Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

Milada (Po, 10. 11. 2014 - 10:11)

Trpím chronickou zácpou, když to trvá dlouho tak beru projímadla a taky už jsem nedoběhla. Mám toho vždycky hodně, tak mě nezachráněj ani normální kalhotky, takže rodina už taky měla možnost vidět mámu jak cestou na záchod ztrácí ,,poklad"

Ivana (Po, 10. 11. 2014 - 10:11)

Pane bože, to jsi si...No nešlo to. Tanga nic neudržej a já to taky neudržela... Manžel to vzal sportovně, s mámou a děckama to bylo horší

Pavel (Ne, 9. 11. 2014 - 21:11)

Já se pokadila jednou před...Pane bože, to jsi si nedošla na záchod?
V podřepu si ještě nadělat do kalhot?
Pro manžela, děcka i mámu to musel být šok.
Neříkám, stát se může, ale zbytek pak ještě pustit do gatí, tak to nechápu.

Ivana (Ne, 9. 11. 2014 - 13:11)

Já se pokadila jednou před dvěma lety ve 36 letech, sousedi koukali jak ze mě padaj bobky už od výtahu, doma na chodbě jsem jen přičapla a vykadila se, protože už to nešlo, děti, manžel i máma na mě koukali jak zjara, uklidilo se to a život jde dál. hold tanga a sukně nejsou na tohle stavěný

Jituš (Čt, 6. 11. 2014 - 09:11)

Tak to je fakt a jak píši jiní a Otakar,tak to teda nezávidím.Mám stejnou zkušenost jako jeho přítelkyně ijako on to samé s těma trenýrkama dívčíma,ale já pod nima neměla kalhotky na rozdíl od něj a tak tu řídinu jsem měla úplně durch všude.Běs a hnus zážitek

Ina (Čt, 6. 11. 2014 - 09:11)

Pokud to stíhneš,tak snad jo

Jura (St, 5. 11. 2014 - 19:11)

Jasně - otevřu dvoje dveře a čapnu mezi ně - do gatí bych to nedal

Fred (St, 5. 11. 2014 - 17:11)

Přičapnout mezi auta nebo za keřík, nadílku vysypat, a ne si ji nosit domů. Tou chůzí se musí všechno pěkně rozmatlat, až na záda.

Otakar (St, 5. 11. 2014 - 13:11)

Tak to je pravda s tím spoléháním co se týče.Na to už doplatilo moc lidí a bohužel i dopadne.Nikdy se to nedá dobře odhadnout a zvládnout.Přítelkyně tak dopadla letos v létě a měla z toho depku,že měla nadílu a navíc v letních šatech,které byly kratší a tak se to nedalo nijak utajit aby to nikdo neviděl,ale stane se a svět se nezboří.Je pravda,že to je nepříjemné a trapas,ale s tím se už nedá nic dělat když se to stane.Já měl tuto příhodu tak ve 13 letech a navíc to bylo v létě a měl jsem na sobě sestřiny světle modré trenýrky a pod nima ještě kalhotky,aby nebyly tak průsvitné.Ani nevím jak se to ze mně vyvalilo a rychle se mi naplnili a nafoukli trenýrky.Bylo toho dost a tíha navíc a řádně měkko.Byl to šok se takto zřídit,ale musel jsem s tím kilometr jít domů a měl jsem to všude úplně.Velký flek a boule a mazalo se to i lepilo všude.Trapas jak hrom a doma taky.Dlouho jsem se styděl,ale co se dalo dělat.Nejsem první,ani poslední kdo tak dopadl a nepřeji to nikomu

určitě se stane (St, 5. 11. 2014 - 11:11)

Když někam jedu tak chci...Lauro, nespoléhej na nějaké opakované velké strany. Když na to dojde, tak budeš překvapená, kolik z tebe vyteče hoven, i když si myslíš, že už není kde brát. Příroda je zákeřná svině.

Laura (Út, 4. 11. 2014 - 20:11)

Když někam jedu tak chci mít jistotu, že ve střevach toho není zas tak moc, snažím se jít na velkou každé ráno i několikrát. Přesto mám hrůzu, že se to stane . Dŕív jsme byly jako děti v autě v klidu, zastavilo se u lesíka ale dnes? Kde je lesík, jen svodidla svodidla kolony aut a další běsy.

Hanca (Út, 4. 11. 2014 - 15:11)

Mel by jsi zajit k doktorovi kdyz se tak zasiras, neni to normalni.

Hanca (Út, 4. 11. 2014 - 15:11)

Mel by jsi zajit k doktorovi kdyz se tak zasiras, neni to normalni.

