Reklama

Kluci a nahota doma

Mirek (Čt, 22. 7. 2021 - 00:07)

Já mám zážitky s tetou mé bývalé spolužačky, zpřátelená rodina, je to pár let. Když mi bylo asi 10, tak mi vytahovala klíště blízko pytlíka. Přitom se mi postavil. Rodiče byli u toho. To mi prvně řekla, že se my kluci nemáme stydět, že se to holkám líbí. Později mi radila, jak zapůsobit na holky. Chtěla vědět, jestli mi začínají růst chloupky jak mi stojí. U toho už rodiče nebyli. Teda je pravda, že počkala až do 15, než mi začala vyprávět, jak to funguje a než si řekla, že si chce sáhnout. Počkala do věku, až pochopím, že je to takové naše tajemství. Jasně, že jsem se styděl, ale bylo vidět, že mi stojí už při těch řečech. Teď za ní léta chodím, a půjčuju jí ho na hraní, i když už mám svou holku. Sama nechce, abych na ni sahal, prý se stydí. Chce, abych dával najevo, co se mi líbí. Nejradši má, když cítí v ruce moje stahy a může je vidět pod pytlíkem i na zadku. Nemusí používat žádný olej, jen trochu nasliní a já za chvíli začnu téct, tak je toho dost. A není pravda, že se ženský nedívají na porno, ale chtějí tam mít taky ženu, aby si mohly představit sebe na jejím místě. Třeba jak honí péro, nebo jak ji někdo líže. Jsme už perfektně sehraní a vůbec mi nepřipadá, že bych byl své přítelkyni nevěrný, spíš naopak. Když ona nemůže nebo nechce, tak si zajdu za tetou a odejdu totálně vyšťávený, že nemám na nějakou nevěru ani pomyšlení. Bohužel je o 40 let starší, tak nevím, jak dlouho nám to vydrží.

Návštěvník (So, 17. 7. 2021 - 21:07)

skvělé.

Návštěvník (Čt, 15. 7. 2021 - 21:07)

Proč sem pořád dokola píšete ty svoje hovna?

+++ (Po, 12. 7. 2021 - 09:07)

Vem vola do kostela, třikrát ho proveď křížovou cestou a stejně z něho bude jedině vůl!

IVETA (Ne, 11. 7. 2021 - 17:07)

Nedávno jsem byla u kamarádky. Její syn chodil doma nahý. Když se mu postavil řekla mu aby se nepředváděl a šel si ho vyhonit.

Lída (Út, 10. 8. 2021 - 15:08)

O víkendu jsem byla na návštěvě u kamarádky. Koupaly jsme se v krytém bazénu a pak jsme ležely na širokém lehátku. Její 12 letý syn se s koupal s námi. Když vylezl z vody, stál mu penis. Přišle, lehl si mezi nás na záda, takže mu to trčelo pěkně nahoru. Kamarádka ho požádala, aby si s tím něco udělal a nechodil před návštěvou s tvrdým. Podíval se na nás a začal si ho honit. Kamarádka se se smála a se slovy, že takhle to zrovna nemyslela. Kluk za chvíli začal hekat a vzápětí mu to vystříklo. Kamarádka ho otřela ručníkem a v klidu jsme pokračovaly v diskusi. Má někdo podobnou zkušenost?

Anča (Po, 16. 8. 2021 - 08:08)

To jsem zažila taky. Byla jsem u přátel, kteří mají 10 letého kluka. Koupali jsme se nazí v bazénu a trochu jsme dováděli. Když se o mě hoch otřel, cítila jsem, že mu stojí. Po chvíli jsme vylezli z vody a sedli si do křesílek. Kluk přišel chvilku po nás a už cestou od bazénu onanoval. Zastavil se u nás, povídal si s námi a v klidu pokračoval v honění. Jeho rodiče to nijak nekomentovali. Když to na něj přišlo, začal hekat a za chvíli mu to vystříklo. Se semenem na stehně a na pinďouru, který mu ani po orgasmu neklesl se posadil mezi nás a pokračovali jsme v započaté diskusi.

