Reklama

Gamblerství

BIKER (St, 20. 4. 2016 - 14:04)

LUKu, dekuji za nazor. Ale neni to tak jednoduche, nicmene jsem par opatreni udelal ,aleam pocit ze to neponaha, proste kdZ prijde bazeni a chut na hru, tak me to uplne lame, mam pocit ze pokud nepujdu hrat, tak asi umru.
KdZ to zvladnu,tak mam chvilku dobrej pocit, fakt dobrej a za chvilku, nebo za pul dne mam totalni depku, ale depku, jako dnes.
Jsem obchodnik, dnedka jsem asi hidinu nebral telefony, proste vypnul a uvazival nestli zde mam jeste bejt.
Pak to prejde, ale ne na dlouho.
Uvazuji o zmene prace, nebo se odstehhju nejam pryc, ja proste vubec nevin co bude...ty ,jo proste kazdycg pet minut menim nazor.
Asi pred par minutama jsem daval vypoved v praci a tedka uz nechcu

Ja ma pocit, ze jsem se asi zblaznil:-)
Lidi, ja tady furt zkuhram, ja ma pocit ,ze su na tom vlastne nejhure ze vsech

LUK. (St, 20. 4. 2016 - 14:04)

Souhlasím s abstinentkou... První měsíc je takový kritický z hlediska bažení. Pak už se zmírňuje bažení. Zmenšuje se ovšem i ostražitost před gamblem a tu si zde musíme uměle potvrzovat a uvědomovat!

LUK. (St, 20. 4. 2016 - 13:04)

69. den bez gamblu

Ahoj všichni, už teď posílám Abstinentce virtuální puget:-). Moc ti to přeji a všem nám přeji, aby z ničeho, tady vzniklo něco velkého a pár "zachráněných" životů..

Jinak Biku, je super, že jsi ustál bažení, ale silou vůle se to nedá zvládat donekonečna. Je otázka, kdy bude víc peněz u sebe a divná konstalace hvězd, momentální nálady a jsi opět v tom... Nějak to vyřeš. Já vím jedno. Pokud bys neměl peníze (víc jak stovku), určitě bys nerecidivoval, protože bys neměl za co hrát a neměl bys pravděpodobně ani bažení, protože bažení se projevuje, když je droga dostupná... Udělej něco s těmi financemi! Osobně se mi zde může nějaký provokatér smát, že nemám k dispozici více než 100 kč, ale já peníze mám, jen mi je spravuje někdo jiný a kdybych potřeboval koupit nový notebook, ještě dnes ho jedem koupit. Není tam nic zlého! A až budu abstinovat třeba dva - tři roky, postupně si budu zvykat na větší obnosy peněz. Momentálně vím, že to riskovat nechci! Zamysli se prosím nad tím! .... A jinak k automatům a VLT... Není důvod to hrát... I kdybych vyhrál, do pár dnů vše prohraji a ještě svoje peníze.. Vím to! Znám se! Žádný gambler není schopen po vítězné hře abstinovat. Po výhře je bažení nesnesitelné a to nevydrží nikdo! A vše prohraje - je to jen otázka času...

AZ!

radek (St, 20. 4. 2016 - 13:04)

Lemogu kamaráde usatej ty budeš splácet dluhy. myslel sem ze to nemáš v plánu. Povídej. Otevres stavební firmu s Davidem?

chiivan (St, 20. 4. 2016 - 12:04)

Mirek brno - docela věřím tomu, ze ti co ty iboga terapie delaji si z toho udelali business, ale zajímá me primarne iboga samotná, stejne s tim pracuješ ty a doprovod je jenom doprovod. Mas s ibogou nějaké zkušenosti?

chiivan (St, 20. 4. 2016 - 12:04)

Ahoj Bikeu,
Ja teda male bazeni mam často, nic velkého, ale kecal bych kdybych řekl, ze me myšlenky na hru nenapadají vůbec. Každopádně dulezite je ze si to zvládl!

Abstinentka (St, 20. 4. 2016 - 11:04)

Ahoj vsem

Jepice - ano malinkate vyroci se dneskem blizi ;)

Biku - drz se. To bazeni je podle me zpusobene recicivou. Moje pocatky (cca prvnich 14 dni) byly podobne krusne. Casem to slabne a dnes jsou to jen obcas minutove zachvevy. Musis to vydrzet. Urco poradi i na skupine jak s tim nakladat a bojovat.

Vsem poklidny den
Abstinenci zdar

Lemog (St, 20. 4. 2016 - 10:04)

Ahoj Mirku,

I nad splacenim uz jsem premyslel a protoze uz vim, ze tak jako se da gamle resit kdykoliv, vim ze i s mymi dluhy se da neco delat.....podnikatelsky plan uz mam, ted zvolit spravnou dobu rozjezdu a ......dal uz to neni pro radkovy usi a oci....

