Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

a (Po, 30. 12. 2019 - 16:12)

co jsi ty za ubožáka a hned si napíšeš dva komentáře

Návštěvník (Po, 30. 12. 2019 - 16:12)

Jeden, jen jeden. A ta štěkna si za to může sama.

jen (Po, 30. 12. 2019 - 16:12)

at zůstane zalezlá, nechybí zde a můžeme si psát co chceme bez blbých keců Sany.

Návštěvník (Po, 30. 12. 2019 - 17:12)

Naopak, sany chybí hodně,snad se vrátí , jinak jsou tady jen štěky

Andreo (Po, 30. 12. 2019 - 14:12)

jenže rodiče se ptají a chtějí slyšet odpověď. Když tam bude víc lidí, kterým Miluna říkala něco jiného, tak se z toho sama stejně nevykroutí a bude zase vynervovaná. Se Sergejem nějaký důvod řeknou a bude klid. Třeba, že to zatím táhneon a Miluna už je v klidnějším stavu, kdy si bude hledat práci líp. To mi přijde jako řešení. Záleží na Miluně, jak to zhodnotí

Andrea (Po, 30. 12. 2019 - 15:12)

Tak to jsem zvědavá,jak to Milu, vyřeší,je fakt, že lepší je samozřejmě nelhat,to se pak člověk asi zamotává

nj (Po, 30. 12. 2019 - 14:12)

Sergej bude naštvanej, to jo, ale tobě se uleví, že budeš mít jeho na své straně. Řekni Miluno i to, že jsi práci hledala v restauracích a chtěli tě jen v zaplivané hospodě s chlapama. To by určitě Sergej taky nechtěl, abys tam dělala. Prostě to podej tak, že jsi hledala, ale nenašla a bylo ti trapné říkat, že nic nemáš. Nic si nevymýšlíš, tohle se stalo a on to pochopí

bianka (Po, 30. 12. 2019 - 14:12)

Andy?
Milosrdná lež? Tohle?? To se raděj usmívat a neříkat nic, jak plánuje Miluna.

Andrea (Po, 30. 12. 2019 - 14:12)

Myslela jsem,aby nezatěžovala rodiče víš?

Miluna (Ne, 29. 12. 2019 - 16:12)

Kači ta pani jak tě zná píše že i ty vypadáš trochu jako já??? Já mam nejradši ženy který jsou mi typově nejblíže.Lucka je taky taková,vzhledově vypadá jak moje nějaká segra.A je mi tu po tobě smutno teď.Teď nevim jestli nepíšeš kvuli rozbitýmu mobilu nebo že už se ti nechce? Jak sem psala kdyby se ti nechtělo už psát sem napiš mi na profil.A i když netušim z jakýho kraje si ty sem překvapená že manžel ti patří k Jindřichovu hradci a i že znáš Písek.

-Aleš- (Ne, 29. 12. 2019 - 16:12)

Milunko a představ si že i můj táta byl z Jindřichova Hradce. Ale v Písku jsem nebyl, jenom v Třeboni a v Táboře. Já jsem se na ty weby o kurvách zaregistroval kvůli kamarádce, jestli tam o ní něco nepíšou. Ale psal tam jenom jeden a ten si stěžoval, že je moc drahá :-) To měl teda pravdu, ale stejně mi ta holka chybí a je mi líto, že jsme se většinou jenom hádali. Dneska jsem chtěl zajít za feťačkou, ale nenašel jsem ji na jejím obvyklým místě. Tak jsem s hučící kládou přijel domů a vzhledem k mému předsevzetí budu myslet na něco asexuálního abych vydržel až do rána :-)

Miluna (Po, 30. 12. 2019 - 12:12)

Já sem jen pak už vařila včera.Co jsme tu v tom novem tak jak už nám do toho nikdo neleze a neškemrá ať uvařim i pro ostatní tak sem vařila víc až tady.Protože v tom předchozim bytě se párkrát stalo že co sem uvařila tak to Sergejovi snědli a zbylo na něj málo.Oni tam jsou často hladový a jí jen konzervy nebo navážený věci.Kolik holka za to chtěla že taky píšeš že byla drahá? Já moc ale Hradec neznam,to víc trochu Tábor ale nejlíp tady v okolí znam Strakonice,Prachatice,Budějovice,Týn na Vltavou.Ale je fakt že tady na jihu je to o hodně hezčí než na severu.A tvoje potřeba je opravdu vysoká,nemaji to takhle denně vyloženě mladíci? Já necítim nic teď.Jen mi bolí prsa a pořád čekam až to dostanu.Zítra se netěšim na Silvestr protože se mi tam k rodičum nechce (se Sergejem)..a ještě k tomu to vidim jako otravnej den.."jo jděte se povinně radovat a ožerte si huby abyste měli důvod vždyť je přece Silvestr tak se radujme,žerme,chlastejme!!... No nelíbí se mi ten den.Líbí se mi ještě míň než Štědrý den ale víc v tom že už člověk ví že už ta šaškárna končí.Za mlada mi to bavilo ale teď už nebaví.Kdyby aspoň zařídil schůzku a šlo by se někam s druhýma ukrajincema ale on si usmyslel že chce k našim,což mi právě sere ale pro klid sem mu to odkývala.Kdybych řekla že ne tak si to bere osobně že ho tam nechtěji nebo že se za něj stydim,to vymýšlel tenkrát v létě.Takže tam pujdu i když se mi nechce,takže proto mě nějakej Silvestr posranej akorát tak sere.

hele (Po, 30. 12. 2019 - 12:12)

je na světě něco co tě nesere? kromě rivotrilu drog a poštěváka?

