Reklama

Gamblerství

David (Po, 25. 7. 2016 - 22:07)

I nad tím. Z čeho mám strach, nevím přesně, možná nad tím, že se nezmění nic. Já tam vidím prostě ty dluhy pořád. Vím, že je to ten začarovaný kruh, ale prostě to tak vnímám.

Pro mě je to neskutečné, co jsi tam dal, ale taky je pro mě neskutečný tvůj příjem. Ale v tomto si jsme všichni rovni, nahážeme tam co máme. V tomto máš pravdu, změnit se celý, jo. S tím honěním za penězi to mám v hlavě vlastně nějak od malička, resp. od doby kdy jsem je začal nějak vnímat. Chtěl jsem být vždycky úspěšnějsí než druzí, ale ani tak bych nebyl a ten gambl mi ukázal možnost, jakoby to šlo, i když jsem věděl, že je to nereálné, ale zabředl jsem do toho a hodně. Matně si vzpomínám na nějaké ty doktorské rady, kdy gambler musí splácet své dluhy a že v nějakém tom posledním stádiu je jeho duše zaměstnána jen vidinou hry a lidi se pokouší o sebevraždu. Zdálo se mně to tehdy docela ujeté, je to možná tak pět let, ale teď jsem přesně tam.
Jedna věc je chodit na skupiny AG a ta druhá duchovní rozvoj. Rozumím, ale nevím jak toho dosáhnout. navíc jsem absolutní bezvěrec a to mi k tomu rozvoji nepomůže.
Taky jsem si myslel, že gambl nejde vyléčit, ale jen abstinovat, ale až do té doby, než jsi sem začal psát ty, Mirku. Nevím, možná jsi vyjímka z milionu.

Mirek Brno (Po, 25. 7. 2016 - 21:07)

Davide, moc dobře ty stavy a deprese znám. Dluhy z gamblu sem měl 20 let. I když, cca od roku 2005 jsem měl čistý majetek vyšší než dluhy vždy. Ale vzhledem k tomu, do jakých částek za večer sem se dostal, byl sem schopen potopit se během pár dní nebýt zbytku sebekontroly. A také sem to tenkrát nezvládl bez pomoci a jen samoléčbou. Na to sem byl tenkrát moc těžký závislák. Dnes je pro mne neuvěřitelné, že sem dokázal za pár hodin nacpat do VLT 700k a půl milionu za večer prohrát minimálně 5x. O prohrách v jednotkách statisíců za večer se ani nebavím. Teď jsou to pro mne velké peníze. A ano, také sem mockrát stejné částky vyhrál. Ale stejně sem do kanálu nacpal asi 31 milionů. Tím, že sem se přestal honit za penězi a dal se na cestu duchovního rozvoje mi ty peníze nechybí a mělo to tak zkrátka být na mojí cestě. Ano, mohl bych jít teď hned hrát za statisíce a během pár dní sehnat na hru několik milionů Korun. Ale musel bych být padlej na hlavu kdybych cpal byť jedinou Korunu do kanálu.
Uvědom si, Davide, že gambl jde porazit a totálně vymazat z hlavy, ale musíš se změnit celý. Pracovat na své vůli, schopnostech a vlastnostech. Pak nebudeš mít žádná bažení ani nezvladatelná nutkání do hry. Nebudeš jen robot a tělo bez duše, co se musí dostat k penězům za každou cenu, aby je hodil do hazardního egregoru. Vím že je to těžké a kdyby jsi teď měl peníze, těžko odoláváš. Tak jako spousta gamblerů, která žije celý měsíc pod své možnosti a jak se dočkají výplaty tak gamblí.
Ale věř, že ty kecy o tom, že gamblerem je člověk do smrti, byť abstinujícím jsou jen planými řečmi doktorů západní medicíny. Gambl je nemoc a dá se zcela vyléčit. Vymažeš to z podvědomí, vymažeš s hlavy ty destrukční programy a gambl už nikdy nebude dál Tvým pánem.

Tragik (Po, 25. 7. 2016 - 21:07)

I nad tím to rozseknout a začít něco fakt dělat?
Nebo to radši ještě ne?

Z čeho máš největší strach? Že se všechno změní nebo že se naopak nezmění nic?

