Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

Nechte toho! (So, 11. 12. 2010 - 20:12)

Lidi, vy se vyžíváte ve výkalech, jinak byste tady nepsali, jak nosíte plíny a poděláváte se do nich. Je pravda, že některé WC nejsou zrovna perfektní, ale kolikrát se v životě stane malér, že nemůžeš doběhnout? Jednou? Možná ani to ne.A obsedantní nutkání se dá léčit. Vykašlete se na toto fekální téma.

Petra (So, 11. 12. 2010 - 19:12)

Petro, tomu, co tady píšeš...Ne nepodařilo, to jde?

Milan (So, 11. 12. 2010 - 18:12)

Petro, tomu, co tady píšeš věřím, je to zajímavé.
V tom, že jsou wc ve vlacích v hrozném stavu je fakt, ale pokadit se dá docela dost odvahu.
Podařilo se Ti úplně se takto vyprázdnit, aniž by jsi se u toho počůrala?

Petra (So, 11. 12. 2010 - 16:12)

Petro, ale jak to děláš,...Leni, jde hlavně o to, odhadnout s jakým vybavením se dá co udělat. Chce to praxi a přiměřené sebevědomí s pak se dá dělat skutečně ledacos. Je tady určitý psychologický prvek, že ostatní lidi nevěnují některým věcem pozornost, takže je ani nenapadne, že by byli svědky právě toho, protože to nevnímají. je pak ale samozřejmě rozdíl, jestli seš ve škole nebo v autobuse nebo se jen procházíš.

Petra (So, 11. 12. 2010 - 16:12)

aha, takze ty si v kupe...Jestli s tím máš problém, tak to nečti, nebaví mě tohle s tebou řešit.

wettron (So, 11. 12. 2010 - 15:12)

aha, takze ty si v kupe nesednes a radeji stojis v te ulicce. a kufr si taky nedas nad sedadla kam patri ale si ho zrejme polozis na ten malinkaty stul aby se o nej dalo oprit. ta pani to vzala uplne prirozene, nezdalo se ji nic divne... Muj problem spociva v tom, ze porad dokola pises v ruznych forach nesmysly, povidas si sam se sebou a krome tebe to nikoho nevzrusuje.

Petra (So, 11. 12. 2010 - 14:12)

kadit v sede? tak to si mela...No, jenže já nekecám. Stála jsem u toho a opírala se o kufr a ta paní seděla. Jo, je fakt, že toho nebyla úplně plná plínka. O smradu se mi nezmínila, ještě hodinu jsme si hezky popovídaly, tak nevim, v čem máš problém.

lenka (Pá, 10. 12. 2010 - 20:12)

Petro, ale jak to děláš, když se člověk pokadí, tak se i u toho počůrá, alespoń mě se to stalo komplet a to ve škole.
Seděla jsem v lavici a čekala na přestávku. Když již byla, tak jsem vyletěla ze třídy a v tom se to začalo pěkně valit do kalhotek a bylo toho hodně, den před tím jsem nebyla.
Při tom jsem si ještě značně učůrla a také to bylo doprovázeno šílenými prdy.
Šla jsem pak domů, paní učitelka mne pustila, doma na štěstí nikdo nebyl, ale i tak ta ostuda byla, naši se to dozvěděli, ale nic neříkali.

wettron (Pá, 10. 12. 2010 - 11:12)

S tou odvahou to není tak...kadit v sede? tak to si mela poradny prujem a nebo se ti to ani nepovedlo. a jestli si se u toho nedvyhovala, tak to asi ta pani musela videt, ze seres.
a mimo to, kazdy kdo se pokadil treba i v plince ci, ze ten smrad se neda na 100% zamaskovat. i male dite zabalene do plen smrdi kdyz se posere. zadna vata v kalhotkach neudela takovy zazrak, aby to nesmrdelo.
Ja mam tve pribehy docela rad, jenze nektere fakty jsou proste prilis ujete. A to pak kazi tu celkovou iluzii realnosti.

Petra (Pá, 10. 12. 2010 - 09:12)

Je to zajímavé, co tady...S tou odvahou to není tak hrozné. Chce to cvik. Asi nejextrémnější to bylo, když jsem si v kupé povídala s jednou paní a přitom kadila. Záleží na situaci, ale jde to. V nepřítomnosti jiných to je určitě lepší.

