Reklama

Váš nejkurioznější sex

Lída (Čt, 27. 5. 2021 - 11:05)

Bydlela jsem s rodiči na samotě a kluci byli ve vesnici ale to bylo čtyři kiláky daleko.V patnácti jsem již byla statečná masturbantka i panenství jsem si sama dokázala vzít okurkou , ale kluk žádný. Až jednou u nás v lesíku před hájovnou dělali dřevorubci těžbu a jeden přišel jestli bych jim nenabrala do kanystříku vodu že se za chvilku pro ní zastaví. .Tak jsem ho naplnila a zanesla ke dveřím . To už Marek přišel sednul na schody a Já mu ještě donesla pul litr ať se napije a v tom jsem viděla jak se na mě podíval a řekl že zanese klukům vodu a vrátí se . Přišel šli jsme si sednout pod pergolu a povídali si o všem možném. Pak se posadil na okraj lavičky mě na svou nohu tak že jsem měl moje nohy krásně roztažené a já sukni vyhrnutou až přes stehna .začal mě hladi po nohou a druhou rukou po mých trojkách až jsem najednou byla v tranzu . to už jsem mela jeho prsty pod kalhotkami a kluzaly mi v mokré mezírce, vzala jsem mu jeho kraťasy a taky zajela pod ně a jedním tahem sundala dolů to už se marek postavil a z pod trenek na mě vyjel penis jako kláda 20 x 5cm a tvrdý jako kámen na ni jsme již nečekali svalili se na zem a tam si to rozdali. Netrvalo to dlouho on se mi udělal na břicho a kozy muhutnými výstřiky a já mu ho ještě pokouřila a pohonila Pomalu jsme se poutírali a oblíkli a za chvíli přišel táta a Marek říká tak tady na vás čekám šéfe musím vám nahlásit že práci máte před domem udělanou.Já čuměla jako blbá táta byl nadřízený těch chlapů co nám řezali stromy před naším vjezdem. Děkuji Marku a dala vám Lída aspoň napít , jo jo povídá Marek dala . Pak jsme se vídali více a více až jsme se vzali a jsme už spolu osm let.

olina (So, 27. 3. 2021 - 08:03)

Kdysi se jezdilo z Prahy vlakem košičanem až na východ republiky a některé vagony byly jako lůžkové vozy .Tak jsem si koupila ten lůžkový a pamatuji vagon č 10 a kupé 3 postel č 4. Ještě mám ten lístek schovaný. V Pardubicích přistoupil kluk a měl ten sám lístek i místenku na mou postel tak jsme na to čuměli oba a ani průvodčí to nedokázal rozlousknout který je ten pravý. Ta druhá postel co tam byla byla doposud volná tak jsem si tam lehla než někdo přijde tak řekl průvodčí že to bude asi omyl a to bude ta druhá postel . V Ostravě jsme byli pořád sami . Tak jsem si obekla jen tričko a zůstala v kalhotkách protože bylo horko jak na sahaře i on byl jen v trenkách a s pořádnou bouli na přední straně. Prostě mu stál Jak hřebík . Mi bylo tenkrát dvacet dva prsa jsem měla stojáky č.2 .Spát se nedalo přes to horko tak jsem si sedla na kraj postele a řekla mu že si můžeme povídat a rukou jsem mu zajela pod přikrývku a nahmatala tu kládu myslím že kolem dvaceti centimetrů to bylo. Vůbec se nebránil jen natáhl nohu a prsty zamknul kupé. To už byl povel a tričko a trenky jsme v momentě schodili společně dolů .Zůstala jsem jen v kalhotkách a s jeho krasavcem v ruce . Ale i on mi zajel rukou pod kalhotky kde bylo už mokro a slizko, sundala jsem je jedním tahem a pička byla venku .Pár krát jsem mu ho projela a přitulila se n němu bokem až mi penis sám vklouzl mezi nohy jen jsme ho nasměrovali do dírky a začali krásně oba přirážet ale po chvilce zrychlil a vytáhnul ho a v mohutném střiku mi stihl postříkal břicho a prsa .Já jsem mu ho ještě dohonila rukou a trošku i polízala. Vytáhla jsem ručník oba jsme se utřeli a lehli vedle sebe . Po chvilce jsme si to zopakovali ale už s kondomem a pomaličku ať si to užijeme . To jsme se už blížili ke Košicím tak jsme se ještě políbili a poděkovali navzájem za krásně strávenou noc ve vlaku. Na peroně mě už čekal bratranec a ho taky nějaká dívenka tak jsme se rozešli každý svou cestou.

