Reklama

Souloz rodicu z pohledu deti

Jana (St, 21. 7. 2021 - 06:07)

Přistihla jsem rodiče v koupelně. Mamka byla ohnutá přes vanu a taťka zezadu přirážel. Byli keme zády, tak mě nevyděli. Vešla jsem v okamžiku kdy mamce říká že už bude. Pak jsem zahlédla jak se taťkúv zadek stáhl a více přirazil. Chvilku se nehíbal a pak začal eště pomalu přirážet. Potichu jsem odešla. Věděla jsem co dělají, i to že se taťka vystříkal do mamky, poněvač mě mamka všechno o sexu,masturbaci i semenu vysvětlila.

Návštěvník (Út, 20. 7. 2021 - 14:07)

Pokud jsou při souloži rodiče hluční, těžko to před dětmi utají. To se týká i masturbujících, zejména matek. Možná to tak zařídila příroda, aby děti byly zavčasu informovány o sexu a plození. Bylo mi asi šest let, když mne vzbudil mámin nářek. V obavách jsem vběhl do ložnice. Rodiče úplně nazí souložili. Maminka se na mne dívala, ale to vůbec neubralo na intenzitě jejího orgasmu. Táta byl zády. Potichu jsem vycouval. Vůbec jsme to neřešili. Neřešili jsme ani její častou mastubaci, protože táta nebýval doma. Mockrát jsme se při tom vídali, ale chápal jsem jí a ona mne také, když jsem s tím také začal. Když jsem se oženil, totéž. Byli jsme v nejlepším a najednou koukáme, synek stojí vedle nás, kýve boky a napodobuje kopulaci. Jakoby se nic nestalo. Hůře manželka snášela přítomnost své matky při našich sexuálních radovánkách, snad ze žárlivosti. Jak jí zaregistovala, bylo po všem a pohádaly se. Příště přišla zas.

Tomaš (Út, 20. 7. 2021 - 13:07)

Pozoroval jsem rodiče na chatě. Vždycky večer když si mysleli že už spím tak chodili pod venkovní sprchu. Máma ho tátovi nejdříve kouřila a pak ji táta ve stoje opíchal.

Karel (Út, 13. 7. 2021 - 04:07)

Často šmíruju a poslouchám svojí mámu. Jak při samotné masturbaci, tak když šoustá s otcem. Má krásné telo a pokaždé při tom krásně na hlas vzdychá . Pokaždé si ho začnu honit, když jí vydím nahou a užívá si. Vżdy pak silně vystříknu. Rád bych jí šoustal a vystříkal se do ní.

Nairam (Po, 20. 6. 2022 - 06:06)

A co ti v tom brání ?

Michal (So, 10. 7. 2021 - 11:07)

Poprvé jsem sex svých rodičů viděl když mi bylo 21. Bylo to pozdě večer na naší chalupě na zahradě. Táta klečel nahý v trávě a máma ho oblečená a v rukavicích šlehala svazkem kopřiv. Honil si při tom ptáka a pořád děkoval. Když přestala zeptal se jestli se může vystříkat. Řekla mu že ne , že si to nezaslouží a že půjde spát s tvrdým. Táta přestal honit zvedl se a šel poslušně domů.

Ester (Pá, 9. 7. 2021 - 12:07)

Rodiče jsem viděla poprvé souložit ve dvanácti letech když jsem přišla potichu do koupelny a mamka byla ohnutá přes vanu a táta do ní jezdil krásně dlouhým ptákem. Od té doby co jsem je viděla se přede mnou nijak neschovávali . Když mi bylo patnáct tak mi rodiče řekli že už je věk aby mě seznámili se sexem. Večer vyšli z koupelny oba nazí do pokoje a ukázali mi názorně jak souložit ,od honění , kouření, nasazování kondomu několik poloh při sexu až po tátuv výstřik na břicho a kozy. Teď mi je sedmnáct a je mi táto zkušenost k dobru, ocenil to i můj kluk odkud to tak umím.

Pavel (Po, 12. 7. 2021 - 04:07)

Jaký jsi měla pocit když jsi viděla rodiče jak před tebou souloží. A co otcuv penis jak rajcuje v mámíně kundučce a pak vystřik semene. Neměla jsi chuť když to před tebou dělaly se třeba břidat. Mohla sis sáhnout?

Jan (Po, 28. 6. 2021 - 07:06)

Tajně sem chodil v noci koukat jak se mamka nechává sukat a u toho jejího sténání si honil do výstřiku. Toužil sem po mamce a chtěl to jen sní. Zamiloval sem se do jejího nahého těla a toho sténání.

Jan (Po, 28. 6. 2021 - 07:06)

Tajně sem chodil v noci koukat jak se mamka nechává sukat a u toho jejího sténání si honil do výstřiku. Toužil sem po mamce a chtěl to jen sní. Zamiloval sem se do jejího nahého těla a toho sténání.

Petruska (Po, 12. 4. 2021 - 04:04)

Rodice mi vse kolem sexu rekly na rovinu. Casto jsem je oba slichavala z loznice. Ale meli sex i v obivaku ci v koupelne. Nejak se tim sexem netajili. Stalo se i ze jsem je pritom vydela. I kdyz o me vedeli ze je vydim, sexovaly dal. Rodice jsem chapala, kdyz je chut a touha. Zkratka me to nejak nepohorsovalo a byla jsem rada ze to rodicum tak klape a milujou se. Uz mam take kluka a casto snim mam sex. Rodice to vedi a jsou radi ze si i ja uzivam.

