Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Mikina v plenkach (Ne, 7. 10. 2018 - 22:10)

Ahoj, nepokakala jsem se poprvé, od té doby co znovu nosím plenky to je už asi potřetí nebo počtvrté. Stydím se, protože pro skoro 20 letou holku není úplně běžný čůrat a kakat do plínky. Líbí se mi to, ale hrdá na to asi opravdu nikdy nebudu. Zůstala jsem v tom jenom asi pět minut, pak jsem se právě začala stydět a hned jsem si plínku sundala.Na víkend jsem zůstala na koleji, zatímco spolubydlící odjela, takže jsem tady sama. Sice jsem se teď za celý týden ani jednou nepočůrala přes den do plenky, ale teď o víkendu jsem neodolala. Když jsem sama, tak na mě vždycky přijde ta nálada a začnu takhle blbnout. No prostě jsem se včera několikrát počůrala, jednou i venku. Dnes když jsem si četla tuhle diskuzi, tak jsem si řekla, že se teda zkusím zase pokakat. Ale dostala jsem chuť na trochu adrenalinu, tak jsem si vzala plínku na oběd do menzy, a cestou zpátky na pokoj jsem se stavila na toaletách a jak jsi mi radil, "zapomněla" jsem si sundat plenku a pustila jsem to. Nakonec jsem se jenom nepokadila, ale i počůrala. Šlo to daleko jednodušeji, než když jsem do plenky kakala ve stoje. Nemyslím minule, když jsem to neudržela, ale ještě předtím. A řeknu vám, že to byl teda zážitek. Když jsem se potom vracela na pokoj, snažila jsem se zachovat si normální chůzi, ale nemyslím si že se mi to úplně povedlo. Na plence se mi udělala docela velká boule. Měla jsem áčkovou sukni a punčocháče, snad si toho nikdo nevšiml. Ale přišlo mi to strašně vzrušující, ještě když jsem po cestě potkala nějaké další studenty a přemýšlela o tom, co kdyby věděli, že jsem počůraná a pokakaná. Když jsem se vrátila na pokoj, nechtělo se mi hned do sprchy a v té plence se mi dost líbilo. Chvíli jsem se prohlížela v zrcadle, líbilo se mi jak se mi pod punčocháčema mokrá plenka "vyrýsovala" a vzadu udělala tu bouli. Tak jsem v pokaděné plínce zůstala celkem asi půl hodiny, ale to už asi bylo moc. No prostě jsem si to dneska náramně užila a určitě si to někdy zopakuji

Lukáš (Ne, 7. 10. 2018 - 21:10)

Ahoj Kikino, jdu Tě...Ale Romano :-) na zámek po skončení turistické sezóny? Přiznej rovnou kam jedete a bude to lepší :-)))))Ale jinak dobrý, když Tě zval na véču, tak se dalo tušit, že se mu líbíš. Třeba to bude fajn kluk!

Romana (Ne, 7. 10. 2018 - 14:10)

Za chvíli trhnu rekord už...Ahoj Kikino, jdu Tě vystřídat. Rodiče i s bráchou po obědě konečně odjeli na ten zápas. Naštěstí, protože od pátečního rána jsem nekadila, a fakt už jsem to měla na krajíčku. Tušila jsem, že to bude velké. Nakonec jsem se s obtížemi nasoukala do legín, které jsem nosila někdy v patnácti, ale od té doby mám o deset kilo víc. Byly úplně brutálně upnuté a jak jsem do nich tu hromadu pustila, tak jsem myslela, že se roztrhnou :) Zajímavý pocit, taky jsem ještě v tom, ale za chvíli už to odpískám. Jednak se musím jít zase učit, a hlavně tak dlouho jako Ty, bych v tom fakt nevydržela. To jsou masakry, co provádíš, ale když Tě to baví, tak si to klidně užívej dál :)Jinak rande bylo super. Dík za optání. Obávám se, že pokud bych tu měla nějakého ctitele, tak jsem momentálně zadaná :) Pojedli jsme, popili, pokecali a dali se dohromady. Na rozloučenou jsme se políbili a domluvili si na příští víkend výlet na jeden zámek. Jenom nevím, jestli by o mě měl i nadále zájem, kdyby věděl jak jsem v těch bílých džínách měla ve středu plno :)No nic, tohle si zatím nechám pro sebe. Třeba se hecnu a časem toho nechám, ale tím si nejsem jistá, protože bych lhala, kdybych napsala, že se mi to nelíbí :)Kiki měj fajn den. Já se dám do pořádku a jdu se biflovat. Zatím ahoj.

