Reklama

Gamblerství

David (So, 23. 4. 2016 - 17:04)

Jasné:-) Asi bych mu ty peníze vrátil mimo hernu a radši honem pryč. Toto je už o huu si půjčovat od majitele herny.

Pro info (So, 23. 4. 2016 - 17:04)

no ty ses ultrablb. ještě sem nevidel aby v hernach a kasinech pujcovali peníze a nechteli je vracet a dokonce s tim pocitali. mozna u vas v chanove. a ještě celych 10 tisíc.:) v h a k. peníze pujcuji, ale znamymm a lidem co mají nejake prijmy, majetky. precti si co tady psali dřív ve vlakne nekteri. ze jim majitele pujcovali i statisice ale vedlei ze mají z ceho vracet ty pako.davide nenech se vytocil pitomcem.

Info (So, 23. 4. 2016 - 15:04)

Kolik ti je 6? Tys toho nevidel!!!

David (So, 23. 4. 2016 - 14:04)

To teda čumím, že majitelé herny takto půjčují hráčům peníze!!! Jasné, je to vábnička... Oni musí mít fakt kačení žaludek. S jídlem roste chuť i majitelům heren. jak vidno :-))

Info (So, 23. 4. 2016 - 13:04)

Trochu naivita...Je to bezna vec, ze majitel herny "pujcuje penize". Jestli je tak nekdo naivni, ze si mysli, ze jim to musi vratit??? Je to soucast planu, dotahnout ty lidi do herny...Rozda kolem 10 000,- za mesic a vydela na tom 50 000,-. Jeste mu to chce nekdo vratit (smich).

Abstinentka (So, 23. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj Jepice

Je to jen na tobe ale ja bych mu zatim nic nerikala. Vratila dluh radeji mimo sracovnu ikdyz bedny jsou nefunkcni v to pondeli dopo. Uz jen videt prostredi muze mit vliv.
Tihle majitele parazituji na nemocnych lidech a ver ze kdyz mu neco reknes on ti taky od huby neco rekne a muzes pak byt dusevne rozbita. On stejne nebude verit ze jsi tam naposled a vysmeje se ti.

jepice (So, 23. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj vsem, dnes 14 dni bez hrani

Jejej asi jsem to blbe napsala.... to ze bych sla do sracovny odnest dluh ktery tam mam je jeden z napadu. Sla bych tam jen v pondeli, to tam je majitel. Sla bych tam dopoledne. To maji zavreno a delaji harek a majitel vybira automaty. Automaty jsou vypnute a majitel lezi na zemi a pise neco do compu...
Jiz jsem tam nekolikrat takhle byla, abych mela zaplaceny dluh. Ted me to netizi, ze ho tam mam. Chci to vyresit uplne nejlip jak to pujde. Je to i moje soucast abstinence, jit tam strizliva platit dluh za hru na automatu a citit ten stud az do morku kosti.
Jak psala abstinentka, bojim se o svoji psychiku, jakztakz jsem se ted vylizala z depky po recidive. Majitel sracovny je v obchodnim rejstriku. Neni asi tedy problem sehnat na nej cislo. Ma hodne aktivit. Jen nevim jestli je dobry napad mu to poslat pres ucet...
Take u dalsich reseni je odvezt to obsluze baru domu. Jeji partner je muj letity znamy... taky gambler... a napsat jen majiteli sracovny sms, ze penize posilam pres ni.
A jak napsal lemog nechat tomu cas a pak nekdy k tomu neco rict....

Abstinentka (So, 23. 4. 2016 - 07:04)

102 dni bez hrani

Dobre rano vsem a anstinenci zdar

Lemog (So, 23. 4. 2016 - 06:04)

Ahoj všem: dnes 223. den bez gamblu a cigaret

Lemog (So, 23. 4. 2016 - 00:04)

chiivan - ja nekourim 7 mesicu a tu chut na cigarko taky treba jednou za mesic dostanu a vyresim to vzdy podle navodu, ktery jsem odkoukal na netu a to tak, ze si reknu: ja mam chut na cigarko a muzu si ho koupit ale ja ho ted vlastne nechci akoupim si ho treba zitra .......dalsi den si ho samozrejme nelkoupim,. protoze se vysmeji te naivni myslence, nebo bazeni, ktere me navstivilo den predtim.....

Chce to odbouirat ten program, ktery spopusti pri urcitych situacich chut na cigaro...to by slo asi topu ayahuaskou a dobrym samanem

A kdyz se mi to tak pekne podari a nekoupim si to cigo, tak se doma pred zrcadlem pochvalim a reknu si : ja uz nemusim" a jsem spokojen, ze jsem dokazal prestzat kourit

jepice - slozite s tim vracenim penez, taky bych asi popremyslel na d nejakou moznosti tak , abys do te herny nemusela jit, to je nebezpecne.....uz jsem tady psal, ze mi bazeni po nekolika mesicich abstinence vyvolala myslenka na vstup do herny a dat si kafe - jen tak, bez penez....takze jit primo do jamy lvove je velky risk, nejak to udelej at tam nemusis............a s tim , jestli rict at si vymaze cislo atd...myslim, ze vsichni majitele nas maji za ubozaky, mela bys to vyresit s gracii bez jakehokoliv komentare tam uz nikdy nejit at si namaha mozek, co se stalo, ze uz tam nechodis a az te nekdy potka a budes v pohode, bud mu s odstupem casu rict svoje co si myslis o lidech , kteri vydelavbaji na nemocnych, nebo vubec nic......hlavne ted to vymysli tak, at jsi v pohode, myslim na tebe a kazdy den si na tebve vzpomenu - vsak vis :-)

