Reklama

Močení jako erotická aktivita

Chčiju ti do hu (Út, 14. 5. 2013 - 00:05)

Možná sem idiot,ale...P.S.Ty pervezní hovado!Jak chceš abych ti říkal?Pisoáre nebo latríno?Co se ti líbí víc?Já jenom,že se to sluší tě nějak souvisle titulovat když jseš tak ujetej kripl!U tebe se mi spíš líbí nazývat tě pisoárem,protože pisoár je rodu mužského a ty se prezentuješ v mužským rodě,nebo jestli jsi nějaká mužatka nebo já nevím co vůbec jseš za perverzního sajrajta!Nazývat tě pisoárem mi k tobě totiž perfektně sedí!Tak nazdar PISOÁRE!

Chčiju ti do hu (Út, 14. 5. 2013 - 00:05)

Možná sem idiot,ale...Čau ty perverzní svině!Ty jseš opravdu hnusný prase,ale když tak toužíš někoho šmírovat při chcaní,tak ti to ty úchylnej zmetku umožním!To bude bezva zábava pro oba,debile ujetej!Já ti budu chcát do tvýho ksichtu a na pačesy a ty budeš držet,aby ani kapka nepřišla nazmar,vyčasuješ při výkonu mojí malé tělesné potřeby na tvůj ksicht slovo chcaní a osvěžíš se těma chcankama!No a jako simulace spláchnutí hajzlu na tebe flusnu(jako se to dělá na hajzlu v hospodě)a odkopnu tě!Co bych pro tvoje nechutný choutky neudělal,ty hnoji!Takže domluveno,ujednáno,pisoáre!
P.S.Třeba potom zatoužíš se stát živým,chodícím hajzlem,když toužíš po chcankách a upřednostníš tak praxi před teorii,pisoáre!

cestmir (Po, 13. 5. 2013 - 11:05)

Česťo opravdo jsem...leonko to umis curat tak stejne jako chlap jo:-)

cestmir (Po, 13. 5. 2013 - 11:05)

Já dočůrám do 3,5 metru.Ahoj lenicko tak to bych velice rad videl:-D

Radka (Po, 13. 5. 2013 - 08:05)

Včera jsme si udělali s přítelem krásné odpoledne ve sprchovacím koutě.Nejprve jsme si masážni hlavicí promasírovali svá těla,pak přišlo na řadu piss milování kde jsme na sebe pustili zlatý déšť ze svých pohlavních orgánů potom jsme jeden druhého umyli ve sprchovém gelu,a pak přišla na řadu masáž pramínkem vody mého klitorisu a až jsem byla tak akurát vzrušená tak vše dodělal přítelův meznožní darebák.To byl nedělní relax se vším příjemným.Lepší než se nervovat u hokeje ČR - Kanada

Tommygun (Ne, 5. 5. 2013 - 08:05)

ty musíš byť poriadny...
Možná sem idiot,ale především já reagoval na inteligentní názory individua,který si říká Chčijeme,se kterým sem nijak nekomunikoval, a který mě jen ústně napadal..tak si to přečti,než vyjádříš názor.A pokud se ti to nelíbí,běž na jiný forum.čus bus.. tady chodí lidi,kteří diskutují o tématu,jenž je jasně napsaný v názvu.

radek (So, 4. 5. 2013 - 11:05)

Taky chčijeme jak zjednaní a oběma se nám to líbí a vzrušuje nás to. Ještě, že už začíná být venku teplo, nebude semuset uklízet :-)).

jožo (So, 4. 5. 2013 - 00:05)

Čau,ty pervezní...ty musíš byť poriadny idiot, jediný v česku...

Tommygun (So, 27. 4. 2013 - 01:04)

Čau,ty pervezní...no konečně,už sem si říkal,že by jsi na mě zapomněl. Napiš mi klidně na tento kontakt:

[email protected]

numero je : 606-514 987,kdybych náhodou byl vyplej,tak napiš sms,já se ti zcela jistě ozvu.

A musím říct, že se fakt těším,ty příspěvky mají ducha,invenci a když mi zavoláš,můžeme zajít na kafe. není nad to najít na netu inteligenta,v Tvém případě to lze považovat za velké štestí.

Tommygun (So, 27. 4. 2013 - 01:04)

Kluci proč jste na sebe...Ahoj danko,

přesně tak,souhlasím a je super odpovídat někomu,kdo je normální.

Danka (Pá, 26. 4. 2013 - 15:04)

Kluci proč jste na sebe takoví sprostí vždyť když nechceš tak to nečti a ani se na to nedívej.Mýmu starýmu se třeba líbí když čůrám tak se na mě dívá jak mi to stříká s chcandy na trávník. Já se taky ráda podívám jak mu to s lulinka krásně střiká,ať už semínko nebo lulanky.