Návštěvník (Čt, 25. 3. 2021 - 04:03)

První milování s mým současným přítelem. Přišlo tak náhle a prudce, v přírodě, a skoro nás při tom sežraly klíšťata.

honza (Po, 22. 3. 2021 - 10:03)

Bydlel jsem na svobodárně v areálu firmy, spal jsem dočasně na pokoji s jedním kokotem, který jezdil denně domů, měl to kousek, na pokoji spal jen pokud se zrubal v hospodě. Každý pokoj byl vybaven sprchou a Wc. Jednou v neděli si tak krásně hovím, když asi ve tři odpoledne někdo ťuká na dveře. Otevřu a na chodbě stála ženská, očividně velmi prsatá, a že prý má ze Zděnkem rande, prý přijede a někam vyrazí. No tak jsem ji pustil dovnitř, nabídl kávu , víno, a rozmlouvali jsme, jaksi jmse se uťukávali, nebyl jsem ani informován. začali jsem si tykat, vyprávět aneknoty, a Zuzana se kterou jsem se rychle seznámil si všimla že zírám na její kozy. Nejednou povídá chceš je vidět. Ani jsem nic neřekl, ztuhnul sem a myslel na to kdyby zrovna přijel Zdeněk. ale už bylo víc hodin, řekl jsem si jestli už nepřijel teď už nepříjde, tady jsem se se Zúzou sblížil, byla hned nahatá, tak co jsem měl dělat? Nic, souložili jsme až do půlnoci a pak jsem se jí nemohl zbavit, Nakonec jsme šli na vlakovou zastávku, protože jel po 1hod. tzv flanedrák od Plzně. Došli jsme na zastávku a najednou byla pryč. Byl jsem jako bych byl z páry, létal duchem, viděl jsem tak obrovský kozy jako vozy, sedmičky nebo osmičky, podprdy prý si sama šije. Ráno dorazil Zdeněk, když mne viděl zdrchaného povídá Ty ale vypadáš co si vychlastal, kde si byl? na dotaz proč včera nepřijel řekl že musel uklízet seno. To se odehrálo v Praze, tedy na jejím okraji v Modřanech. Ta holka byla z Dejvic ......kde je mají nejvíc

Kk (Po, 22. 3. 2021 - 09:03)

Můj nejbláznivější sex byl na Silvestra u kamaráda s jeho matkou. Byli jsme o půlnoci všichni opilí a kamarád se svojí holkou někam vypadli ven prý podívat se na ohňostroj. Já zůstal s jeho matkou sám. Ona mi řekla, půjde se také podívat do podkroví na ohňostroj. V podkrovní pokoji byla tma a mi se k sobě přitiskli u malého okénka a dívali se ven. Ona měla jen tenké šaty a já cítil každou měkkou oblinku jejího těla. Mě bylo 18 roků a jí cca 44 let. Cítil jsem silné vzrušení a najednou mi to bylo fuk, co bude říkat když jí políbím. Neříkala níc a jen se také dlouze přistála. To už mi ruce hladili všude kam jsem ji dosáhl pod sukni. Nebránila se ničemu a byl jsem stále troufalejší. Když jsem zajel rukou pod kalhotky a začal jí hladit krásně naběhlého poštěváčka, začala slastně vzdychat a sténat. To už jsme al leželi na koberci na podlaze a klasický sex s orálním a oboustraným se střídali každou chvilku. Vůbec jsme se nekontrolovali a štěstí bylo že její syn s kamarádkou šli někam dál. Byl jse v naprosté extázi a myslím, že jeho máti také. Šeptala mi, nevytahuj ho, vystříkej ho do mne! To se také stalo. Když jsme se vydýchali a upravili, sešli jsme dolů do bytu. Zašeptala mi ještě než přišel syn s kámoškou, někdy zase příď až budu sama doma. A to se potom ještě párkrát stalo.

