Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

Iva (Út, 29. 7. 2014 - 20:07)

Ivo,jednalo se vždy jen o...Jen počurání. Kakací nehoda se mně ani ségře nikdy nestala.

Milan (Út, 29. 7. 2014 - 17:07)

Na dlouhé cesty autem jsme...Ivo,jednalo se vždy jen o ppčůrání, nebo se i Tvoje ségra dokonce pokadila?

Max (Po, 28. 7. 2014 - 18:07)

Docela bych se divil, že by...Tak mamky rady asi moc ne ale jsou to mamy a rady pomuzou detem s umytim a ja byl rad kdyz me mama nebo setrenice umyla zada aji v puberte erekce byla ale to nevadi pry to se stava v tom to veku vetsinou mamky reknbou synum bez si ulevit na wc a hotovo hlavne na klukach to hodne videt a nejak to potrebuji dostat

Iva (Po, 28. 7. 2014 - 11:07)

To, co vám nyní popíši je...Na dlouhé cesty autem jsme se ségrou preventivně dostávaly plenky snad co pamatuju snad až do 16 let. Pokud se některá z nás počůrala mamka nás pak jak to šlo někde zastavit přebalovala v zadu v autě. Já jsem z toho vždy šílela, ale ségra se mi pak jednou přiznla, že se jí líbilo jak jí mamka utírala počůranou prcku a dávala suchou plenku. Taky divný

Standa (Po, 28. 7. 2014 - 10:07)

Na tom neni nic spatneho...Docela bych se divil, že by některé mamky rády umývaly pokaděné zadky svých dětí a být to umnývání pokaděného zadku příjemné, tak to je úchylka, jak brno.

Max (Ne, 27. 7. 2014 - 15:07)

Tak, to taky nechápu....Na tom neni nic spatneho nekere mamky zas umyvaji sve syny treba zada aji v 17 letech a kdyz jsem byl u setrenice tak me taky umyla a to jsem byl v puberte nevidim na umyti nic spatneho prece mamka zna sve deti u od mala a me osobne nevadi umyti od cizi zeny nesmite se stidet a ze tvou setru umyla mamka aji v 16 to scela normalni a ze se ji to libilo komu ne

Matin (Pá, 25. 7. 2014 - 09:07)

Tak, to taky nechápu....Ano, naprostý souhlas. Je to tak na doktora.
Tohle je úchylka, jak vyšitá.

není to normáln (Pá, 25. 7. 2014 - 08:07)

To, co vám nyní popíši je... 16 holka se neumí sama umýt?Tak jí v tom měla máma nechat však by nakonec do sprchy musela sama.

Jarda (Pá, 25. 7. 2014 - 07:07)

To, co vám nyní popíši je...Tak, to taky nechápu. Podělat se, nechat si umýt prdel a ještě je to někomu příjemné? Ano, máš pravdu, je to začínající úchylka, jediné, co Ti mohu poradit je, svěř se s tím doma a vaši by se ségrou měli zajít k doktorovi, máš pravdu, to není normální.

Tom (Čt, 24. 7. 2014 - 20:07)

DOBRE VYSRANI-(jakekoliv)-SE...To, co vám nyní popíši je docela šok.
Moje ségra, je jí 16 se podělala minulý týden když jsme byli v zácpě na dálnici. Když jsme přijeli domů, byla na tom tak blgbě, že se nedokázala dát sama do pořádku, tak ji musela mamka umýt. Svěřila se mi, že jí to, jak ji umývala ten podělanej zadek, že jí to bylo dokonce příjemné. Není to náhodou počínající úchylka?

ti to povim jas (Čt, 24. 7. 2014 - 13:07)

