tisícovku, i s tím, že se v rámci pomoci neodvádí státu žádné daně ze mzdy, protože stát nemusí nic a nikoho platit a pomůže to všem, navíc přistěhovalci se naučí makat a mluvit. A třikrát nepřijde, či není nemocný a fláká se a konec s azylem. To samé s kriminalitou. Jednou ukradneš čepici a už máš v pase nežádoucí na deset let a konec azylového řízení.
To samé s menšinami.
Jakékoli dávání příspěvků bez práce a integrace vůči společnosti je pouze vychovávání i dobrých lidí k kriminalitě a snahám o využívání, či spíše zneužívání systému, tedy dělání budoucího problému pro celou zem.
Taky je bohužel stát ten nejhorší hospodář a místo toho, aby peníze utrácel účelně, tak se rozpočtem stanovené částky rozdají manželkám politiků na všechny pseudohumání spolky a nadace, kde zmizí, jako např minulý rok, kdy zde ještě uprchlíci nebyli, ale vydalo se "na pomoc" ještě neexistujících uprchlíků cca 10 Miliard korun.

aladin (Čt, 25. 2. 2016 - 15:02)

"Mise NATO v Egejském moři může začít, spory Řecka s Tureckem se vyřešily."

Konečně dělá NATO to co celé roky vykřikuje, že je totiž obranný pakt!
Jen by mě zajímalo proč ta změna strategie?

To (Čt, 25. 2. 2016 - 13:02)

že blafe, kde by sebral osm...je pravda. V Německu mají vysoké dávky i bez práce
a ještě mohou beztrestně laškovat s místními děvčaty

myslím (Čt, 25. 2. 2016 - 13:02)

že blafe, kde by sebral osm muslimů do kravína

Reklama

Přidat komentář