Marek (Ne, 7. 10. 2018 - 12:10)

Myslím na Matku Terezu a jak vyplnit její anální frizuru.

Kikina (Ne, 7. 10. 2018 - 11:10)

Kiki , máš moje velké...Však se hecujeme kdo v tom déle vydrží ne? :0) 14 hodin je můj nový rekord. Vydržela bych v tom i déle ale už jsem se musela jít osprchovat. Za chvíli přijde kámoška na oběd a asi by koukala kdybych jí přivítala v těch napranych legínach :0) ale bylo to moc fajn. Kdyby to šlo tak jsem klidně pokakana nonstop ale to bohužel jaksi nejde :0(

pavel (Ne, 7. 10. 2018 - 11:10)

Za chvíli trhnu rekord už...Kiki , máš moje velké sympatie !! Taky sem v tom byl co nejdýl . Orgasmy jsou bezva , ale ,,, no , raději nic.

Kikina (Ne, 7. 10. 2018 - 11:10)

Za chvíli trhnu rekord už jsem téměř 14 hodin v tom pokakanem oblečení a je to pořád fantastický pocit. Jenom už jsem vyčerpaná ze všech těch luxusních orgazmu tak už jenom bezmocně ležím v postýlce měla bych se už jít osprchovat já vím ale ležet v těch pokakanych hadrech je ta největší slast jaká existuje. nic se tomu nevyrovná. Všechny zdraví až za ušima pokakana Kikina :0)

Kdo by si s ní… (Ne, 7. 10. 2018 - 10:10)

http://scat.gold/2018/10/06/pooalexa-panties-full-poop/

pavel (Ne, 7. 10. 2018 - 09:10)

Vydržel jsem to dlouho , asi v 1 hodinu ráno pleny protekly a nebylo to moc příjemný , ale teď už mám jinou a zatím suchou a můžu pokračovat , všem příjemný den .

Scatter (Ne, 7. 10. 2018 - 08:10)

No to je senzace, já věděl, že určitě nezklameš Kiki, ta představa mě zabiji, jak si dobrovolně plniš kalhotky a užíváš si to, prostě nádhera

Kikina (So, 6. 10. 2018 - 20:10)

Ahojik sice je ještě brzy ale už nemám na práci nic lepšího a tlak v mých střevech zesiluje tak už zalézam do postýlky a až to na mě přijde tak se pěkně pokakám. Už se na tu úlevu těším. Pokud už bych se už dneska neozvala tak to znamená že momentálně soukromě perverzním přes mail. Nemusíte taky vědět všechno :0) fajn pokakanou noc přeje všem Kiki.

pavel (So, 6. 10. 2018 - 16:10)

Nevím , jestli je to úchylka , ale mám na sobě ty samý počůraný a podělaný plenky od rána . Zatím je to fajn a neprotekly

Kikina (So, 6. 10. 2018 - 10:10)

Ahojky já se dneska ještě nepokakala ale při představě co budu večer zase provádět v postýlce jsem byla tak silně vzrušená že jsem si to musela udělat taky takže super start soboty. Venku svítí sluníčko šla bych si zaběhat ale už po ránu cítím že jsem solidně plná a musím to vydržet do večera tak radši nebudu riskovat. Romčo dej pak vědět jak proběhlo rande. Doufám že se obešlo bez nehod :0)

pavel (So, 6. 10. 2018 - 08:10)

Začíná se mi z toho točit hlava , 2x orgasmus a pořád zůstávám v plence . Ta sobota začíná úplně bezvadně.

pavel (So, 6. 10. 2018 - 07:10)

Přeji všem báječný ráno !! Mám na sobě počůrané pleny , ještě trošku zatlačím a budu doufat , že přijde orgasmus , erekci mám dost silnou a hodně tlačí na plenu , tak se zatím mějte .