Saša (Po, 1. 3. 2021 - 13:03)

Na valníku za traktorem,když jsme jeli večer z vedlejší vesnice .

Tatiana (Po, 1. 3. 2021 - 12:03)

Byla jsem se s přítelem opalovat na odlehlé louce jen tak na Adama a Evu .Po chvilce jsme si řekli že si dáme i sexík tak jsme začali věnovat intimním místům a až jsme oba byli v provozní teplotě tak se přítel zvedl že si na mě lehne , uviděl že se v trávě krčí šmírák .Tak jsme vymysleli plán. Přítel vzal dvoulitrovou pet láhev z vodou a nepozorovaně se odplazil a dostal se za něj a já jsem na dece vydávala zvuky jak při nejbujařejší souloži, to už byl přítel za tím šmítákem který tam klečel a čuměl směrem ke mě .Já jsem se postavila a otočila směrem k němu a to už přítel mu vylil celou petku na hlavu ten popadl košík co měl na trávu a prchal co mu nohy stačily pak se vrátil ke mě a krásně jsme si zašukali a opalovali se až do večera .

Šaloun (So, 27. 2. 2021 - 21:02)

V roce 1969, v červnu, ve frýdeckém kostele, pod kazatelnou, bylo to vzrůšo. Tenkrát se ještě kostely nezamykaly a venku lilo. Hanička, jak se to děvče jmenovalo, si, jak klečela, roztrhla na koleni punčochu. Navíc jsem ji spermatem pobryndal celá záda. Podrobnosti si již nepamatuji. Akorát se těšila, že až to bude povídat svému zpovědníkovi, tak ho určitě klepne Pepka. Jo, to byly časy.

Fujtojehnuj (So, 27. 2. 2021 - 12:02)

Taky bych si rád zapíchal, aale nemám kde, bydlím ve stanu nad Modřanskou roklí, mám na sobě posrané trenky od října, vodu jsem viděl jen když padala s nebe, smrdím jako ... hovno voní jak já smrdím to je hustý. Tak jedině do nějaké dutiny ve stromu.

Vlaďka (Pá, 19. 2. 2021 - 11:02)

Byla jsem s přítelem krmit kachny z jednoho posedu v rákosí kde nebylo odnikud vidět. Slunce pralo jak sedlák cepem Tak že se budeme opalovat nazí.Tak jsme chvíli se opalovali chvílku souložili až jsme tam usnuli. Probudilo nás až bzukot komárů kteři začali vylétat z rákosí kolem nás a na nás se pásli. Byli jsme doštípaní tak jsme se zbalili a utekli do chaty. Doma jsme se natírali tekutým pudrem a vypadali jsme jak dalmatíni. Ale sex stál za to.

Václav (Pá, 15. 1. 2021 - 09:01)

Jednou v létě když mě byla má panička vyvenčit v lese jsme narazili na dva Ukrajince kteří vytahovali větve z lesa. Slovo dalo slovo . Jeden mě ošukal do zadku a druhý do pusy. Má panička se dívala a skvěle se bavila. Nakonec mě oba dva počůrali a já se směl za odměnu vyhonit a vysemenit.

Milan (Pá, 15. 1. 2021 - 10:01)

Tak v lese je to fajn , ale nastavovat prdel Ukrajincům to si pořádný prase !

