Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Psychiatr (Čt, 18. 2. 2021 - 07:02)

Tak Verunko, krasne sis spolu pokecala pod několika nicky, abys oživila diskusi, ale už je opet čas zobnout si psychofarmaka a nechat se připoutat v klecovem lůžku :DDD

Veronika (Čt, 18. 2. 2021 - 15:02)

Už jsem se bála, že se pan Psychiatr odmlčel a nebude tu nikdo, kdo druhé pouze uráží. Víte pane, urážet dokáže každý "hňup", takže Vás beru s rezervou. Vy můj život nežijete a já ten svůj nežiji kvůli Vám, takže jste mně naprosto ukradený, Vaše výpady mimo mísu mě vůbec neberou a můžete mě tak akorát škrabat na zádech. Snad jen jedna připomínka k Vaší osobě ☺ Tato rubrika se jmenuje "Líbí se mi kastrovaní muži", jestli jste si nevšiml nebo neumíte číst? Potom bych doporučovala zopakovat si první třídu základní školy, tam Vás to určitě naučí ☺ ☺ ☺ A pokud máte potřebu někoho stále urážet, doporučovala Bych Vám zrcadlo, můžete potom i celý den a dokonce Vám nebude ani odporovat ☺☺☺ To by se Vám asi líbilo, ne? Nechápu, proč vůbec reagujete v této rubrice, ale asi máte neustálou potřebu někoho urážet, ale v tom případě by jste měl zobat psychofarmaka Vy, nemyslíte? ☺☺☺ A nebo je jen kvůli tomu, že máte malý penis a nestojí Vám ? ☺☺☺

Psychiatr (Pá, 19. 2. 2021 - 14:02)

Já mám pouze strach o Tvé duševní zdraví a že by sis mohl(a) ublížit. Nebude lepší navštívit odborníka? Rozmlouvat sam(a) se sebou pod různými nicky ukazuje minimálně na rozpolcenou osobnost. A když k tomu přičtu sklony k sebepoškozování nebo nabádání k němu, konzultaci s odborníkem bych rozhodně neodkládal. :DDD

Veronika (Pá, 19. 2. 2021 - 16:02)

Milý pane psychiatře, takhle mě již dlouho nikdo nerozesmál ☺☺☺☺☺ Nemám zapotřebí mít více nicků, samomluvou opravdu netrpím ☺☺☺ A jestli si to myslíte, tak je to Vaše věc. Jen se směji, jak máte ihned ve všem jasno, aniž by jste něco věděl ☺☺☺ Jestli jsou všichni psychiatři tak praštění, jako jste Vy, tak lituji lidi, kteří k nim chodí. Ti se tedy musí něco zažít ☺☺☺ Ale to je asi pracovná deformace, že ano? No, když je psychiatr denně v kontaktu s blázny, bylo by divné, kdyby se to na něm neprojevilo ☺☺☺

Veronika (St, 17. 2. 2021 - 22:02)

Milý pane Laky, zajímavá představa, co píšete, jen si neumím představit, jak by si manžel udržel nějakou milenku. Je mu 48 let a vzhledem k tomu, že je kuřák, alkohol mu také není cizí, má vysoký tlak a cévní oběh také nemá zrova v pořádku, tak vzhledem k tomu, že jeho erekce není již dávno, co bývala a udělá se zhruba za 2 minuty, asi by si s takovou mohl pořídit hodně milenek ☺☺☺ Už vidím ten zástup žen, jak se o něho perou. A mým vzhledem to opravdu není, je mně 42 let, ale všichni mně hádají věk tak kolem 35 ☺ Mám štíhlou postavu, měřím 170 cm a mám 58 kg, takže opravdu nejsem nejsem jak rádi říkají muži "asymetrická" žena, asi metr vysoká a asi metr široká ☺☺☺ A milence mám mladší a jsou spokojení ☺ Takže Vás asi zklamu, ale mým vzhledem to opravdu není.

