Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Tak oni jsou vůbec dvojka, ulhanou Ari nemusím,
ale ta Monika, to je taková venkovská Maruška, jen člověk koukne a hned vidí zablacenej dvorek se slepičinci na kterým vyrostla. Ve skromný chatrči jsou květy od mrazu na oknech , na dvoře kadibudka, kde vám v zimě zmrzne prdel ; )))))pro ni je úplnej ráj dědek , co má doma teplo a v lednici dost jídla.... ;))))))

Návštěvník (Po, 24. 2. 2020 - 19:02)

... Ono je to u nich stejně všechno postavené na lžích, jak u Květy, tak u Ravena s Monikou.. Ty jeho videa to je takovej trapas že se na to nedá dívat, a taky se na to nikdo nedívá. Trapné panoptikum starce a infantilní Moniky která se umí akorát zmalovat jak Marfuša z chaloupky ... přesně dvorek od slepic a kadibudka ... smutný

Návštěvník (Po, 24. 2. 2020 - 20:02)

Moc ráda čtu Ravenovy úvahy na jeho stránkách.Je chytrý člověk.

Návštěvník (Út, 25. 2. 2020 - 17:02)

...chytrý člověk?! pch... bláboly o hovně ...

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Proto taky za nima nikdo nechodí a nikdo je nesleduje. Kdyby si Raven nebarvil vlasy a stal se šedivým dědkem, tak to už by byla úplně konečná, to by mohli zabalit i ty trapný videa.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Někteří muži jsou dokonce hezčí s šedinama, třeba Štefan Kvietik, Kukura, Petr Štěpánek , prostě krása stářím nezmizí a nějaká barva na vlasy jí nepřivolá.....ha ha ha

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Nejsou. To je jenom tvoje obcese na šediny.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Tak to jsi dost nenáročná, když se ti líbí šedivý dědci. Ti jmenovaní herci mají štěstí, že se na ně dá koukat i se šedinama, ale kdyby se barvili, byli by daleko atraktivnější. Nelíbí se mi, že ženy musí šediny zakrývat, jinak okamžitě spadají do kategorie bába, a to jim třeba nebylo ještě ani 40, zatím co u mužů se to toleruje. Já bych doma šedivýho chlapa nesnesla.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 11:02)

Jasneze je Raven pošetilej, když si barví hlavu, ač stařec. S takovým nemoudrym člověkem se fakt radit nebudu. A na Facebooku je takových lidí řada, třeba Martin Kolář má přítelkyni, kyprou blondýnu , chlapandu a díky filtrům je něžná dívka, jako z růže květ ;))) a největší prdel je, že je zamilovanej do Terezy Novotný, mladý krásný holky, která má asi sto filtrů na fotkách ..;)))) v reálu to bude asi podobná buclatá chlapanda jako jeho přítelkyně..;))))

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 11:02)

A proč by si Raven neměl barvit vlasy? Vždyť mu to sluší. Ženy si běžně barví vlasy, proč by si je neměli barvit muži? Proč my ženy máme mít doma šedivý dědky, když samy se o svůj zevnějšek staráme? Navíc Raven znamená havran, a ten je opravdu černý, ne bílý ani šedivý. Takže je to součást jeho image.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 11:02)

Třeba proto že šediny jsou sexy? A co když časem ulehne , dál si bude na posteli barvit vlasy pomocí pečovatelky , nebo prudce zešediví a všichni se leknou? Na smrtelný posteli si bude barvit vlasy , aby se líbil ? Nebo potom do hrobu ?? ; )))))))))))))

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Šediny nejsou sexy. Je to příznak stáří a šedivý chlapi jsou hnus. Raven dobře dělá že se barví. A pokud z něj bude jednou ležák, tak už to nebude Raven, tak pak už je to jedno. A do hrobu si je klidně může nechat nabarvit, proč ne, pokud si to bude přát a pozůstalí mu vyhoví? Nikdy jsi neviděla mrtvolu? Různé úpravy zevnějšku jako makeup jsou běžné pro pohřeb s otevřenou rakví. Nebožtíka obléknou do jeho slavnostních nebo oblíbených šatů. Na poslední rozloučení ať osoba vypadá pro pozůstalé co nejlíp.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 12:02)

