Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Milunaa (Ne, 25. 11. 2018 - 13:11)

Za moje co mam ještě od indů,proč se ptáš? Fanoušek že bude o hladu ale nejsem blázen abych tohle udělala a nechala ho o hladu.Mam pana herce a kdyby za to bylo víc tak bysme se měli dobře.Já bych za to místo dva tisíce dala dvacet tisíc.Vdyť i jak chudák padnul na zem a zalehl mi Fanouška tak ho to bolelo.Ale krásně tam má záběr na prdelku,sem z toho až dojetim brečela když sem si to pouštěla.

Milunaa (Ne, 25. 11. 2018 - 13:11)

Takže když se nepodepíšu tak se napíše návštěvník?:-) tenkrát se to bez vyplnění kolonky ani neodeslalo.No já bych se přihlásila ale až tam pujdou dávat fotky a pujde se i odhlasit a minule mi to nešlo.Alešku a tvoje mamka ví že se ti líbí cikánky? No máš to tam s ní napínavý.Ona teda si na jídlo vyšlape,napadlo mi to dobře??? A měla Menses teď jo a já mam prozměnu plodný dny.Ale Fanoušek vůbec to nenechal dojít tak aby mi oplodnil.Dával pozor šikovně.No když sem začínala být těhotná tak se mi i stalo že mens přišla ale třeba už jen jeden den ale každej to má jinak.Víš co mi od cikánů sere Alešku jak říkaji to slovo chrapouni,chrapúni a myslí tim bílý,to je trapný slovo.Ale já mam Fanouška bílýho nějakýho předka a pak nějaký pra pra ani nemá cenu počítat.To Jirka ten byl víc jako ta tvoje.Nevíš jak se mam zbavit já tý svý cikánky? Nějak na ní už nemam náladu,je mi to blbý jí napsat pravdu.Tak nevim co s ní:-( já j vlastně brala jako náhradu za tu Irinu,jenže teď sem zas ve stavu kdy na ženskou nemam chuť a vlastně ani na nikoho jinýho.Chci jen Fanouška milovanýho.Přála bych si aby dostat role a dokázalo by ho to živit.Oni si ho vybrali že se jim nejvíc na tuhle roli zrovna hodil ale si říkam co když se mu teda ještě třeba ozvou ale jen na role zlodějů???

-Aleš- (Ne, 25. 11. 2018 - 14:11)

Milunko, nikdo to neví že jsem na cigánky. To píšu jen tady. Až to máma zjistí tak bude v šoku a možná mě vydědí. Ale ta holka není typická cigánka jako jsou ty se kterýma jsem chodil. Ani nemá ten jejich přízvuk. Jenom je hrozně nevychovaná, ale s tím už nejde nic dělat. Ona nešlape ale sehnala si nějaký sponzory přes Fb. Se mnou by taky nebyla kdyby ze mě neměla peníze. Vadí mi to moc, ale já ji mám hrozně moc rád tak to nějak toleruju. Ona nemá ani základní vzdělání takže by těžko hledala nějakou práci. Tak jsem rád že je finančně nezávislá, protože živit bych ji nemohl, tolik zase nevydělávám. Já nevím přesně jak to na Fb funguje, ale mám pocit když si cigánku odstraníš z přátel tak už ti psát nebude moct. A nebo jí napiš že stěhujete někam daleko a už bys ji nemohla navštěvovat. I když nevím proč bys jí nemohla napsat pravdu, že máš přítele. To bych asi napsal já, mně moc lhát nejde, na rozdíl tady od kočenky vedle která ještě pořád spí.

Milunaa (Ne, 25. 11. 2018 - 14:11)

Jo ještě spí:-)) ,já spala v autě tak hodinu ale sem nějak nadupaná energií.To je prostě z něj.Já ho prostě žeru,nejvíc ze všech chlapů co sem za poslední dva nebo tři roky potkala.Aha a když nemá ani tu základku tak to jo.To já základku mam ukončenou s reparátem:-) a mam pak od pracáku rekvalifikace.Tak se do tebe dokážu vžít jak to cítíš a jak to máte.No ona ta moje cikánka o něm ví a i tak mi chce pořád dál.Teď sem jí radši psala že se mi rozbil telefonva tak čeká než budu mít jako novej že pak se jako ozvu ale nějak se mi nechce a ani mi nechybí a to je špatný.Ještě to musim promyslet pak ti dam vědět jak sem to promyslela.Teď už musim končit aby jsme se ještě věnovali s Fanouškem sobě.

lalla1 (Ne, 25. 11. 2018 - 13:11)

A co Jirka? jak je? Zvládáš to?

die (Ne, 25. 11. 2018 - 13:11)

Miluno a nechceš to taky zkusit ve filmu? Můžeš s Fanouškem zajít na nějaký casting. Myslím že by to bylo něco pro tebe a mohli by jste hrát s Fandou spolu. A taky by jsi mohla psát scénáře ze života protože jsi toho hodně už zažila. Ale do práce choď, to hraní by jsi měla jako přivýdělek.