Jirka xy (Čt, 18. 2. 2021 - 15:02)

Tak když jsem přečetl Vaše příspěvky, tak se ani Vašim názorům nedivím, ale na druhou stranu - kastrace by opravdu něco vyřešila? Vám život v takovém vztahu nevadí?
Já tak trochu prožívám ve vztahu to, co Váš manžel. Teda ne, že bych byl gaučák nebo snad kuřák, ale jsme s manželkou 11 let a nevím, jak vypadá její orgasmus. Neměl jsem a nemám takovou výkonost, jakou by potřebovala. Já chtěl zkusit absolutně všechno (hračky, techniky, trochu alkoholu,...), ale nic z toho u ní neprošlo. Negativní reakce prakticky na vše. Jen klasika a 2 polohy. Do toho se přidalo chronické onemocnění, takže další pokles výkonu. Jsem lehce submisivní, ale role paničky pro ni nepřipadala v úvahu. Byl jsem hodně zoufalý, jenže pak se mi životem prohnala kámoška a s ní mi vše fungovalo jak má a já po 8 letech zase viděl, jak vypadá žena při orgasmu. Potom se mi i manželka svěřila, že po ní pokukuje kolega a že jí to imponuje, tak jsem jí trochu pošťouchl s tím, že nemáme co ztratit. No vrátila nebo spíš vracela zcela unešená. Když jsme tak přemýsleli, čím to, prohlásila, že jsem jí vlastně nikdy fyzicky nepřitahoval, jen moje povaha se jí líbila. Jak kdyby jí někdo někdy do vztahu nutil. Potom navrhla, že bychom intimitu z našeho vztahu vynechali úplně. To prosím není sen žádného muže absolutně rezignovat na své potřeby, hlavně domů nosit dostatek peněz. Kámoška je minulostí, děti ještě malé, ale s touto osobou rozhodně zestárnout nechci. Ono, chlapi taky kolikrát musí podstoupit něco k čemu se musí přemoci. Pro některé ženy je něco takového nepřekonatelný problém, bohužel.

Veronika (Čt, 18. 2. 2021 - 18:02)

Rozumím Vám Jirko xy a chápu, každý člověk to má jinak. Ale u nás to tak není, jsme jiný příklad. Manžel prostě jenom příšerně zlenivěl, normálně potřebu sexu nemá, jen když je posílen alkoholem, to potom ano, to má na sex velkou chuť. Žádnou milenku nehledá a pokud vím, tak ani nemá, to by se pořád neválel doma. A jeho výkon je již opravdu dávno za zenitem a v jeho případě se to dá nazvat spíše zoufalým pokusem o soulož než standardním sexem mezi mužem a ženou. A kastrace by opravdu něco vyřešila a hodně. On by již neměl potřebu sexu, takže bych již 2x týdně nemusela zbytečně roztahovat nohy a podržet při jeho snaze o soulož, z které já opravdu nic nemám, protože ho v sobě vůbec necítím. Mám k takovému sexu fakticky jen odpor a nic víc. Kdyby si nechal dole vše odstranit, byl by mezi námi vztah sice bez fyzické intimity, ale jsem přesvědčená o tom, že daleko harmoničtější, protože on by se necítil zklamaný z toho, že nedokáže ženu uspokojit a já bych nebyla zklamaná z toho, že si s ním po fyzické strínce vůbec neužiji. Když budete vědět, že to prostě nejde, protože ten dotyčný nemá čím, oba dva partneři se s tím smíří a není nějaké falešné očekávání ani z jedné strany. Takže věřím tomu, že mě za to hodně lidí odsoudía hlavně muži, protože považují svůj penis za chloubu a to i když nefunguje, ale já bych byla šťastná, kdyby se můj muž nechal vykastrovat a to i včetně kopletního odstranění penisu, stejně jak to udělal manžel mé sestry.

Peter (Pá, 19. 2. 2021 - 09:02)

Pekný deň Pani veronika. Prečítal som si všetky Vaše články. Úplne s Vami vo všetkom súhlasím. Pociťujete aj vzrušenie z toho, že by manžel mal byť vykastrovaný a zároveň by mu aj odstránili penis? Chcela by ste byť pri ňom, pri zákroku?