Každý věk má svoje, to je jako byste si chtěla v 25 letech hrát na pískovišti s lopatkou, protože na to máte krásný vzpomínky. ..;)))))) je spousta herců, kteří jsou i šediví nádherní, třeba Delon, Clooney, Tomáš Hanák, Laufer a další..... což se ovšem nedá říct o Ravenovi, ten není pohledný ani obarvený. Je to starý neúspěšný muž, asi i chudý, hlavne že je obarvenej...;)))

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 09:02)

Nevím co ji furt řešíte. Jak správně říká L.Bílá: budu hezká jak já budu chtít. A má pravdu. Když jí to dělá radost, tak ať filtry používá.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 09:02)

Tak lidí kteří lžou , jsou vždycky zdroj zábavy pro druhé lidi. Ten bývalej moji sousedky přinesl na vánoce luxusní bram.salat a špičkový řízky od kámoše, kterej dělá v luxusní restauraci na Konopišti. To byl jeho popis. Pak se ukázalo, že řízky poskytnul chudými bráchovi jeho bratr a salát umichala jeho ségra.....

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 11:02)

Ten bývalý od tvojí sousedky je fakt zdroj zábavy. Můžeš o něm napsat ještě něco? Děkuji moc.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 10:02)

V tom případě lžou všechny ženy co se malují, nosí vycpanou podprsenku, muži, co si barví vlasy, třeba Raven, atd...vždyť je to jedno, ať si každý dělá co chce. Moje kolegyně si nechala zvětšit prsa. A proto bych se jí měl smát? I ty boží prostoto...

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 07:02)

Tak já už sice něco pamatuji, ale dotykáč mám dávno a v realitě je mi dobře. Jsem vděčná, že jsem se téhle nové éry virtuality dožila a mohu je používat, ale nebalamutím nikoho, prostě to nedělám. Netroubím své aktivity do éteru, nic konkrétního ze života, žádné fotky rodiny ani vnoučat. Ale moc ráda se po ránu u kafíčka směji u povedených vtípků, až si prskám na monitor. A do té sorty řadím i bláznivou Arianu. V tý posilovně, i když má černé oblečení, jak je tam rozvalená je vidět, že je to bachyně s prdelí Štýrského valacha a žádná éterická bytost, natož Bohyně. Je na ní vidět, že moc ráda papá a bumbá, Z těch donáškových jídel je tlustý každý, v mase je hodně atb a růstových hormonů a olejů. Pomalu jde do obludných rozměrů Američanek. Co se dá dělat, jsou tu léta, přechod a nedostatek disciplíny a zodpovědnosti ke svému tělu a lepší to nebude. Měla by si zvyknout, že je z ní stará almara už napořád.

Návštěvník (Ne, 23. 2. 2020 - 16:02)

No to nevím, zda ty skutečně žiješ v realitě. Ariana na těch fotkách z posilovny v černém oblečení rozhodně nevypadá jako obludně tlustá Američanka. To si do ní promítáš ty, protože máš o ní představu, že je to rozteklá velryba. Přitom je to pěkná ženská s pár kg navíc. A snaží se s tím něco dělat, což je na ní roztomilé. Kdybys žila v realitě, tak by jsi si nebála připustit, že Ariana má sice svoje chyby, ale pořád je to pěkná žena. Třeba hezčí než ty, nevím jak ty vypadáš.

Květa kráska (Ne, 23. 2. 2020 - 22:02)

Zase nám tady Květa dělá přednášky o své kráse. My máme oči, ty máš bludy a tak to bude a zůstane.

Reklama

Přidat komentář