Reklama

Poluce-jak mu to vysvětlit

Jakub (Pá, 13. 12. 2019 - 08:12)

Jsem ten pravý Jakub a večer jsem se do jedné prokousal tím příběhem Kláry a dalších opravdu podrobně i opakovaně zpět. Tys tam naběhl spíše náhodou. Je to dost tvrdý,romantický ,dětský a sexuálně dráždivý. Mám to staženo,ale nic jsem víc nevykoumal ani opakovaně zpět. V Berlìně jsem nebyl nikdy,ale lákal by mně Hamburg a jeho lodě a celý přístav. Vyhledal jsem Krosčenko a to je taková prdel světa u Slovenska z Polské strany a píšou tam že se po řece plavilo dřevo až k Baltu.

Ivča (Čt, 12. 12. 2019 - 07:12)

Problém s úrazem obou rukou se nemusí týkat jen kluků,já mám 13 letou dceru a také jsem musela řešit problém se vším co se toho týká včetně její mastrubace. Také ona má svou potřebu a protože máme spolu výborné vztahy tak mě o to sama požádala,i když se za to styděla. Prostě když to potřebovala tak jsem ji nastrubovala.

Jakub (Čt, 12. 12. 2019 - 07:12)

Ivčo a dcera se dokázala udělat třeba i do mokrého orgasmu,když se styděla?

Klárka (Čt, 12. 12. 2019 - 09:12)

Co máte pořád s tím mokrým orgasmem? Každá holka přece vyteče, ať již víc nebo míň. Já si to dělám už tak pět let, od svých jedenácti a již tenkrát jsem byla vždy mokrá. I všechny mý kámošky co vím tak vytečou, neboť se o tom normálně bavíme.

Ivča (Čt, 12. 12. 2019 - 08:12)

Styděla se jen zpočátku,pak byla ráda že jí pomáhám.Ano,snažila jsem se jí to dělat tak,jako to někdy dělám sobě a to i do mokrého orgasmu.

Tonda Vlas (St, 11. 12. 2019 - 23:12)

Já vím, že nejsi ten Jakub, s kterým tě autor zdejších báchorek ztotožnil a který má v Polsku v Kroščenku nad Dunajcem 3,5 letou dceru a který mě před 14 dny vylákal do Mimoně.-------------viz od začátku dubna-----------------https://diskuse.doktorka.cz/libi-vam-jak-holka-kluk-čůrá

Jakub (Čt, 12. 12. 2019 - 07:12)

Tondo Vlasi, já tě nikam před dvěma týdny nelákal, a nemám žádnou dceru v Krosčenku v Polsku, mám jednudvouletou dceru ale tady v Čechách s moji ženou.Vůbec tě neznám a jestli chceš rozbít náš vztah a máš něco s mou manželkou,tak se ti to tím nepodaří . Já si s ní promluvím a budu za ní bojovat.A vůbec nevím, jak jsi mne zde odhalil a proč šíříšnepravdivé informace o mojí rodině.

Tonda Vlas (Čt, 12. 12. 2019 - 08:12)

Já nešířím žádné nepravdivé informace. To jsou báchorky toho autora. Klárka, Nikolka, Miška, Ikk a Jakub, s kterým tě nakonec ztotožnil vůbec neexistují, jde pouze o výplody jeho tvůrčí fantazie. Nejen já jsem se na to nachytal. Jenže kousek od Mikulášovic pocházím a když jsem tam musel jet kvůli doktorovi, tak jsem se tam na začátku prázdnin stavil a zjistil jsem, že jde o výmysly. A v té Mimoni jsem předpokládal též že je to výmysl. Jel jsem tam stejně, protože jsem tam dlouhé roky nebyl. Mezi svým 15. až 25. rokem jsem ta býval velmi často, kousek odtud, než se přestěhoval do Liberce tehdy žil můj otec.

Jakub (Čt, 12. 12. 2019 - 10:12)

Velmi hezký čtení. Ten Jakub ale nejsem já,to je opravdu shoda jmen. Cetl jsem jen povrchně,musim na velìn,doctu o vikendu

Jakub (Čt, 12. 12. 2019 - 09:12)

Já se s žádnou Klárkou,Nikolkou,Myškou a Llikem neztotožil. Ani s Jakubem. To je shoda jmen pouze. V Mimoni nikoho neznám v Liberci mám sestru provdanou. Tady něco je divný ne?

