Reklama

Imigranti

D (So, 19. 3. 2016 - 22:03)

Nedělej ze mne blba. Mám v...: Byl tu vymazán příspěvek Jardy, který tě po právu nazval tím, co jsi, přitom se hlodavci toho jména za to omluvil. Pokud mne někdo špiní takto nechutně kvůli mému projektu PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO,

To je blábolivé, naprosto inkoherentní vyjadřování.

Kromě toho, jsi to ty, kdo trapně špiní mě neustálým rozmazáváním a schvalováním nějaké adminem dávno smazané slabomyslné urážky na moji adresu od jakési osoby mdlého rozumu.

Krom toho, každému, kdo diskusi na Doktorce jenom trochu sleduje, musí být jasné, že tvůj zakrnělý "projekt" boje proti mužské obřízce, tvé žalostné celoživotní dílo, doklad tvého marginalismu, mám naprosto v paži. Jsi prostě, vedle mnoha jiných tragických a nelichotivých věcí, i paranoik.

Turci se cpou d (So, 19. 3. 2016 - 21:03)

: Ted EU udelala dohodu s...V bodě 8 dohody se hovoří o obnovení přístupových jednání s Tureckem:

8) Evropská unie a Turecko znovu potvrdily svůj závazek opětovného oživení procesu vstupu Turecka do EU. Po otevření jedné z kapitol má být otevřena ještě jedna během nynějšího nizozemského předsednictví.

Tony Vlas (So, 19. 3. 2016 - 21:03)

: Ted EU udelala dohodu s...Nedělej ze mne blba. Mám v Německu mezi Turky mnoho přátel. Mnozí odcházejí z Turecka kvůli fašiosnímu Erdoganovu režimu.

Byl tu vymazán příspěvek Jardy, který tě po právu nazval tím, co jsi, přitom se hlodavci toho jména za to omluvil. Pokud mne někdo špiní takto nechutně kvůli mému projektu PRÁVO NA VLASTNÍ TĚLO,

17.3.2016 23:44 - Asi tak
Toníku "Názor...

Prisel jsem abych si precetl nazory zen na muzskou obrizku a misto toho tady ctu slinty nejakyho dementniho uchyla, co se tady ukaji nad predkozkou malych chlapcu.

tak to vymazáno i přes urgování vedení doktorky není. Opravdu nevím, co si mám myslet.

D (So, 19. 3. 2016 - 21:03)

Tak jako komunisti hranice...: Ted EU udelala dohodu s Tureckem, ale to bude jeste vetsi katastrofa nez migranti az se 80 mil. Turku stane obcany clenske zeme EU.

Ta dohoda se netýká přijetí Turecka do EU. To za a)

Za b), zohlednil bych i fakt, že občané Turecka, narozdíl například nejen od Syřanů, Iráčanů, ale i Kosovanů, prakticky nejsou součástí dnešní migrační vlny.

Tony Vlas (So, 19. 3. 2016 - 19:03)

1) Úspěšní politici,...Alexander Tomský, toho bys musel z Británie znát, že vznikl třetí německý stát. Jde prostě o zacementování politické scény neomarxisty. Místo svobodných voleb je ubohá fraška, protože neomarxistické GroKO má v Bundestagu pohodlnou většinu.

No (So, 19. 3. 2016 - 18:03)

A jak jiná realizace by byla...To by bylo na dlouhou debatu, ale přibližně něco asi tak jako Jugoška za Tita.

Tom... (So, 19. 3. 2016 - 18:03)

Socík nebyl špatná...A jak jiná realizace by byla lepší?

No (So, 19. 3. 2016 - 18:03)

strašení komunismem v tuhle...Socík nebyl špatná myšlenka, ale její realizace.

Jistě (So, 19. 3. 2016 - 17:03)

Tak jako komunisti hranice...strašení komunismem v tuhle dobu, dobře víte, že ve skutečnosti žádný komunismu nikde nebyl a socialismus považuji za pořád nejlepší alternativu pro budoucnost lidstva.

Dr.Chocholousek (So, 19. 3. 2016 - 17:03)

1) Úspěšní politici,...Máte pravdu, bláznům se odporovat nemá.

Raději (So, 19. 3. 2016 - 17:03)

Tak jako komunisti hranice...Komouse, než arabské najezdniky a teroristy.

