Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Lucie (St, 28. 7. 2021 - 14:07)

Pánové jsem ráda za zájem o můj příspěvek a reakce na diskuzi. Je celkem pochopitelné, że se zajímate, protože mnohým z vás se při pohledu na ženskou v korkáčích zvedá poklopec. Vůbec vám to nezalívám. Korkáče jsou z mého pohledu naprosto skvělý a taky jsem z nich často hotová. Na dotaz jaká velikost zdobí mojí nožku odpovím, že manžel mi říká, že mám malé ploutvičky. Moje nožka narostla do velikosti 41. Občas mi někdo řekne, že mám větší nohy, ale naučila jsem se s tím žít. Vlastně jsem si z toho udělala svoji přednost. Starám se pečlivě o nožky, když vyjdu ven mám výrazné lakování nehtů, které ladím s barvou pásků na korkáčích. Zejména teď v létě to manželovi není moc příjemné, když někdo okukuje moje nohy, ale ráda provokuji. Mě to příjemné je, když mě na zahrádce na fotbalovém hřišti zcela náhodou spadne korkáč z nohy, tak cítím tu sledovanost. Říct mu to však nemůžu, asi by mě korkáče vyhodil. Podle fotek jsem si objednala Vanimar na klínku s nějakou zelenou pružnou hmotou v podrážce na měkčí došlap. A po přečtení vašich doporučení tady na diskuzi jsem sáhla i po úpravě na halux. Jsem strašně zvědavá jaké to bude. Barva bílá kterou mám že všech nejraději a kterou taky nejčastěji nosím. Taky se mi pochlubte jaké nosíte korkáče. Lucie

Richard (Čt, 29. 7. 2021 - 22:07)

Tvoje korkáče 41 nejdou určitě vadou na kráse a půvabu, který korkáče dají nožce tvé velikosti, zvláště když to sama bereš jako svoji přednost. Určitě jsou ženy i s větší nohou. Nejde o velikost, ale o prožitek a požitek co ti tvoje oblíbené korkáče dávají.

Lucie (Pá, 30. 7. 2021 - 08:07)

Určitě nemám se svou velikostí problém. Jinak dík za podporu a je jedno jestli máš 4 nebo 10. Podstata toho, že je nosíme je úplně někde jinde.

Lucie (Út, 27. 7. 2021 - 11:07)

Chci si na netu objednat korkáče a narážím má tuto diskuzi. Je super a jsem překvapená kolik je bláznů do korkáčů stejně jako já. Začala jsem je nosit taky již ve škole, dala mi je máma, která je taky nosila. Chodila jsem v nich dál na střední, kde jsem jedou doma při učení měla nohy s korkáči na pohovce a najednou jsem měla potřebu se uspokojit. Korkáče v tom hrály zřejmě významnou roli. Zjistila jsem, že to nebylo jednorázové a od té doby jsem s nima úplně spárovala. Nosím je strašně ráda, teď i venku a po delší době si chci udělat radost s novými a vyskočí mi tato korkáčová diskuse o které jsem vůbec nevěděla. Lucie

korkoklub - kluk (Út, 27. 7. 2021 - 11:07)

ahoj Lucie, tak tě vítám v klubu a doufám, že budeš pravidelnou přispěvatelkou do této diskuse. Bude zajímavé sledovat tvé zážitky, dojmy a postřehy z nošení korkáčů. Těším se, _______________Tvůj kokrkokluk.

Lucie (Út, 27. 7. 2021 - 11:07)

Určitě sem zavítám. Korkáče nosím stále, nosím je ráda, ráda v nich prožívám chvíle slasti, zážitky s nimi skoro nepublikovatelné a právě jsem si podle fotky objednala nádherné bílé korkáče. Lucie

Pavel (Út, 27. 7. 2021 - 18:07)

Také rád nosím korkáče pro jejich jedinečnost a vidím, že si jich také umíš užít. Ženy, které je nosí sebevědomě, vědí, že jsou v nich naprosto výjimečné a pro některé z nás naprosto neodolatelné.