Veronika (Pá, 19. 2. 2021 - 17:02)

Dobrý den pane Peter, žádné vzrušení určitě nepociťuji, ani z toho že by byl manžel kastrovaný a ani z toho, že by mu byl odstraněný penis. A rozhodně bych u toho zákroku být nechtěla. Chtěla bych, aby to podstoupil na odborné klinice, aby neměl nějaké komplikace. Já bych pouze po odstranění varlat a penisu mého manžela cítila velkou úlevu a takovou tu milou radost, že budu mít v životě jen hezký sex. A to jen když sama budu chtít a ne z donucení nebo jako výsledek manželských povinností, i když na to nemám zrovinka náladu.

Návštěvník (Pá, 19. 2. 2021 - 09:02)

Ty si nemocnej,nech se léčit

Jirka xy (Čt, 18. 2. 2021 - 19:02)

No, jak jsem četl, tak manžel Vaší sestry si nechal odstranit kulky. To že to bylo i s penisem bylo tak trochu mimo jeho plán. A v tomto případě je tak "trochu jiný" chlap. Ono se to slovy těžko popisuje, ale cennější než kulky je pro chlapa už opravdu jen sám život. U vašeho manžela by to bylo praktický, ale psychicky to dá jen málokterý muž. I my jsme se bavili o tom, aby se manželka vyřádila, měla by plnou volnost a já bych jí jen jako manželku 1-2x do měsíce použil. Lecos zkousnu, ale mám také své potřeby. To nepřicházelo v úvahu. Chtěla mě odstavit úplně. Ono je to vlastně psychicky stejné ponížení jako kastrace. Tak čekám, jestli se nenajde ještě jedna kámoška, pak nastanou změny. Ono, podstupovat jak jste psala "hnus" 2x týdně je taky výživný. Je to jistá "daň" za výhody, které společné soužití přináší. Jestli je to nepřiměřená daň, musíte to řešit, ale spoléhat že svolí ke kastaci moc nejde. Leda, že by k tomu měl zdravotní důvod. Nechat se vykastrovat je asi stejné, jako by se žena nechala dobrovolně vybrat, bez zdravotní příčiny jen proto, že už další dítě nechce a nechce mít takovou potřebu sexu. To byste přece taky nepodstoupila.

Veronika (Pá, 19. 2. 2021 - 17:02)

Dobrý den pane Jirko xy, ano, odstranění i penisu manžela mé sestry nebylo v jeho plánu, bylo to v plánu mojí sestry a to již od počátku. Ale on nakonec naznal, že je to tak lepší a že měla sestra pravdu, že pokud do něčeho takového jít, tak je lepší rovnou komplet všechno. Je s tím zcela spokojený a jak sám říká, je to i velice praktické. Cítí tam dole naprostou volnost, nic mu tam nezavazí při sportování a hlavně při jízdě na kole je to prý pro něj velice pohodlné. Také se prý nemusí obávat, že by mohl mít v budoucnosti nádor na varlatech, na prostatě a na penisu. A tohle je zrovinka nejčastější nádorové onemocnění u mužů. A jestli je ponížení přijít o varlata nebo penis? Pro většinu mužů ano, protože to považují za svou mužnost, ale mužnost není pouze o varlatech a penisu. A pokud mužský pohlavní orgán nefunguje, tak jak má fungovat, přčemž varlata a penis patří k sobě a jsou to dvě součásti mužského pohlavního orgánu, tak proč by na to měl být nějaký muž hrdý? Jen proto, že to mám že se na to může dívat, i když s tím nic již nezmůže? Ponížení by bylo určitě, kdyby o to přišel muž, kterému to funguje dobře, to by bylo opravdu velké ponížení, ale muž, kterému to nefunguje, ten to již opravdu z hlediska funkčnosti nepotřebuje.

Návštěvník (Ne, 21. 2. 2021 - 22:02)

Takže je to opravdu praktické řešení a ještě mu vysvětlila , že je to pro jeho dobro . Opravdu , " dobrá " manželka .

