Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Sabinka (Pá, 26. 10. 2018 - 19:10)

Je tu někdo komu se líbí pokakávání do plenek?

crami (Pá, 26. 10. 2018 - 17:10)

Romča+Verča : nebojte se...Pokud se mohu přidat do Vaší soukromé komunikace na téma pokakávání se do kalhot, tak budu rád. Jsem pohodový a diskrétní chlap středního věku. Email [email protected]

Jitka (Pá, 26. 10. 2018 - 13:10)

Já bohužel dnes cestou do školy. Ráno jsem zaspala, jen v rychlosti se oblékla a běžela na autobus. Asi jak jsem si ve spěchu nedošla na záchod a ještě utíkala na bus, tak už v něm mě to přepadlo. Doufala jsem, že to donesu až do školy, ale pár metrů před ní už jsem to nedala a pustila to do kalhot. Chtěla jsem udělat čelem vzad, ale bohužel si toho všimla spolužačka co šla za mnou. Začala se hrozně smát a vykládat, jak to hned všem rozkecá. To mě naštvalo, tak jsem jí řekla, ať to hlavně řekne teda učitelce, aby pochopila, že v tomto stavu do školy jít nemůžu. Takže dneska jsem tam nešla, ale bojím se co se bude dít v pondělí. Nejradši bych se hodila marod. Je mi 16 a chodím na gympl, takže fakt trapas.

Kamionak (St, 24. 10. 2018 - 10:10)

Tak pokakavanie prevadzkujam pol storocia,je to droga ktorej sa uz v zivote nazbavite.Pokial vas to sexuálne vzrušuje verte ze to budete robit celý život. Mám s tym bohaté skúsenosti.

pavel (Po, 22. 10. 2018 - 22:10)

Tak, proč ne, jinak pro...Já to čtu , je to dobrý ale už tu nebudu popisovat svoje zážitky v plenkách , alespoň dočasně - zatím.

Téma nepohorší… (Po, 22. 10. 2018 - 21:10)

Tak, proč ne, jinak pro...:((

Luba (Po, 22. 10. 2018 - 21:10)

Všimli jste si, jak tady má...Tak, proč ne, jinak pro vás, kteří si o tomto tématu rádi povídáte tady mám jednu pozvánku, záleží pouze na vás. Jde o to, že v roce 2007 jsem na ABDL založil takovou sekci, kde si pohrávám s myšlenkou případné neutralizace. Jak tak koukám, asi by to v případě, že by tahle možnost byla lákalo hodně lidí. Tak, pokud by vás moje literární výtvory zaujaly, tak zde je odkaz:https://abdl.cz/index.php/board,168.0.htmlOmlouvám se, pokud to někoho pohorší, vám, které to zaujme přeji hezké počtení.V současné době jsem dokončil takový miniseriálek Hola, hola, škola volá.

Hmm... (Po, 22. 10. 2018 - 11:10)

Všimli jste si, jak tady má...Ono je to totiž fakt neobvyklý jméno...

: (Po, 22. 10. 2018 - 07:10)

Všimli jste si, jak tady má nick Romana několik identit? Jednou pracovala u pásu a posírala se tam, pak žila u rodičů a studovala na střední a posrala se u bazenu...

Ctitel (Po, 22. 10. 2018 - 05:10)

Kiki já bych se k vám do emailove komunikace taky rád připojil pokud tedy mohu. Jde to tady hodně do kopru.

Romanky ctitel (Po, 22. 10. 2018 - 00:10)

Ahoj Romanko, pojď si psát...Muzes aj volat.Tel. 284 016 250.Pa.

Romanky ctitel (Ne, 21. 10. 2018 - 22:10)

Ahoj Romanko, pojď si psát o kakání a na ty trubky nekoukej. To si tu zase někdo přečetl, co máte s Kikinou v plánu a hned se do toho naváží.

Romana (Ne, 21. 10. 2018 - 20:10)

To ve 20:11 nejsem já, to je...Tady někdo píše za mě. Nevím proč. Už mě to nebaví.

Opravdová Romana (Ne, 21. 10. 2018 - 20:10)

To ve 20:11 nejsem já, to je falešná Romana. Tou dobou jsem zrovna psala ten mail Lubovi, takže jsem zároveň nemohla být i zde. Každopádně napsala jsem mu pravdu, takže snad vše klapne. Budu doufat

Romana (Ne, 21. 10. 2018 - 20:10)

Super! Takže napiš Lubovi...Jdu na to.

