Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Holka (Út, 29. 10. 2019 - 10:10)

Mně to taky láká,držím to už od rána a chci to udělat,ale nevím zda to zvládnu. Plínky nemám jen spoďáry a silonky. Chce se mi víc a stále,ale přemlouvám se jestli na záchod nebo to pustit tady.

Štěpán (Út, 29. 10. 2019 - 09:10)

Moc dík. Tak nejsem divnej. Dnes jestli nekakala,tak si to nechám od ní znova vykadit do dlaní. A mohu se připomenout jak to probíhalo?

Kikina (Út, 29. 10. 2019 - 09:10)

No řekněme že většina společnosti by tě odsoudila ale na hnusnou společnost která chce člověka zaškatulkovat já zvysoka kakám :0) a určitě je lepší mít zálibu v kakání než ve vraždění a znásilňování :0) klidně napiš myslím si že hlavně scatika jakákoliv zmínka o kakající dívce dožene k onanii :0) a na mě jde zrovna další průjmik... A už je v kalhotách já zas budu vypadat :0)

Kikina (Út, 29. 10. 2019 - 08:10)

Kluci vy mi dáváte :0) Štěpáne nikoho neodsuzuji je hodně kluků které sexuálně vzrušuje kakání holek jenom je to tabu o kterém se moc nemluví a hodně holek dělá jako by něco takového vůbec neexistovalo což je škoda já si myslím že je to přirozené taky si musíme ulevit nemluvě o tom jak je to příjemné tím spíš když to jde rovnou do kalhotek :0) no tvá holka se toho nebojí já bych kakání před klukem nedala před holkou to jo už jsem měla možnost poznat jednu pokakandu naživo i jsme si spolu pořádně naplnily kalhotky a co jsme potom spolu dělaly sem radši nebudu psát protože to by teprve slovo ujetost dostalo nový rozměr :0) no a třeba tady scatik by mě chtěl na férovku sexovat zkakanou ale to mi bohužel nic neříká. Ono možná že to tak podle mých příspěvků nevypadá ale já jsem docela stydlivka a kakání považuji za svou privátní záležitost takže být zase v nemocnici navíc ještě s klukem na pokoji a mít zase dvě možnosti hodit to do mísy nebo do peřin tak já volím variantu číslo 2 :0) nemluvě o tom že moje sexuální orientace je poněkud nejasná na kluky nejsem určitě to vím na holky taky ne ale zase když si holka přede mnou pořádně náplní kalhotky tak mě to dokáže parádně rozrajcovat. Scatiku tu a tam ten záchod použít musím už jsem si pohrávala i s myšlenkou jít do práce v plence ale pod legínami bych jí asi těžko ukryla :0) nicméně tento týden mám konečně zaslouženou dovolenou tak můžu čůrat a kakat bez omezení. Před chvilkou to ve mě po probuzení začalo zase podezřele bublat tak jsem si jenom v postýlce přelehla na bříško uvolnila se a už cítila to příjemné teplo a plnění kalhotek takže teď je mi moc fajn. Jinak pište sem cokoliv mě to nepohoršuje nejsem žádná prudérní kravka a když to tady zase trochu ožije tak budu jenom ráda :0)

Scatlover (Út, 29. 10. 2019 - 06:10)

Jako mít na pokoji holku co se parádně pokaká, no myslím, že by mi po zbytek pobytu nepřetržitě stál a byl by to nezapomenutelný zážitek

Luboš (Po, 28. 10. 2019 - 10:10)

Co ty víš ? třeba se mu líbíš a je rád že už tam není sám

Kikina (Po, 28. 10. 2019 - 10:10)

