Reklama

Vzpomínky na tělesné tresty

stalevplence (Ne, 10. 5. 2020 - 11:05)

mě je 45 let a naposled jsem dostal v loni na okraji za městem mě svlíkly a daly na holou tři puberťaci cigáni rukou i proutkami který si našly. Jinak mamka o mě asi ve 13 zlomila laminátovej prut.

super man (So, 9. 5. 2020 - 19:05)

ty vole to je vyhoněných kokotů určitě si to při tom psaní užívali a klacky jim stály jako věž

Marek (Út, 7. 4. 2020 - 16:04)

Můj rekord v trestech je facka. Je někdo hodný a naplácá mi na holej zadek rukou nebo vařečkou?

Anonym (Ne, 27. 12. 2020 - 22:12)

Hele já vyprask někdy nedostala ani jsem neklečela tak nevim proc vaši rodiče trestají

Návštěvník (Po, 28. 12. 2020 - 07:12)

Protože lidé nejsou stejní, takže různí rodiče vychovávají a trestají jinak? Jenom proto, že to u tebe doma je nějak, ještě neznamená, že to tak je všude.

Kája (St, 30. 6. 2021 - 21:06)

Ahoj je mi 13 a to co se tady píše je hrozný.to uš je týrání.moje mama je taky přísna a taky kdiž zlobým dostanem.ale ne za každov blbost. Ja dostanu tak jednov za dva týdny a to uš je na mně moc. Nějaké menší plácnutí na zadek to jo, třeba kdiž si nechci uklidit pokoj nebo kdiž se nechci učit a trucuju. Na holou dostanu když lžu ale rukov nebo když hodně odmlouvam.vetsinou ale rukov vařečkou jsem dostala 2krat na holou a to bylo právem protože sem jednov utekla z domu a po druhý sem mame ukradla z peněženky peníze a nebylo to málo

Pecold (St, 7. 7. 2021 - 16:07)

Za tvůj pravopis by tě měli řezat denně.

Návštěvník (Út, 29. 12. 2020 - 11:12)

Přesně tak, super koment

Marek (Po, 11. 11. 2019 - 23:11)

Jj, další vlákno onanujících úchylů, co si vymýšlejí debilní historky, co se nikdy nestaly ...

Holka! (Po, 11. 11. 2019 - 21:11)

Ahoj, mám takový zážitek asi před rokem jsem od dědy dostala přes plavky na zadek. nebylo to nějak tvrdé spíš takové naplácání.
Nebudu zde popisovat z jakého důvodu.
Prosťe jednou jak bylo léto jsem s dědou zůstala doma. Měla jsem plavky a byla v bazenu.
Poté jsem něco provedla a děda se rozhodl že mi dá na zadek. Do teď mu to nemám za zlé.

Vzal mě do pokoje sedl si na postel a přehnul si mě přes kolena.

Pevné mě držel. Nevim kolik ran mi dal. Ale byl to nezapomenutelný zazitek. Jednou bych si to chtěla i zopakovat. :)

Kristýna (Čt, 7. 11. 2019 - 19:11)

Mně takhle kdysi u toho zflákala učitelka až jsem se totálně počůrala a za to jsem dostala ještě znova a musela jsem si to uklidit po sobě. To bylo ještě za totality, dnes se tomu už směju.

vašek (44) (Čt, 7. 11. 2019 - 19:11)

Já byl ve škole potrestaný od spolužáků oni rozbili okno a já je nabonzoval a díky tomu zůstali po škole. Bylo to v roce 1990 a chodily jsme do 3 třídy.Druhý den na to mne popadli a položily na podlahu ve třídě a jeden z nich my řekl tak teď tě za ten včerejšek potrestáme čekal jsem,že mne zbijou, ale oni udělali něco co mne překvapilo. Dva z nich mne podrželi a ten třetí my postupně vyzul papuče stáhl kalhoty a po té mne začal lechtat jelikož byla velká zima tak jsem měl punčocháče a on mne lechtal přes punčocháče a tok tak dlouho až jsem to nevydržel a počůral se. Všichni mí trapiči se tomu smáli, ale to není vše pak my stáhli ještě ty punčocháče a znovu mne lechtali na boso a to tak dlouho až jsem se znovu počůral to už jsem nevidržel a rozbrečel se a sliboval,že už nebudu žalovat. N a to mne pustili a já se dal do hromady oblíkl se a šel uslzený dom.

