Reklama

S panicem v posteli

Default User Image
Anna (Út, 7. 5. 2024 - 10:05)

Já jsem již skoro padesátiletá babička, která se vdávala ve dvaceti letech po střední škole. Já jsem v průběhu střední školy měla několik kluků a také s nimi poměr. S někým jsem chodila delší dobu s některý to bylo jen na jednu noc, ale když jsem začala se současným manželem, tak to byl pětadvacetiletý panic, který se bál cokoliv udělat, aby něco nepokazil. Když, ale zjistil, že má svůj penis zasunutý v pochvě, tak to z něho vše nějak spadlo a začal milovat jako zkušený proutník. Začali jsme si postupně rozumět a nakonec jsme museli docela rychle spěchat se svatbou.

Anonym (Út, 7. 5. 2024 - 12:05)

Jak už je tam, tak ty pohyby a přirážení jde samo. Hlavně aby nevypadl, ale když je dost dlouhý a hluboko, tak to nehrozí. Důležitější je partnerku uspokojit a nebýt hotový dříve než ona.

Anonym (Po, 6. 5. 2024 - 13:05)

Nebylo to v posteli, ale v parku, napodzim, v napadaném listí, na mém kabátě, na misionáře. Bylo nám oběma 16 let a ona tvrdila, že už není panna. Byla s námi její starší a zkušená kamarádka, která radila a pomáhala. Nejdříve mi natáhla kondom a pak nasměrovala penis a roztáhla jí pysky, abych správně vnikl do pochvy.

 Jestli to bylo tím kondomem, nebo přítomností kamarádky, trvalo mi hrozně dlouho než jsem ejakuloval. Moje souložnice už toho měla dost a prosila abych přestal, že jí to bolí. Kamarádka jí říkala, že musí držet a vydržet, dokud nebudu i já. Pak jsme jí, roztřesenou, myslím, že plakala, odvedli domů a kamarádka, že mne doprovodí na nádraží. V jedné temné uličce si mne přitáhla a vzala si mne na stojáka, takže jsem byl hned dvakrát. Podruhé už to bylo lepší, díky partnerce. Uměla to.

 Ta první mi napsala dopis, že už mne nechce, protože jsem byl hrubý a bolí jí kundička. Už jsem jí nikdy neviděl. S tou druhou jsem se ještě několikrát sešel, aby mne zaškolila. Na chození to nebylo, protože byla o pět let starší a měla kluka.

Default User Image
Patrik (Po, 6. 5. 2024 - 08:05)

V jednadvaceti jsem byl stále ještě panic a když jsem náhodou byl někde s holkou, tak jsem toho moc neudělal, protože jsem měl strach, že něco pokazím. Pak to nějak přišlo a já byl z toho docela vyklepanej. Když jsem se vracel letos od májky, tak jsem šel s rozvedenou paničkou, ale o patnác let starší. Před jejím domem jsme chvilku kecali až mi říká zda nechci jít dál, tak já šel, aniž bych čekal, že to bude tak rychlé. Ona se hned svlékla do prádla a postupně začala svlékat mě. Hned poznala, že jsem ještě panic a říká neboj. Připravena byla, protože mi po chvilce honění navlékla šprcku a že je to prý na mě. Já byl sice nervózní, ale nějak jsem se snažil a i jsem vydržel než jsem se udělal. Pak mi ho vykouřila a chtěla ji vylízat, tak to jsem se také učil a učila mi, kde má ty body. 

Default User Image
Hana (Ne, 5. 5. 2024 - 17:05)

Je to již několik let, já byla docela krátce rozvedená a náhodou jsem se seznámila s bývalým spolužákem se základní školy. Dcera byla na víkend  táty a já byla doma sama. S tím spolužákem jsme šli na kávu a pak jsem ho pozvala k sobě. Dali jsme si sklenku a já ho políbila, on se tak trochu rozklepal, tak jsem poznala, že ještě s holkou nebyl. Nějak jsem mu pomohla se svlékáním a jeho docela vybavené mužství měl již připravené. Pak již se začal snažit, to že mi ho prvně strkal do té druhé dírky, tak jsem si ho tak navedla do správné a on se po několika zasunutí do mě udělal. Podruhé již neměl trému a byl docela dobrý. Scházeli jsme se ještě nějakou dobu, kdy on si najednou našel mladou holku a snad na poprvé si udělali mimino.

 

 

     

Anonym (So, 4. 5. 2024 - 17:05)

Když mi bylo 18 tak jsem mnel strach z prvního sexu aby Moj tehdejší holka nepoznala že jsem panic. Řekl jsem o tom známé které bylo v té době 38 a zaucila mně   den předem než byl sex sní 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 14:05)

Jako panic jsem měl zkušenou. Vzala penis do ruky, že si ho zavede sama do pochvy, ale já byl tak vzrušený, že jsem v ten moment ejakuloval na její ruku. Řekla že to nevadí, že si s tím poradí. Když mi ho ocucávala a olizovala jazykem, tak se mi rychle znova postavil a napodruhé už jsem s její pomocí dobře zasunul. Další výron mi přišel až za dvacet minut a ona byla spokojená, že si mne užila dost dlouho.

