Reklama

Souloz rodicu z pohledu deti

Karolína (Čt, 18. 11. 2021 - 22:11)

Chodím do osmé třídy a mám pokojík vedle ložnice rodičů. Rodiče slyším pokaždé když souloží a slyším i ty jejich vzdechy. Z internetu vím o té souloži již hodně. Jen si říkám, že když tak často souloží, že bych brala ještě sourozence, ale asi se rodičům nedaří. Já jsem se jim zmínila, že bych brala sourozence a maminka jen řekla, že už je asi na dítě stará, ale 39 roků asi ještě není, protože jsou maminky co mají miminko skoro v padesáti.

Přítel (Pá, 19. 11. 2021 - 12:11)

Musíš ještě více naléhat, že by jsi chtěla sourozence a třeba bude, protože se rodiče milují a miminko se podaří.

František (St, 27. 10. 2021 - 16:10)

Pokud nás načapou náhodou děti v ložnici, jak souložíme, tak se většinou omluvý a pravidelně, když se sejdeme u snídaně, tak pronesou to budeme mít dalšího sourozence? Zatím jsou dva 11 a 13 roků. Oni co dnes vidí na internetu, tak je jim jasné vše o co jde, někdy si myslím, že vědí víc než mi. Za nás to nebylo, mi jsme se dozvěděli od starších kamarádů jak to vlastně je a vaginu viděli prvně až když jsme byli s holkou na rande.

Návštěvník (Pá, 19. 11. 2021 - 03:11)

Myslím že by jste měli pohledat na internetu pravidla psaní i/y

Martin (Čt, 26. 8. 2021 - 18:08)

Mí rodiče, od té doby, co jsem je viděl v ložnici klíčovou dírkou, mi pak už nesměli říkat, že jsem prase, když se rejpu v nose.

Táňa (Čt, 26. 8. 2021 - 07:08)

Mám zvýšenou potřebu sexu tak to před dětmi nešlo utajit. Když nás manžel opustil začalo víc starostí tak si to dělám sama ve chvilkách soukromí. Samozřejmě stoprocentně to utajit nemohu. Dceři jsem to vysvětlila, se synem to bylo náročnější ale také se to nakonec podařilo. Oba jsou dnes zamilovaní .

Dana (Čt, 26. 8. 2021 - 08:08)

Proboha, snad ne do tebe?

Táňa (Čt, 26. 8. 2021 - 09:08)

Stačilo na sebe. Cítit to mladé tělo je těžko opakovatelný zážitek.

Dana (Čt, 26. 8. 2021 - 10:08)

Myslela jsem to zamilování, ne soulož.

Karel (Čt, 26. 8. 2021 - 06:08)

To mě mohlo být tak 10. Přišel jsem z venku a uslšel jsem mámu silně vzdichat a křičet. Rychle jsem vběhl do jejího pokoje a uviděl jí nahou s nohama od sebe a věc kterou měla sttčenou vevnitř a silně vybruje. Pak jsem zjistil že je to robertek. Vikřikl jsem zda je v pořádku. Mamka se mě lekla, vindala tu věc mezi nohama.a položila ho vedle postele. Pak si rukou zakrila rozkrok ale i tak jsem jí vyděl. Řekla že mě tak brzo nečekala a prí abych se posadil na postel. Máma vstala a posadila se vedle mě. Vše mi vysvětlila co jsem vyděl. Ukazala mi i robertek. Jak tam tak vedle mě seděla nahá tak se už ani nezakrívala a viděl jsem její rozkrok. Očima jsem pořád šmíroval mezi její nohy. Kdy to mâma zjistila jen se usmála. Pak mě řekla že se mohu dívat. Znova si lehla a roztáhla nohy. Pěkně si jí roztáhla a já uviděl tu lesklou krásu. Pak si jí začla hladit. Nachmatala na posteli robertka a strčila si ho dovnit. Znova začla silně vzdichat a křičet. Měl jsem to zpvní řadi.Ale to už jsem měl bouli v kalhotách. Pak mamka začla se sebou škubat. Robertka měla pořád v sobě. Po chvilce jí pak sám vyklouznul ven a vyhrnula se jí štáva. Podívala se na mě a uviděla tu bouli na kalhotech. Řekla mi ať si ti kalhoty sundâm a nechám nadechnout svího kámoše. Když jsem si je sundal a trenky taky, vyskočil mi stojící penic přímo před mamku. Řekla že ho mám moc pěkního a zda si ho už i honim. Řekl jsem že trochu a na to hned jesti bych jí to neukázal. A tak jsem ho uchopil a začal si ho honir. Máma se přitom hladila mezi nohama a bedlivě mě slefovala. Pak jsem se zapřel a byl hotovej. Jenže jsem eště nestříkal, jen mi vykapalo pár kapiček. Mâma řekla že se jí to moc líbilo a abych si stoho nic nedělal že eště nestříkám a navrhla mě že pokuť budu chtít že si to můžem dělat a přitom se na sebe dívat, ale nesměli jsme se dotíkat. Souhlasil jsem. Tak že jsem sledoval mâmu jak si to dělá a já se nadní honil a mamka mě sledovala. Po necelim roce jsem začal konečně stříkat semeno. Pokaždě když jsem si ho honil a cítil jsem že budu už stříkat, mohl jsem to semeno nastříkat na maminčino tělo kam jsem chtěl.Máma si ho pak rozetřela. Silně jsem už stříkal a někdy už čekala s otevřenou pusou až jí ho tam stříknu. Jindy stála na demnou a její štávička mi tekla na obličej. Po čase dala svolení a já jsem mohl dát hlavu mezi její stehla a lízat jí a ona mi zas začla kouřit. Jinak na nákej zasun abych zapoměl že ktomu nikdy nedojde. Že takhle to ho je až dost, že mě dovolí abych jí lízal a to samé že mi ho kouří. Nujak mi to nevadilo a užívám si plnímy diužku její štávičky a ona zas plnímy doušky mého semene.