Návštěvník (Po, 16. 9. 2019 - 22:09)

Nedavno jsem se ptala mamy,proc vzdy mne jen obcas bouchla do zad apod.,a brachu vzdy rezala prutem nebo varechou na holou,rval pri tom bolesti.Rekla a to doslova,ze u mne ji to nebavilo mbe bit,ale dat brachovi na holou,navic prede mnou,to ji prej vzrusovalo.Mama dbes dela sex po telefonu.Brachu taky jeste ve 14 ti koupala,musel vyjit z kouoelny nahej,I kdyz tam mela kamaradku,nebo jsem tam byla ja.Do techto let jej pak s roztaz. nohana na stole zasypavala.Vyprask na holou dostaval do 15ti,to mi tehdy bylo ,16.Ani teta se s tim nemazlila.Vbehka jsem zvenku dovnitr,tam bratranec na gauci,vespod nahej,kolena u brady,nohy skrceny,zrejme uz dostal,protize brecel,nebo jen cekal na vyprask.Chtel prede mnou nihy stahnoit k sobe a kryt se rukou,ale teta mu hned dala sekec,tak s brekem ze studu I z bolesti nohy opet riztahk ruku dal pryc od dirky a prisunul se opet ke kraji,protize se pokousel I odsunout.Teta ho tam prede mnou nechala tak nejakou dobu lezet,pak vzala rakosku a uz to jelo.Jak predtim fnukal prede mnou studem,tak ted skucel,prosil,slysely ho az kamaradky venku.Prej tak obcas distava,rikaly.Po vyprasku,meli jsme spolu uz 12 let,musel zusrat v te poloze,pak si smel dat tilko,ale vespod byl az do vecera nahej.Kdyz byl mladsi,casto ho prede mnou svlikala,nebo se na prikaz musel svlect on,zkoumsla,nema li mezi pulkama pisek,to vzpominam,tam pred zendkyma,co tam byly na pokec,musel sundat trnky,vohnout se a roztahnout si pulky.Stahovala mu prede mnou predkozku a jeste ve treti trude mu prede mnou merila teplotu v konecniku.Taky vzteky rvak, kdyz distal klystyr,musel na nocnik a teta mne nechala,at koukam,jestli uz to jde a oak jsem jej mela utrit.To se hidne stydel.U vody,I pred holkama mu naska kliste na noze,tak hi svlikla a rekla,zkontroluj ho,jestli ho jeste nekde nema.Byly tam I jiny holky,bylo to fopol.,jinak tam nikdo nebyl.Tak jsme hi rady kontrolovaly v rizktoku atd.

Návštěvník (Po, 19. 8. 2019 - 19:08)

V pate tride jsem vlit na zachod,kdyz tam byly holky.Ucitelka mne po skole nechalave tride I s obouma holkama.Pak prusla,rekla mi:kalhoty dolu.Nechtelo se mi,ale svlik jsem sedi trenek.Pak rekla,:otoc se.Byla I s holkama pred skolni lavici,tak jsem se otocil zady,potil jsem se,co bude.A najednou sup,za smichu holek mi stahla trenky!Ja vykrik,chtel jsem si je oblict,ake byly uz domluveny,obe holky mne tlacily k lavici,ona mne pres ni prehka,no a dostal jsem takovy vyprask na holou,teda,bylo to velky.Holky mne drzely,vona mne ohla,a ukazovatkem uz to jelo.Zpocatku prevkadak stud,ale pak jsem se bolesti zlomil,prestal klast odpor,brecel jse bolesti,studem I vztekem,ale bolesti jsem ani nebyl schopen odporu.Holky se snaly,moc se jim to libilo a ja dostavak ponizujicim zpusobem.Holky mi totiz roztahly nohy,byly v podrepu pod moji prdeli,ja byl roztazenej jak zaba,videli mi az di diry!Ja ji obcas sviral a rizvurak,protoze obcas mne uca mlaskla rukou pres riztahnutou dirku bolest a prikazala,at ji nestahuju,abych si pamatovak,ze na zachod k holkam nebudu chodit.Tak jsem ji mek roztazenou a vony vse videly.Kdyz uca skoncila,mohly mne kazda trikrat placnout na holou,uca se taky sehka,prej jestli jsem cistej,prohlidla mne pred nima,pak jsem tak musel zustat.Potom mi jeste porucila lehnout na stul a zmerila mi pred nima teplotu v konecniku. Slibil jsem,ze uz to neudelam,pak mne nechala.