petr (Pá, 10. 12. 2010 - 04:12)

ono stejne je to odvaha .kdyz me bylo 15 jel jsem az do kosic 380km od bydliste zrovna kousek od ostravy me prepadla velka potreba nemel jsem prujem jen to prislo nahle a hledam jsem zachod ve vlaku naposdni chvili jsem se musel prekonat a jit na ty hrozne wc byl to patrovy vlak .a cekal me prestup na rychlik z ostravy do kosic .kdybych to pustil tesne pred vystupem nevim co bych si pocal dale bych nemohl pokracovat .jak pise petra ze to pusti ve vlaku mozna vnocnim ano kdyz jede malo lidi ale kdyz je vlak narvany cestujicimy .teda nevim ale i kdyz to neni prujem musi to byt citit a nejhorsi je kdyz si nekdo prisedne do kupe .to je odvaha

Milan (Čt, 9. 12. 2010 - 19:12)

Je to zajímavé, co tady píše Petra.
Petro, dá to hodně odvahy se pokadit? Já myslím, že určitě.
Pokud se Ti to stane, tak Ti musí kalhotky docela dost ztěžknout.

Petra (Čt, 9. 12. 2010 - 18:12)

Souhlasim s Petrou....Není až tak nepříjemné pokadit se do kalhot, nejhorší je se odhodlat, ve vlaku vyjdu třeba na chodbičku k záchodu a opřu se zadkem a zády o zeď a když to pustím, snažím se aby mi to lezlo mezi nohy a ne na záda. Povytáhnu kalhotky, aby mi to drželo a za pár minut o tom už ani nevím.

Dana (Čt, 9. 12. 2010 - 07:12)

to chapu ze ty verejne wc a...Souhlasim s Petrou. "Velká nehoda" mě teda nikdy nepostihla, ale s tím drobným nechtěným učůráváním mám už dlouho zkušenost. Tak vím přesně kolik plenek si musim vzít, když jdu někam, kde nejsou po ruce toalety nebo jsou hrozné. Pak se počůrám vždycky o něco dřív, nedržím to úplně do krajnosti. Neni to příjemné, ale dá se to vydržet. Hlavně si nikdo nesmí ničeho všimnout.

petr (Čt, 9. 12. 2010 - 06:12)

Tak nevadí mi, když jsem...to chapu ze ty verejne wc a zachody ve vlaku jsou desny ,me stacilo kdyz jsem pracoval v tescu jako uklid.ty wc verejny byli strasne jak zenske tak panske na zenskych bylo kolikrat hromada vykalu nesplachle u panskych ani nemluvit musel jsem se prekonat at se nepobliju ,sam bych na to nesedl taky bych to asi pustil protoze krom toho na zenskych wc byla injekcni strikacka dana na mise .souhlasim s tebou

Petra (St, 8. 12. 2010 - 20:12)

tobe nevadi kdyz se pokadis...Tak nevadí mi, když jsem pokaděná, když to není moc dlouhé. Hodina, dvě ve vlaku jsou v pohodě. Klidně se pak stavím ještě cestou na nákup. Na druhou stranu to ale nijak nevyhledávám, jestli Tě zajímá tohle. Připadá mi lepší to pustit do kalhotek, když to teda jde a je v nich něco, co to pobere, než to v sobě držet, nebo jít ve vlaku na záchod.
Kolik mi je? Nejsem nejmladší, řekla bych tak střední věk.

petr (St, 8. 12. 2010 - 14:12)

Copak o to, zacházet dál...tobe nevadi kdyz se pokadis do kalhot jak jsi psala ze si to pustila ve vlaku .a mas danou vatu .kolik ti je jestli se muzu zeptat

dan (St, 8. 12. 2010 - 14:12)

ty vazne

Petra (Út, 7. 12. 2010 - 18:12)

neskodi to vobec nicim....Copak o to, zacházet dál mě nevadí, ale spíš jakým směrem.

Wet (St, 13. 10. 2010 - 20:10)

tak tohle slyším poprvé,...Ono to opravdu nesmrdí, pokud se dodrží určitá pravidla. Vložky nebo plenkové kalhotky mají vnější vrstvu z neprodyšného plastu, který výpary nepustí ven. Pokud se pod sukní pročurají kalhotky nebo punčocháče z nesavého syntetického vlákna, rychle uschnou, dřív než se z moči začne uvolňovat čpavek. Do silonových vláken se nic nenasaje. Moč nezačne zapáchat hned, ale až po nějaké době kdy se začne chemicky měnit. Nejhorší je když se moč chytá do silné vrstvy bavlněného prádla, kapesníčků, vaty apodob. Jednak to vyžaduje dovednost opatrně „napouštět“ aby nikde neprosákl flek na povrch a pak se přes látku moč dlouho odpařuje. Dnes to není potřeba tak dělat, když je dostatek kvalitních vložek a plenkových kalhotek. Pak pomůže používat umělou vůni, která něco „zakryje“. No a samozřejmostí je se co nejdříve převléci a umýt.

Reklama

Přidat komentář