Roman (So, 19. 3. 2016 - 17:03)

Tak jako komunisti hranice...Jestli zavreme hranice,záleží na nás všech... A takové idioty jako pan D bych sem určitě také nepustil.

Demokrat (So, 19. 3. 2016 - 17:03)

1) Úspěšní politici,...Tak jako komunisti hranice uzavrit nemuzeme, ale Merklova primo pozvala muslimske migranty, aby prisli do Nemecka a narusovali suverenitu mnoha zemi na ceste tam. A kdyz treba Madarsko zamezilo jejich vstupu, bylo prirovnano k nacistum. Ted EU udelala dohodu s Tureckem, ale to bude jeste vetsi katastrofa nez migranti az se 80 mil. Turku stane obcany clenske zeme EU. Dalsi problem je Stredozemni more, pres ktere
se to Evropy dostavaji uprchlici z bidy Afriky. Jak to, ze tam nepatroluje namorniotvo EU a okamzite je nevraci zpet?

Nejvic si tady na migranty stezuji komunisti a je pravda, ze kdybychom meli komunistickou diktatury, zadni migranti by sem nechteli, jenze to by zde nechteli zit ani normalni Cesi, jen komunisticka verbez.

D (So, 19. 3. 2016 - 16:03)

Politici chtějí, abychom si...1) Úspěšní politici, kteří rozhodují, jsou ti, kteří byli do svých úřadů zvoleni voliči.

2) Někdy i značné množství řadových občanů podlehne demagogickým bludům. K nim patří i představy, že lze hermeticky uzavřít hranice a zastavit imigrační vlnu. Tyto věci však udělat nelze. Představa, že když se velké množství lidí mylně domnívá, že to udělat lze, tak to udělat půjde, je z principu lichá. Pokud si proto neinteligentní, demagogy obluzený člověk pěstuje představu, že je součástí silné a velké masy, která něco podobného nakonec prosadí, pěstuje si s touto představou i falešnou naději. A není nic krutějšího, než falešné naděje. Proto jsem též "Inteligentu" nabádal, aby se v daném kontextu nevnímal jako součást silných lidových mas, ale naopak jako slabý a bezbranný jedinec. Jen tak totiž může předejít pěstování falešných nadějí, a je nevyhnutelně následující kruté, hořké desilusi.

loco (So, 19. 3. 2016 - 15:03)

: Ano, jsem pro hermeticke...Politici chtějí, abychom si připadali slabí a bezmocní, a vzdali jakékoli protesty proti příkořím, které nám dělají, předem.
Ale tak to není. Již jeden člověk dokáže změnit svět. Důležité je se nevzdat, neskákat jim na jejich hry, kdy se snaží zmást naší pozornost a zahltit nás falešnými pseudohroznými lavinami problému, které jsou jimi uměle vytvořené.
Sami musíme vědět, co je podstatné a v tu chvíli nad námi nemají moc.
A pak je možné změnit svět.

Jan (So, 19. 3. 2016 - 15:03)

Tak jsem potkal dva. Vlastně oni stali ja šel kolem. Zastavim a ptam se. Něco se děje muže byt huř. Odpověd mně překvapila. Řekli, to se děje co jsme prokovali, satan ma kratke časove obdobi, jeho hněv narusta, nedivte se pane všechno nam bylo dopředu zděleno. My jsme připraveni a co vy. Odešel jsem jako ten ,kdo připraven neni. j

Zajímavý rozhov (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

Povýšený exhibicionista Halík vyhrožuje svým odpůrcům. Současný vpád muslimů do Evropy je smrtelnou hrozbou. Promlouvá předák křesťanů proti imigraci

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Povyseny-exhibicionista-Halik-vyhrozuje-svym-odpurcum-Soucasny-vpad-muslimu-do-Evropy-je-smrtelnou-hrozbou-Promlouva-predak-krestanu-proti-imigraci-426864

D (So, 19. 3. 2016 - 11:03)

Když čtu tvou poslední...Co je tak neomarxistického na ideji běhat maratón pod jednu hodinu padesát minut?

Tonda Vlas (So, 19. 3. 2016 - 09:03)

Jsi nejen neomarxista, ale...Opravdu bych nechtěl, aby se s námi stalo to, co se stalo s kdysi hrdou Byzancí.

jarda (So, 19. 3. 2016 - 09:03)

Konfidenti

Reklama

Přidat komentář