Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Niki (Út, 9. 10. 2018 - 17:10)

To se chceš přímo před...Dodávám si k tomu zatím odvahu. Ani nevím, jak jsem na to jako malá přišla, ale dost dlouho jsem si představovala, že nosím plíny, pořád jsem si dávala nějaké kusy látky do kalhot apod.

Denča (Út, 9. 10. 2018 - 17:10)

V pohodě Denčo já zase...Můžu potvrdit, co psala už Anežka, do plenek musíš čůrat zvolna. Představ si, že na záchodě vypustíš půl litru během několika vteřin, ale tak rychle zatím nedokáže absorbovat ani ta nejlepší plenka. Koneckonců si to můžeš sama vyzkoušet. Podobně jako Anežka si užívám, když třeba mluvím s prodavačkou, přitom čůrám do plenky a v duchu si říkám, kdyby tak věděla, co právě dělám. Akorát kakání mě neláká, zápach by mě navíc určitě brzo prozradil.

- (Út, 9. 10. 2018 - 14:10)

Každopádně se tě zeptá...A když jí řeknu že se v noci pomočuji?

Pavla (Út, 9. 10. 2018 - 14:10)

Promiňte mi ještě ale to...Každopádně se tě zeptá proč ji chceš a proč si nezajdeš na záchod sám.

- (Út, 9. 10. 2018 - 14:10)

SamozřejměPromiňte mi ještě ale to znamená že bych mohl dostat plenku i kdybych v nemocnici požádal třeba sestru která by měla noční službu?

Kikina (Po, 8. 10. 2018 - 17:10)

Ahoj, nepokakala jsem se...Anežko přesně tento tvůj příspěvek se objevil zkopírovaný na naší pokakane diskuzi pod nickem Mikina v plenkách. To jenom tak pro info :0)Jinak pěkná akcička ale pozor na to když se pokakáš někde kde můžeš potkat jiné lidi aby necítili vůni z tvé plenky. Přeci jenom tobě to třeba tak nepřijde ostatně jsi zvyklá čichat sama sebe když třeba normálně kakáš na záchodě ale náhodného kolemjdoucího to může solidně praštit do nosu a bylo by blbý se takhle prozradit takže na to bacha.

Roman (Po, 8. 10. 2018 - 12:10)

Ahoj, nepokakala jsem se...jo tak to je přesně ten super pocit. když v tom múžeš zůstat. a já strašně miluju když je hovinko tužší jask hezky v té pleně masíruje dirku. a když v tom vydržíš třeba hodinu a pak se do toho počurám, tak to krásně hřejivě rozčvachtá to zasichající hovinko. super pocit. ale ta očista to je mazec. prostě to nejde omít. takže jenom jednou za čas. když jsem doma sám.

Anežka (Ne, 7. 10. 2018 - 22:10)

Ahoj Anežko, tak ti...Ahoj, nepokakala jsem se poprvé, od té doby co znovu nosím plenky to je už asi potřetí nebo počtvrté. Stydím se, protože pro skoro 20 letou holku není úplně běžný čůrat a kakat do plínky. Líbí se mi to, ale hrdá na to asi opravdu nikdy nebudu. Zůstala jsem v tom jenom asi pět minut, pak jsem se právě začala stydět a hned jsem si plínku sundala.Na víkend jsem zůstala na koleji, zatímco spolubydlící odjela, takže jsem tady sama. Sice jsem se teď za celý týden ani jednou nepočůrala přes den do plenky, ale teď o víkendu jsem neodolala. Když jsem sama, tak na mě vždycky přijde ta nálada a začnu takhle blbnout. No prostě jsem se včera několikrát počůrala, jednou i venku. Dnes když jsem si četla tuhle diskuzi, tak jsem si řekla, že se teda zkusím zase pokakat. Ale dostala jsem chuť na trochu adrenalinu, tak jsem si vzala plínku na oběd do menzy, a cestou zpátky na pokoj jsem se stavila na toaletách a jak jsi mi radil, "zapomněla" jsem si sundat plenku a pustila jsem to. Nakonec jsem se jenom nepokadila, ale i počůrala. Šlo to daleko jednodušeji, než když jsem do plenky kakala ve stoje. Nemyslím minule, když jsem to neudržela, ale ještě předtím. A řeknu vám, že to byl teda zážitek. Když jsem se potom vracela na pokoj, snažila jsem se zachovat si normální chůzi, ale nemyslím si že se mi to úplně povedlo. Na plence se mi udělala docela velká boule. Měla jsem áčkovou sukni a punčocháče, snad si toho nikdo nevšiml. Ale přišlo mi to strašně vzrušující, ještě když jsem po cestě potkala nějaké další studenty a přemýšlela o tom, co kdyby věděli, že jsem počůraná a pokakaná. Když jsem se vrátila na pokoj, nechtělo se mi hned do sprchy a v té plence se mi dost líbilo. Chvíli jsem se prohlížela v zrcadle, líbilo se mi jak se mi pod punčocháčema mokrá plenka "vyrýsovala" a vzadu udělala tu bouli. Tak jsem v pokaděné plínce zůstala celkem asi půl hodiny, ale to už asi bylo moc. No prostě jsem si to dneska náramně užila a určitě si to někdy zopakuji.