Ilona (Út, 10. 12. 2019 - 04:12)

Nedávno u 10 letého syna začaly poluce a tak jsem na internetu hledala jak to řeší jiné maminky.Tyto stránky mě dodaly odvahu si s ním promluvit a otevřely mě oči. Večer jsem se ho vyptávala a řekl,že když se mu postaví tak si s pinďourem hraje a je to příjemné. Já mu řekla ať se svlékne a ukážu mu jak to má dělat. Pohonila jsem mu ho až do výstřiku.Pak jsem mu pověděla,že kdyby měl při tom touhu po nějakém mém oblečení,ať mi klidně řekne.Překvapila mě odpověď,řekl že včera jsem se mu líbila,když jsem byla jen v kalhotkách a ve svetru. Protože stejnou věc řešila nedávno Ester,rozhodla jsem se,že mu s tím pomohu. Prostě si může moje kalhotky i svetry půjčit,když bude mít pocit,že mu to při onanii pomůže a nemusí se bát na vystříkat semeno. Tyto stránky mě moc pomohly.

Laděnka (Út, 10. 12. 2019 - 07:12)

No, pomáhat synovi s onanií tak to už mi připadá za hranou. Nevím, třeba se to v minimu rodinách děje, ale i tak. Vím, že můj syn si to teď před chvílí, před sedmou než vstal, udělal. Ale představa že bych v jeho skoro třinácti letech za ním šla do pokojíčku a onanovala ho je neskutečná. Dejme tomu jej poučit i když kluci na všechno přijdou brzo sami. Ale jinak nic jiného.

Jituš (St, 11. 12. 2019 - 05:12)

Ono to někdy je nutné,moje sestra má 12,5 letého syna a na kole upadl tak nešťastně,že si zlomil ruku v zápěstí a na druhé palec.Pomáhala ho oblékat a svlékat,chodit s mím na wc,podržet mu penis při močení a mnoho dalších. A také ho 3 x denně s onanovala.Prostě někdy to je nezbytné.

Jakub (St, 11. 12. 2019 - 16:12)

Jirko, tvoje sestra je výborná máma, nejen že synovi pomůže s běžnými činnostmi, které je problém se zraněním na obou rukou dělat. Ona se dokáže vcítit do situace, kdy naše tělo neustále vyrábí nové a nové sperma a ten zraněný kluk si od toho nemůže pomoci. Jo, mohl by to zase nechat na noc a poluce, ale když už jednou je mohl zastavit nebo aspoň hodně omezit pravidelnou onanií, tak už nechce, aby se ráno probudil celý olípaný a s fleky na povlečení. Dobře si ještě vzpomínám, jak mi bylo trapně, když se mi to přes veškerou pilnost při večerní "údržbě" stalo. Mamka se jen usmála a řekla, že jsem to včera odflákl.
Jsem přesvědčen, že se během těch několika týdnů vytvoří mezi tvou sestrou a jejím synem o hodně intimnější vztah, než byl dosud. A nevylučuji, že občas i po uzdravení si tu chvilku, krásnou pro oba, rádi zopakují.

Tonda Vlas (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

Jakube, tak se mi zdá, že to se svým pojetím liberální výchovy přeháníš.

Jakub (St, 11. 12. 2019 - 23:12)

No jo, pokud se neshodneme, tak tu jsou dva různé názory. Mně ještě výchova dětí čeká (doufám), ty už to můžeš jen komentovat. A návštěvníci doktorky si můžou vybrat.

Tonda Vlas (St, 11. 12. 2019 - 20:12)

Jakube, tak se mi zdá, že to se svým pojetím liberální výchovy přeháníš.

Jituš (St, 11. 12. 2019 - 17:12)

Jakube dík,některé maminky nechápou situaci která může nastat úrazem.Sestra by sem nenapsala,ale já jsem chtěla aby se to ostatní dozvěděli a pochopili celou situaci. Když jsem byla u sestry na návštěvě a ona třeba vařila,tak mě kluk poprosil o tuto pomoc.Vůbec jsem neváhala a pomohla jsem mu. Někdy sestra i já jsme měli postříkané oblečení ale na to jsme nemysleli,hlavně že jsme mu pomohli.Určitě se teď najde nějaká matka která s touto pomocí nebude souhlasit,ale takový je život.

Manka (St, 11. 12. 2019 - 18:12)

Když byl bratranec po úraze neměl funkční obě ruce po dobu skoro měsíce a měli jsme ho na starosti a tak jsme ho krmily nebo mu pomáhali na WC a taky byl nešťastný z toho,že potřeboval ventilovat napětí v sobě a mně bylo tehdy šestnást a jemu o rok méně a jednou mne zoufalý poprosil,jestli bych mu sama rukou pomohla se uvolnit. Vím,že se poprvé strašně styděl,ale jeho pindík fungoval tak,že zakrátko se vystříkal několikrát mně do dlaně a dohoda byla mezi námi taková,že mu pomohu když to bude potřebovat a to bylo denně a vždy měl tak velký přetlak v sobě,že stačilo jej jen lehce hladit po penisu a pak mu ho stáhnout rychle dolů a podržet a už to z něj teklo.

Jan (Út, 10. 12. 2019 - 05:12)

Tyto stránky ber s rezervou taky mam svoje zážitky ale nevěřím zdaleka vsemu co se tu píše

Reklama

Přidat komentář