Taky zdravím. Je teda fakt že já o tom taky slyším poprvé že by v nějaké nemocnici byly holky a kluci na pokoji dohromady. Tam co jsem byla já to bylo striktně odděleno na klučičí a holčičí pokoje. Ale tak asi se to bere jinak u děcek v pubertě a jinak u dospělých. Jinak nemocnice může nastartovat zajímavé záliby. Vzpomínám si že právě Pavel tu něco takového psal že to u něj začalo když se vzbudil v nemocnici po operaci v pokakané plence. No já se musím přiznat že jak se mi to stalo nechtěně tak jsem nevěděla proč na to moje tělo reagovalo tak jak na to reagovalo ale prostě už jsem to měla v sobě a jenom to čekalo na rozvinutí bylo to zcela spontánní. Pokakala jsem se a prostě jsem zjistila že mi to nejenom nevadí ale je mi to příjemné a vzrušuje mě to. I přes tu ostudu co jsem měla se mi to líbilo tak že jsem taky chtěla ještě v té nemocnici spáchat další tentokrát už zcela záměrnou nehodu ale už nebyl prostor protože den na to už jsem šla domů byla jsem tam jenom týden na pozorování protože se čekalo jestli mi ta kost po té komplikované zlomenině začne normálně srůstat. Kdyby ne tak by mě asi taky operace neminula takže jsem šla domů a úmyslnou nehodu jsem spáchala až v domácím léčení. Jinak ta moje první zkušenost právě z té nemocnice mě asi hodně ovlivnila v tom že se teď nejradši pokakávam v postýlce a spím v tom protože mi to právě evokuje ten zážitek z té nemocnice. Tak Míše přeji aby operace dopadla úspěšně a pak si užij plenky a nehody do nich. Já sama už na plenky asi nebudu ale nikomu je neberu naše záliba je variabilní a každý to prostě má rád jinak. I když musím se přiznat že teď nedávno jsem si balík plenek objednala ale ty mám na čůrání. Začalo se mi totiž líbit i počůrávani ale nemám ráda ten pocit mokra tak na tohle je plenka v pohodě že se do ní dá v klidu čůrat a být při tom v suchu.

Štěpán (Út, 29. 10. 2019 - 07:10)

asi jsem hnusný ujetý hovado,ale musím se ti svěřit,po dlouhém čase,co sleduju tvé komentáře. S přítelkyní jsme byli v létě na vodě na Orlici a jí se chtělo kakat a tak jsme spolu zašli pod hustý keř kde nikdo daleko nebyl a zůstali jsme ve vodě tak nad kolena a ona stáhla plavky a skrčila se a že bude kadit a voda to odnese.Nejprve začala dost čůrat ale mně strašně lákalo její kadění a za chvilku se její zadek rozevřel a začala jít z ní velká dlouhá šiška a mně nenapadlo nic jinýho než jí nechat celou vykakat do mých dlaní,které jsem měl vzápětí naplněné. Mně to tak vzrušilo,že jsem to celé hovínko dlaněmi zmáčkl a ono se rozpadlo na menší kousky a něco skončilo ve vodě a něco v mých dlaních a pak jsem si ruce pořádně omyl. Přítelkyně to vzala jako srandu a kupodivu se nepohoršovala. Pak jsem jí rukou a vodou její prdelku omyl důkladně ale byl jsem strašně vzrušený. Za krátkou dobu se jí chtělo ještě jednou a zašli jsme na stejné místo a ona se opět stejně přikrčila a já jí pod prdelku dal už automaticky obě dlaně a čekal na další příděl. Hned kadila už několik rychlých ne tak pevných spíše měkkých kratších hovínek za sebou až to přešlo v tekutou hnedožlutou průjmovou konzistenci,která z ní vyběhla pod větším tlakem. Opět jsem byl vzrušený a skončilo to stejně.Tedy krásně a nakone jsme se vášnivě milovali, tedy důkladně umytí a mimo řeku.Asi mne odsoudíš,ale nemám komu se svěřit a potřebuji znát názor někoho,kdo se nestydí o tom napsat.

Scatter (Út, 29. 10. 2019 - 06:10)

Musím tě pochválit nádherná Kikinko, že si našla zálibu i v počůrávání, ty jsi už naprosto dokonalá, myslím, že už vůbec nepotřebuješ ani mít doma WC a všechno hezky pouštíš kdykoli a kdekoli, to je tak nádherné, chci mít taky takové pěkné čůrající děvče co se tu a tam i pořádně pokaká, je to můj nesplnitelný sen.

Miška (Po, 28. 10. 2019 - 07:10)

Všem ahoj tahle nemocnice není tak velká jsou tu kluci i holky dohromady je tu 6 pokojů a každý má záchod i sprchu takže super jinak jsem měla v noci nehodu vzbudila jsem se a chtěla si prdnou a už to lítalo ven smrdělo to teda hodně až jsem se rozbrečela tak jsem využila situace a zavolala sestru a přiznala se přinesla nový prostěradlo a vzala mě do smíšený koupelny aby jsme nevzbudili martina ale já vím že na nás koukal když mi převlíkala postel ve sprše mi pomohla očistit a pak přinesla plenky a řekla že to bude pro mě lepší a aspon se nebudu muset stresovat když to nevydržím a po operaci s nima můžu počítat takže jsem šla spát s plenkou pod noční košilkou a bála se rána až se mě bude martin ptát co se stalo ale bála jsem se zbytečně ráno mě pozdravil a usmál se na mě a řek mi že se prej nemam za co stydět za nehodu tak jsem se svěřila že nosim plenky jinak odpoledne budu po operaci a to pak budou nehody častějc

pavel (Po, 28. 10. 2019 - 04:10)

Já jsem ležel měsíc na JIPce , tam byli chlapi i ženský , některé ženy měli kolem sebe plentu , ale většina ne . Já taky ne , všechno jsem viděl a všichni viděli mě . Celou dobu jsem měl na sobě plenky .Já v tom problém nevidím , proto mám teď tuhle úchylku a líbí se mi , jsem opět zesranej jak Alík . všem pokakaným zdar !!!!