Kikina (Ne, 21. 10. 2018 - 19:10)

Kikino, já jsem ready, tak...Super! Takže napiš Lubovi na [email protected] představ se mu a popiš první události v tvém životě která tě přivedla k pokakavani eventuálně můžeš přihodit i detaily své první akce kdy sis poprvé v životě poslala úmyslně nadílku do oblečení. Já si tu akci moc dobře pamatuji ale už je to dlouho a na diskuzi to tu zapadlo co jsi to tu psala takže tohle víš ty já maximálně tak možná Lukáš si na to vzpomene jenom prosím zkus napsat rychle aby to nezkoušela nějaká jiná falešná Romana Luba mi ten tvůj mail přepošle a když to vyhodnotíme jako že jsi to opravdu ty že tak ti Luba obratem zašle mail na mě Budu se těšit :0)

Romana (Ne, 21. 10. 2018 - 19:10)

Romča+Verča : nebojte se...Kikino, já jsem ready, tak mi napiš, jak mám postupovat.

Kikino (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Ahojte lidi každé...Ahoj, to je škoda, píšeš, že si přeci ostudu už opakovat nechceš a zároveň, že po ní zaje toužíš(te).S těmi plenkami je to ke vzteku, že existují holky, které se rády pokakávají, ale ne do plenek, naproti tomu naopak holky, které rády nosí plenky, ale pokakávání se jim hnusí, tudíž holek, které rády dělají obojí současně je bohužel mnohem méně.

Lukáš (Ne, 21. 10. 2018 - 16:10)

No s tím mým fotem to bylo asi tak, že je třeba zvážit rizika. U mě jich tolik není, protože za1.) jsem chlap- přece jenom možnost fyzické obrany je u mě větší než u žen a i když jsem starší, tak 4/5 dnešních mladých pořád strčím do kapsy, jak jsem se včera přesvědčil.2.) žiju trvale v Norsku, tzn. v Česku nemám žádnou práci, žádné bydliště, jen příbuzné3.) riziko, že by mě Kikina (nebo nějaký magor co se za ní vydává) hledal v Norsku je poměrně malé, už něco stojí sem dojet, musíte být vybaveni norštinou, nemáte tu kde bydlet mimo hotelů, které nejsou pro běžného Čecha zrovna levné...Takže jsem zvážil, že riziko odkrýt svoji identitu pro Kikinu je malé. Nafotil jsem jí svojí první stránku pasu, ale zakryl jsem tam údaje o zdejším rodném čísle z důvodu krádeže identity. Když teď na tu fotku toho pasu koukám, tak jsem nezakryl ani svůj xicht, tak se snad Kikina nepodělala, ale na druhou stranu na Doktorce nejsem proto, abych tam balil ženský.Další věcí bylo to, že při perverznění tady na Doktorce jsme si s Kikinou docela rozuměli, ale čtení těch reakcí závistivců taky nebylo ono. Takže výsledek byl, že chci aby Kikina věděla, kdo skutečně jsem s tím, že riziko nějakých nepříjemností je pro mě malé.Ale Verčo a hlavně Romčo vy jste tu na sebe toho vykecaly až dost na to, že posílání dokladů by bylo dost velkým rizikem. Ale Kikina to určitě nějak vymyslí :-)

Kikina (Ne, 21. 10. 2018 - 15:10)

Romča+Verča : nebojte se jsem to já. Kvůli organizačním problémům se můj odjezd ke kamarádce posunal až na zítra takže jsem ještě v Praze. Holky pojďte do mailu tady už to fakt nemá smysl. Včera jsem tu byla jak vidím poslána do prdele tak já tedy jdu ale o kontakt s vámi dvěmi mám každopádně zájem s těmi ostatními co za to stojí už tu v kontaktu jsem a ten zbytek mě nezajímá. Můžou si tady tu diskuzi nechat a předhánět se v tom kdo tu bude psát větší kraviny tak ať si to tu (bez nás ovšem) užijou. Ničeho se nebojte fotky a podobné věci fakt nebudou potřeba vymyslela jsem to velmi prakticky budu po vás chtít vědět něco co můžete vědět jen vy dvě a bude se to týkat pokakavani. Proběhne to přes Lubu pokud bude souhlasit už jsem se přes něj dala dohromady s Lukášem. Není se čeho bát Luba je diskrétní a tak až mi to odsouhlasí tak sem hodím jeho mail a řeknu vám co mu máte napsat, abych ověřila vaše identity. Věřím že si budeme brzy vyměňovat vzrušující soukromé rozhovory bez debilnich keců typu že jsme nemocné měly bychom se léčit a podobně už mě to tu fakt nebaví. Potřebujete tuhle diskuzi k životu? Já ne.

Reklama

Přidat komentář