Reklama

Gamblerství

Lemog (Út, 5. 4. 2016 - 21:04)

Jepice - dobre , ustala jsi to dobre - je pravdepodobne, ze kazdy z nas se muze kdykoliv pri nejake stresove situaci dostat do podobneho stavu a je tgedy dobre mit pripravenu alternativu, protoze nase zavislost ceka na svoji sanci.

Od svych kamaradek abstinujicich alkoholicek vim, ze existuje nejaka linka pro tyto zavisle lidi, kteri mohou nonstop volat ve slabe chvilůce a ziskat prvni slova utechy a povzbuzeni.

Ve filmu kurz sebeovladani (prima komedie) s jackem Nicholsonem jako psychiatrem to meli tak , ze byly vytvoreny dvojice a jakmile jeden z dvojice mel depku, kontaktoval druheho z dvojice a byla velka sance , ze partak zasveceny do problemu kolegy mu dokaze pomoci. V tomto komedialne ladenem filmu to samozrejme bylo smerovano k humornym situacim ale treba jako kratkodobe reseni by se to dalo aplikovat i u nas - mame to tak vlastne uz na teto diskuzi - jen odezva trva treba nekolik minut.
Zkratka je nutne aby kazdy z nas mel nejakou alternativu pro tyto situace - nevime kdy to muze prijit.

Reyzi - jedu na Ostravu v sobotu, mam tam spoustu kamaradu , s noclehem pro me si nemusis delat starosti, vikendovy program mam dost nabity ale rad bych te taky poznal, napis mi na email [email protected], zkusime vymyslet nejaky oboustranne vyhovujici termin na schuzku.

zdravim samozrejme vsechny ostatni z tvrdeho jadra, drzme vlajku

Lemog

LUK. (Út, 5. 4. 2016 - 18:04)

Ahoj Jepice. Já ti naprosto rozumněl:-). Já sem svůj příspěvek v žádném případě nemyslel, tak jak jsi jej pochopila:-). Myslel jsem to obecně:-).... Holt, to je to psané slovo. Pří rozhovoru by to bylo jasné hned... Měj se:-)

jepice (Út, 5. 4. 2016 - 18:04)

Ahoj Luku asi jsme se nepochopili.... já to dělám jen kvůli sobě... ale chtěla jsem se napít, ne hrát automaty...

LUK. (Út, 5. 4. 2016 - 15:04)

54. den bez gamblu

Ahoj všichni. Jepice, gratuluji že jsi to ustála. Já abstinuji jen a jen pro sebe. Kdybych to nedělal z vlastního přesvědčení (jedině takto se budu mít líp), ale kvůli někomu, je jen otázka času, kdybych se k tomu vrátil. Asi při první krizové situaci. Asi před deseti dny jsem tu psal, že jsem měl malé bažení... Od té doby NIC. Od té doby jsem si ani na hru, ani na hazard nevzpomněl. Jak říká Mirek Brno, vymazáno z hlavy... Ale nepřeceňuji tento stav, ono se bažení někdy zase zlehka a hlavně nenápadně přihlásí. AZ!

Reyzi (Út, 5. 4. 2016 - 15:04)

To Jepice...
Klobouk dolu,SUPER,SUPER,SUPER....pro me takové chvíle byly přesně startující,nez delat dusno,stáhl jsem se a šel .... tragicke,mozna,kdybych si otevrel hubu,byl bych zenaty,s detmi a zenou...
To Lemog,rad bych te poznal,mam pres vikend praci,jedine,ze by jsi tady chtel nocovat,rad bych si sednul,poklabosil u poradneho pivka(OSTRAVAR)...jestli chces,prespani na stavenisti je to nejmensi,aspoň z Tebe vytahnu rozumy,jak na stavební,to neni muj obor.... ; )))

BIKER (Út, 5. 4. 2016 - 11:04)

67. Den bez gamblu

Jepice, mas muj obdiv a gratuluji ,ze jsi to ustala, protoze pokus ne, tak by to asi dopadlo spatne a zacinat odznovu, to preci nechces.

Dnes je pekne, zdravim vsechny AZ

Abstinentka (Út, 5. 4. 2016 - 09:04)

Jepice

Tohle mame vsichni, v krizovych situacich jsme mnohem slabsi a zavislost sili. Ustala jsi to skvele. Jen predstava toho hrozneho rana a maratonu shaneni penez muze byt nejvetsim pomocnikem.

Gratuluji k mesici abstinence. Drz se a jen tak dal

jepice (Út, 5. 4. 2016 - 07:04)

Ahoj všem dnes 31 dní bez a bez, ale vůbec to tak nemuselo být...
Včera mě tak vytocila moje drahá polovička, ze jsem si řekla, že na všechno seru a držela jsem v ruce flasku vína, že jí otevřu. Kdyby se tak stalo, asi víme vsichni, co by mohlo u mě následovat....
Normálně jsem se zastavila, flašku položila na bar, vzala petku vody a vypila jsem na ex asi půl litru vody. Pak jsem rychle myslela na dny, kdy jsem dávala do kupy peníze, noční prichody domů a majitele sráčovny co leží na pláži za moje prachy... USTALA JSEM TO, takže mám za sebou první vážnou krizi...... a to i díky vám Lemogu, Abstinetko, Biku, Luku, Tragiku, Reyzi a další

Abstinentka (Út, 5. 4. 2016 - 07:04)

84 dni bez hrani

Abstinenci zdar

Lemog (Út, 5. 4. 2016 - 05:04)

Ahoj všem: dnes 205. den bez gamblu a cigaret

Lemog (Po, 4. 4. 2016 - 22:04)

Biku, na Ostrave se rika taky šalina, vííííš

Abstinentka (Po, 4. 4. 2016 - 22:04)

Ahoj vsem

Jsem rada ze pevne jadro drzi.