Jirka xy (Pá, 19. 2. 2021 - 22:02)

Asi ano, když se na to člověk kouká čistě prakticky. Já mám s manželkou trochu problém v chemii a ikdyž to prostě není jak ve 20, mimo domov si užiju víc. Je to především tím, že jiná samička prostě nějak reaguje, dává najevo touhu i ochotu nenechávat všechno na mě a není jak leklá ryba. To doma poslední rok nic neproběhlo, totálně se mi zhnusila. Když prostě nechce nic zkoušet, jen čeká až to příjde... nevím, možná má na mysli důchodový výměr.. tak se nedá nic dělat. Bohužel tak připravuje 2 malé děti o rodinu. Nehledně na to, že především v této době to mimo domov většinou znamená u společnice. Už za to mohla být super vestavěná skříň. Tak prd. Ale to je trochu jiný příběh. Každopádně v životě jde hodně o sex a když vy mu defacto říkáte - ty se vzdej navždy všeho a já budu mít už jen super sexík... to je hodně nevyvážený... Taky je třeba zvážit všechny možné dopady - změna chemie, změna charisma, dopad na společenský nebo i pracovní život... tam se toho může pokazit celkem dost. A když evidentně nechce tu změnu sám, není na ni připraven, tak z jakékoli následeku by vinil Vás. Spíš bych se zaměřil na to, eliminovat vše co je pro Vás těžké podstupovat alespoň do únosné míry. Nejste povinna jen trpět, jestli tam není nějaký významný protibonus.

Nemo (St, 17. 2. 2021 - 21:02)

Milá Veroniko, ano, jsem muž, to co popisujete si dokážu naprosto živě představit. Ale jsme lidé, chlapi sice mají koule, ale ne křišťálové. Pokud to nefunguje, nastavte si to jinak. Když nechcete aby spal s Vámi, tak mu za střízlivého stavu jasně řekněte ať si na tuhle činnost najde milenku, nebo zajde do bordelu, že s ním spát nebudete. Nemůžu posoudit co způsobilo že se z manžela stal spolubydlící. Ona ta bilance Má-dáti / Dal by měla být vyrovnaná ... podle toho co popisujete mi spíš přijde, že mu to nestojí za to aby se o cokoliv snažil.

Laky (St, 17. 2. 2021 - 21:02)

A když nebudete mit vaginu ani prsa tak manžel vas nebude sexuálně otravovat a bude se věnovat milence a uvidite že přestane chlastat a chodit za kamarady.Bude najednou o sebe pečovat.Ted nemá proč když ma doma ženu co ho nepritahuje.Radši se jde ožrat.Pak na vás vlítne jen aby si vyprázdnil varlata a mel ti co nejrychleji za sebou.Tak to u mužů chodi.Verte mi.Zkuste nad tim zapremyslet.

Nemo (St, 17. 2. 2021 - 20:02)

Milá paní Veroniko.
Upřímně ani mně by toto nebavilo. Já netvrdím že Vás tohle má bavit ... svůj problém týkající se fyzického a emočního uspokojení jste si vyřešila s někým jiným. Jenom netuším co vás v takovém svazku drží. Lidé jsou "svobodní" a v případě nefunkčního manželství je rozvod řekl bych naprosto korektní forma řešení. Oba si potom můžete najít nového partnera. Mrzačit chlapa kvůli tomu že se k Vám nechová s patřičnou úctou mi přijde jako skutečně přehnaná forma řešení.