Scatter (Ne, 27. 10. 2019 - 18:10)

Co to je za úlet být v nemocnici na pokoji s klukem? Já byl v nemocnici nesčetněkrát a vždy byli muži a ženy striktně oddělení :D jako bejt na pokoji s holkama/holkou tak by mě to třeba v nemocnici i bavilo.

Miška (Ne, 27. 10. 2019 - 12:10)

Ahoj kiki děkuju že seš se mnou je to dobrý jsem tady a je tu i wifi takže super jinak zítra mam operaci který se bojim tak snad to dopadne dobře mamka řekla doktorce co mi je a řekla jí že sem se pokakávala a 1 i ve spaní doktorka zatím řekla že plenky jsou zbytečný zatim ale po operaci mi je asi pro jistotu dají jinak jsem už ubytovaná na pokoji s klukem kterýmu je 19 a má zlomenou klíční kost je mi ho líto když ho vidim jak je smutnej že nemůže být venku moc spolu nemluvíme protože skoro furt sedí u okna a kouká ven ale jinak je hodnej a milej tak snad se mi nebude posmívat pokud mě budou přebalovat a já udělám vše pro to abych je měla

Kikina (Ne, 27. 10. 2019 - 14:10)

Buď v klidu. já jsem sice nikdy žádnou operaci neabsolvovala ale co vím tak slepák je rutinní zákrok jaký se denně provádí po celém světě stokrát možná i víckrát takže se nestresuj. Jinak se musím přiznat že ti tak trochu závidím takové dobrodružství že máš možnost se legálně pokakávat a máš to na co hodit i když zase prostředí nemocnice je samo o sobě dost depresivní a já doufám že už tam nebudu muset nikdy jít ale tak ten týden se to snad dá vydržet. Budu držet palečky :0)

Miška (Ne, 27. 10. 2019 - 05:10)

Jinak dnes mě mamka bere do nemocnice takže mam opravdu zánět slepého střeva tak se těším na nehody doktor říkal doba léčby týden ale budu to pouštět ještě o pár dní navíc doufám že tam bude wifi abych mohla popisovat tak snad tam ty plenky dostanu

Kikina (Ne, 27. 10. 2019 - 09:10)

Tak hlavně přeji úplné uzdravení a užij si pokakávání. S těmi plenkami v nemocnici jsem sama zvědavá jak to je. Někdo tvrdí že když to situace vyžaduje tak je dostaneš někdo zase že ne tak uvidíš sama. Jinak já jsem se zase obligátně vzbudila totálně zkakaná a budu si to ještě nějaký čas užívat tak mnoho zdaru a ať ti všechno dobře dopadne. Kiki.

Scatter1 (So, 26. 10. 2019 - 18:10)

Wow :o, další žena mých snů?

Miška (So, 26. 10. 2019 - 20:10)

Proč

Miška (So, 26. 10. 2019 - 15:10)

Jestli budu muset do nemocnice chi to pouštět pravidelně třeba by mi dávali plenky a to právě chci je chvilku nosit jinak jsem se pokakala cestou z kina , jednou v mhd cestou domů , jednou když jsem šla s kamarádkama a vychovatelkou na výlet z intru , v tescu když jsem čekala frontu a ještě jsem se pokakala na gymnastice jenže to byly doopravdy nehody ale ted bych ráda začala nosit třeba na měsíc plenky klidně i do školy jestli budu po operaci tak se mi snad smát nebudou jestli to zjistí

Miška (So, 26. 10. 2019 - 14:10)

Je mi 18 ale nehod jsem měla opravdu hodně mamka jen mávne rukou oblečení se vypere ráno když mě sestra vzbudila tak se ani moc nesmála zavolala mamku a ta se mě zeptala jestli mi něco není a já řekla že mě pořád bolí břicho což je pravda a vypadá to na slepý střevo a jestli je to pravda a budu muset do nemocnice tak se tam chci pokakávat pravidelně kiki porad mi nějaký scénáře na nehody četla jsem to tu a vidím že se toho nebojíš každopádně chci ještě přes výkend pár nehod udělat a mamka mě snad veme k doktorce a uvidíme

Reklama

Přidat komentář