Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

Alex (Pá, 23. 10. 2015 - 08:10)

Ivčo, já mám něco podobného ale s velkou potřebou. Také přijde bez varování v těch nejnevhodnějších chvílích. Také mám z toho hrůzu. Naštěstí to nemívám průjmové, tak to ještě chvíli udržím, ale je to velmi nepříjemné. Jedná se skutečně čistě o psychický podklad. S tím se těžko bojuje, když mám navíc malé sebevědomí. Jak píšeš, WC pro veřejnost jen tak nefunguje a tak už se párkrát stalo, že jsem musel někde za stromem apod. vystrčit svůj holý zadek a děsil jsem se, aby náhodou tama někdo nešel.

Ivča (Čt, 22. 10. 2015 - 23:10)

Před časem jsem začala si uvědomovat, že najednou v práci u počítače se mi chce čůrat a musím rychle odběhnout. Protože wC jsou o patro výš, chvíli to trvá než doběhnu a když sahám na kliku melu z posledního. Asi před půl rokem jsem si nestihla stáhnout punčocháče a kalhotky a připočůrala jsem se. Byla jsem v šoku, naštěstí díky sukni jsem mokré prádlo shodila a naostro jsem si šla koupit nové do obchodu. pak ale se mi začalo stávat, že při příchodu domů se mi začlo taky strašně chtít a taky jsem dobíhala jen tak tak. Jednou, nemohla najít u bytu v kabelce klíče najednou to povolilo a počůrala jsem se. Naštěstí zase sukně, ale v zničené lodičky, vlítla jsem do bytu, kýbl a utřít to, aby to děti nebo sousedi neviděli. Dnes jsem byla při cestě z práce něco nakoupit a při placení se mi začlo strašně chtít. Letěla jsem přes park domů, jsem blbá, mohla jsem i možná někam odskočit, ale styděla jsem se. Když jsem to ale už nemohla udržet, musela jsem se skoro zastavit a zrovna po chodníku šlo několik lidí a to mě tak vystresovalo, že jsem to zase nevládla a přes zkřížené nohy během pár vteřin jsem byla mokrá, vůbec se to nedalo zastavit. ony ty zkřížené nohy jsou nejhorší co se asi v tom dá dělat, protože pak jste mokrá úplně všude. Louže pode mnou, viděla jsem jak se lidi otáčejí. Šílený trapas, měla jsem sice sukni, nosím je většinou, takže cesta domů aspoň dobrý, ale měla jem samodržky punčochy a ty na mokrých stehnech nedržely, takže k domu jsem letěla a měla je u kolen.
Protože tohle nemůže být náhoda, mě se nechce vůbec a po čtvrt hodince mi přijde takové nucení, že když nemám WC tak se počůrám asi není normální. Mám hrůzu, že se mi to stane v dopravě, v metru, v práci a že se totálně znemožním. Poraďte, mám jít na urologické vyšetření, nebo jsem blázen a je to psychické? Co s tím? Máte někdo odobnou zkušenost? Děkuji za odpovědi

Tosnadne (Ne, 18. 10. 2015 - 12:10)

jéžiš stim naděláte si...To nemyslíš vážně, podle tebe máme preventivně nosit inkontinenční vložky, kdyby náhodou nebyl poblíž záchod?

Janka (Út, 6. 10. 2015 - 19:10)

jéžiš stim naděláte si vezměte na dlouhé cesty velkou inko vložku a jste chráněni před nějakou nehodou dá se do ní upustit celkem dávka a vydrží to a jste v suchu.

Anča (Út, 6. 10. 2015 - 17:10)

Lidí je hodně, cestují, nakupují, jezdí autem, sportují, ....atd atd, ale nečůrají, hlavně teda ženy. Wc abys pohledal. Kam na záchod? Do restaurace? Nelze. Na úřad? Nelze. Do obchodu? No co si to dovolujete? Ve velkém supermarketu je wc, ale když jdete za poznáním, nebloumáte v Tescu.

Olina (Út, 6. 10. 2015 - 15:10)

Z toho si nic nedělej z té příhody na táboře.Někteří lidé jsou hlupáci a jen umí se posmívat a pomlouvat.Nejsi sama a ani první a poslední koho to potkalo

Vzpomínka (Pá, 11. 9. 2015 - 17:09)

No když ještě v 27...Teda ,,srágora´´ to jsem už dlouho neslyšela, snad od doby, kdy to byla jedna z mých přezdívek na táboře po jedné nepříjemné nehodě do gatí. Tak díky za obnovení trapných vzpomínek.

