Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

PRAVDA (So, 12. 12. 2015 - 21:12)

A proč???? Copak nemůžete...Mám takový dojem, že dost žen se snaží za každou cenu vydržet a mnohdy nejdou i když mají možnost a pak je průšvih na světě v podobě mokrých nebo plných kalhot a následné ostudy.

Teda (Po, 7. 12. 2015 - 09:12)

A proč???? Copak nemůžete jít včas na WC?

janca (Po, 7. 12. 2015 - 01:12)

Tak možná by nebylo na škodu nějakou ochranu použít na nějaké společenské akce. Myslíte že vložka bude stačit, pokud se počuráte uplně tak asi ne. Spíš bych zkusila nějaké natahovací inko kalhotky ty jsou diskrétní a bezpečné víc než vložky. Hodně štěstí

Ivča (Ne, 6. 12. 2015 - 18:12)

Zkus to a uvidíš sama,ale...Tak jsem absolvovala vyšetření i na urologii, dokonce cysprotože cystoskopii, výsledkem je že mám menší kapacitu močového měchýře a oslabený svěrač. To ale nebývá příčinou urgentní inkontinence, tak jsem se trochu uklidnila, a když dodržuji, že si odskočím vždy před cestou skoro měsíc jsem neměla větší problém. Ne, že bych nemusela někdy rychle odběhnout na toaletu, ale bylo to opravdu lepší. Píšu bylo, protože včera jsem byla s dcerkou a známými na Staroměstském Náměstí, začlo se mi chtít, ještě mne zdržovali, protože jsme se nemohli dohodnout, kde se sejdeme aby mi pohlídali holku abych si odběhla do restaurace. Jenže tam už jsem nedošla cestou se mi udělalo úplně špatně, myslela jsem, že omdlím a neudržela jsem to. Nevím, jestli mám kvůli těmto příhodám nosit pleny, vložky.. Asi ano, když půjdu někam. Příští týden máme jít na koncert, už z toho mám hrůzu.

Lucie (So, 28. 11. 2015 - 12:11)

Ahoj,mám na Vás všechny velkou prosbu. Potřebovala bych vyplnit dotazník k seminární práci.
Uznávám, že není zrovna moc zajímavý, je to do psychologie :D
Moc by mi to pomohlo, děkuju!:)
http://www.survio.com/survey/d/X0P1J3T2W5H6G3C7J

janca (Čt, 26. 11. 2015 - 11:11)

Proč nepoužít vložku že jo když my holky jsme na ně stejně zvyklý

Mili (Po, 16. 11. 2015 - 15:11)

Pořád ale Jitko nevím v...tak nejdriv inkontinencni anatomickou plenku a na ni staci natahnout stahovaci kalhotky a potom uz jen puncochace.Na delsi cesty to same,ale jeste letkovou plenku-chrani pri proteteni te jednorazovky,samozrejme igelitove kalhotky-Suprima.de,tcsb.de potom staci uz jen puncochace.Pokud se stydite,tak nejake vyssi a pevnejsi klasicke kalhotky-nylonove aby rychle uschnuly, nebo ty stahovacky a silonky.Ty modre trenyrky by to chtelo o 1-2 velikosti mensi, aby dobre drzely inkontinentni vlozku,nebo plenku na svem miste.A i do nich vlozit igelitovou plenku, aby nedoslo k procurani skrz.Az tohle udelate,tak se vam za par dnu neuveritelne ulevi a budete zit beze strachu.

Jitka (Po, 16. 11. 2015 - 15:11)

Zkus to a uvidíš sama,ale jsou různé typy těchto vložek jak ultra,tak silnější.Poraď se v lékárně nebo s doktorem.Kamarádka používá i pánské nemáli po ruce ty pro ženy a bez problému,ale podle typu úniku co máš je lepší to zkusit a odborně se poradit.V kalhotkách se to vejde jistě,ale zkus třebas tymodré trenýrky dámské jako bráchamůj a uvidíš.Kdyžtak ti vyhovíme se slabší vložkou se neprozradíš ani v nich natož v plavkách.Je to nutné zlo,ale pleny ap.je asi horšíZnámá měla jako i jiní lidé majípotíže krom moči i únik stolice anezřídka měla nadílku v kalhotech.Teď je to lepší až na tu moč jako brácha,ale jde to řešit.Napiš jak jsi s tím pak pořídila a nebo ti bratr sám napíše jaké má zkušenosti pokud se nestydíš.Není ale zač a hlupáci budou hlupáky stále.Ničeho se neboja za radu nic nedáš.Již běžím domů a tak během týdne chcešli napiš

Ivča (Po, 16. 11. 2015 - 14:11)

Vážená Ivčo,to vše si...Pořád ale Jitko nevím v jakém pořadí si to mám naskládat mezi nohy.