BIKER (St, 20. 4. 2016 - 10:04)

Jepice ,tak to mame podobne..
Jinak dekuji za nazor taky mirek brno.

Mirku a ty jsi primo z BRNA?

jepice (St, 20. 4. 2016 - 10:04)

Ahoj biku, mam to podobně jako ty...
Po te recidive mam mnohem casteji bazeni, vubec si neverim a vše zdolavam siou vůle a citim, že to neni ono. Na baru stale dluzim majiteli sracovny peníze. Takže mam nutkan... běž zkus to za dvojku a zamaznes tim dluh... na ten dluh peníze mám, zase když to zamaznu, muzu si kdykoliv půjčit... jedno je horsi nez druhe... dnes to proberu na sezeni s psychologem
Takže biku bojuj a vy ostatni také....

Mirek Brno (St, 20. 4. 2016 - 10:04)

Regresní terapie sem kdysi také zkoušel. Dělá to kde kdo a úroveň terapeutů je různá. Byl sem tenkrát asi 4x, dal za to s dopravou asi 12k a gamblil sem dál. Nedalo by to tenkrát vůbec nic.
Někdo tady zmínil Ibogu. Lidi co to dělají za těch 10k víkend ( ta konkrétní dvojice ) nejsou šamani, ale zlatokopové. Iboga je dryák a šaman opravdu musí hodně umět, aby s člověkem pracoval na jemněhnmotné, astrální úrovni a vyčistil podvědomí.
Lemogu a co Tvé holotropko nebo něco jiného?:) Teď už se držíš dlouho a myslíš si, že už jsi čistej a zvládl jsi to sám kompletně vyčistit? Přijdeš mi jako mentálně silnej chlap a je škoda, že jedinej z těch AG co tady píšou jsi to nechal dojít do nesplatitelných exekucí. I když určitě přece existuje možnost vyplácet ty exekuce prostřednictvím třetí osoby, co ty dluhy koupí za zlomek ceny, žádat o zrušení penále... Vyděláváš dost jsi psal a nevidím to jako problém být časem bez dluhů. Tahle multikulti společnost směřuje rychlými kroky k zavedení bezhotovostních plateb a stažení komplet hotových peněz. Lidi v exekucích dělající na černo nebo na jiné jméno, nebo vyplácení jako OSVČ hotově budou v háji za 3-10 let.

BIKER (St, 20. 4. 2016 - 10:04)

Lemogu,
dik za info, a kazdopadne se na sezeni zeptam v patek, jinak ai uvedomuju, ze jsem stale na hrane a proto si rikam, proc ja jsem na tom tak ze mam stale bazeni a ostatni ne...

Lemog (St, 20. 4. 2016 - 09:04)

Aha Biku,

Jeste ti pravdepodobne nejake kolecko v mozku nezapadlo na spravne misto, ted se drzis silou vule, to je dobre, drz se ale ja bych jeste zacal hledat dalsi moznosti, napr. Regresni terapii, nevim , tezko muzu radit, na vsechno se ptej v tom klubu jak chodis, uz brzy by i u tebe melo dojit k tomu docvaknuti a pak to budes mit daleko lehci.....tak zadne hlouposti, jsme tady pro vsechny navzajem....a s usmevem

BIKER (St, 20. 4. 2016 - 09:04)

12 dni bez gamblu

Dneska jsem jel z brigady, asi kolom druhe v noci jsem mel tezke bazeni, vubec nechapu ze ostatni to nemate, teda podle.toho co ctu.
Ustal jsem to, ale kombinace: unava, moznosti hrat atd, no ,bylo to tezke.

Jinak moje depky z penez jsou lepsi, povedlo se me doplatit splatky po splatnosti, az na jednu, ale tu snad vydelam do konce.mesice a bude to veselejsi.
Jeste ten cetelem ajsem v normalnich splatkach a ty normalne utahnu. Doufam, ze opet neco neposere:-)

jepice (St, 20. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj vsem. Stejne jako chiivan 11 dni bez a bez....
Absrinentko zitra mas krasne kulate vyroci....

chiivan (St, 20. 4. 2016 - 07:04)

Nějak mi to tu duplikuje furt, úspěšný den vsem!

chiivan (St, 20. 4. 2016 - 07:04)

Dobre ráno 11 příjemných dnu bez, ted si jedu vyzvednout pas tak snad se letos po x letech podívám i někde za hranice heren

chiivan (St, 20. 4. 2016 - 07:04)

Dobre ráno 11 příjemných dnu bez, ted si jedu vyzvednout pas tak snad se letos po x letech podívám i někde za hranice heren

Abstinentka (St, 20. 4. 2016 - 07:04)

99 dni bez hrani

Dobre rano vsem a abstinenci zdar

Lemog (St, 20. 4. 2016 - 06:04)

Ahoj všem: dnes 220. den bez gamblu a cigaret

Reklama

Přidat komentář