Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Pavel (Út, 22. 6. 2021 - 16:06)

Úplně jedno jakou máš velikost, mimo jiné pro ten pocit proč nosíme korkáče bude u všech velikostí úplně stejný. Vůbec se nedivím stále vidět a nezkusit se věčně nevydrží.

Aleš (Út, 22. 6. 2021 - 20:06)

Dlouho jsem se rozmýšlel, než jsem se zeptal ženy jestli si mám taky korkáče koupit. Opravdu se mi strašně moc líbí, jak v nich chodí. Kupodivu s tím neměla žádný problém a hned jsme je společně objednali. Vybuchla smíchem, když došly ty moje 45 a přeměřila je se svýma.

Rapid (St, 23. 6. 2021 - 08:06)

No, pokud má nějaké malé číslo, jako je 36, tak se ani nedivím :-)

korkoklub - kluk (St, 23. 6. 2021 - 13:06)

Ženy mají ve zvyku vybuchnout do smíchu když jsou zmítané intenzivními pocity, které je právě překvapily. Mohutné korkáče na obrovských mužských chodidlech navozují takové pocity, když nevědí správně reagovat. Já se někdy až stydím chodit v nich, ale se občas přinutim. Bylo také tak, že některé ženy si při pohledu na mé drevákochodidlá zakrývaly ústa a tajili dech ...

Léňa (St, 23. 6. 2021 - 14:06)

Jakou máš velikost?

korkoklub - kluk (St, 23. 6. 2021 - 14:06)

44, ale upravuji si je na 46 tak, aby byli co nejmohutnější bez toho, aby v nich moje chodidla vypadala menší.

Naďa (Po, 21. 6. 2021 - 11:06)

Narazila jsem na tuto na diskuzi a přidám svoji zkušenost. Znám jednoho pána shodou okolností mého muže, které je taky nemocný a naprosto postižený a žijicí ve světě korkáčů. Jak jsem zde četla i někteří ostatní stejně jako on je na korkáčích od školních let. Naprosto ho tato obuv ovládla a krom korkáčů má všechny možné zdravotní pantofle, dřeváky, masážní pantofle a z venku si vozí různé speciály. Nedovedete si ani představit kolik párů korkáčů má. V korkáčích však tráví nejvíce času, během dne je schopen vystřídat i několik korkáčů. Rád si je vylepšuje, provádí i různé barevné kombinace pásků, jeho poslední výtvor je bílo modrá kombinace. Jeho specialitou je úprava stélky, kterou dovede během krátké doby přetvořit do hnědé jakoby ochozené s absolutní vyhlazeností a až zrcadlovou lesklostí. Musím uznat, že takto upravené korkáče vypadají velmi dobře. Je těžké žít s takovým člověkem a postupně nepodlehnout. Takže jsem byla postupně zásobena různými korkáči a korkáčové nemoci taky podlehla. Od počátku muže tolerují, ikdyž na můj vkus to někdy hrotí až příliš. A nakonec v korkáčích s jeho úpravou se chodí opravdu skvěle a vůbec se nedivím, že i někteří ostatní mají tuto slabost a fyzickou potřebu nosit korkáče.

Kateřina (So, 26. 6. 2021 - 08:06)

Hladkost stélky je pro pohodlí a její vnímání velmi podstatnou věcí. Třeba Protetiky, stélka hadrová vždy hrubá, absolutně nenositelné, nové korkáče kožená stélka jako nová trochu hrubší, převládá však ten pocit z celkové novoty a postupně se upravuje a vyhlazuje do hladkosti, kdy noha do korkáčů lehce vpluje, necítíš žádný odpor a zastavíš na utaženém pásku.

korkoklub - kluk (Ne, 27. 6. 2021 - 12:06)

Z Protetiky T05 se dá stélka lehko odlupnout. Když se nehtem načne při patě tak jde lehko stáhnout a zůstane jen čistý korek, který já impregnuji. Navyše já si upravuji i pásek a taky ho umím krásně odstranit. Pro mně po úpravě nejlepší právě Protetika T05.

Pavel (St, 30. 6. 2021 - 07:06)

A nelámou se? Když jsem je měl vždy se někde zlomily.

korkoklub - kluk (Čt, 1. 7. 2021 - 08:07)

Lámou se, ale mám na to vylepšováky. Dost pomáhá omotání gumovou, anebo elastickou vrstvou kolem. Třeba nanést lepidlo a utáhnout. Používám kupř. elastické prádlové šňůry, které po přilepení omotání a impregácii vytvrzují tak, že je zlomení prakticky nemožné...

Jana (So, 26. 6. 2021 - 09:06)

Můj přítel vyzkoušel jedny korkáče natřít nějakou impegrací s včelím voskem, (dříve jsme používali olej). Výsledkem je krásně tmavě hnědá, hlaďoučká stélka bez fleků, když to uděláte u nových korkáčků, odolná proti vodě. U přítele, který preferuje volný pásek, pozoruji výrazně hlasitější pleskání. Bude asi víc možností úpravy. Máte nějakou jinou?

Jozef (Ne, 27. 6. 2021 - 06:06)

Tiež používam tu impregnáciu. Je určená priamo na ošetrenie kože , koži dodáva lesk a pružnosť . Na stielke nezanecháva pocit mastnoty .

Vendy (Ne, 4. 7. 2021 - 07:07)

Pro dokonalost je hladká stélka, ale opravdu dokonale hladká nutností. Potom naboso nebo i v silonkách naprosto parádní. Navíc lesknoucí stélka jim přidává na výjmečnosti. Takových korkáčů si pak užívám nejvíce. U některých se to nepodaří, asi záleží na materiálu.

Jozef (Čt, 8. 7. 2021 - 19:07)

Záleží asi aj akú kužu na stielky používajú výrobcovia ,alebo skôr akú dostanú dodanú . Už sa mi stalo u Vanimaru že stielka na korkačoch bola ina . Raz pekne zhnedla a bola lesklá a raz nie ale lesklá časom stále . Aj preto keď objednám korkače a vidím že je dobrá stielka tak v zápätí objednávam hneď ďalšie do zasoby z tej istej marže .

Vendy (Pá, 9. 7. 2021 - 14:07)

Objednávala jsem dvoje korkáče a přesně, jak píšeš. Bílé měli kůži jemňoučkou a hladkou, modré od pohledu i na omak hrubou a jakoby s jemným vzorem.

Jozef (Čt, 8. 7. 2021 - 19:07)

Záleží asi aj akú kužu na stielky používajú výrobcovia ,alebo skôr akú dostanú dodanú . Už sa mi stalo u Vanimaru že stielka na korkačoch bola ina . Raz pekne zhnedla a bola lesklá a raz nie ale lesklá časom stále . Aj preto keď objednám korkače a vidím že je dobrá stielka tak v zápätí objednávam hneď ďalšie do zasoby z tej istej marže .

Míra (So, 26. 6. 2021 - 10:06)

Čili se teď mohou použít jako koupací pantofle?

Jana (So, 26. 6. 2021 - 11:06)

Pro korkáčky nosící bude jasné, že tato úprava je na použití korkáčků, optimálně, když vyjdeš třeba z bazénu nebo sprchy. Vlhkost se nevsákne. Máš korkáče?

Míra (So, 26. 6. 2021 - 23:06)

Ano, mám.

Reklama

Přidat komentář