Jitka (Po, 16. 11. 2015 - 13:11)

Vážená Ivčo,to vše si sama musíte vyzkoušet co bude lepší a je to věc názorů.S udržením moči i stolice má problém hodně lidí jak žen a dívek,tak i mužů.Znám takové také a po jistých zdravotních komplikacích je má i starší bratr od jisté doby.Sice není to tak dramatické s tím únikem moči,ale přece to musí řešit také a to pomocí inkotinenčních vložek různého druhu určené pro muže,ale i pro ženy neníli po ruce zrovna ta mužská vložka na tyto účely.Aby mu dobře seděla,tak se mu osvědčili znáteli dříve nošené modré dámské trenýrky.Vložka v nich dobře sedí a jsou i v provedení ultra,takže není moc viditelná a nemá s tím potíže krom nepříjemností s únikem moči který takto je eliminován a nějaké pleny a kalhotky jsou zbytečné.Není top ostuda a trpí s tím mnoho lidí všech věkových kategorií a jedna z kolegyň to řeší stejně jako bratr.Je to řešitelné a zkusit se dá vše a s podporou partnera se to dá zvládnout.A to bratr má u své ženy,takže nebojte se a hlavní je nestydět se.Hodně štěstí přeji

Ivca (So, 14. 11. 2015 - 06:11)

Ivco ostych stranou a zacnete...A kam si mám ty plenky dát? Igelitové kalhotky, pak plenku a pak normální aby to nebylo vidět? Nemá s tímhle zkušenosti.

Mili (Pá, 13. 11. 2015 - 08:11)

Strašně se sleduju, jak...Ivco ostych stranou a zacnete si davat anatomicke inkontinencni plenky-treba Tena comfort.Idealni by k tomu byly igelitove kalhotky,ktere zadrzi preteceni plenky i pripadnou nevuni,ale velice Vas to zklidni a tech mokrych prihod bude o dost mene.Ja to tak praktikuji jiz nekolik let a medicinsky nic neresim-ani prasky,a uz vubec operace!Davam si latkove plenky a igelitove kalhotky kupovane pres internet.Mam je na sobe jak doma,tak v praci a take na noc. A diky tomu se muj mocovy mechyr zklidnil a pocet pocurani se rapidne snizil.Nechci Vam nic vnucocat,ale me to funguje na vic nez 100% a plenky nejsou zadna ostuda-to vsechno jsou jen prekonane povery.Pokud Vas to zaujalo a chtela byste to zkusit,ozvete se-ja odpovim okamzite.Nebudete prece chodit v pocuranych puncochacich a lodickach,kdyz je tu tolik moznosti.Zdravim M

Max (Pá, 13. 11. 2015 - 01:11)

Strašně se sleduju, jak...Ivo pokud chcete rad bych vas vyslech poud chcete chápu jake to je ja spis to znam s vetsi potřebou pokud chcete napiste

Ivča (Pá, 13. 11. 2015 - 01:11)

Strašně se sleduju, jak začnu mít pocit na močení, hned odbíhám, byla jsem na gyndě, urologii, mám před sebou vyšetření močového měchýře, ale nezdá se jim, že že by v tom měl být problém, prý je to spíš psychické. Trochu jsem se zklidnila, chodím denně tak 6xčůrat, což vůbec neodpovídá dráždivému mchýři, v noci mě to nebudí, nebo tak jsu 1x. ježe dneska znova se mi stalo, že při při cestě domů se mi začlo stašně chtít během čtvt hodiny, musela jsem vystoupit o stanici dřív z autobusu protože je tam restaurace, že si tam dojdu ale těsně před záchodem jsem to nevydržela a počůrala jsem se. Prostě jak to najednou povolí a už to nejde zastavit. Letěla jsem tam odtud a asi kilometr jsem šla v mokrých punčocháčích a lodičkách domů. to snad není normální? Doma ani kamarádce jsem se s problémy nesvěřila, je mi to trapné.

Tosnadne (So, 24. 10. 2015 - 17:10)

Pro Tosnadne a Že
Až něco...Já se neposmívám, jen se divím. Myslíš, že já to nikdy nepustila do kalhot? To víš, že ano, a ne jednou, ale přeci kvůli tomu nebudu nosit preventivně inko vložku. Na tom není nic zodpovědného.

Max (So, 24. 10. 2015 - 10:10)

Před časem jsem začala si...Ivco tvůj problém je celkem vazny a urcite neprijemny bych ti doporucoval zajit k lekarce a nebo jestli ti v lekarne něco doporuci a ty nosíš aji ty sukne v zime to snad ne a jak to mas třeba daleko do práce a nejsi podchlazena me se to stavalo jen občas když jsem byl trochu podchlazeny ze jsem mel hrozne nutkani curat jinak pokud si budes o tom vic popovídat klidne muzeme

Eva (So, 24. 10. 2015 - 09:10)

S curanim nemam problem. Vycuram se kdykoliv a kdekoliv.

Eva (Pá, 23. 10. 2015 - 12:10)

Ivča- netrapte se a...Netrapte se zbytečně, mě napsala gynekoložka Mictonorm, beru si ho hlavně před nějakou cestou, nebo jednáním. Může být i na noc. Není po něm tak sucho v ústech, jako po starším léku Ditropamu.

Urolog (Pá, 23. 10. 2015 - 12:10)

Ivča- netrapte se a objednejte se u urologa. Máte asi urgentní močový měchýř, pokud to nebude nějaký jiný problém. Dá seto spravit.

Alex (Pá, 23. 10. 2015 - 08:10)

Pro Tosnadne a Že
Až něco podobného zažijete na vlastní kůži, tak si z toho posměch už dělat nebudete. Oni ani ti největší chytráci, co vše vědí a znají, nevědí, jak jednou skončí. Proto Janku chápu za její zodpovědný přístup.

Reklama

Přidat komentář