Default User Image
Alice (Čt, 2. 5. 2024 - 11:05)

Před třemi roky jsme byli s partou na vodě a věděli jsme, žejen kluk s party ještě neměl nic s žádnou holkou. Parta mi vyhecovala, abych to té nálepky zbavila. Večer jsem ho vzala za ruku, že se půjdem projít, šli jsme mimo kemp a já ho tam postupně začala hlatit a líbat a on se postupně přidával, byl ale děsně nervozní, že měl asi strach, že něco pokazí. Když jsem si sundala tričko a kraťasy, tak již začínal být uvolněnější a když jsem mu ho začala honit tak již věděl co jak dál a již mi roztáhnul nohy a hezky začal přirážet až se do mě udělal, což jsem zase začala být trochu nevrlá já, ale nechtěla jsem mu to zkazit. Horší bylo, že ten kluk si myslel, že mám o něj větší zájem a chtěl další večer souložit opět, dala jsem mu ještě jednou a pak jsme to ukončili, protože já měla přítele, ale ne s námi nebyl a měla jsem strach, aby se to nedozvěděl. 

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 12:05)

Takhle jednou na vodě jsme v jinak celkem neznámé partě pili až do pozdních hodin. Ráno jsem se pak vzbudil ve stanu, a vedle mě spala opilá holka, ne moc hezká a trochu víc tlustá. Já tehdy ještě nic podobného nezažil jaké je se takto probudit, ale už jen z té představy mi hrozně stál. 

Default User Image
ty j. s. smieško Vem si ho pěkně do ruky a hezky kmitej , pravou , nebo levou pokud jsi většinový pravák , máš to levou jak od cizího . (Po, 6. 5. 2024 - 12:05)

Me je 26 a nevim jak to udelat eby me stal a tekl, strikat a co jeto honit?any nevym cim ho mity poradit mi nikto nic sem nezazyl tak aspoň sexy nebo honyt chcen ja bych taki chcel honyt holki jsem este nemel ani nevim co bych ji rek ale chci něco zazit nemam se ani koho zeptat mama me nadava a zasene pric smiešisko

Default User Image
ty j. s. smieško Vem si ho pěkně do ruky a hezky kmitej , pravou , nebo levou pokud jsi většinový pravák , máš to levou jak od cizího . (Po, 6. 5. 2024 - 12:05)

Me je 26 a nevim jak to udelat eby me stal a tekl, strikat a co jeto honit?any nevym cim ho mity poradit mi nikto nic sem nezazyl tak aspoň sexy nebo honyt chcen ja bych taki chcel honyt holki jsem este nemel ani nevim co bych ji rek ale chci něco zazit nemam se ani koho zeptat mama me nadava a zasene pric smiešisko

Anonym (Čt, 2. 5. 2024 - 09:05)

Asi to mnohé starší panice vzrušuje ta představa že je zkušenější holka či žena zaučí. 

Default User Image
Luboš (Čt, 2. 5. 2024 - 08:05)

Já byl panic do dvacetisedmi let, pak k tomu došlovelice rychle až jsem byl překvapenej. Byl jsem na dovolenej ještě se dvěma kámoši a tam jsme poznali partu čtyř holek. Hen první večer tak společně sedíme u stolu popíjíme a kecáme. Já, že se půjdu vymočit a zvedla se také jedna s těch holek, že potřebuje také. Když jsme oba potřebu vykonali, tak já na ni čekal a ona přišla, zda si nechci zašukat, že jsem ji děsně sympatický. Šli jsme na pokoj a bez nějaké velké předehry jsem ji ho tam vrazil a ona hekla. Že byla ještě panna. Když jsem ji říkal, že jsem byl také panic, tak tomu nechtěla věřit. V průběhu jsem si s ní ještě zašukal několikrát.

  

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 11:05)

Zajímavé 

Jakub (Út, 13. 8. 2019 - 23:08)

Když jsem si s mamkou před pár roky povídal o začátku sexu, řekla mi, že není na škodu, když kluk začne se starší, zkušenější ženou. Ta je tolerantní k případnému počátečnímu nezdaru kluka (rychle se udělá) a pomůže mu k dobrým výkonům. Ano, začal jsem tak, i když to bylo spiklenectví několika žen. Jedna z nich mne svedla. Později jsem zjistil, že jedna z těch spiklenek byla moje vlastní mamka.

Paníček (Út, 13. 8. 2019 - 22:08)

Mně je 38 a stále jsem paničem. Můj problém je nejen malé péro, ale hlavně velká nesmělost, která postupně přerostla až téměř ve fobii z žen. No nic, hlavně že mi u péčkohoňky stojí.

Radek18 (Pá, 28. 12. 2018 - 08:12)

Tak já jsem stále panic i ve 20 a lákalo by mě najít ženu na zaučení a tady pár z Vás píše, že by do mladého kluka šli. Měla by nějaká snad zájem?

Kar_88 (Ne, 7. 2. 2016 - 01:02)

a říct mu ať mě...A zaučíš mě, Olinko?

šája (Po, 25. 1. 2016 - 21:01)

Ano, je...je spíše...hele dusane jak se rika i s kasparkem se da sehrat divadlo kdyz se snazis a umis to :)

Dušan (Ne, 3. 1. 2016 - 11:01)

Za 10 dní to bude 10 let, co...Ano, je...je spíše podprůměrný, což znamená, že je větší pravděpodobnost, že by to dotyčné nevyhovovalo. Ovšem hlavní problém je u mě v hlavě, to ano.

Reklama

Přidat komentář