Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

Na chlapy asi nebude když mu stojí při ženský. Pamatuj si že přírodu nikdo nepřečůrá :-)

nekecéj (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

20 let byli spolu, měli 4 děti a pak jí řekl, že je gay.

cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/citim-se-zrazena-rika-zena-ktera-se-po-20-letech-dozvedela-o-manzelove-tajemstvi-40296856?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

-Aleš- (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

To je stejnej argument jako když napíšu, že podle výzkumů se Romové dožívají nižšího věku než majorita a někdo mi napíše že zná devadesátiletou cigánku. Ten odkaz jsem nečetl, ale chlápek je zřejmě bisexuální jinak by zplodit dítě nemohl. Je potřeba si dostudovat jak funguje penis.

Návštěvník (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

je to na netu dostuduj si to

-Aleš- (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Tady vidíte že lhát se nemá. Pravda stejně dříve nebo později vyplave na povrch. S každou další lží se Miluně jenom všechno stále více komplikuje. Myslím že by neměla dát na rady, který tady lidi píšou jen tak z plezíru.

Sany11 (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

Alesi, no nevim, v tomto pripade, kdyby mu rekla pravdu, ze tady vsechno probira, skoro do detailu s uplne neznamymi lidmi, jestli by to byvalo bylo lepsi? Koneckoncu cast pravdy v tom byla, ze se nechala ovlivnit jinymi. A co se tyka te homosexuality, nechci se vyjadrovat, zda u Denise neco takoveho muze byt, ale obecne jsou pripady a neni jich malo, zvlastne drive to bylo, ze homosexual zplodil s regulerni manzelkou deti a zil s ni a az po letech opusti rodinu a sel za hlasem sveho "srdce." ;)

-Aleš- (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

Horší je žít ve lži a těžit z toho, než trpět v pravdě. Ale ty ses zřejmě životem taky prolhala :-)

Sany11 (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

No tak ti dik.:D Proc bych se mela prolhavat? A hned celym zivotem? Napr. ja jsem se vdavala az ve 34 letech. Mas-li tedy zrejme na mysli muj soucasny zivot. A ani v nem nelzu. Pouze respektuji prani toho druheho, ktery si jiste veci vedet nepreje a ani nevidim duvod, proc by mel. Zivot je dost pestry a neni jen cernobily. Dulezite je, ze nikdo nikomu neublizuje. A hlavne nezije na ukor druheho. A trpet v pravde? A kde je ta pravda? Myslim u Miluny?

-Aleš- (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

Já jsem jenom reagoval na tvé rady Miluně. Vždyť ona je hrozně lehce ovlivnitelná, tebe bere jako kamarádku a hned se toho co napíšeš chytá. A vidíš že Denis není žádnej hlupák a chce aby s ním jednala na rovinu, takže místo toho aby se Miluna snažila budovat vymodlenej vztah, tak teď musí vynakládat energii aby si vymyslela kamarádku a tím se zamotává stále více do pasti.

Sany (So, 21. 9. 2019 - 14:09)

Alesi, ale ja jsem ji neradila, aby vcera vrtala do vosiho hnizda, jen jsem se snazila zmirnit nasledky, protze mi ty teorie o tom, ze s ni chce mit dite a pak ji kopnout nekam atd. zacinaji pomalu pripadat trochu pritazeny za vlasy. Jak jsem psala, toho by mohl dosahnout podstatne lehcim zpusobem, kdyby chtel.Tot vse.

Návštěvník (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Jirka si tě také odtáhl od rodičů, pamatuješ, myslel, že bude vše zase dobré a nebylo. Ty potřebuješ holka svobodu. A už žádné dítě. Vlastní byt, třeba jen místnost, práci. Zvládla bys to. Vše je ale v tvých rukou, je to tvůj život, který si pořád komplikuješ sama.

. (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Ale psala že jí plat na uživení sebe s dětma a k tomu alimenty nestačí.A to nepočítam že dělat nevydrží.Proto aby byla zajištěná musí holt poslouchat chlapa.Kdyby aspoň Zdena s Richardem byli už dospělí a měli svoje bydlení pak by třeba měla větší šanci když by živila jen sebe s alimentama.Naopak to bude mít horší až děti začnou studovat,bude jí to stát ještě víc peněz.

:-D (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

ona chlapa nikdy poslouchat nebude :-)

Návštěvník (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Není to dobré Miluno, chce si tě omotat kolem prstu, což se mu nepodaří. Mluv hlavně o tom dítěti, o tom jak jej chce opečovávat a ty věci, které se tady včera probíraly. Chce vše dělat podle sebe, myslím si, má nějaké plány, které se nejen mně nelíbí.

Miluna (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

Sany tak sem mu řekla o té kamarádce že to napadlo jí a on ať mu jí představim že kamarádka ho nezná a valí mě do hlavy blbosti.A ptal se co o nás jí říkam že tohle mi říká.Tak nevim co mam dál říkat.Anonyme tak jako mluví o tom ale ne tak uplně jak já bych si přála.Ono mu spíš leží v hlavě že vůbec sem něco takovýho řekla a bojí se aby mi kamarádka jak si teď myslí neovlivňovala.

Sany11 (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

No ja myslela spis nejakou online kamosku, nemas nejakou? Treba z fb, kterou jsi nikdy nazivo nevidela, v podstate to same, co tady akorat, ze jsi nechtela, aby vedel o teto diskuzi, coz chapu.Ale ty uz jsi asi rekla, ze se jedna o nejakou z tveho okoli? Tak to bys asi musela "pouzit" treba Radku? S Radkou se vidas, tak je prirozene, ze se jedna druhe sverujete. Je to teda ted vsechno takove jeste divnejsi, ale nic jineho me tedy nenapada.

Sany11 (So, 21. 9. 2019 - 13:09)

A jinak ma predchozi anonym pravdu. Nemela by ses nechat timto zahnat do kouta. Meli byste o tom mluvit, hlavne jak to opravdu planuje, kdyby se miminko narodilo. To nejsou zadne malickosti.
Je to zasadni vec. kdyz uz se to dostalo do takoveho stadia. At proste nezustanou zadne pochybnosti ani z jeho , ani z tve strany.

Sany11 (So, 21. 9. 2019 - 11:09)

Vratil se, Milu?

Sany11 (So, 21. 9. 2019 - 11:09)

Aha,tak jsme psaly zaroven. Ja bych mi asi rekla pravdu. Nebo aspon castecnou.Treba, zes o tom mluvila s kamaradkou a ta te znejistela, tak to z tebe muselo ven.

Miluna (So, 21. 9. 2019 - 11:09)

Tak je doma,přišel v noci.Kde byl nevim.Řekl mi že takhle se chová blázen že neví co semnou je,co mi to chytlo a co si to vůbec najednou o něm myslim že se ho to dotklo a mrzí ho to.Tak nevim jestli sem udělala dobře že sem to vůbec řekla i když se mi vnitřně něčim ulevilo ale zároveň nevim jestli sem měla říkat všechno.Ale mě přijde že se tady vyznáte a taková Lalla,Sany tuplem,tak prostě já nevim no.Se klepu z toho,neni hezká atmosfera tady.Mluvení o tom nepomáhá protože se ho to dotklo celkově ty myšlenky co sem řekla,tak nevim co už říkat a jak se chovat.Tak třeba mě kopne do prdele a já zas budu žít s myšlenkama na sebevraždu jako ještě koncem srpna a čekat co se dalšího posere.A stejně k tomu ani nevim co Sergej udělá,nezbavila sem se ho.Chodí zvonit i na rodiče,toho taky už mam plný zuby!!

Reklama

Přidat komentář