Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Aneta (Pá, 17. 4. 2020 - 12:04)

Zdenko a Klárko, nebojte se, to mě zabolelo až úplně vevnitř v pipince a do čůrací dírky jsem se dostala jen málo a bolelo to. Když jsem čůrala ráno tak to trochu bolelo,ale ne moc v tý dírce.

Pissík (Pá, 17. 4. 2020 - 11:04)

Anetko,počůrala ses už přes kalhotky? Co máš na sobě?

Aneta (Pá, 17. 4. 2020 - 11:04)

Udělám to odpoledne, dopoledne jsme byly ve městě. Mám už bílou sukni s růžovým vzorem a pod ní silonky a bílé kalhotky. Mám si to nechat tak nebo jen kalhotky? Takhle bych měla mokrý i ty punčocháče. Zatím potřebuju trochu,ale nechám se až co vydržím,ale nikdo to nesmí vědět, to bych dostala vynadáno,že jsem počůraná,když už jsem velká.

Pissík (Pá, 17. 4. 2020 - 12:04)

Takto si to nech na sobě, to je úplně super!

Pulec (Pá, 17. 4. 2020 - 10:04)

A mnela jsi to akutní janičko a co kalhotky jaké

Jana Hrušková (Pá, 17. 4. 2020 - 10:04)

Mám růžové kalhotky a kytičky na něm. Ráno jsem čůrala normálně skoro hned ale pak šlo musela hodně to druhý a když to bylo tak jsem ještě trochu čůrala znovu

Jana Hrušková (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

Jo, ale o tom se nepíše, to není hezký. Jen o čůrání.

Klára (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

jsme vypelíškovanýa vyčůraný a mamča chce jet po snídani na chaloupku a tak se ozvu odtamtud.Libor by měl přijet někdy po obědě a to bude skvělý. Snad bude hezký počasí.V noci jsme nešly na malou, ale ráno jsme měly plný bříška a proto i větší čůrání z pipinek.Máme obě žluté kalhotky.

Jana Hrušková (Pá, 17. 4. 2020 - 07:04)

Venku budu čůrat sama dnes a teď jsem vyčůraná ráno na záchodě ale chtělo se mi i to druhý.

Návštěvník (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

Jani a čůrala jsi hodně ráno a kadila taky?

Majka (Čt, 16. 4. 2020 - 21:04)

Já jsem naprosto přesvědčená, že Klárka nakonec zakotví v Mikulašovicích i s Liborem. Ona to tam šíleně miluje a je tam neuvěřitelně šťastná. Třeba tam budou mít zvířátka nebo dobrou práci za rohem v Německu. Promiň Klárko ale já to musela napsat,tolik to z tebe vnímám.

Návštěvník (Čt, 16. 4. 2020 - 22:04)

Z toho dnešního večerního vyprávění Kláry to doslova září, jak to tam miluje. Nakonec si myslím ten dům v Mimoni prodají v nebo oba a všichni budou tam. Nebo jeden nechají pro Niki, to se uvidí. Já jim to přeju z celého srdce aby byli šťastní.

On doň (Čt, 16. 4. 2020 - 21:04)

holky která z vás je volná? Mám rád močení, pití moči, sex, i ve skupině. Preferuji věk 20- 30 let, štíhlé, nejradši blond nebo zrzky. Praha a okolí, JIndřichův Hradec a okolí....podejte se do nečekaného. Zareagujte jsem VŠ 33.štíhlý, fin. zajištěný nezávislý.

Zdena (Čt, 16. 4. 2020 - 20:04)

Klárko přes konečník se dělá lékařské vyšetření u gynekologa u dívek, co jsou panny, normálně. To jsi nevěděla? Jinak děkuji za tvůj velmi rozumný vzkaz Anetě, aby tyhle kraviny s tužkou už nedělala. Může si tam skutečně neco zanést a mít pak problém.