DOBRE VYSRANI-(jakekoliv)-SE TEMER ROVNA KVALITNI SOULOZI.U chlapu urcite a ted jsem se dozvedel,ze je to i u zenskejch.Ale proc ne.Taky,jak se rika JEDEN PRD JE ZA 10 DOKTORU,ti nasi predkove dobre vedeli o cem mluvi a proc.Taky jsem se na verejnosti pocural a nedovedete si predstavit tu ostudu-ktera uz par let stale trochu trva.Sice se mi lide uz nesmeji verejne,ale protoze jsem byl dost znamy,takse to traduje ve smyslu:"A vis to,jak se tehdy a tam ten XY zechcal?Ze ne? No nekecej,to ti musim vypravet!"No a takto chodi a od te doby si davam plenky a gumove kalhotky.A potom se muzu pocurat dosytosti i pokadit a uz se me slovo ostuda netyka.Pod oblecenimto nikdo nepozna a kdyz si nosim ssebou veci na prebaleni,tak se dam do pohody i v kabince na wc.Jenze je to o tom,ze ME se oblekani a noseni plinek neprici a nedela mi to problemy.Na rozdil od asi 90% ostatni populace.Takze,kdyz wc najdu-OK-a pouziju ho.Kdyz ho nenajdu a potrebuji,takto jde do plinek a na nejblizsim wc se dam do poradku.Nebo nekdy az doma.Je to tak nepochopitelne,nebo pro nekoho az uchylne?

Oldřich (Čt, 24. 7. 2014 - 13:07)

Na dovolený se akorát...Tak to nechápu, pokadit se a mít euforický pocit, to snad je úchylka zralá na psychiatra.
Uznávám, stát se může ze špatného jídla, ale, aby měl někdo z toho, že se podělá blažený pocit.
Můžete mi někdo říct, z čeho ten pocit vůbec pramení?

Agáta (Út, 22. 7. 2014 - 20:07)

Bořek: tak já když jsem to nezvládnula až na záchod, tak jsem prožila nádherné uvolnění, byla to taková euforie, možná z toho jak jsem to prostě pustila, ne nepodobná sexuálnímu uspokojení. Ale pak pochopitelně taky ten trapas, když jsem to jako dospělá pustila do kalhot.
A bývalý přítel prožil něco podobného, jak se mě svěřil, když se počůral na veřejnosti do kalhot. Pak se mu totiž líbilo to zadržovat schválně až do doby, než se počůrá. To už teda doma v soukromí.

Zuza: tak taky jsem si myslela, že se přece nemůžu v životě pokakat, ale v cizině se mě to stalo. Bylo to asi z nezvyklého jídla, ale prostě jsem si myslela, že vždycky je čas na nějaký záchod dojít. Ale nezadařilo se.

Zuza (Út, 22. 7. 2014 - 18:07)

Byla jsem nakupovat v Tescu. Stála jsem u regálu a začala jsem pociťovat, že budu muset jít na záchod. V tu chvíli jsem si myslela, že v pohodě nakoupím, zaplatím a nákup naložím do auta a pak se půjdu vykadit. Ale pochvíli jsem cítila jak potřeba sílí, tak jsem vozík nechala u regálu, vzala jsem si kabelku s penězi a doklady a hrnula jsem se směrem k wc. Prodrala jsem se kolem pokladen, wc už bylo celkem na dohled, tak jsem se už viděla tam, ale najednou mi v břiše zaškrundlalo tak (a ještě jsem si prdla), že jsem ucítila v kalhotkách a pak i trochu na nohách vlhko a teplo a jak kalhotky a kalhoty těžknou a nafukují se. V tu chvíli mne polilo strašné horko a byla jsem šokovaná, že se může člověk v dospělosti podělat, protože jsem nikoho takhle zřízeného neviděla. Naposledy se mi to stalo na základce asi v 5. třídě. To jsem dostala doma pěkně vyhubováno. Teď jsem myslela, že musím vydržet, že dospělák se nemůže pototo. Když jsem se pak kačení chůzí šourala kolem onoho wc směrem k autu, nějaký muž poznamenal, že je to již spíš už na koupelnu než na wc. Viděla jsem dost opovržlivých pohledů, i těch smějících se. Naštěstí máme psa a vozíme na zadním sedadle deku. Tak jsem ji dala na sedadlo řidiče a ač jsem nechtěla, tak jsem si musela do toho mého výtvoru sednout a upalovat se staženýma okénkama k domovu. Kvůli těm pohledům jsem již schovaná mezi auty ještě vytáhla z kabelky zrcátko, abych se podívala, jestli je to nějak vidět nebo jestli to poznali jen podle toho hrozného odéru. Bohužel moji nehodu na kalhotách prozrazoval i flek na zadku. Těsně před dojezdem přišla na mně druhá vlna na stolici. Zastavila jsem u domu a vylezla a za chvíli jsem opět nevydržela. Bohužel to viděla jedna sousedka, tak si ze mne utahuje. Doufám, že to neřekne manželovi. Ten naštěstí nebyl doma. Tak jsem se stihla osprchovat a kalhoty vyprat. Kalhotky jsem raději vyhodila. Pouze se mě, jak přišel, ptal, proč suším ty kalhoty a já jsem mu odpověděla, že jsem si je polila čajem. Doufám, že se to od té báby nedozví, ale v tomto mu pravdu asi nikdy neřeknu. Teď se radši v Tescu nebudu chtít ani ukázat. Pak jsem jela nakoupit jen do Alberta. Když se to dozví a bude o tom mluvit, jak mám na to reagovat?