Návštěvník (Po, 16. 8. 2021 - 10:08)

Ten kluk byl asi starší, ale to je detail. Zvláštní je, že mu to rodiče dovolili. V podobných situacích, kdy jsem měl delší dobu erekci, třeba před návštěvou, mne maminka posílala pryč, abych se uspokojil neveřejně. Všichni věděli co budu dělat, ale neviděli to. Bavilo mne to. Schválně jsem to protahoval, vzdychal jsem, hekal a naříkal. Když jsem se vrátil, ženy bývaly mokré. Takže to vyšlo nastejno. Já se maminku natrápil.

Anča (Po, 16. 8. 2021 - 13:08)

V lednu (letos) mu bylo 10 a rodiče mu to dovolí kdykoli se mu postaví a to je dost často. Ještě nikdy to ale nedělal takhle otevřeně.

nudisti (St, 11. 8. 2021 - 17:08)

Máme nudistickou partu, kde je spousta dětí různého věku. Je celkem pravidlem, že pokud se některému klukovi postaví a už ho to otravuje, klidně si to udělá před námi. Akorát když jsme u bazénu, nesmí to nastříkat do vody.

Návštěvník (St, 11. 8. 2021 - 17:08)

To se měla postarat kamarádka, chudák kluk.

Jarča (St, 18. 8. 2021 - 13:08)

Souhlasím. Mám 11 letého syna a taky se koupeme nazí v bazénu a chodí k nám přátelé. Kluk mívá často erekce. když mu stojí moc dlouho, přijde za mnou, abych mu pomohla. Nevadí mu, že je kolem x lidí a klidně si to nechá honit. Naši známí už jsou na to zvyklí, takže si kluka přitáhnu, vezmu toho jeho pinďoura do ruky, párkrát přetáhnu, kluk se napne, začne vzdychat, vyteče mu trochu semínka a má chvíli klid. Nevidím na tom nic tak hrozného, vždyť je to ještě dítě.

Helena (St, 18. 8. 2021 - 13:08)

Moji kluci v těch vedrech taky bývají nazí doma i na zahradě. Když mají erekci, musí si to udělat sami. Klidně i před návštěvami. Moje maminka je při tom ráda sleduje a pak je pod ní mokro.

Milan (St, 18. 8. 2021 - 20:08)

Naši kamarádi mají 12 letého kluka a když se u našeho bazénu koupeme nazí a jemu se postaví, klidně si to udělá před námi. Nikomu to nevadí. Během odpoledne je to třeba třikrát.

Viki (St, 11. 8. 2021 - 17:08)

S tím souhlasím. Já to našemu klukovi udělám třeba na pláži a má pak chvíli pokoj.

Anka (Út, 10. 8. 2021 - 15:08)

Mám zkušenost se synem. Táhne mu na 13, nebo spíš měl 12 a půl a zabývá se jenom honěním. Dvakrát, třikrát jsem ho při tom přistihla aniž by toho byl vědom. Taky ho měl tak našponovanýho, trčel mu nahoru jak svíčka. Jednou jsem byla až do konce, až se vyejakuloval. Pěkná podívaná, jak si dokáže udělat dobře.

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 15:08)

Musel si to už před matkou dělat před tím. Jinak by si to nedovolil. Jestli jste byly nahé, není divu, ale nadržený puberťák se vzruší i před oblečenými ženami.

Lída (St, 11. 8. 2021 - 17:08)

Nahé jsme byly a před matkou si to dělá ale před návštěvou to byla premiéra.

Darina (Út, 10. 8. 2021 - 16:08)

Můj syn onanuje přede mnou od jedenácti let. Dnes je mu osmnáct a já stím nemám žádný problém. Už jsem si na to zvykla a skoro nic to se mnou nedělá.

Karel (Pá, 9. 7. 2021 - 18:07)

Se sestrou nosíme v létě velká trička už od 10 let, teď nám je 14 a 16. Před sebou se neskrýváme. Minulý měsíc sestra zkoušela jedno tričko ustřihnout a viděl jsem ji celou nahou, než si ten zbytek trička navlékla. Dole byla nahá. Nic moc to se mnou ale nedělá, vidím ji tak běžně večer a ona mě, spíme totiž nazí.

Reklama

Přidat komentář