Reklama

Gamblerství

David (Ne, 24. 4. 2016 - 21:04)

Já ten příběh viděl už před pár lety, ale člověk se nejlépe poučí ze svých chyb. Já jsem si myslel, že to mám do určité míry pod kontrolou. Snad kdysi na začátku tohoto velkého kolotoče možná trochu měl, ale v posledních pár letech už zcela ne. Jel jsem až prakticky na doraz. Kdyby se do automatů dalo naházet oblečení, odcházel bych z herny nahý.

Abstinentka (Ne, 24. 4. 2016 - 21:04)

Davide

Tenhle pribeh jsem kdysi videla. Masakr - tehdy jsem presto ale gamblila dal - mela jsem smysleny pocit ze ja to mam stale pod kontrolou. Jak vsichni asi tusime, pod kontrolou jsem to nemela a zadny gambler dlouhodobe nemuze mit.

Abstinentka (Ne, 24. 4. 2016 - 21:04)

Luku

Sraz radeji naplanujme pres email :)
S tim Bikem s tebou souhlasim. Mam take obavy a je zvlastni ze jedinkrat neprispel do diskuze.
Je to hodne zmen naraz a v Praze dle svych zkusenosti blika herna na kazdem ruzku.
Budu rada zda-li se milim.

Biku ozvi se ze jses ok.

Abstinenci zdar

David (Ne, 24. 4. 2016 - 21:04)

Já si myslím, že mu jednoduše z toho gamblu ruplo v kouli. Mě se to stává dost často. Přemýšlím, že se někam odstěhuju a v práci dám výpověď, ale jak píšeš, ten gamble si každý bere sebou. Ani nevím, co bych tím vyřešil, asi nic. Každý to zvládá jinak. Pochopil bych, kdyby se odstěhoval někam do zahraničí, kde těchto sraček tolik nemají, ale do Prahy? Tam je asi fakt toho nejvíc. Viděl jsem video, resp. rozhovor s hráčem, co taky s tímto problémem válčil, pak se odstěhoval někam do USA, kde herny nebyly a byl OK, ale po hodně letech se vrátil do ČR a jel dál, prohrál firmu atd. Možná ten příběh znáte.

LUK. (Ne, 24. 4. 2016 - 20:04)

Řešení Bikera je pro mě záhadou... Snad to zvládne, ale nevím nevím... Biker se rozešel s přítelkyní, opustil práci, přestěhoval se... nějak moc změn, ale on má problém jinde - a to je gambling. A to si sebou dovezl i do Prahy. Otázka na místě je, co dělá pro abstinenci, resp. bude někam docházet a pod..? To je jádro pudla. Změna místa nic neřeší. I kdyby se chvíli držel, a začal růst, KO může přijít velmi rychle... Další věc, která mě znepokuje je, že když bydlí sám nebo u kamaráda, nemá asi nikoho kdo by mu hlídal finance - to je to nejzásadnější! Bažení je nejsilnější když máme peníze k dispozici, pokud máš člověk jen kapesné, dá se vše v klidu zvládat, řešit a po kouskách i budovat, ale takto... nevím.

modří: Kdy vidíte to setkání v Praze? Já jsem pro třetí týden v červenci nebo srpnu. Chce to zjistit, kdy bude mít primář dovolenou, abychom se nesešli a setkání zrušeno... Jinak to vidím, že si udělám v Praze dovolenou od pondělí do čtvrtka a chtěl bych stihnout i jeden mítink anonymních hráčů s Tragikem, tak snad se také připojíte.

AZ!

David (Ne, 24. 4. 2016 - 20:04)

Zdar, u me OK a u ostatních vidím to stejné :-)

Reyzi (Ne, 24. 4. 2016 - 20:04)

Dalsi den bez,doma kus hotovo,dobry vikend...snad Bike drzi,byla to razantní změna v celém zivote....

Info (Ne, 24. 4. 2016 - 20:04)

V herne praha tam je toho mega giga moc a hraje

Abstinentka (Ne, 24. 4. 2016 - 19:04)

Taky uz nejakou chvili premyslim kde je Biker.