24 (Ne, 7. 10. 2018 - 22:10)

Mě by spíš zajímalo...Samozřejmě

Kikina (Ne, 7. 10. 2018 - 16:10)

Spolubydlící je z jiné...Anežko asi ti rozumím. Tobě nevadí být pokakana ale vadí ti pak ta očista. Pro tebe by byl ideál pokakat se užít si to pak lusknout prsty a být čistá tak to bych taky brala :0) bohužel to takhle nefunguje. Až se pokakáš víckrát tak už to řešit přestaneš. Já už v tom jedu šest let a už mi to nepřijde ale ve svých začátcích jsem měla podobné pocity jako ty věděla jsem že se mi to líbí ale styděla jsem se za to takže ti rozumím. Ty plenky prubnu ale nejdřív v klidu doma otestuji co zvládnou. Víš mě plenky nijak zvlášť nepřitahují ale když nebudu mít jak ty říkáš ten mokrý koláč mezi nohama tak by mi to pocurani nemělo nijak zásadně vadit.

- (Ne, 7. 10. 2018 - 14:10)

Mě by spíš zajímalo jestli je možné dostat plenku v nemocnici.

Anežka (Ne, 7. 10. 2018 - 14:10)

Anežko tak seš holt asi...Spolubydlící je z jiné fakulty, do školy spolu nechodíme, takže i kdyby to někomu řekla, tak se by se to snad nerozšířilo.Pokakávám se ráda, a dokud to zůstane v plence, tak se mi to líbí, ale strašně mě znechucuje to co přijde potom. To že se za sebe pak stydím, s tím nemá nic společného, já se za sebe opravdu hodně stydím pokaždé, když mám na sobě plenku, natož když se pak počůrám nebo pokakám.A ty chceš s plenkou rovnou mezi lidi a počůrat se někde venku? Jestli ano, tak radši začni zlehka, aby náhodou plenka neprotekla, moc často se mi to nestávalo, ale přece jenom párkrát, když jsem to prostě pustila všechno naráz, tak jsem skončila v mokrým koláčem na kalhotách. Každopádně přeju hodně štěstí a dej vědět jak se ti to líbilo :)

Host (So, 6. 10. 2018 - 16:10)

Než jsem se pokakala, tak...Ahoj Anežko, tak ti blahopřeji. Po kolikáté to bylo? Poprvé? Určitě by nebylo dobré si to překazit, určitě se nestdyď, že jsi použila plenku k tomu, k čemu je určená. Plánuješ to zopakovat až budeš mít příležitost? Jak dlouho jsi v tom byla?Zkusím ti dát tip na experiment: Zkus se pokakat "normálně" na záchodě. Zkus jít prostě na záchod a prostě "zapomenout" si sundat plenku. Pokud máš na koleji záchod s koupelnou, pak se můžeš poté normálně umýt a ten smrad následně nikomu nebude připadat divný (bude si myslet, že jsi prostě normálně kadila).Pokud to zkusíš, určitě dej vědět. :-)

Host (So, 6. 10. 2018 - 16:10)