Nekteri tu dlouho nebyli tak doufam,ze drzi vlajku a uzivaji nastavajiciho jara a krasneho pocasi.

Tragiku,

Mame jednu otazku. Jsou sezeni AG u Nespora kombinovane, nebo he to zvlast pro muze a zeny?

Abstinenci zdar - myslim na vsechny

BIKER (Po, 4. 4. 2016 - 21:04)

Lemogu, opravdu super vyuziti volneho casu,ale salina v Praze je fakt humorna:-)

AZ a jsem rad ,ze vas tu mam
:-)

Lemog (Po, 4. 4. 2016 - 21:04)

Tak si to tady pekne uzivame, to je fajn, je nas tady jen par ale stoji to za to.
Ja jsem si zase v nedeli udelal vylet po Praze.
Nejprve autem, v nedeli je slaby provoz tak takova okruzni jizda tunelem Blankou a kolem karlova mostu, narodniho divadla .....
Potom sup na salinu a smer Petrin, nasel jsem jeden poklad a pres kampu, karluzv most jsem si zahral na turistu.
Dnes jsem koupil dceri notebook a vubec me ty penize netrapi - kdybych hral - nekoupim nic
Na vikend vylet na Ostravu a za tyden budeme mit doma prirustek v podobe stenete

Drzme vlajku

BIKER (Po, 4. 4. 2016 - 09:04)

Jinak dneska 66 dni bez gamblu

BIKER (Po, 4. 4. 2016 - 09:04)

Ahoj vsem,

to byl krasny vikend, sice v patek na brigade, ale sobota nejake upravy na bytu a nedele kolo, teplo, pivko, proste parada...
Novx prac. tyden sice budu resit cetelem, ale jsem odpocatej a snad to nejak ukecamm a behrm mesice vydelam a doolatim a to uz potom budu z nejhorsiho venku.

Talk zravim pevne jadro, lemog, abstinentka, jepice

Prkny den vsem a AZ

Abstinentka (Po, 4. 4. 2016 - 09:04)

Tak to je krasny Jepice - a jeste delas radost ostatnim kteri nevedi ;)

jepice (Po, 4. 4. 2016 - 08:04)

Zítra to je měsíc, co jsem mezi vás přišla. Tak moc mi ten měsíc otevřel oči... teď už nemrham penězi ve sracovne, včera jsem šla a za peníze, které by už minulý mesic nebyly jsem koupila dítěti vysněné sportovní boty (3 tisice). A je mi jedno, že třeba z nich do příštího roku vyroste ). Za úspěchy ve škole si je prostě zaslouží. Do sráčovny jsem odnesla tolik peněz, ze bych si mohla koupi celej sportovní butik, kdybych nebyla gamblerka. Celou dobu jsem to měla v plánu, že kdyz vydržím nehrat mesic, půjdu a koupim je... To byla má oslava měsíce bez a bez...

Abstinentka (Po, 4. 4. 2016 - 07:04)

83 dni bez hrani

Jepice mas skoro mesic tak to nejak oslav treba dobrou vecou ;)

Jako pro vsechny ostatni gamblery ani ja ve sracovne neznala hodnotu penez, byl to jen prostredek ke hre a uspokojeni me zavislosti. Dnes se tezko vydelavaji a za par chvil v hernach dlouha cesta ke splaceni. Tak to mame vsichni. Uz nechci vic plytvat penezi a podporovat tyhle instituce.

Doufam ze vsichni drzite vlajku

Abstinenci zdar

jepice (Po, 4. 4. 2016 - 07:04)

Ahojky dnes 30 dní bez a bez...

Luku mám to podobně jako ty... (Letos se chci stabilizovat. Nehrát, abstinovat, finančně se lehce zmátořit a opět někam v životě směřovat)... to je i moje krédo, nechci se bezhlavě nekam honit, pujdu pomalými kroky vzhůru a už nikomu neprispeju ani korunu...
Reyzi já zase vnímám ráno zpěv ptáků a teď jak se posunul čas a ještě neni tolik světla, vždy mi to připomene ranní návrat ze sráčovny, když jsem šla pěšky a nenechala si ani 3 stovky na taxíka a slyšela jak ptaci zpívají a já šla s 0 v kapse domu.... fuj to už nechci zažít... tím chci říct, že už ty ptáčky vnímám jinak ( přichází mé oblíbené jaro a já si to zpívání užívám)

Reklama

Přidat komentář