Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Návštěvník (St, 10. 2. 2021 - 14:02)

*dostane

Květa (Út, 9. 2. 2021 - 09:02)

Já dceři dávám vždy pleny na cestu ji je 4 roky a má na pleny zatím ještě nárok ale zato starší syn 13 let chtěl abych mu dávala pleny také když je chtěl tak jsem mu je prostě dala a bylo nejdříve jsem přemýšlela jestli mám dát či nemám ale pak jsem mu je prostě dala ale řekla jsem mu že mu budu dávat pleny i doma celý den a noc nejdříve nechtěl ale pak si řekl o plenky sám když byl úplně durch že to bylo v punčocháčích ale hlavně v plenkách tak jsem zvolila větší podíl plen mezi nohy a když se nikam jde tak má pleny normálně také ale jednorázové s frote vkládací plenkou a svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a zimní kombinézu mu prostě také dám chtěl pleny tak to i tak bude hold nosit bez omlouváni že nechce mýt takový velký zábal plen mezi nohama zatím používám pleny jednorázové od dcery ta má číslo plen 6 a látkové pleny jsou 70x70 a nebo 80x80 klasické látkové pleny a když je doma tak musí hold i poslouchat a vždy po obědě si musí lehnout jako kdyby mu bylo tak 3 roky a ne 13 let i když se mu nikdy nechce ale když zlobí tak jako trest dostane i do pusy dudlík a to potom poslouchá jako batole a po spaní pak přebalování a je malá svačina jak dcera tak i syn dostanou svačinu v kojenecké lahvi dceři tu flašku nikdy musím držet a syn se nakrmi sám ale mají oba brindaky.

Matka (So, 6. 2. 2021 - 08:02)

Syn také začal s masturbaci tak dávám pleny ale klasické látkové pleny on vždy po masturbacl se pomocuje ale i pokadi tak na posteli je připravena plenka 4 látkové pleny a gum kalhotky a punčocháče má už na sobě když si pleny neumí nasadit sám tak mne poprosi abych mu pleny dala sama tak proč mu nevyhovet ale vždy si pak řekne i o přebalování takzvaně o čisté plenky plenky látkové mu nevadí vůbec je na ně zvyklí a dávám pleny na šířku složené jako teď jsem mu ráno dala taky na šířku pleny z noci jsem ho musela prebalit v noci měl 2 látkové pleny ale plného masturbatu tak asi to dělal celou noc tak teď ještě leží ale v plenkách.

Marcela (St, 3. 2. 2021 - 22:02)

Můj syn plenky nepotřebuju, ale když masturbuje, tak nastříká sperma do slipů a dál v tom chodí. Neměla bych mu také dát plenku, aby se to do ní vsáklo?

Táňa (Čt, 4. 2. 2021 - 10:02)

Tenhle problém u mojeho kluka jsem vyřešila přesně takhle , od té doby co masturbuje cca 2 roky mu dávám plenu a máme vyřešeno .Jednoduše ale hlavně účelně .Masturbovat má dovolené jen v plence a taky to jde , Přes den jí má asi asi třikrát a večer po vykoupání do rána , někdy si ji nechává i do oběda. Zvykl si na ní rychle a teď už ji bere jako ...... součást oblečení. Tudíž já tenhle způsob doporučuji.

Marcela (Pá, 5. 2. 2021 - 10:02)

A bere si syn vždy novou plenku, když masturbuje nebo má jednu víckrát? Nevím když ten náš to dělá víckrát denně, že by si vždy vzal novou a pak jí vyhodil. To by zadělal za týden třeba balík a jak jsem koukala, tak plenky pro větší děti se dělají v menších baleních.

Marcela (Čt, 4. 2. 2021 - 16:02)

Synovi je třináct, za měsíc bude čtrnáct, jak se někdo ptal. Ale potřebuji poradit co za plenky koupit. Máte nějaký trest, když masturbuje jinam než do plenky? Kolik je synovi?

Pulec (Pá, 5. 2. 2021 - 20:02)

Tak bych ho nechal do plenky dělat vše

Marcela (So, 6. 2. 2021 - 08:02)

Myslíte obě potřeby. To nevím jak by dělal. Myslím že plenka ho neláká, ale na to když masturbuje ji dostane. Jestli mám třeba udělá potřebu je mi jedno, ale bude jí mít hlavně když masturbuje. Mám mu dávat nějaký trest, když si plenky nebude brát?