Klára (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

Zdeni já jsem našla až nyní tvou odpověď. Nevěděla jsem to,že se holky vyšetřují u gynekologa zadečkem když jsou panny,ale mamča mi to vysvětlila,že nechtějí poškodit panenství tak holku vyšetřují takhle. já jsem jako malá gynekologa nepotřebovala,tak to neznám. Niki ale říkala,že jí nějak zadeček zevnitř stlačil směrem do pipinky a figurka z pipinky se dostala ven a ani to nebolelo. Ale prý se hrozně styděla. Už brzy pojedeme.

Návštěvník (Čt, 16. 4. 2020 - 20:04)

Zdeníííí, tobě to zase kecá

Klára (Čt, 16. 4. 2020 - 19:04)

Martino děkujeme za pozdrav a taky jsme sluníčkový tady v Mimoni a mamča zítra nepůjde do krámku a nechá tam tu paní a pojedeme na chaloupku! Jupííííí !!! A Libor tam přijede za námi a tedy nakonec nebudeme spinkat na domečku,ale ten nám neuteče. Martino já myslím, že není nakažlivé to naše psaní na čůrání venku, ale spíš počasí. To láká ven a kdo nemá rád veřejné záchody jako my, ten si uleví někde v koutě nebo za stromem, když to jde. My jsme s Nikolou kupodivu dnes zase moc nepotřebovaly čůrat, ale byly jsme na kolech u tety a jely jsme kolem Hamru a tak nějak automaticky na jednom trochu skrytém místě jsme vyhrnuly sukýnky a vypustily pipinky, ikdyž ani jedné z násto nešlo hned a až za chvíli a jen slabý pramínek a když jsem zatlačila tak taky se nezvětšil jen jsem takhle slabě čůrala déle než Niki. Asi jsme tolik moc nepily, ale ne to bylo jinak, my jsme si došly než jsme jely k tetě, aha. Nějak jsem to vytěsnila a pak už se nám tolik nechtělo ikdyž jsme měly u tety čaj. Šišmíšo četla jsem tvůj odkaz a velmi si toho vážím, že máš určité hranice, za které nejdeš ikdyž si stejně myslím, že takhle sledovat holku není zrovna fér, když ti to sama nedovolí, ale nejsem soudce nikoho. Je to jen můj názor. Už se těším do sprchy a do pelíšků. Aneto jak jsi tady psala, že sis měřila pipinku dovnitř pastelkou a močovou dírku tak to je opravdu blbost. Ta dírka tě může opravdu bolet a napuchnout a ne třeba hned a jestli sis měřila tu druhou dírku na milování a ještě jsi třeba neměla kluka, tak sis taky mohla poškodit svou nevinnost . Nevím jestli jak jsi psala tě to bolelo úplně uvnitř v bříšku nebo jen kousek v pipince. Kdyby to bylo jen kousek v pipince a třeba i trochu ti tekla krev, tak sis tu svou nevinnost mohla poškodit. Ale nechci tě nějak strašit. Nikola když byla ještě menší tak si tam dala figurku od stolní hry a doktor jí to kupodivu nechápu jak ale přes zadeček dostal z pipinky ven,prý přes zadeček proto, aby ji nepoškodil to co má pro prvního kluka.
Moc se těším na chaloupku zítra a půjdu se pelíškovat a ta noha už je ok, Niki mi ji včera ještě na noc zavázala, ale už si to dnes nenechám, je dobrá.

Miška (Čt, 16. 4. 2020 - 19:04)

Taky jsem čůrala venku na zahradě a měla jsem dlouhý proud a pak ještě jednou odpoledne a taky mi to šlo douho z bacuulky. Moc teď nepíšu ale jsem v pohodě,ty velikonoce mně mrzely,ale s Kláárkou jsem v kontaktu skoro denně. Napíšu až bude zajímavý čůrání nebo nějaký kluk nebo něco naplánujeme s Klárkou a tak.

Pulec (Čt, 16. 4. 2020 - 19:04)

Neboj to skončí a pak můžete čurat s niky a Klárkou jako diví a do nočníku

Miška (Čt, 16. 4. 2020 - 20:04)

Já Klárku mám moc ráda hlavně za to jaká je! Ne za to jak čůrá a kam čůrá. A ten nočník v Mikulášovicích není žádná ostuda.

Reklama

Přidat komentář