R (Út, 3. 9. 2019 - 09:09)

Já byl svědkem v podobné situaci, kdy moje tehdejší holka dostala doma od mamky výprask na holou. Bylo jí již 18 let. Byli jsme u ní doma, její máti přišla z třídních schůzek a byla dost naštvaná. Jediné, co jí řekla, bylo Terezo pojď sem. Mezitím vytáhla ze šuplíku něco jako gumový tatar. Tereza se na ní podívala a zaprosila "mami teď ne" No já tam stál jak opařený. Za pár vteřin byla Terka ohnutá s holým zadkem přes hranu stolu a dostala neskutečně našviháno.

warp (Út, 3. 9. 2019 - 11:09)

Jo, taky mám podobný zážitek. Před lety jsem byl při tom jak moje holka dostala od mámy pořádný nářez na holou. Místo o půlnoci jsme přišli z diskotéky až nad ránem. Odprovodil jsem jí až domů a snažil jsem se to nějako vysvětlit, protože ona tušila, co bude následovat, ale bezvýsledně. Skončila taky s holým zadkem a okusila nejen máminu pevnou ruku, ale taky vařečku. A to jí bylo už devatenáct. U nich doma to nebylo nic mimořádného. Už jsme léta manželé a na druhou stranu to má výhodu, že i teď to nepovažuje za nic neobvyklého nebo hrozného, když jí čas od času naplácám na holou.

pavel (Út, 10. 9. 2019 - 16:09)

Moje ted uz byvala tchyne byla na svou dceru dost prisna a casto to resila vypraskem na holy zadek..
Jednou jsme sedely se zenou doma v obyvaku a pri kaficku neco resily. V tom se otevrely dvere a vstoupila tam jeji matka a spustila na ni at jde s ni na chvilku vedle a nebo k ni do bytu ze si sni musi neco vyridit. Zena jen odsekla ze nikam nejde a ze pokud ma neco na srdci tak at to vyridi tam. No to jeji matku jeste vic nastvalo a rekla jen no jak chces..ja jsem ti minule rikala ze jak mile se nezacnes chovat lip tak ze ti zmaluju zadek jako kdyz si byla mala..pamatujes si na to ? Zena jen kyvla na souhlas. No a ted me volala tva sefova ze si v praci rozbila drahy porcelan a jeste si se nechtela priznat a byla na ni drza...
Tak hezky pojd a ja ti vysvetlim jak se mas chovat. (Sedel jsem tam jak opareny a nechapal o co jde)
Ma zena vstala a sla k ni ze slovy ze to preci nemysli vazne trestat ji do nekonecna vypraskem ale ta slova jako by jeji matka neslysela a pokracovala... tak ze se svleces sama nebo ti mam pomoct ? na to ma zena zareagovala tak ze si zacala stahovat teplakove kalhoty ze slovy tak si posluz ale naha tady nebudu..to uz ale jeji matka sedela na sedacce a stahla ji k sobe a zdatne si ji ohla pres koleno ... o tom jestli dostanes naha nebo ne tady rozhoduju ja protoze pokud bydlis pod moji strechou budes poslouchat...to uz vsak byl vyprask v plnem proudu a I kalhotky byly dole I kdyz se zena branila.. koukal jsem na to a nezmohl se na slovo. Po chvily bylo po vsem ... ma zena stala u prostred obyvaku ze stazenyma kalhotama a cervenym zadkem a jeji mama jeste nez odesla rekla me ze priste bych uz to mel udelat sam aby u toho nemusela do nekonecna asistovat. No trosku jsem si vzal jeji slova k srdci a jednou uz to I z opakoval...

Lucka (Čt, 12. 9. 2019 - 07:09)

Ahoja, nedávno se mi stalo to samé. Je mi 27 let, s přítelem bydlím už 7 let, máme normálně svůj dům. Moje mamka na mě byla dost příšná a výprasky na holou byly u nás běžnou věcí. Nedávno byla se mnou u nás doma, dost jsme se pohádali a začala mít kecy, že mě málo řezala atd atd. Dopadlo to tak, že přišla z venku s prutem v ruce a řekla mi, ať se ohnu a nastavím holou prdel. Myslela jsem, že si dělá srandu. Nedělala. Dostala jsem našviháno jak za mlada. Na zadku je to vidět doteď.

warp (Pá, 13. 9. 2019 - 11:09)

Tak 27 je už celkem dost na výprasky od mámy. Když moje manželka dostávala od mámy na zadek ještě na vysoké škole, tak jsem to považoval za rekord. Co na to říkal přítel, když objevil tvůj seřezaný zadek? Mně se to tehdy celkem líbilo i když vždy jsem jí politoval, když si stěžovala na mámu. A taky to mělo výhodu, že později jsem jí mohl naplácat i já a ona to dodnes nebere za něco děsivého.

Lucka (Po, 16. 9. 2019 - 07:09)

No to je, to máš pravdu. Jako dostávala jsem dokud jsem bydlela doma, takže někdy do druháku na VŠ. Pak už jsem to vždy brala tak nějak ať si poslouží, když jí to dělá dobře. Tak jsem jí nastavila prdel a snažila se držet. Přítel no, věděl, že mě v mládí dávala na prdel ,ale tak jelita od prutu ho dost překvapily :D

Reklama

Přidat komentář