Pulec (Čt, 4. 2. 2021 - 15:02)

A někdy ji použije třeba na čůrání a kolik má let

Pulec (Čt, 4. 2. 2021 - 10:02)

A kolik je Synovi let jestli se můžu zeptat

Honzík 13 (St, 3. 2. 2021 - 09:02)

Tak s tetou jsem byl u lékaře s tím průjmem a u lékařky jsem musel jíti úplně do naha a pak koukala že mám pleny a punčocháče a nedivila se vůbec jen říkala že už viděla i větší děti co nosí plenky že já jsem nebyl jediný co má pleny tak si mne tam nechali na pozorování a že mi udělají více vyšetření proč mám průjem proč jsem musel úplně do naha jelikož mi dali jejich pleny s gum kalhotky a pyžamo a odvezli mne na pokoj na lehátku ale nežli mne tam dovezli tak jsem byl znovu pokadeny a pocurany tak si s plenek vzali vzorky stolice ale pak jsem se musel vycurat do zkumavky jestli nejsem infekční tak mne nechali na pokoji radši samotného byl to pokoj pro více dětí ale mezi postelemi byli překážky až ke stropu to jsem si všiml když mne vezli do koupelny na umytí protože byl velmi větší průjem a v koupelně mne vysvlekli zase úplně do naha a pak radši dali více plenek ale na šířku dostal jsem jich asi 7 látkových plen s gumovimi kalhotky a bodyčko prý to pro mne bude lepší s přebalování m ale říkal jsem jestli bych mohl dostat i punčocháče že jsem na ně zvyklí z domova že když plenky tak i punčocháče ale pak s punčocháči přišli že to tam zbylo po jednom dítěti že mělo také průjem ale bylo nakažlivé tou dětskou nemoci a dali ho na jiné oddělení a punčocháče tam zbyli ale byli úplně nové. Ale co jsem si všiml tak jsem nebyl jediný co jsem nosil pleny i ty ostatní děti měly plenky nikdo jednorázové pleny a nikdo látkové pleny a potom mi říkala jedna sestra že potřebuji tu větší postel a mne dají do menší postýlky tak jak řekli tak udělali pak mne přesunuli do ní a pak jsem rovnou dostal dvě kapacky výsledky přišli z laboratoře a nic žádný dětský virus to nebyl tak teď ležím v dětské postýlce a koukám do blba a hlavně v plenkách mám pokrcene nohy kdyby se mi náhodou chtělo kadit a oběd bude prý tekutý asi mne bude čekat i kojenecka láhev si myslím říkali mi že budu mít kapacky až do zítra a pak si pro mne mamka a nebo teta přijede už aby to bylo pleny a jiné věci mne nevadí ale ležet v dětské postýlce ano když se nemuhu skoro natáhnout doma mám sice také dětskou postýlku ale nelezim v ní celý den a u tety je normální postel tak teď jedna kapacka už dokapala tak si volám sestru aby mi ji vyměnila ale jsem se dvakrát i pocural ale teď i kadim a ptá se mi copak chci vyměnit tu kapacku a co tvoje plenky jak si na tom no třikrát jsem se pomocil ale také i pokadil no kouknu na to tak mi plenky sundala a že mi dá jiné pleny ale 4 látkové pleny a ne 7 látkových plen a ptal jsem se na větší postel a už jde z plenky prý musím mít čisté kvůli vyzite kdyby se pan doktor chtěl kouknout jestli jsem v čistých plenkách.

Honzík 13 (Po, 1. 2. 2021 - 17:02)

Jo prebaluje mne i teta když zrovna nemá mamka čas na mne tak přijde tetka a prebali mne do čistých látkových plen jako teď jsem se pocural a pokadil ale byli jsme venku a mamka s tetou nevzali čisté pleny sebou takže já a dvě děti jsme byly v pokadenych a pocuranych plenkách ale to byla poradně velká nadílka v plenkách hlavně já mne to proteklo skrze pleny do punčocháču ale zasáhlo to i dětskou zimní kombinézu tak já zhruba ve 4 látkových plen chodil posrany nemohl jsem skoro chodit protože že mi tetka dala pleny složené na šířku a to jsem měl jenom 3 látkové pleny s gum kalhotky teď se vše dalo prát a já jsem doma jen v punčocháčích a bez plinecek zatím nežli se umiji další děti tak i já dostanu pleny ale se vším všudy co nosí malé děti a zítra mne tetka odvede k lekarce proč mám stále průjem ale už předem říká že půjdu v plenkách a punčocháčich ze zimní kombinézou a plenky jednorázové radši sebou na přebalování.