Veronika (St, 17. 2. 2021 - 21:02)

Milý pane Nemo, předpokládám, že jste muž a pohled ženy je Vám cizí. My ženy myslíme na rodinu, na děti na chod celé rodiny. Nejsem svobodná, jsem vdaná a máme děti. Nebudu jen kvůli sexu trhat rodinu, aby naše děti žily jen s jedním rodičem nebo byly ve střídavé péči. Určitě něco takového neudělám kvůli sexu. Mám svého manžela svým způsobem pořád ráda, jen ten sex s ním nestojí za nic a byla bych šťastná, kdyby po mě sex již nevyžadoval, protože se tomu ani sex říct nedá. Víte, jak děti povyrostly a už nepotřebují takovou péči rodičů jako dříve, manžel hodně zlenošil. V podstatě se dá říct, že jeho život je chození do práce, ležení na gauči u televize, hodiny strávené u počítače a dvakrát týdně karty s kamarády spojené s popíjením alkoholu. Žijeme v bytě, takže nějaká manuální práce jako u lidí, kteří mají svůj dům a zahrádku, to také není. Ale jinak není špatný muž, o rodinu se stará dobře, děti má rád a ke mně se chová dobře. Jen ten sex je u nás bolavá pata, jen ten sex. Bohužel se mně před nějakou dobou sex s ním zprotivil, že ty nohy vždy roztáhnu s odporem, aby byl doma klid.

Nemo (St, 17. 2. 2021 - 19:02)

Milá paní Veroniko, pokud bych uplatnil Vaši strategii "co nefunguje, toho se zbavím" tak se obávám že u některých jedinců tu není problém nefunkční pohlavní orgán, ale nefunkční mozek. Evidentně by by nebylo od věci u některých jedinců uplatnit podobnou strategii.
Co pohled z obrácené strany ... potentní muž a žena které se nechce, která výjimečně na chvilku neochotně podrží ... "hlavně se co nejrychleji udělej a dej mi s tím zase na nějaký čas pokoj" Té by jste vagínu zašila, když jí nechce používat ?
Ve Vašem podání z mého pohledu ten muž není ani tak mrzák, ale spíš chudák že takhle dopadl.

Veronika (St, 17. 2. 2021 - 20:02)

Milý pane Nemo, nyní jste udeřil hřebíček na hlavičku, přesně tak to funguje u nás doma. Také velmi neochotně podržím, aby si manžel udělal dobře a měla od něj klid. Ale zapomněl jste napsat, že takový způsob má vždy nějaký důvod. Kdyby s tím mužem byl sex hezký, určitě by se žena takto nechovala a nenechala by své muže obsloužit jako v "samouobsluze". Já Vám objasním, jak je to u nás doma. Manžel dlouhodobě o sex nemá zájem, myslím opravdový sex, jaký má mezi mužem a ženou být. Už ani nevím, kdy jsme si spolu udělali hezký večer, navodili příjemnou atmosféru a pěkně se pomilovali. To je už opravdu pár let. Manžel se dožaduje sexu vždy jen když přijde večer domů opojený alkoholem, neváhá mě kvůli tomu probudit i v 11 hodin večer, ikdyž ví, že ve 4:30 hod vstávám do práce a vehementně se dožaduje sexu. Když vidí, že se k tomu nemám, začne hlasitě nadávat a křičet, takže raději roztáhnu nohy, aby se obsloužil a neprobudil celý panelák. A udělám to pro klid i když ho v sobě vůbec necítím a nic z takového sexu nemám. A Vy se mně divíte, že o takový sex nemám zájem? Já se naopak divím Vám, že podle Vás by mě měl takový sex asi bavit. A na případnou odpověď, že to může být i mnou, proč je to u nás tak. Předem Vám odpovídám, že jsem měla snahu s manželem mít normální sex a dělala jsem pro to všechno, ale zájem neměl on, tak jsem to po nějakém čase vzdala. A nemám povislá prsa a ani vytahanou vagínu, jak psal jedem rozumbrada před Vámi. Mám milence, které vzrušuji, o sex se mnou stojí a užívají si ho se mnou se vším všudy a s nimi si ho užívám se vším všudy i já. Nejsou při tom ožralí a jsou to velice schpní milenci a jsem za ně ráda. Jen bych byla šťastná, kdybych již nemusela nikdy podržet manželovi, protože s ním to nemá nic společného se sexem, pouze jednostranné rychlé uspokojení a to to já opravdu nestojím a myslím si, že o něco takového nestojí žádná žena

Reklama

Přidat komentář