Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 18:09)

klid, není potřeba se vzájemně napadat O tom kultivovaná diskuze nejen VŠ není.

Klára (Po, 21. 9. 2020 - 14:09)

Návštěvníku, Libor mne nevytáhl ven na výlet, protože jel do Liberce za otcem ještě ohledně práce, ale vrátí se večer a do té doby budu se ségrou asi doma. Je sice hezky, ale mám nějaký další věci do školy a navíc si projíždím na netu autoškolové modelové situace a zítra to začne, mám tam být v pět a tak nám to snad kvůli viru nezruší. Kamarádka se mnou dnes od vlaku nešla, ta má ještě něco ve škole, přede mnou šli od vlaku dva lidi odtud a já se tedy nemohla vyčůrat hned a oni nepospíchali příliš a moje pipinka to už nemohla moc vydržet, jak jsem zvyklá tady čůrat většinou vždycky. Trochu jsem jí domlouvala rukou pod sukní a držela si jí a stlačila močovou dírku, ale pak jsem rychle zmizela k plotu na konci jedné zahrady, musela jsem a šlo to prudce ven a čůrala jsem se hodně, ale stihla jsem to vydržet. Takže mám dnes spíš takový povinnostní den a pak přijede Libor. Slibili jsme si, že budeme bydlet už na tom novém domečku, ale nám je tady nějak dobře a ani Libor na to netlačí, ikdyž bychom tam měli víc místa. Tak uvidíme,jak se to dnes ukáže.

Daro (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Když se holka drží mezi nohama tak se už musí vychcat každou chvíli. Se ti nedivím,žes to musela pustit u plotu. Co kdyby někdo šel, to bys to stopla nebo to nechala být? Myslím kdyby šel cizí chlap?

Klára (Po, 21. 9. 2020 - 18:09)

Jen jsem nahlédla, mám to dnes takové zaplněné to odpoledne a víc se ozvu zítra teda jestli stihnu ráno nebo před autoškolou,tedy jestli vůbec budu mít tu náladu před tím začátkem kurzu,kdyby ne tak mi nechte hájení, nezmizím a ozvu se s pocity následně. Daro odpovím ti na ten dotaz. Ono když potřebuju čůrat nutně a jako třeba dnes, takmně to moc stopnout nejde a stejně čůrám ale méně, když se to snažím zastavit. Už se mi to kdysi stalo a prostě jsem to nechala být, ten člověk se krátce podíval ,ale šel dál a víc nereagoval a tak jsem se v klidu dočůrala. Úplně super pocit to nebyl,ale jsme jen lidi a souhlasím s tím názorem, že většina kluků je asi na holčičí čůrání vysazená,ale dokážou se ovládnout a cizí holku by u toho okatě neobtěžovali. To by takovýmu asi Libor dal po papuli.
Nebudeme spinkat na domečku,ale tady a tak se budeme pelíškovat s Liborem u mne, volal, že už je na cestě a přiveze nákup.

Todd (Po, 21. 9. 2020 - 19:09)

Moc pěkné čůrání ! Zítra se ničeho neboj, bude to v pohodě.

Natalie (Po, 21. 9. 2020 - 18:09)

Klárko konečně osvěžení! Jsem zmatená z toho předešlého a asi jsem něco nepochopila od Návštěvníka a Hynka. Jsem ráda,že jsi OK, s tím novým domečkem, člověk nemá nějak valence na změnu,když ji může udělat hned,co? Nech tomu volný průběh. Já když jsem se přestěhovala mimo město tak mi trvalo několik měsíců než jsem si zvykla. Vy tady máte možnost volby a asi v tom bude hrát velkou psychickou roli i maminka a její zdravotní stav. Tak to nechte plynout, domeček vám neuteče. S tím vyčůráním když někdo jde, já se snažím takové situaci vyhnout ,ale taky se mi to už několikrát přihodilo. Já to dokážu stopnout ,ale ne na dlouho tak na půl minutky a pak musím nezadržitelně to dokončit,ale kdybych potřebovala hodně plná,tak by to asi taky moc nešlo. Užijte si pohodu večera.