Z (Po, 1. 2. 2021 - 17:02)

Z

Honzík 13 (Ne, 31. 1. 2021 - 14:01)

Tak jsme u té známé mamky a punčocháče a plenky mám ještě ke všemu i látkové a přes punčocháče dostávám ještě bodyčko a tak tady chodím. A paní říkám radši teto a teta říká že jsem slušný že jsem si od mami nechal dávat pleny dělám do nich obě potřeby jak mamka chtěla a pleny a punčocháče budu mít celý jarní prázdniny to i když půjdu i ven stejně mi mamka dává vždy pleny a punčocháče a abych si pleny prý nesundal tak bodyčko je navlekaci ze zipem vzadu které vždy dostávám přes punčocháče jak přes den a noc ale i ven mám to bodyčko ze zimní kombinézou ale zajímavé je obuv mám prestige dětské celoročne je nosím jo když je venku sníh tak ne ale snehule mám číslo 30 a dětské prestige 35,5 zatím mi noha neroste a punčocháče nosím na 122 takže zatím normální ale měřim 130 cm což se mi zdá málo na 13 ti lete dítě.

Z (Ne, 31. 1. 2021 - 22:01)

Z

Ana (Ne, 31. 1. 2021 - 22:01)

A přebaluje tě taky teta?

Honzík 13 (Ne, 31. 1. 2021 - 14:01)

Včera jsem jel s mámou k jedné známé a mamka mi připravila punčocháče abych si je vzal tak jsem jí poslech a punčocháče si vzal ale bez trenek či slipu a já ji řekl to budu mít punčocháče na hole tělo neboj nebudeš mít na cestu ti dám jednorázové pleny když máš ten průjem a budeš mít i zimní kombinézu tak stejně se s ní nevysvleknes tak veškerou potřebu budeš dělat do plenek jak kakani tak curani a plenky jednorázové vezmu s sebou a přebalovací podložky také a u známých tě budu normálně i prebalovat ale mami co když tvoje známá má děti a ty jse mi budou smát že já 13 lete dítě nosím plenky a punčocháče neboj nebudou ona má malé děti a ty pleny ještě nosí.

Matka (Pá, 29. 1. 2021 - 19:01)

Pardon zítra nejdeme nikam já zapomněla že je sobota jdeme tam až v pondělí ráno ho nalozim na inval vozík a pak do auta ale pojedu s ním a bude mít plenky a punčocháče s tepláky které mají laclem ale také uvidím jaké bude počasí když tak dám zimní kombinézu ale v autě bude jen plenkách se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a u nemocnice dám teprve tepláky s bundou je to tepláková souprava kterou má nejraději stejně bude jezdit na vozíku po rengenech a podobně invalidní vozík mám půjčeni takže každý měsíc platím za něj ale byla to docela dost dobrá půjčovna poslali svého zaměstnavatele a kluka si zvážili a změřili podle výšky aby neměl nohy až dole ale na stupadkach a pak jsem dala zálohu a vozík poslali kurýrem vlastním takže stejně má dětský invalidní vozík mysleli jsme ze bude mít pro větší dítě chtěli nám půjčit i elektrický ale já jsem zvolila manuální přeci ho ještě nebudu nikde honit až mi ujede ale ten vozík měl výhodu že i rodič měl ovládání v ruce když se dítě vzdali. Jsou různé druhy půjčoven dětských invalidních vozíků. Teď musím jíti prebalit a půjde hezký už spát s dudlíkem který chtěl abych mu ho dávala. A na noc dám asi 6 látkových plen a svrchnimi kalhotky a buď overal a nebo dupačky a na konec do spaciho pytle neboli zavinovačky. Podle toho jak bude chtít on sám.

Matka (Pá, 29. 1. 2021 - 08:01)

Včera jsme byli na výletě a syn měl normálně jednorázové pleny se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a chtěl abych mu dala i zimní kombinézu tak jí dostal a na přebalování jsem vzala přibližně 10 plenek sebou a vlhčené ubrousky a spotřeba plenek bylo docela dost asi kolem 7 plinecek hodně cural a měl malý průjem tak že ta kombinéza má ještě dvou cesny zip že jsem ho nemusela celého vysvlect jen svrchní kalhotky se stáhli s punčocháči a vyměnila jsem mu pleny a vůbec při pohybu mu pleny nevadí když jsem minulý týden tady psala že byl na invalidním vozíku takže pomalu nám lékař řekl aby pomalu začal chodit tak na invalidní vozík jsem dala batoh s plenkami aby ho tlačil před sebou a používal to jako chodítko ale stejně ušel tak skoro 1 kilometr a pak si musel zase sednou ale to se mezitím znovu pocural a pokadil tak jsem ho musela znovu prebalit bylo štěstí že nebyl žádný sníh a teď jsme dnes doma aby odpočíval stejně se neučí má prázdniny akorát jsem ho musela jít prebalit a doma má látkové pleny chtěl jich 6 látkových plen tak jsem mu je dala se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče a pak bodyčko. A zítra jdeme na kontrolu k dětské lékařce na ortopedi snad dopadne dobře ale na plenkách bude na stálo až se vše zahojí tak přijde od plenkovani ale postupně.

Reklama

Přidat komentář