Lukáš (So, 6. 10. 2018 - 00:10)

Verča: pokud je tam jen flek, to se mě stává, když mám pevné hovínko, tak většinou stačí jen jedno, někdy dvě praní. To je škoda je vyhodit. Máš je aspoň na další akci.Já myslím, že se srovnáš až se aklimatizuješ. Já jsem po příchodu do Norska nejprve vůbec nekakal, pak zase pořád takový napů průjem. Byla to nervozita z něčeho nového a navíc úplně nový jazyk. Ty jsi teď taky v období, kdy jsi poprvé samostatná a nová škola. Ono je to prostě trochu na tu psychiku náročné.Jo a na kole nezapomeň taky dodržovat pravidla silničního provozu. Jsi normálním účastníkem a navíc zranitelným. Sluchátka v uších s puštěnou hudbou na kolo nepatří, protože třeba někomu za tebou selžou brzdy a ty jeho troubení nebudeš slyšet.Co se týče sportovkyň, tak mě se líbí Therese Johaug. Norská běžkyně na lyžích. https://www.langrenn.com/siste-therese-johaug-utsetter-returen-n-vi-venter.6097379-219152.htmlBy mě zajímalo, když běží 30 kiláků a začne se jí chtít kadit. Všude kolem trati diváci a ona má bílou upnutou (kvůli odporu vzduchu) kombinézu. Co pak? :-))))

Romana (Pá, 5. 10. 2018 - 14:10)

Tak jsem si zhluboka oddechla. Moje čest je zachráněna! Napodruhé se ty džíny vyprali a vypadají tak jako, když jsem je měla ve středu ve škole na sobě. Cítit po hovínkách naštěstí nejsou, spíš krásně vonní, jak jsem přidala tu dávku aviváže navíc. teď se na zahradě na sluníčku suší, tak snad stihnou uschnout a večer si je na to rande nakonec přeci jenom vezmu. Už jsem málem zpanikařila a přiznala všechno mámě, ale dobře to dopadlo. Mámě sice neuniklo, že jsem je prala, ale co už chci přeci dneska pěkně vypadat ne? Bylo jí divné, proč jsem je tedy nedala vyprat včera, ale zamluvila jsem to s tím, že jsem prostě zapomněla. Ještě mně politovala se slovy : no jo máš toho teď ve škole moc co? :)Kiki, neboj se žádné kadění na tom rande určitě neplánuji. Nejsem padlá na hlavu. Na velké jsem vzorně byla dnes ráno a určitě si toho kluka (pokud to dáme opravdu dohromady) napřed otestuji a pak bych časem třeba zkusila nenápadně stočit debatu na toto téma. Možná, že v neděli něco spáchám. Brácha má zase zápas a rodiče by měli jet s ním, tak uvidíme.

Verča (Pá, 5. 10. 2018 - 00:10)

Holky vy jedete každá z...Ahoj Kiki, no tělo se pořád nějak asi aklimatizuje na moji změnu. První dny jsem měla opačný problém a teď toto. Věřím, že se dostanu zase do normálu. To že se to udrží v kalhotkách bude asi tím, že se zvýšila četnost a snížil se objem a taky jsem začala dle zdejší rady používat větší velikost kalhotek.

Kikina (Čt, 4. 10. 2018 - 20:10)

Holky vy jedete každá z vás si pokaka kalhoty a pak chcete po chudákovi Lukášovi návody k praní. On musí v práci vytvářet hodnoty! A poněkud jiného druhu než my v tomto týdnu :0) Verčo to jsi šikovná že udržíš kakání v kalhotkách mě to vždycky ujede na stehno a taky ti závidím jak zdatná jsi pokakanda. To toho tolik zbaštíš nebo prostě tvůj organismus většinu přijaté potravy vyloučí? Podle toho co píšeš zvládneš kakat každý den. To bych taky brala já musím na pořádnou akci spořit tři dny a i tak někdy nejsem s výsledkem úplně spokojená. Každopádně tenhle týden je dobrý úlet. Měla bych nám začít počítat skóre :0)

Verča (Čt, 4. 10. 2018 - 19:10)

Verča: na kolo mám...Ahoj Lukáši, díky za odpověď ohledně oblečení. Také chci pak na jaře vyrazit na kole do přírody. Ohledně sportovního oblečení jsem také přemýšlela ohledně nadílky, ale asi se na to vykašlu a nebudu huntovat něco pěkného a dražšího. A ještě dotaz ohledně praní. Chtěla jsem zničit jedny staré džíny, jak jsem psala odpoledne. O půl šesté to začalo ve mně vřít, tak jsem je navlékla a kupodivu to zůstalo v kalhotkách. Na džínách je jenom flek, žádný nános. Tak jsem změnila názor a rozhodla se, že budou záložní a vyperu je. Je možné je v tomto stavu dát do pračky? Nechci aby další prádlo načichlo. A příště vyzkouším ty nové šedé.

Reklama

Přidat komentář