Standa (Út, 4. 11. 2014 - 15:11)

Ja vzal jednou na vylet...Teda, nejsem snad zrovna citlivka, ale to chceš říct, že se do postele vyzbrojuješ plenkami s vědomím, že se v noci zechčiješ a zesereš? A nebylo by lepší chlastat o něco méně? A ještě k tomu autu. To sis během řízení nakadil pod sebe, dál jsi v tom jen tak v klidu seděl, řídil auto a nedával na sobě nic znát?

Miki (Út, 4. 11. 2014 - 15:11)

Ja vzal jednou na vylet kamaradku a nejake divne tuseni mi rikalo,abych si pro jistotu vzal plenky.Tak jsem si je nasadil a cestou domu se to bublani v brise protlacilo ven.Takze jsem posadil pritelkyni k televizi,neco ji nalil,zavrel 2 dvere a zapnul odsavani.A za pul hodiny jsem se ve vane dal do poradku,ale plenky jsem si nasadil i potom. Ona uz neco tusila a ja pri svlekani pred sexem ji to vysvetlil. Radeji mit 100x plenky zbytecne,nez je 1x nemit a nutne je potrebovat. Pocurani jeste ujde,ale mit hovinka v kalhotach je hruza.Vetsi ostudu si nedokazu predstavit.Proto si davam plenky pres den a kdyz zaparim a vypiju vic piva,tak i na noc,ikdyz mam pod prosteradlem jeste igelitove.A pres plenky si davam taky celoigelitove kalhotky-vsechno zadrzi,ikdyz jsou plinky durch a nepusti ani zapach.Jsou fajn

Standa (Út, 4. 11. 2014 - 14:11)

To šlo tak rychle.že se to...Hlavu vzhůru, stane se. Jak vidíš, tak nejsi ani zdaleka jediná. Pokud Tě to uklidní, tak kamarádovu přítelkyni postihla taky taková kalamita když to na ní definitivně přišlo v koloně jedoucí asi dvacítkou. Tam je to teprv peklo. Tam opravdu nejde dělat nic. Jen se modlit, aby to zadnice vydržela.
U ní bohužel střeva zvítězily nad její vůlí a byla to hotová katastrofa. Jak trpce poznamenala, tak než dojela domů, byla pokakaná doslova až k pupíku. Sedačku zachránil igelit vožený kvůli sezení v montérkách. Narozdíl od Tebe už neměla druhou vlnu, ale asi deset minut od cíle prohrála ještě souboj s močovým měchýřem. Jak to "vylepšila", když se do toho hnědého nákladu pochcala asi netřeba vysvětlovat.
A jak se říká, tak na posraného i hajzlík spadne. Doma neměl být nikdo, takže by to možná i zachránila a nikdo by se nic nedozvědel. Jenže co čert nechtěl, jejímu bráchovi odpadla část výuky a dorazil domů dřív. Samozřejmě, že z toho měl páté vánoce, když viděl ségru zaneřáděnou jak batole a smradlavou na sto honů. Co naděláš? Holt i tohle patří k životu.

Marča (Út, 4. 11. 2014 - 14:11)

To šlo tak rychle.že se to nestihlo a venku kolem mně plno lidí.Co jsem dojela domů,tak to přišlo ještě jednou,ale to už byla deka s igelitem na sedačce a neprosáklo to,ale měla jsem to všude.

Standa (Út, 4. 11. 2014 - 13:11)

Tak to je ještě dobrý...Dost drsný. Ale proč sis proboha nevyběhla, pokud ta kolona skutečně stála? V takovou chvíli je nejlepší se vykašlat na důstojnost a dřepnout klidně i za svodidla. Furt lepší, že někdo uvidí Tvou zadnici při akci, než se hodinu nebo jak dlouho mazat v lejnech. To že jsou to vlastní v takovou chvíli moc na pohodě nepřidá.
Ženské, já vím, že jste od nátury stydlivější, ale s revolucí ve střevech není legrace. A že sakra vím o čem mluvím. Tam je nejlepší se na nějakou stydlivost vykašlat. Všechno je lepší než se posrat do kalhot. To už je ta poslední možnost v situaci, kdy není jak a kam uniknout. Ani si nechci představit, jak asi vypadala sedačka pod Tebou. Zvláště pokud to "úplně durch" má znamenat, že ses do toho navíc i pochcala. To je už asi rovnou na servis a novou sedačku.

Marča (Út, 4. 11. 2014 - 13:11)

Tak to je ještě dobrý zážitek.Já v podobné koloně seděla hodinu a měla jsem měkko v kalhotech úplně durch a komplet plno.To je zážitek horor hadr.

Dita (Út, 4. 11. 2014 - 10:11)

Můj zážitek: kolona stojíme už 1,5 hodiny a nevíme co bude. Poprchá venku hnusně. Najednou z několika aut vybíhají kravaťáci a valí na násep do houští, někteŕí skoro po 4 a někteŕí dřepí u auta....

Reklama

Přidat komentář