Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (St, 10. 6. 2020 - 09:06)

Já jsem ok a ségra měla ráno trochu smutek a ani nešla hned čůrat když se vzbudila,ale šla ven na zahradu k Ťufíkovi na hrobeček a povídala mu,kde je maminka a bulila. Tak jsme tam byly smutný chvíli spolu a já se tam i pak vyčůrala,protože jsem ráno potřebovala a Niki ,když mně viděla jak hodně čůrám, asi si vzpomněla, že je taky plná a pustila to hned u mně a měla taky pipinku plnou a udělala taky větší louži . Prý na to opravdu zapomněla. Nevím, ale prožívá to s maminkou někdy drsně. Večer jsme si povídali a usnula okamžitě. Paní Krejčová nám přinese oběd. Maminka mi dala instrukce ohledně peněz a platební karty,ale jak to bude s krámkem zatím nevím. To je na ní ještě složitý, ale asi ho budeme muset zavřít. Zkusím po obědě Niki vytáhnout ven. Ráno jsem jí dala kafe,tak brzy ji asi pipinka bude hlásit, že se potřebuje vyčůrat. A mně taky,ale teprv jsme ho dopily.

Pissík (St, 10. 6. 2020 - 10:06)

Jsi moc hodná. Niki to zvládne. Co kafe už chcetl ven přes pipinky?

Klára (St, 10. 6. 2020 - 10:06)

Hecovala jsem Niki,aby vydržela co nejdéle , ale pak utekla na záchod s rukou na pipince a mohla se počůrat,ale stihla to. Já taky už mám kafe venku.

Bedřich (St, 10. 6. 2020 - 11:06)

Klárko,prozkoumej sestře zblízka jak jí to čůrá z pipinky,když ji jí trochu roztáhneš tak uvidíš dovnitř odkud to jde s pak to může udělat i tobě. Jsem zvědavý,nikdy jsem to nezkoumal a zajímalo by mne,jak holka vlastně čůrá, když opravdu čůrá .

Pissík (St, 10. 6. 2020 - 08:06)

Klárko a Niki ,přeju dobré ráno

Návštěvník (St, 10. 6. 2020 - 08:06)

Hele, ty mají velký spaní, když jsou doma samy, nebo velký chcaní a nemůžou to dovychcat nebo je tam nějaký problém. Klárka píše ráno pokaždý, ale zase to není povinnost.

Návštěvník (St, 10. 6. 2020 - 00:06)

Myslím že ty Klárky se ve psaní vystřídali ale tři.Ostatni postavy na tom budou podobně

Jája (Út, 9. 6. 2020 - 22:06)

To je silný vzkaz od Kláry. Hodně jdu zpátky ve dnech. Asi to píše už delší dobu. I o tom močení. Taky přeju mamince uzdravení. S tím čůráním- jako já bych dokázala to napsat sem,ale jinam nikoliv. Taky se mi stalo,že to kluky lákalo se dívat a vzali jsme to jako srandu a kamarád zkoumal jak mi to z ní teče když jsem čůrala občas mimo WC. A v té situaci jsem se nestyděla a já koukala i na něj taky při tom.

Pissík (Út, 9. 6. 2020 - 20:06)

Klárko moc děkuju za hezký prožitky a vidíš, maminka to zvládne a brzy se vám vrátí domů.

Klára (Út, 9. 6. 2020 - 19:06)