Lucie (St, 28. 7. 2021 - 14:07)

Odvodil sis to správně užívám si je dokonale a ke své naprosté spokojenosti a sebevědomí v korkáčích mám na rozdávání. Lucie

Rapid (Út, 27. 7. 2021 - 15:07)

Jaká velikost zdobí tvou nožku? A po jakém výrobku jsi sáhla? Prozradíš fanouškovi?

Dan (Ne, 25. 7. 2021 - 09:07)

Korkové dřeváky jsem spojoval vždy se ženami. Vždy když jsem nějakou ženu v nich viděl jsem měl jsem touhu si je zkusit. Když jsem zjistil, že jsou i v mé velikosti, tak jsem si je koupil. Přes počáteční ostýchavot a tajné nošení je dnes nosím prakticky každý den.

Richard (Ne, 25. 7. 2021 - 15:07)

Překonat ten první pocit, že
obouváš " ženské pantofle", ikdyž od nějaké 43 jsou zřídka ženské a zkusit na vlastní kůži, co ty ženské nosí. Od počátku balzám a úžasné pocity, korkáče si zamiluješ hned a zůstaneš u nich, nebo je odložíš do botníku. Občas se někdo diví, že mám korkáče, odpovím, že mi vyhovují.

Martin (Út, 27. 7. 2021 - 16:07)

Uplne s tebou suhlasím, ked som zistil ze sa robia aj panske vo velkosti 43, tak som si ich kupil. Najskor som sa v nich hanbil, tak som chodil v nich iba po dome, ale priatelka ma prehovorila ze nech si ich zoberiem na dovolenku do Spanielska a odvtedy som si ich zamiloval.

Martin (Út, 27. 7. 2021 - 16:07)

Uplne s tebou suhlasím, ked som zistil ze sa robia aj panske vo velkosti 43, tak som si ich kupil. Najskor som sa v nich hanbil, tak som chodil v nich iba po dome, ale priatelka ma prehovorila ze nech si ich zoberiem na dovolenku do Spanielska a odvtedy som si ich zamiloval.

Richard (St, 28. 7. 2021 - 10:07)

Jo týden úplně stačí na vyjasnění, jestli korkáče jsou ty pravý a budou vyhovovat. Přítelkyně taky byla v korkáčích?

Dan (Ne, 25. 7. 2021 - 16:07)

Přesně jak píšeš, už ten okamžik, když jsem paní v obchodě říkal, že chci korkáče jsem se nějak styděl. Když jsem je zkusil paní hned říkala, chce to o číslo větší. Doma jsem šel hned do nich, strašně moc silná touha a chtěl jsem je už mít obuté. Hned od začátku jsem věděl, že korkáče budou na mých nohou to pravé a doposud nezklamaly. Nedivím se ženám, že je rády nosí.

Jirka (Čt, 22. 7. 2021 - 18:07)

Donedávna jsem měl hrozně staré korkáče, pásek ještě z přírodní kůže. Po jejich rozpadení mám nové, hnědé, nesmírně pohodlné.

Markéta (Čt, 22. 7. 2021 - 10:07)

Velice dobře a pořád mě dělá na noze, ten vypouklý tvar uprostřed korkáčů a u posledních, jak mám úpravu na halux, tak pod palcem to působí velice příjemně.

Richard (Pá, 23. 7. 2021 - 14:07)

Přiznám i mě dělají korkáče na nohou strašně dobře. Mám i jiné pantofle a také Schlolky dřeváky, které jsou úplně podobné starým Svitkám a jsou také strašně dobře tvarované. V korkáčích však chodím nejvíce.

Kristýna (St, 21. 7. 2021 - 17:07)

Něco na tom bude, taky mě korkáče nesmírně rajcují, zejména když v nich chvíli stojím, přichází krásné pocity a silná touha na sex. I při chození je nespočet dotyků na nohu podobných masáží, tak působení korkáčů je naprosto kouzelné.

Lenka (Út, 20. 7. 2021 - 08:07)

Nosím korkáče nějak od nepaměti. Začal je nosit manžel a nosí dcera i syn. Máme je jako obyčejné domácí přezůvky, které vydrží roky a navíc děláme něco pro zdraví našich nožiček.

Reklama

Přidat komentář