Reklama

Kluci a nahota doma

Jan (Po, 13. 4. 2020 - 07:04)

Mně je teprve 13, ale taky se rád ukazuju před ženami. Mám rád když mi stojí a ony se mi na něho dívají. To mi pak začne slintat a ukapávat.

Návštěvník (Po, 13. 4. 2020 - 09:04)

A před jakými ženami máš příležitost se takto ukazovat?

Norbert (So, 11. 4. 2020 - 08:04)

Já mám sedumnáct sestře je šestnáct od malička vyrůstame spolu a taky nahota mezi námi je bez ostychu. I v koupelně jsme spolu nazí sestra sice pokukuje po mým ptákovi v klidu 17x5cm. ale bez komentáře .Ona taky si všimla že i já se ji zadívám na klín který si neholí jenom ho má upravený a zastřižený a krásné stojaté dvoječky. Před nedávnem ale jsem se sprchoval a postavil se mi a v tom přišla sestra a říká "Brácho ty máš přetlak v koulích nepotřebuješ pomoci "vlezla si ke mě do sprchy a začala mi ho honit zůstal jsem jak zkoprnělý ale neucukl jsem ve chvilce jsem postříkal ji i dlaždice ještě mě omyla i sebe i dlaždice a já co se stalo a ona no nic jsme přece sourozenci a musíme si pomáhat. A teď ty a držela v ruce vibrátor který našla v nočním stolku u mámy. Tak jsem neváhal pomaličku ji ho tam zasunul do chvilky byla taky udělaná a až se s toho vzpamatovala tak říká nebylo to vůbec špatné asi to zitra zopaknem. A taky tak se stalo ale v posteli tím samým stylem bez sexu to jsme oba zamítli. Už jsme si slíbili zase v pátek a sobotu až budou rodiče na chatě tak si zase uvolníme přetlaky.

M. (So, 11. 4. 2020 - 09:04)

Jestli nekecáš, tak máš dobrou sestru, to ta moje by to nikdy neudělala, ta by se jen furt hádala.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 08:04)

Vnukovi je 11 let,budu mu muset vysvětlit,že pinďu nemá jen na čůrání.Nahej chodí pořád.

Kamil (St, 1. 4. 2020 - 17:04)

Když chodí nahej, stojí mu? Pokud ano, tak máš nejvyšší čas.

Návštěvník (Čt, 2. 4. 2020 - 11:04)

Občas mu stojí.

Milan (So, 18. 4. 2020 - 22:04)

Myslím si, že je dobré mu to vysvetliť čo sa s ním deje a naučiť ho masturbovať aby si vedel ulaviť. ja som dostal všetky teoretické a praktické rady od otca. Bral som to ako niečo normálne, tým že ma to naučil nemal som problém pred ním ejakulovať semeno. Neskôr som ja naučil niekoľkých kamarátov aké príjemné veci sa dajú robiť s penisom.

Návštěvník (So, 18. 4. 2020 - 22:04)

Taky jsem to tak měl.
Otec mě nejdřív řekl na co penis je,a že se to krásné ho mít , pak mi řekl že masturbace a poluce jsou normální, a co to je , a jak si to dělat že na to dojdu sám tak aby mi to uspokojilo , a že si to mám dělat ve sprše že v posteli to není ono.jako že holky mají mezi nohama něco jiného než pindíka a proč to mají,pustil na youtube video jak si to zhruba dělat a kamarádi ze školi mi dali podrobnější info.

Milan (So, 18. 4. 2020 - 22:04)

Tak je to podľa mňa dobré, dostať základné informácie od otca. Ja som to pred ním aj skúšal a keď som prvý krát ejakuloval, pri prvej príležitosti som s a stým otcovi pochválil a vystriekal sa pred ním. otec aspoň vedel, že jeho snaha padla na úrodnú pôdu, že už viem čo robiť s penisom.

Návštěvník (So, 18. 4. 2020 - 23:04)

no, já chtěl po otci aby mi ukázal na mě jak to dělá on , stáhl jsem si kalhoty od pyžama a on mi řekl že on mi ho honit nebude že to musí být od holky , druhý den došla sousedka s dcerou, koupali jsme se v bazénu a já ji říkám , at mi ho vyhoní a ona že to ještě nikdy nedělala ale že jí o tom mamka vyprávěla tak jsem si j bazénu stáhl plavky a a řekl ať to zkusí , ona mi ho chytla a zkusila mi ho honit , postavila mi ho ale jinak nic .

Milan (Ne, 19. 4. 2020 - 14:04)

neviem koĺko máš rokov, asi sa ti ešte netvorí semeno takže môžeš dosiahnuť orgazmus ale ešte bez ejakulátu. Mne ho tiež nehonil priamo otec, ale ako sme o tom hovorili a ako my vysvetloval tak som si to robil pred ním.

Návštěvník (So, 18. 4. 2020 - 23:04)

první eakukulaci jsem měl až knám došla druhá sousedka s dcerou ve sstejném věku jako já a koupali jsme se ona nahá a já v plavkách, stál mi ,a ona řekla že si mám sundat plavky , že ona je taky nahá, sáhla na mě že mi sundá plavky a já se udělal.

Kamil (Čt, 2. 4. 2020 - 21:04)

Tak ho nauč onanovat. Klukovi našich přátel, asi stejně starému to taky každou chvíli stojí dokonce i před návštěvami. Klidně si ho honí a stříká. Na chvíli mu zvadne ale za chvíli mu stojí zase.

Anonym (St, 18. 3. 2020 - 12:03)

Tak už nám to začlo,16C,to se zase budem potit jako vrata u chliva:-D

Návštěvník (Út, 10. 3. 2020 - 12:03)

Moje přítelkyně chodí doma hodně nahá a spí i nahá, já stydlín nosím trenky a i v nich spím. V létě i veku na zahradě. Soused vedle dědek kouká a špicluje a na druhé straně sousedi tak kolem našeho věku si toho moc nevšímají, jen on s radostí nakoukne, prohodí pár slov, aby se mohl podívat a nebo zajdou na návštěvu. Ta jeho chodí nahoře bez a dole vždy něco má, asi se stydí. On má kraťasy. Když jsme je zatáhli do bazénu, tak mi nazí a ona v tangách a tričku a on v kraťasech. V tričku vypadala hezky, ale nakonec jsme je přesvědčili, ať se svléknou. Však je to naučíme a dědek bude mít z toho mrtvici.

Mirka (Út, 10. 3. 2020 - 12:03)

U nás doma jsou všichni kluci ( muži ) pořád nahý . Mamka říká že je potřeba je mít stále pod kontrolou.

Návštěvník (Út, 10. 3. 2020 - 09:03)

My s přítelkyní chodíme doma vždycky nazí. Přijdeme domů a svlékneme se. Spíme taky úplně nazí. Nahota je nám příjemná.

Zdeněk (So, 18. 1. 2020 - 19:01)

Buď si děláš srandu nebo neumíš psát. Chodíš doma nahý někdy nebo nikdy.

Weisheit (Čt, 16. 1. 2020 - 22:01)

Původně jsem měl v ůmyslu to řešit chirurgicky ale jak to bývá někdy se to vyřeší samo,měl jsem kliku že jsem našel chápavou a náruživou přítelkyni - nymfomanku(starší o 8 let) která mi pomohla s intenzivní :-) léčbou a některýma dalšíma problémama i když se pak se mnou rozešla tak se to samozřejmně musí udržovat........

Reklama

Přidat komentář