Zdeno i tobě moc děkuju, že ses mne zastala. Maminka je na tom zase konečně o něco lépe a už ji dají na neurologii. Už si může sednout a budou jí pozorovat,jestli bude moci chodit a jestli bude mít rovnováhu a tak. Doktorka tam byla dnes a ta nám řekla, že to operační ošetření proběhlo standartně a úspěšně a že se její stav upravuje a proto ji dají na neurologii. Maminka má hlavně starost,jestli to zvládáme a je moc smutná a stýská se jí. Nikolka naštěstí byla dnes lepší a to,že jsme se kousek prošly městem a jely vlakem domů jí udělalo zjevně lepší náladu. Zítra tam zase pojede teta a my ve čtvrtek. Libor bohužel přijede až zítra a v Jaroměři zůstává přes noc,protože to chtějí dodělat najednou a tak jsme domluvený se sousedkou, že budeme na telefonu a že ji závolám aby přišla na noc jen, kdyby to ségra nezvládala. Celou návštěvu a cestu domů jsme vydržely nečůrat, skoro čtyři hodiny,protože jsme od oběda nic nepily až na nádraží jsme si daly colu a pak se nám už ve vlaku chtělo víc na malou,ale držely jsme to až do Mimoně a pak jsmepospíchaly a vyčůralyjsme se pod viaduktem a obě jsme to měly už hodně akutní a tak jsme udělaly prudký loužičky hned vedle sebe z pipinek a já ji měla asi trochu větší než Niki. Niki zase čůrala víc proud před pipinku a já víc dolů. Ale někdy nám to jde zase opačně.Já mám pramen dopředu a NIki dolů a až třeba k zadečku. Za chvíli se půjdeme pelíškovat. Ve škole jsme domluvený,že Niki už nepůjde a dojde si jen pro vysvědčení a jestli nebude mamča doma,tak Nikolku vezmeme na Ještěd pak i s sebou na ty dvě noci a Libor pokoj Comfort vyměnil za Family a já bych to ségře moc přála,protože tam nikdy nespala a bude tam mít svůj pokoj vedle a vůbec nevadí,že se budeme muset s Liborem pipinkovat potichu nebo vůbec ne. Jdu za Nikolou. K večeři jsme snědly pizzu, objednaly jsme si ji a dovezli ji nám velkou a každá snědla půlku a k tomu ještě jsem udělala mrkvový salát. Snad se rychle vyspinkáme a bude zítra a to už přijede Libor. Niki snad nebude bulit večer a zvládneme to. Ještě do sprchy avypustit pipinky na noc a udělat zuby a možná si pustíme videa ze Zanzibaru,co jsme si tam natočily,ale kdyby z toho byla Niki smutná,tak ji radši budu hladit a mazlit se s ní a budeme si povídat o tom, co bylo dnes nejhezčí, co nejošklivější a tak. To děláme skoro každý večer.

Tereza (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Klárko máš můj obdiv. Další slova netřeba.

Šišmiš (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Viadukt!!! Jste skvělý holky,že jste to nepustili už ve vlaku nebo jinde za rohem. A za maminku jsem rád, že je jí líp.

Zdena (Út, 9. 6. 2020 - 20:06)

Děkuji Klárko za zpětnou vazbu a je vidět, že jsi hodně zodpovědná a umíš se i v této situaci hodně postarat. Kdybys potřebovala něco nakoupit a přivézt ,tak opravdu mohu zařídit. Držte se a hezký večer.

Zdena (Út, 9. 6. 2020 - 18:06)

Hm, zase diskuze " chytrých inženýrů dívčích duší", docela zábavná storka bez invence. Tyhle inženýři jsou natolik vykradení,že už ani bulit neumí.

Vaclav (Út, 9. 6. 2020 - 21:06)

Proč hned bulet.Můžeš si vzít nočník,jít na verandu a do něj močit jestli se trefiš.Předpokládám že máš zcela mokré bombardéry XXL tak si ji můžeš vytřít třeba rouškou.Jo a neuklouzni po tom hvězdo

Pozorovatel (Út, 9. 6. 2020 - 18:06)

Tak ze začátku to nebylo špatný čtení, ale teď už je z toho jenom ubulená storka bez invence, ve které autor vykrádá sám sebe.

Návštěvník (Út, 9. 6. 2020 - 17:06)

Kdyby řekla ve škole nebo partě že byla na nočníku a že to pouští do kalhotek tak by každý vyprskl smíchy a byla by to uchcaná šmudla na dlouhý roky.

Luboš (Út, 9. 6. 2020 - 16:06)

Tedy já mám radši holky,co pořádně chčijou a ne takový, že jim to trvá než to pustí a ještě jim to jde potom líně a žádnej živej proud chcanek.Tajně je chodím sledovat už několik let a některý maj proud jako protrhlý a širokej a to je vzrušující nejvíc.

Bibi (Út, 9. 6. 2020 - 15:06)

Holky myslím na vás a vaší maminku. K té diskuzi tady,když jsem byla menší tak se mi to stávalo taky občas tak do15 let. Pak už výjimečně. Jenže se o tom moc veřejně nemluví,ale kámošky taky někdy takto ujely trochu dřív .

Honza (Út, 9. 6. 2020 - 14:06)

Já jsem chlap a mám to taky. Takže až budu starej dědek , tak prostata nehrozí

Reklama

Přidat komentář