Milunaa (Ne, 25. 11. 2018 - 13:11)

Taky mi to projelo hlavou ale u mě je problem ta porucha.Bála bych se že by mi tam něco chytlo a jak sem hodně nervozní typ tak já nevim,dokážu se vynervovat až do omdlení.A kdyby mi dali jen nějakou směšnou roli která by ukazovala to jaká sem a za dva tisíce tak to by asi máma nepřekousla.Fanouškovi je to jedno ten potřebuje nutně každou korunu a ani neví kde má teď mámu.

dia (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Aleši a co na ni říkají rodiče už jsi je seznámil?

-Aleš- (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Já už mám jenom mámu. Ona o ní neví protože teď je u sestry na Vysočině. Už jsem tady psal že až ke mně přijde dopoledne a uvidí mladou cigánku tak to s ní asi sekne :-)

Milunaa (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Do prdele proč se mi napsalo návštěvník když sem se nestihla podepsat! Ono se mi to nějak vykurvilo a šlo mi to přes mobil jen do půlky stránky,tak sem to radši odeslala dřív.

-Aleš- (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Ahoj Milunko. Návštěvník tady znamená něco jako anonym na druhou. Však se časem přihlásíš ne? Tak to je dobrý že jsme viděli Fandu naživo v akci. On toho zloděje hrál jako kdyby to už znal z praxe :-)

Návštěvník (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

My jsme tam byli asi jen tři hodiny.To by se nedalo tam spát,to bylo čistě jen na sex tam.A právě chvíli s ohněm.A je to u Prahy,pak jsme pár hodin přespali v autě.A teď jsme v obchodních domech,na jídlo a prostě abysme ještě mohli být do večera spolu,nemůžem se nějak odloučit.Jo Alešku říká že to byl on,já nevim proč to některý lidi maji a všude vypadaji trochu jinak,taky sem se všimla.Jestli když ty fotky projedeš úpravama,co sem občas dělala a taky nebyl oholenej.No je to jedno ale sem pyšná na něj,je moc dobře že ví co chce dělat tak třeba má šanci.Ale říkal mi že ho to při tej chytačce bolelo doopravdy že si odřel prst na ruce a koleno ho bolelo.za chvíli ti ještě napíšu.

Sany11 (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Lallo, v tech slusnejsich rodinach jsou holky odmalicka vedeny k domacim pracem, to je jejich budouconst. Byt doma, bez vzdelani a starat se lepe nebo hure o kupu deti, manzela a domacnost. Popripade i o tchyni s tchanem. Tyhle holky umi varit i uklizet. Ovsem je otazka, jak to je u tehle, ktera zije tak, ja bylo popisovano. Tam to asi neni.

lalla1 (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Tak jasně. Pořád je nutné oddělovat ty kultivovanější Romy od těch co se prostě vezou. To co píšeš ale bývá i v bílých rodinách. Ovšem také čím vyspělejší společnost, tím jsou ty hodnoty ohledně rodinné pospolitosti nižší, jestli víš jak to myslím. Ale to je jiné téma

Sany11 (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

To prazdno stejne bude, drive nebo pozdeji, Alesi.
Budto to "musis" vsechno prijmout tak, jak to je, protoze oni se nezmeni a maji silne vyvinutou intuici, jak zapusobit na sve "obeti", tak, aby je maximalne vyuzili. Za to se ti dostane iluze naplneneho zivota anebo to jednou nadobro skonci, protoze ani ty uz to nedas. Tohle neni vztah. Neco podobneho znam takrka z druhe ruky, z blizkeho okoli.
Promin, ze to tak pisu.

-Aleš- (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

To je v pohodě Sanny, však jsem ji už dvakrát vyhodil, vím o čem píšeš. Vím že dřív nebo později to skončí, ona se nezmění. Pro mě je to záběr mít ji doma, ale aspoň jednou týdně ji potřebuju vidět. Ona pro mě představuje jedinej sociální kontakt mimo rodinu a práci.

no (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Nemusíme chodit daleko, tohle předvádí i aktéři téhle diskuse.

die (Ne, 25. 11. 2018 - 11:11)

Miluno nezmrzli jste, udělali jste si aspoň ohýnek? Já bych to asi nepřežila.
Aleši to by bylo dobré kdyby jsi byl tatínek :-) Ale cikáni lžou, řvou, kradou atd.. Tak to asi není pravda.

-Aleš- (Ne, 25. 11. 2018 - 11:11)

To máš pravdu. A taky nadávají na gádže jak jim ubližují. Tahle taky. Ona si píše na Fb se svojí mámou a to by se jeden dojal jak svoji dceru miluje. Tak jsem holce řekl, mama se o tebe stará maximálně přes internet, přespává někde v autě a zlej podělanej chrapoun ti dal pohodlí domova zadarmo. Co ti mám povídat, bublá to ve mě, ale ona je jedinej člověk na světě se kterou jsem schopnej vytvořit jakejs takejs vztah. Vždycky když jsem ji vyhodil, tak zůstalo jen velký prázdno.

lalla1 (Ne, 25. 11. 2018 - 12:11)

Aleši a funguje ta slečna nějak v domácnosti? Snaží s euklízet? Převlíkat povlečení, koupelnu uklidit, vytírat. nebo dokonce něco uvačit? Má pracovní návyky? Ptám se jen pro zajímavost, jací takoví lidé jsou, nic jiného za tím nehledej.

Reklama

Přidat komentář