Lemog (Ne, 24. 4. 2016 - 18:04)

Biku, tal jak je?..... v Praze?

Abstinentka (Ne, 24. 4. 2016 - 12:04)

103 dni bez hrani

Dnes jsme mela sen ze jsem v herne a prozivam recidivu. Byla jsem strasne stastna kdyz jsem se probudila a zjistila ze to byl jen sen. Holt neni nad rana kdy clovek neresi hned prvni myslenku na prohrane penize v noci

Abstinenci zdar

David (Ne, 24. 4. 2016 - 10:04)

¨Proč ti to není jedno? Mně stačí že dlužím balík bance a ještě dlužit tam těm.....Ani nad tím nepřemýšlej.

Info (Ne, 24. 4. 2016 - 08:04)

A jak ty prachy pujcovali na smenku nebo jen tak?

Lemog (Ne, 24. 4. 2016 - 08:04)

Ahoj všem: dnes 224. den bez gamblu a cigaret

LUK. (Ne, 24. 4. 2016 - 06:04)

73. den bez gamblu

Zdravím všechny, mějte se fajn! AZ!

Mirek Brno (So, 23. 4. 2016 - 23:04)

S půjčováním peněz na hru sem se setkal ve spoustě heren, kasin. Ale půjčovali jen odhadem do 10% štamgastů, které navíc majitel znal a nebo už tam hráli delší dobu a prohráli větší sumu. Buďte rádi, že jste se s tím nesetkali. Mockrát jsem vyrazil ven jen s tisícovkou, dvěma na večeři, útratu, taxíka, když sem nejel autem a tam mi půjčili balík, který sem někdy teprve musel vydělat... V jedné brněnské herně sem díky těmto půjčkám nechal za 2 roky něco přes 9 mil. Kdyby mi tam nepůjčovali, tak sem tam nechal zlomek té sumy. Ale zase bych to prohrál jinde ( v pokeru by to trvalo o dost déle )a daleko pomaleji a nejel bych se léčit za šamany a teď bych pořád hrál... Takže sem rád, že se všechno děje v pravý čas a na dno sem spadnul rychleji a rychleji se odrazil vzhůru. super!:)

Abstinentka (So, 23. 4. 2016 - 21:04)

Ja se s tim za svou dlouholetou karieru nesetkala ale mozna to je jen tim ze jsem se na tuhle variantu ani neptala.

jáchym (So, 23. 4. 2016 - 20:04)

Musim poděkovat,že s tim půjčováním v hernách od majitele nebo spíš personálu mi to trochu otevřelo oči,člověk musí být k tomuhle svinstvu zásadový,ono se to dělá i v byznisu a je to takzvané kupování na páku nebo na úvěr,pryč od toho a s takovými lidmi opravdu opatrně,je práce a práce,tohle je opravdu svinstvo a sráčovna si své přízvisko opravdu zaslouží,takové sráčovské provozy rozhodně nejsou jen v hazardu,bacha často a právě proto působí velmi nevině a reprezentativně,ten personál je tvrdě školen a pečlivě vybírán.

jepice (So, 23. 4. 2016 - 20:04)

Moc si vazim vasich nazoru.... jak jednoduche bych to mela, kdybych pred 14 dny nemela recidivu....
Takze penize pujdu vratit v pondeli, poslu to po bratrovi majitele sracovny... dnes jsem s nim mela pokec ( koupil barak vedle nas) nema s tim problem, penizu mu diskretne preda.... na ucet to davat nechci, sracovna je taky blbej napad...
Pokud nekdo prijde na chat budu rada... hezky vecer

Reyzi (So, 23. 4. 2016 - 19:04)

Ja bych je vrátil mimo prostredi sracovny,bez komentaru,s ledovým klidem a bez emocí,ty si myslis své,on taky....nějaká slova by mohla rozproudit cokoliv,proste na,tu mas a dekuji....nikdy vice....o to tady jde,drzme vlajku...

Reklama

Přidat komentář