Miluna (Po, 30. 12. 2019 - 13:12)

Hele sere mi cokoliv "musim" a zároveň to co musim se mi zrovna nechce.

Andrea (Po, 30. 12. 2019 - 13:12)

Milu,Silvestra a nucenou zábavu taky nemusím,jsem ráda, že jdu do práce.Jak píšeš, opít se a dělat nepořádek to mě fakt netáhne.Vsimla jsem si, že tu za mě někdo psal,asi se někdo nudil,v tu dobu jsem byla s migrénou na infuzích.Jsi ráda, že máte vlastní byt, viď? Já moc ráda vařím, třeba švihnu i tři jídla a pak koukám,jak se laduji.Zitra to pro tebe je nepříjemné, někdo psal,se vymluvit,to je milosrdná lež,zkusila bych to

nj (Po, 30. 12. 2019 - 14:12)

jenže Miluna lhala na více stranách a pokaždé jinak. Když na to přijde řeč, tak budou na sebe koukat divně, že je to jinak. Měla by Sergejovi říct, jak to je, proč se jí tam nechce. Ale celou pravdu, jako tady, aby jí v tom mohl pomoci. Že to není o něm, ale byla v takovém stavu, že si musela něco vymýšlet, aby ji všichni s otázkou " Kde děláš? " dali pokoj. Takhle uvádí v omyl i Sergeje a on je její nejbližší, tak by měl tyhle věci vědět. Aby se mohl orientovat, domluvit se s Milunou a udělat TY TY TY TOHLE UŽ NIKDY NEDĚLEJ. I milosrdná lež v tomto případě vše zkomplikuje. Vylož karty, Miluno, a uvidíš

babka (Ne, 29. 12. 2019 - 15:12)

Tak abych to uvedla na pravou míru. Ten příspěvek jsem si pamatovala a vyhledala.
" ..........Ony ty "babky" mají taky v něčem pravdu. Než sestřička zemřela, brala jsem život hodně povrchně. Teď se moc snažím radovat z každého dne, i když ta zima mě taky ubíjí... Jsem si právě vymyslela, že trochu zrekonstrujeme byt, abych zahnala nudu a teď nestíhám. To byl teda nápad... Jdu makat. Zatím přeju hezký večer."
Ty BABKY dala do uvozovek, aby nikoho neurazila. A dala jim za pravdu, život se má žít. Ale proč si nekopnout, že ano?

to teda čumím (Ne, 29. 12. 2019 - 14:12)

tak to by asi bylo lepší, kdyby nikdo nepsal vůbec nic a nebo to dal napřed k posouzení Sonny? Je to zde veřejná diskuze a každý píše co chce, at se to druhým líbí nebo ne. A chodit kolem Miluny po špičkách? Tak to snad nemyslíte vážně, Miluna není porcelánová panenka. A dotaz na to, jak to má se sexem je stejný, jako by jste se ptali, jestli má ráda chleba se sádlem.

pozorovatel (Ne, 29. 12. 2019 - 14:12)

Tož Kačo, vrať se. Jedna vzteklá ženská tě přeci nevytočí :-)

sledující pozo… (Ne, 29. 12. 2019 - 14:12)

Kača
Co sex? Baví tě? Jsi citlivá? Jinak bych se teda asi o práci nebavila, když nemůžeš s pravdou ven. Odmávni to, že je to ok, brigádničíš, a že v novém roce bude něco stálejšího a dál to nerozváděj. Ať se nezapleteš. A řekni si, že od nového roku nebudeš lhát :).

28. Prosinec 2019 - 22:34
Sany 11
Kaco, nejsem tedy pruderni, ale proc se Miluny ptas na sex? Proc ji popouzis, aby psala, ze ji nebavi a zacala uvazovat o tom, ze kvuli tomu prerusi lecbu? Dela ti to radost? Neni dulezitejsi, aby byla v pohode, nez aby byla citliva a uvazovala o sebevrazde? Nekdy mi pripadas hodne divna, musim rict.

Drsný. V ničem jí nepopouzela, radost?, zbláznila ses? Víš jak tady Kača Milunu podporuje??? Vždyť to jsou mladý holky,a vždy se tady psalo upřímně,tak co blbneš.

Reklama

Přidat komentář