Bořek (Po, 21. 7. 2014 - 18:07)

Opět se hlásím do diskuse.
Možná je to mimo téma. Před časem jsem sem psal jak moje přítelkyně měla touhu se pokadit a nakonec té své touze vyhověla a pustila to do plavek.
Když jsem se jí ptal, proč, řekla, že, jako malé holce se jí to stalo na pláži. Na jedné straně ponižující pocit a na druhé něco euforického, nedovedla to popsat. Tu atmosféru ještě umocňovalo teplé slunce.
Docela mne to zaujalo a tak jsem pátral na Internetu. Mnoho lidí to tak má. Když se pokadí, zmocní se jich něco nepopsatelného a pak následuje pocit studu.
Vy, kteří jste něco podobného zažili, můžete se s tím svěřit? Ono se řekne úchyl, ale tělo a psychika si holt někdy nedají poručit.

Bořek (Út, 15. 7. 2014 - 17:07)

Zhovadilost je když to...Alice, já osobně to neodsuzuju, když se to někomu líbí.
Moje přítelkyně si takto jednou nadělala do kalhotek, měla je pořádně nafouknuté.
Když jsem ji viděl, dokonce mne to zrušilo.
Když jsem se jí pak ptal, proč to, tak mi řekla, že se jí podařilo v 10 letech ve spánku pokadit. Podle jejích slov se jí zmocnil takový zvláštní euforický pocit.
Potlačovala to v sobě, ale pak si řekla, že nemá cenu to v sobě tutlat a tak to jednou pustila.

Agáta (Út, 15. 7. 2014 - 16:07)

Pavel: jo, podařilo se mě pokakat

Alice: tak pokud se to někomu líbí, ať si do gatí kadí jak chce. Ex přítel se rád počůrával, tak proč ne.

Alice (Út, 15. 7. 2014 - 15:07)

Zhovadilost je když to udělá někdo vědomě,ale každý to štěstí nemusí mít.V tom je rozdíl a velký úmysl nebo nezvládnutí.Jsou však tací co to dělají schválně a existují zde blogy či co kde jsou fotky i videa kde si holky a ženy dělají do kalhot ap.To je taky síla

Pavel (Út, 15. 7. 2014 - 14:07)

Tak na pláži záchody...To mluvíš z vlastní zkušenosti?
Stalo se Ti něco podobného?

Agáta (Út, 15. 7. 2014 - 14:07)

Tak na pláži záchody bývají, takže je-li to bez dlouhé fronty, tak se to dá vydržet. Ale ve městech už to bývá horší. Prohlídka měst patří taky do repertoáru cest a pokud to někoho chytne tam, tak je to zlý.

Reklama

Přidat komentář