Alice (Pá, 15. 1. 2021 - 07:01)

Dnes mám svátek a jsem o hodinu v práci dříve . Sex miluji od patnáci kdy jsem začala ,chtěla jsem být i porno herečkou ale nevzali mě na kastinku mi řekli že mám malé kozy č. 1 to je fakt ale ta dole je luxus .Už mi je sice přes padesát ale sex je pořád super. A kuriozní sex jsem zažila na rybníku na rybářském posedu ještě za totáče kde jsme souložili a já u orgasmu řvu jak tygr nebylo tam vidět přiběhli tam dva rybáři a mysleli že mě tam někdo vraždí když otevřeli dveře viděli že souložíme .Tak se rozesmáli a odešli.

Radim O. (Po, 21. 12. 2020 - 23:12)

prakticky díky tomu gelu se mi zlepšily i výkony, jinak kdoví kde bych se sexem byl

Radim O. (Po, 21. 12. 2020 - 23:12)

v přírodě kdy jsme to oba chtěli ale ne a ne postavit se, takže z toho byl trapas, zachránilo to po čase až objednání tohoto http://www.supererekce.com/12-runner-gel-1-kus.html

*** ** (Pá, 15. 1. 2021 - 09:01)

V přírodě mi to šlo vždycky dobře, jen jsem poněkud dříve. První píchání vydržím osm minut, druhé už si mohu prodlužovat třeba na půl hodiny a déle. Tedy jsem jel na podnikový zájezd na východní Slovensko, čtyři dny. Jeden den se jelo na půl dne do Polska, nakoupit do Krosna. Bylo to ještě za komárů, neměl jsem vyřízenou turistickou doložku, či jak se ten cár jmenoval, ani jsem o to nestál něco nakupovat, tedy jsme dojeli na dukelské bojiště a na parkovišti nás zůstalo šest. Ani jsem nešel k památníku, ale nalepila se na mne učednice ze třetího ročníku, kterou jsem znal z práce, tedy jsem navrhnul že se půjdem projít. No a děvče bylo sympatické, krásné a už jsem věděl co budem dělat. zůstali jsme sami a po asi kilometru jsem našel nádherné místo, suchý dolíček, pod borovicí, tedy jsme si tam lehli a když jsem po půlhodině zjistil že je čistý vzduch jsme to rozbalili! Děvce na nic jiného ani nečekalo. No užili jsme si to a v určitou dobu se vrátil bus zpátky a nabrali nás na palubu. Jak jsem slyšel byli všichni dost nasraný, především na polské celníky - zabavovali některé nákupy, ve městě byli někteří okradeni a měli málo času, Za to my jsme si hezky užili, odpočinuli a hlavně krásně zaprcali! dobrý den

. (So, 1. 7. 2017 - 18:07)

V sobotu?

Ivka (So, 1. 7. 2017 - 18:07)

Dnes jsem byla u gynekologa a on mi hned jak jsem dosedla na kozu našel kíštáka na pindule.To byl ten přírodní sex o výkendu s přítelem.

Péťa (Ne, 9. 10. 2016 - 20:10)

Já sice zrovna extrémní zážitky nemám ale jednou se stalo toto.Byli jsme na oslavě kámošových narozenin v jedné hezké restauraci asi desetičlenná parta kluků i holek.Restaurace měla venkovní zahrádku,která byla ale zavřená a seděli jsme vevnitř.Zahrádka byla takový ten dvorek,kam není vidět zvenčí.Když jsme náležitě popili,šel jsem na vzduch a kámoška se mnou.Ani nevím jak se to seběhlo ale proklouzli jsme na tu zahrádku a tam si to rozdali.Hezky na židli i na stole.Byli jsme nervózní aby nás nikdo neviděl ale nikdo tam nebyl a byli jsme tam tak hodinu a užívali opravdu všechno.Pak jsme se vrátili.Z naší party nepoznal nikdo nic ale servírka s číšníkem nemohli potlačit úsměv.Nechápal jsem to,jak a kde nás mohli vidět.Pak jsem šel zaplatit k barovému pultu a tam jsem viděl obrovský monitor a na něm celou zahrádku snímanou asi ze třech kamer:-)))

Rita (Út, 22. 12. 2020 - 01:12)

Porno v přímém přenosu , docela mi vadí když o tom nevím a někdo mně přitom natáčí .

Reklama

Přidat komentář