Abstinentka (Pá, 22. 4. 2016 - 23:04)

Ano ciha a ceka na svoji chvili. Je potreba byt vzdy pripraven

chiivan (Pá, 22. 4. 2016 - 23:04)

A jenom tak mimo rec dnes jsem mel nejvetsi chut na cigaretu, a to po 32 dnech!! Poprvé jsem si fakt skoro zapálil! Tim chci říct, potvrdit jenom to, ze závislost ma tu zkurvenou vlastnost, ze si na vas klidne počká nekde schoulena za rožkem a az ji nebudeme cekat,,, pic ho chlapíka, bacha na to:- )

Abstinentka (Pá, 22. 4. 2016 - 23:04)

Ahoj vsem

Prave jsem dorazila s prijemneho damskeho vecera a koukam jak se nam to rozjelo :)

Jepice - ja bych mu napsala ze mu penize poslu at uz do te sracovny nemusis. On stejne na tva slova ze je to ubozak co parazituje na nemocnych lidech nebude brat zretel a jeste se ti vysmeje. To te muze treba ponizit a srazit na kolena a to nemas zapotrebi.

Del - nejak moc nechapu tve prispevky. Jen to ze jsi alkoholik. Tady nevadi ze prispivas mezi lidi s jinou presto podobnou poruchou, jen nejak nechapu tvoji nit myslenek

Chiivan - drz se chlape ale pokud citis ze AG jsou pro tebe ted akutni neodkladala bych to ;)

Hezky vecer a abstinenci zdar

chiivan (Pá, 22. 4. 2016 - 23:04)

No, damy a pánové ted jsem prisel domu a rozjela se tu zajimava diskuze?

Tragiku: Na AG jsem opět nebyl, nasel jsem si výmluvu (šlo o prachy) ale mam takového tucha, ze to byla spise hlavně jenom výmluva... Ale nehraju

Jepice,: Chodit do heren a dělat gesta se mi zda fakt trochu píčovina... Pokud jsem to spravne pochopil tsk jsi taky z phy nebo z většího mesta a tam tu vázanost na jednu hernu proste nevidím. Nevzdávej to, nehledej si výmluvy, věřím ze to zmákneš!!! Hlavně máme stejný počet dnu tak to nekaz nam oboum . -)

Dele s hodne, asi většinou nazoru souhlasím.. Je to často tak jak ,pises. Ja osobně se taky citim napulbgambler a napůl opilec, ale piti mi zatím ještě tak nezasahuje dobzivots jako gamble. Nebo možná jo, ale plíživěji ...

Mirek Brno (Pá, 22. 4. 2016 - 22:04)

Dele, já se Ti musím přiznat. Jsem závislej na jídle. Každej den se musím najíst, někdy ulítnu i víckrát za den!

Mirek Brno (Pá, 22. 4. 2016 - 21:04)

Jepice, dá se to vyřešit i po sms. Sehnat si na něj číslo, napsat mu ať Ti pošle číslo účtu a peníze mu převést. Napsat mu, že už to toho hnusného pajzlu nevlezeš a ať si vymaže Tvé číslo.

David (Pá, 22. 4. 2016 - 21:04)

Já myslím, že alkoholismu a gamblerství je úplně to stejné. Když tomu podlehneš, zničí tě to tak i tak. Obojí nebezpečné a smrtelné. Gambleři páchají sebevraždy kvůli dluhům, alkoholici se upijí k smrti. Co je horší? Já jsem rád, že nejsem závislý na alkoholu, nerad bych musel tomu odolávat, kdybych si šel koupit rohlíky a musel se dívat na plné regály chlastu.

David (Pá, 22. 4. 2016 - 21:04)

Dele, ale vyhýbat se sráčovnám zezačátku? To je už trvalá záležitost. To nejde že přestanu hrát a za pár let jdu do sráčovny jako normální člověk. Ta sračka je v mozku, člověka to strhne. Ty jsi teda na čem závislý?

David (Pá, 22. 4. 2016 - 21:04)

Když je někdo na něčem závislý, tak v tom prostě jede až do konce, kdy se úplně nezničí anebo může přestat. Řekl bych, že životní zkouška. Záleží na postoji, ale u mě je závislost důsledek, ne příčina problémů a myslím, že i u spousty dalších lidí. Zničit herny, zakázat kouření v hospodách? Klidně, ale mě a jiným závislým toto nepomůže...
Del: Ty jsi vůbecn a něčem závislý nebo ne? Jak jsi zavítal do této diskuze?
Jepice: Proč musíš jít do té herny? Číslo si zablokuj na toho vola a jestli mu něco dlužíš, tak si počkej před hernou a vrať mu to ne? Vstoupit tam v mém případě = jasná ztráta peněz (možná ne ten den, ale určitě jindy jo)

Reyzi (Pá, 22. 4. 2016 - 21:04)

Jsem gambler,tato diskuze mi pomáhá,,mohu se svěřit,postěžovat si,ulevit,brát si vse od ostatnich.....
Jsem a vidim v lidech vzdycky to dobre,protoze nikdo neni zlý bez příčiny....

To Del....jenom kolem sebe kopes,pripadas mi jako David na zacatku....vsichni kolem jsou strujci mého nestesti...(kdyby stal dealer na rohu,pujdes a koupíš si dávku?,kdyz jdeš pro rohlíky,koupíš si koralku?,kdyz vidíš hernu,jdes hrat?)Ty sam a my vsichni jsme volba,nikdo druhy za naše ŽIVOTY nerozhoduje...

Reklama

Přidat komentář