Než jsem se pokakala, tak...Ahoj Anežko, tak ti blahopřeji. Po kolikáté to bylo? Poprvé? Určitě by nebylo dobré si to překazit, určitě se nestdyď, že jsi použila plenku k tomu, k čemu je určená. Plánuješ to zopakovat až budeš mít příležitost? Jak dlouho jsi v tom byla?Zkusím ti dát tip na experiment: Zkus se pokakat "normálně" na záchodě. Zkus jít prostě na záchod a prostě "zapomenout" si sundat plenku. Pokud máš na koleji záchod s koupelnou, pak se můžeš poté normálně umýt a ten smrad následně nikomu nebude připadat divný (bude si myslet, že jsi prostě normálně kadila).Pokud to zkusíš, určitě dej vědět. :-)

Kikina (So, 6. 10. 2018 - 14:10)

Vidím, že je tady spousta...V pohodě Denčo já zase nejsem moc přes to počůrávani ale každá máme to svoje tak hlavně že nám to vyhovuje. Nicméně musím se přiznat že Anežka mě trochu nalomila a ty dry nitesky si objednám a kromě pokakání se do nich i počůrám a uvidím jaký to bude pocit. Nemám s tím žádnou zkušenost ale snad jsem správně pochopila že to do nich musím pouštět postupně a ne všechno naráz aby mi neprotekly. Díky za odpověď a měj fajn den. Kikina.

Denča (So, 6. 10. 2018 - 14:10)

Vidím, že je tady spousta nových příspěvků, tak to vezmu postupně.Kikina: Do plenky jsem se párkrát pokakala, ale nebylo to moc příjemné. Raději plenky používám jen na čůrání.Radka: Už si to dcera rozmyslela, nebo z ní máte druhé mimino?Anežka: Přes pyžamo si spolubydlící nemusí plenky všimnout. Spíš bych nechala balík plen na viditelném místě, ten určitě nepřehlédne.Niki: Ona se ti posmívá, že jsi nula a ty se chceš před ní počůrat nebo pokakat, abys jí ukázala, že má pravdu?

Kikina (Pá, 5. 10. 2018 - 22:10)

Jsem rád že umíš dobře...Díky já tyhle lidi s představami veřejné ostudy nijak neodsuzuji. Akorát že já si veřejnou ostudu v reálu zkusila a nic super na tom nebylo. Spíš bych si dala facku za to že jsem se k něčemu takovému vyhecovala. Proto se od toho snažím každého spíš odradit. Na druhou stranu jak se říká: kdo chce kam...

Bobrik (Pá, 5. 10. 2018 - 20:10)

Nic mi do toho není ale...Jsem rád že umíš dobře poradit, musím uznat že máš pravdu.

Kikina (Pá, 5. 10. 2018 - 19:10)

No teda Anežko obdivuju tvou...Nic mi do toho není ale nějak mi uniká smysl tvého konání. Nicméně jsi ještě ve věku kdy se podobné nápady dají pochopit a přeju ti aby jsi z toho vyrostla. Chodit já s takovou pipinou do třídy tak jí dám do pití projímadlo aby se pořádně pokakala a už by za hvězdu nebyla ale proč se boha jeho chceš ty počůrat nebo pokakat před ní? To mi hlava nebere leda tedy že by jsi ze sebe opravdu před ní chtěla udělat tu nulu a totální outsiderku a to nejenom před ní ale před všemi protože ona by si to pro sebe rozhodně nenechala a budeš všem akorát pro smích takže to fakt není dobrý nápad. To si prosím tě neber nijak ve zlém. Ber to jenom jako radu od zkušené. Fajn večer ti přeje Kiki.

Kikina (Pá, 5. 10. 2018 - 19:10)

Než jsem se pokakala, tak...Anežko tak seš holt asi spíš přes to počůrávani a pokakavani je holt na tebe moc drsný level to je spíš pro nás otrlé i když já si Na to zvykla rychle. Nicméně ty dry nitesky pro ten experiment zvážím pokud jsou opravdu takto diskrétní a nějak zásadně se neliší od běžných kalhotek. Jinak ti držím palce akorát si myslím že dost riskujes. Pokud jsi tu spolubydlící špatně odhadla a ona to někde rozkeca tak máš hned v prvním semestru slušnou ostudu která se s tebou potáhne po zbytek studia ale to už si musíš zvážit sama.

Reklama

Přidat komentář