David (Po, 25. 7. 2016 - 21:07)

Teď mám jistou abstinenci na 14 dní. Snad budu víc v pohodě a teď jsem ve velké depce, člověk přemýšlí nad ledasčím.

David (Po, 25. 7. 2016 - 21:07)

Taky ty to vnímám, ale zase jsem si našel záminku. Jsem blb.

Mirek Brno (Po, 25. 7. 2016 - 20:07)

Davide, ale Ty už přece nikdy hrát nechceš a nic vyhrát nepotřebuješ. Na všechno si vyděláš v klidu prací a jak se zbavíš dluhů, tak budeš ještě víc v pohodě.

David (Po, 25. 7. 2016 - 19:07)

Jde to blbě, není za co hrát.

Milan (Po, 25. 7. 2016 - 18:07)

Jsem z Kolína a držím se asi tři týdny. Dluhy mám jen malé. Asi 200. Prohráno asi 4 míče na bednách za deset let.

Tragik (Po, 25. 7. 2016 - 17:07)

Je to depresivní ale mělo by to být hlavně varující. Není to žádná sranda.

Ale jinak...

Tragik, Lemog, Reyzi, Marty77 .. pokud vím já.
Ale to důležité není.

Luk například relaps ale nikoli recidiva. Tedy včas zastavený průser a věřím že včas i díky opatřením a metodám o které se snaažíme dělit.

A co ty Milane.. přidáš se k peletonu? :)

Milan (Po, 25. 7. 2016 - 16:07)

Koukl sem na tu diskuzi abstinujících gamblerů a déle než pět dní tam tedy zrovna moc lidí neabstinuje. Spočítal sem Lemog a Tragig. A tady asi ti dva stejný plus Martin a Mirek? To je depresivní pro ostatní.

Tragik (Po, 25. 7. 2016 - 16:07)

Gambleři jsou zoufalí a děti mají prázdniny.
je jedno kde se trolové rekrutují. Jsou všichni stejní. Reagovat postrádá smysl.

Davide.. jak to jde?
Bude tenhle týden TEN kdy uděláš tu jedinou správnou věc co víš že musíš udělat?

Všem ostatním i nakukujícím pěkný týden. Nejlépe střízlivý a bez krávovin.

Tragik

David (Po, 25. 7. 2016 - 15:07)

Gambleři jsou zoufalí, taky se tomu nedivím...

Mirek Brno (Po, 25. 7. 2016 - 10:07)

Přemýšlím, jaké asi problémy s psychikou, zdravím, depresemi, se zpackaným životem, s manželstvím, mají ti anonymové tady co uráží, napadají druhé. Na tento web přece normální, šťastný, spokojený, zdravý člověk nezabrousí. Sám sem ho navštívil kdysi jako nemocný gambler a teď už se jen snažím pomáhat a hecovat ostatní nemocné k abstinenci a trvalému vyléčení. Ale nedivím se, že je tady tolik zloby. Na depresích, antidepresivech je moc lidí.

Lemog (Po, 25. 7. 2016 - 05:07)

Ahoj všem: dnes 316. den bez gamblu

Hanzi, nenadavej a zacni delat opatreni, ktera povedou k tve abstinenci. Mas tady na diskuzi priklady a navody co bys pro to mel udelat, nedavno taky priklad Alese - co se stane, kdyz budes gamblit dale. Tak si vyber.

Diskuze abstinujících gamblerů zde:
http://gambling.my-free-forum.com/

24.7. (Ne, 24. 7. 2016 - 21:07)

300 tacu,to není málo.Který dobrák to financuje?

.... (Ne, 24. 7. 2016 - 21:07)

Jste proste banda ubohejch chudaku a curaku, co hrajete automaty a jeste vetsi buzny jsou ti co je provozuji.
Zmrdi a buzny jste

Hanz (Ne, 24. 7. 2016 - 21:07)

automaty kurva nechcu uz o tom slyset

24.7. (Ne, 24. 7. 2016 - 21:07)

A co tak nejčastěji hrajete?

Hanz (Ne, 24. 7. 2016 - 21:07)

každý mesic 5 tacu na splátky kurva to jsem si dal sakra

Hanz (Ne, 24. 7. 2016 - 21:07)

tobe je hej,ja uz to hraju snad 10 roku a ted dluzim 300 tacu ještě k tomu,premyslim ze to skoncim tolik penez sakra

Reklama

Přidat komentář