Bubu (St, 9. 9. 2015 - 19:09)

pokakala jsem se v buse a ote...Ona chcela napisat v base.

ten (St, 9. 9. 2015 - 16:09)

No když ještě v 27 chodíš do školy, tak se nedivím, ty srágoro

linda 27let (St, 9. 9. 2015 - 15:09)

pokakala jsem se v buse a ote deby se pokakávám furta le hodně je to řidký a je to šílený ve škole to natočili a dali na fb

Zkušená (Po, 7. 9. 2015 - 15:09)

S tím pšokáním to je dost...Taky je dost průšvih, pokud se člověk sice úplně nepokadí, ale při prdnutí mu trocha prostě nechtíc ujede nebo pokud je to ,,mokrý prd´´ tam je pak taky ,,vymalováno´´.

Kaka (Po, 7. 9. 2015 - 08:09)

Raděj sem napište kde jdou solidní WC.

Lubomír (Ne, 6. 9. 2015 - 21:09)

S tím pšokáním to je dost...Irenko, z toho si nic nedělejte, stát se může.
Vím, jak Vám bylo sám jsem to zažil.
Stalo se mi to na internátě k ránu v posteli, ta ostuda, to si nedovedete představit. Kalhoty od pyžama nafouknuté, pohovor s psychologem, no, děs.

Irena (Čt, 3. 9. 2015 - 15:09)

S tím pšokáním to je dost riziko.Taky se mi to již stalo a bylo toho všude dost.A navíc s plnýma gatěma jít pěšky 5km je dost nemilé.Velký flek a boule k nepřehlédnutí a pokud Vás lidi vidí,tak to je drsný zážitek

Andrea (So, 22. 8. 2015 - 22:08)

Ahoj, dnes jsem byla na výletě a v tu najednou jsem si uprostřed cesty strašně uprdla a najednou cítím, že mě něco hřeje v kalhotkách, musela jsem to bohužel vydržet, ale bylo mi z toho špatně.

Rolf (So, 22. 8. 2015 - 21:08)

Tos nemohla na záchod ve vlaku? Vím, není to nic moc hygiena, ale pustit to do kalhot?

Jana (So, 22. 8. 2015 - 20:08)

Ahoj jmenuji se jana a cetla sem si tento pribeh. Dojizdim na intr do sousedniho kraje. Obcas se mi stavalo ze sem se pocurala ve vlaku. Nakonec sem si koupila plenky a do vlaku si vzy beru plenku. Jsem stihle postavy tak si kulunu pampers 6 a jsem spokojena a hlavne v klidu ze bych pocurala kalhoty. Porad je prijatelbejsi pocurat plenku nez odev. :)

kalhotkyn (Pá, 22. 5. 2015 - 09:05)

Víte co já jsem pročůral kalhotek za doprovodu šílených orgasmů?

mik (Po, 20. 4. 2015 - 05:04)

Taky chci aby se příspěvky...ona se i velka nehoda muze stat ,,ale ono to vazne preslo nekam kde uz je to tak nejak nad pomery ,,, prece jen se asi mala nehoda nebo nejake to ucurnuti do kalhotek prihodi zenam casteji,,,a je i takove sympatictejsi o tom cist nejsem zadny uchyl jak se me tu snazi nekteri ocejchovat,,, proste jsem tuhle diskuzi cetl na zacatku a bylo tu jen o curani pak to preslo na kadeni,,,a s tou prihodou kdy si ta dotycna odskocila ,,mozna ma pravdu ona ale kdyz nekdo detailne popisuje jak mu leze hovno ze zadky tak at se pak nedivi ze to pusobi neveryhodne ze na to neni zamerena ..vim ze puvodne mela byt diskuze o hledani wc ,,jedno pro jaky ucel ...ale znovu mam nazor ze castejsi je ta mala potreba a zena si necupne ke stromu nebo sloupu ale radeji zadrzuje ,,,a na zadrzovani a plny mechyr existuje ruzny pohled jak moc to souvisi nebo nesouvisi s erotikou

jana (Pá, 10. 4. 2015 - 06:04)

Také s ohledem na svůj nedávný příspěvek bych byla ráda, aby se to vrátilo k tématu a ne úchylkám. Ale rozhodně Mirčin příspěvek mne nijak nevadí, je to tiž z reálného života (srát musí každý, byť je to nepříjemné), mne ale tehdy velmi zarazily reakce úchyláků na to, jak se vyžívám ve sraní, hovnech a nahých prdelích.
Už jsem tu nechtěla psát, ale takhle budu ráda, když se to vrátí k tématu (hledání WC) a k výměně zkušeností z této nepříjemné činnosti nebo případných drobných nehod.

Reklama

Přidat komentář