Klára (Po, 21. 9. 2020 - 18:09)

Moc ti děkuji. S tím domečkem na tom bude hodně pravdy. Pa. Zavírám, dnes už nebudu.

Martina (Po, 21. 9. 2020 - 20:09)

Klárko jsem ráda,ze jsi a že existuješ. Budu na tebe zítra myslet a neboj. Dáš to s přehledem. Příjemný a klidný usínání. Já už půjdu taky spát. Jsem unavená, měla jsem náročný den.

Mike (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Klárko moc hezký, nemohu si odpustit, že bych tě chtěl u toho plotu vidět čůrat, ale vím, že se kvůli tomu neurazíš. Měl jsem být celý týden na Slovensku, ale mám po ptákách a tam by byla možnost mít seznámeni s holkou. No tak mně čeká zase večer se vzpomínkami na tebe . Já si čtu i daleko dozadu tvé čůrací momentky . I Miška a Markétka do uměly dávat s nabuzením, kde je jim konec... Zítra ti budu držet palce v té autoškole, ale tam nikde venku nečůrej. Tam budou mít určitě WC a když to umíš z výšky a nesedat si přímo, tak o nic nejde.

Pozorovatel (Po, 21. 9. 2020 - 13:09)

Dost se tomu věnují,protože jsem v ID a mám čas. Měl jsem dvě linie a byl si téměř jistý že jsem našel Libora. První linie mně zavedla do Prahy,sledoval jsem dotyčného v jeho práci mezi 9 - 14,30 hodin,kdy měl seminární výuku. Mezi tím ale zde přibylo 24 komentářů, které on nemohl v žádném případě napsat . Ve druhém případě mně nit zavedla do Liberce ale finální osobou je žena v domácnosti středního věku. Ta by na to teoreticky čas mít měla.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 13:09)

no ty woe, taky dobrej magor. Když už to sem píšeš a takhle tady kecáme, můžeš nám svůj výzkum nějak přiblížit? Proč, to jsi napsal, vyplnění volného času. Ale metodika atd?

Pozorovatel (Po, 21. 9. 2020 - 13:09)

To by bylo na několik stránek. Zajímá mne to a mám blízko k informacím. Jen pro dokreslení,ty osoby a obsazení, co uvedl ráno, ty jsou správně.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 14:09)

V jakém slova smyslu správné? Vždyť ani nevíš kdo to psal. Mohl to být kdokoli z nás. A dej si pozor ať tě někdo neobviní ze stalkingu.

Pozorovatel (Po, 21. 9. 2020 - 14:09)

Správně ,že jsou ty co píše a ty co nejsou jeho. To je ošéfováno. Poznám co je jeho a co ne. To je o těch možnostech si věci ověřit. Nepátrám po identitě ostatních. Tady Libor sdělil informace jak ve skutečnosti jsou.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 14:09)

aha, nic jsi nepochopil. Není co si ověřovat, chápeš?

Pozorovatel (Po, 21. 9. 2020 - 14:09)

Aha,tak to jo, no comment

3 (Po, 21. 9. 2020 - 15:09)

Souhlasím s Návšetníkem anonymem. Ty jsi fakt nepochopil, co Libor psal, pokud to teda nebyl někdo jiný, protože tady není nikdo fikaně registrovaný. Libor nepsal, že ty osoby existují, ale osoby a obsazení tuším. Navíc vzpomeň, jak kdysi psal,že ta Klára je dnes už dávno dospělá žena a v této povídce dává Nikole podruhe život. Takže matka, chápeš? Ale celé to může být fikce protože Libor se nikdy nevyjadřuje jasně.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 13:09)

Klára asi bude brzy někde venku čůrat od vlaku.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 14:09)

Jestli ji Libor nevyzvedne a nepojedou někam ven. To by mu udělala pak někde s ním.

Návštěvník (Po, 21. 9. 2020 - 12:09)

Má pravdu, předsedo, má pravdu.

Reklama

Přidat komentář