Gregor (Po, 6. 12. 2021 - 18:12)

Jsi rozumná, já se také moc rád dívám a se ženou praktikujeme piss, vzruší mě to tak že si potom nádherně zapícháme

Chčijeme (Pá, 26. 4. 2013 - 11:04)

přijeď ty kokote,přesně...Čau,ty pervezní zmrde!Zatím si to časování můžeš nanečisto zkoušet tím,že to chcaní budeš časovat nad nespláchnutým hajzlem,čeřit v míse pazourama ty chcanky a občas si tím promni ksicht(dneska bude vedro,osvěží tě to)!Pak tě přijedeme pochcat a zkopat celá dílna!Napiš nám sem adresu s numerem,abysme to mohli hodit naostro,ty kriple!

Chčijeme (Pá, 26. 4. 2013 - 10:04)

Hi Franz,

thanks,dude,for...K ránu objala mě touha,
do tvýho ksichtu se vychcat,
abys to mohl přitom časovat,
pak mi za to děkovat!

Chčijeme (Pá, 26. 4. 2013 - 09:04)

P.S.Ty prasečkáři!Časovat slovo:CHCANÍ a ž ti budu chcát do tvojí huby budeš když já budu chtít a na to si uděláš čas už v tvým osobním zájmu!A jako bonus zarecituješ tu básničku!To jsem ti ty perverzní dobytku předepsal jako vodoléčbu a neboj se,léčit se tím budeš zatím ambulatně!

Chčijeme (Pá, 26. 4. 2013 - 09:04)

P.S.Ty prasečkáři,až ti budeme chcát do huby,tak by tě u toho taky mohla rajcovat ta představa jak to syčí,když někdo chčije,vyčasovat slovo to slovo: chcaní a můžeš nám je i otřít,předkožky si stáhneme sami!A až tě všichni důkladně pochčijeme a budou z tebe ty chcanky kapat na zem,tak nám zarecituješ básničku:Znám křišťálovou studánku kde nejhlubší je les!

Chčijeme (Pá, 26. 4. 2013 - 09:04)

Hi Franz,

thanks,dude,for...Až půjdeme s klukama odpoledne z hospody,tak se ti můžeme vychcat do huby ty úchyle zkurvenej!Budeš to mít jako gangbang!To tě vyrajcuje víc jak otravovat s tím nějakou ženskou!Zatím můžeš o tom taky snít,ty prasečkáři!

Franz von Papen (Pá, 26. 4. 2013 - 09:04)

Hi Franz,

thanks,dude,for...Hele ty perverzní debile!To ty se schováváš za compem a honíš si péro u těhle zvrhlých fantazií!Protože v reálu kdybys tohle navrhnul drtivý většině ženských do očí,tak ti řeknou že jsi perverzní prase(což ty bezpochyby jseš)nebo tě rovnou kopnou do koulí abyses vzpamatoval!Ale takhle o tom jenom fantazíruješ co kdyby náhodou se ti nějaká vychcala do huby,slyšels jak splachuje hajzl a nejlíp kdyby ti dala ještě čichnout ke svý použitý menstruační vložce,to bys vystříkl,viď ty prase!S těma tvejma zvrhlejma představama mazej k sexuologovi ty dobytku,dokud je čas se léčit!Jinak by se ti mohlo stát,že bys mohl jednou v base taky olizovat tejden nemytý péra,smradlavý od chcanků spoluvězňům!Na takovej výkvět jako jseš ty tam toužebně čekaj,protože si tím zpestřujou po večerce kulturní program a bachaři z toho maj prdel!Tak se ty prasečkáři vzpamatuj,nebo dopadneš dost blbě!A abys mohl časovat,tak bych tě nejdřív musel zkopat,což ty potřebuješ jako prase drbání!tak drž hubu prasečkáři a buď rád,že dejcháš!

Tommygun (Pá, 26. 4. 2013 - 08:04)

Hele vole,tebe rajcuje zvuk...Hi Franz,

thanks,dude,for your helpful advice. It is appreciated,man. If I didn´t read your fantastic recommendation, I would have no fuckin´idea what to do.

It is good to know there are such great GP around.

tak se uklidni Papiňáku, a dej si pauzu,dej si Kitkat,možná,že tu sanitu budeš potřebovat ty.

Tommygun (Pá, 26. 4. 2013 - 08:04)

Ty perverzní buzerante!Když...přijeď ty kokote,přesně takový blbečky,schovaný za anonymitou internetu miluju...si doma honíš za komplem, hubu plnou sraček a bude mi tady povídat. tak dojeď,vole,jestli na to máš. Ale časovat to tvoje kapání z prostaty,na to fakt,ty čuráku,nemám čas.

Reklama

Přidat komentář