Radovan (Ne, 11. 4. 2021 - 10:04)

Moji rodiče spolu souloží už normálně přede mnou .Poprvé jsem je načapal když jsme se koupali na zahradě v bazénu a po koupačce večer máma s tátou ještě zůstali na zahradě a já jsem už šel domů tam jsem si vzpoměl že jsem nechal na zahradě mobil ,tak jsem tam šel a rodiče už byli v sexy poloze na koníčka na trávě ,tak jsem se chvilku díval oni mě neviděli protože jsem stál ve tmě . Tak jsem si vzal mobil šel domů , rodiče za chvilku přišli šli se osprchovat a máma mě pak zavolala a řekla mi že ví že jsem jich viděl spolu souložit ale nechali tomu volný průběh prý už mám patnáct tak vím oč jde a aby se přede mnou schovávali je blbost. Od té doby když to na ně přijde tak si zasouloží i když jsem doma .Minulý týden třeba souložili v koupelně a já jsem se šel sprchovat ,nechal jsem je to dodělat a šel jsem do sprchy i když ještě oba byli nahatí a tátovi ještě stál neřešíme to.

Návštěvník (Ne, 11. 4. 2021 - 14:04)

Mě to také nikdy nevadilo ale po X letech života s mamkou do které sem se zamiloval... Oboustranná žárlivost asi nechci aby ji někdo měl ona podle mě cítí to samé

Návštěvník (Po, 12. 7. 2021 - 10:07)

Pokud si vystačíte , tak v pohodě .

Šukal (Ne, 14. 2. 2021 - 22:02)

Taky jsme z ženou šukali po tajnu v kůlně ať nás dětí nenačapou jen že děti byly chytřejší jako my. Měly do kůlny z chodby dírku a vše viděly. Zjistili jsme to až jednou úplně náhodou . Vyšel jsem náhodou na chodbu a dcera ze synem čučeli do té kůlny jak mě viděli tak utekli pak jsem viděl tu dírku ve dveřích a bylo mi to jasné. Nechal jsem to tak a už jsme tam nešukali.

Pičus (Čt, 4. 2. 2021 - 21:02)

Máš docela bujnou fantazii, holka

Vendula (Čt, 4. 2. 2021 - 15:02)

Bylo nás doma jako mladých myší tak na sex doma nebyl nějak prostor .Jednou jsem měla ale strašnou chuť. tak jsem to vyřešila následovně .Manžel šel do sklepa přiložit do kotle a já za nim že jdu pro brambory. Ve sklepě jsem se ohnula přes bednu s bramborami už z vyšpulenou prcinou a manžel se stojícím kolíkem mi ho tam zezadu vrazil ,byli jsme tak nadržení že jsme se za chvilku udělali a on mi postříkal cukle se kterými jsem šla do sklepu. Přišli jsme nahoru a moje tehdy šestnáctiletá dcera mi říká "mami když jdete do sklepa šukat tak si aspoň potom otři boty máš tam semeno". Tak jsem se začervenala a už pak jsme si dávali jooo pozor.

Brigita (Ne, 24. 1. 2021 - 12:01)

Minulý týden jsem se vrátila z nákupu už jsem šla v půl sedmé z domu ať nestihnu důchodce a jsem Hned doma otevřu dveře od bytu a takové sténání . Tak pomaličku jdu do kuchyně a taťka lží na zemi a mamka na koníčka a akurát byli u konce , mamka se nadzvedla vytáhla penis a vyhonila ho taťkovi na břicho a lehla si na něho do toho semene . Já jsem potichu odešla za dveře a chvilku počkala jako že jsem teď přišla z obchodu. Rodiče už byli v koupelně, vyložila jsem nákup na stůl a počkala až přijdou. Napřed přišla mamka jen v županu a za chvilku taťka se slovy jé ty už jsi byla v obchodě? Říkám jo ať se nemusím motat mezi důchodci. Sedli jsme si a v klidečku posnídali. Oni nic neviděli a já nic neřekla , v patnácti vim o co jde .Taky už mám kluka a soulož nám není cizí.

z (Čt, 7. 1. 2021 - 17:01)

z

Veronika (Čt, 7. 1. 2021 - 11:01)

Moji rodiče často souložili ráno v sobotu a to já jsem vstávala na trénink a nebo na závody ve střelbě .Tak jsem je slyšela jak v ložnici skotačí .Až jednou jela jsem na závody a přišel vedoucí že jsou závody zrušeny ,tak jsem přijela domů to mi bylo 15 a mamka ohnutá přes vanu a taťka ji bral zezadu. Kravál dělali jak by se bili taktně jsem vycouvala a počkala ve svém pokojíčku až do sexujou ,pak jsem za nimi přišla do kuchyně a dělala že jsem teď přišla domů . Posnidali jsme a bylo ,ale mezi nohama jsem měla klouzko ale nechala jsem to na večer.

Reklama

Přidat komentář