Kája (Čt, 26. 8. 2021 - 07:08)

Ještě že tam máš chyby. Jinak bych se při čtení udělal a stříkal taky.

Ela (St, 25. 8. 2021 - 18:08)

Tak to jste vyjímky. ;-)

Ela (St, 25. 8. 2021 - 13:08)

Po třiceti by už spolu spát neměli, je to nechutné a odporné...těla už mají ošklivou kůži a podobně

Návštěvník (St, 25. 8. 2021 - 13:08)

Elo, mrdáme s manželkou i posedmdesátce, a protože jsme celý život štíhlí a zdraví, žádné defekty kůže nemáme.

Martina (Út, 17. 8. 2021 - 08:08)

Měli jsme pokojík hned vedle ložnice tak že sténaní a výkřiky jsme měli z první ruky. Jednou jsem přišla z venku a přistihla jsem rodiče souložit v koupelně ve sprchovacím koutě mamka byla předkloněna a táta do ní vjížděl pořádně dlouhým pérem po chvilce mamka zasténala až se ji podlomily kolena a taťka ještě přidal na intenzitě a rychlosti až to na něho přišlo taky zařval vytáhl dlouhé péro a několika dlouhými výstřiky mamce postříkal prdel a záda pak jsem raději se zdekovala do pokojíku ať mě nevidí že jsem jich šmírovala. To mi tenkrát bylo čtrnáct a o sexu jsem už věděla vše i jsem už něco zkusila s kluky . Mamka mi pak ještě vše vysvětlila tak jsem ji řekla že jsem jich viděla řekla mi že o mě oba věděla ale oba chtěli ať nás vidí jak se to dělá.

Eva (Út, 17. 8. 2021 - 08:08)

A opakovali své soulože před tebou ještě někdy potom?

Romča (Čt, 22. 7. 2021 - 09:07)

Jednou, bylo mi sedm let, nám odpadla hodina ve škole, tak jsem byla doma dřív. Táta měl po noční, pracoval na dráze a mamka byla v práci. Viděla jsem tátu jak se honí. Seděl za stolem a jak jsem byla malá, tak jsem všechno viděla. velké rudé péro, které zpracovával rukou. Slušně jsem pozdravila a v tom to začlo lítat. Spousta bílého semene. Byl úplně v šoku a tásl se po celém těle. Natáhl si kalhoty a ještě mu z něj teklo. Zasakroval a utekl do hospody. Na stole zůstal časopis, kde souložili dospělí lidé. Ten jsem si schovala. Semeno jsem vytřela, Taky jsem si lízla. Bylo to hořké a vvůbec mi nechutnalo. Když přišla maminka z práce, řekla jsem jí co jsem vděla. Začla mne objímat a prosit, abych o tom nikomu neříkala. Večer přišel namol opilý. Maminka na něj dlouho křičela a on se jen přiblble usmíval. Pak jí zatáhl do pokoje a bylo ticho. Pak vzdechy. Myslela jsem si, že mamince něco udělal, tak jsem se šla podívat. Oba byli nazí. Ležel na zádech a maminka na něm dělala dřepy. Prsy jí lítaly a napichovala se na ten tátův kůl. Pak zakřičela a zhroutila se. Tátovi pořád stál a zase pracoval rukou. To už jsem jednou viděla, tak jsem potichu odešla. Dole jsem byla mokrá, tak jsem se musela hladit dlouho do noci.

Návštěvník (Čt, 22. 7. 2021 - 07:07)

Ty píšeš jako negramot,hrůza

Gapca (Čt, 22. 7. 2021 - 07:07)

Bylo me 8. Mamka byla v kuchyni a ja v obivaku. Prisel tata a zacal mamku libat a sahal ji mezi nohy. Mama mu rikala ze tady ne, ze jsem v obyvaku. Tata me zahledl a rekl at jdu do pokoje, ze musi z maminkou neco probrat. Byla jsem zvedava co mamce chce a nenapadne jsem sklouzla za kreslo. Mama strcila ruku do jeho kalhot a tata ji mel mezi jejima stehnama. Mama byla jen ve spodnim pradle. Pak mame stahl kalhotky a ohnul ji pres stul. Tata si stahl kalhoty a vydela jsem jak mu stoji. Melho dost velkyho. Pak ho uchopil a ze zadu ho do mamy strcil. Ta pritom silne vzdichala a tata prirazel az posouvali se stolem. Pak otec vykrikl a po chvilce ho z mamy vyndal. Vydela jsem jak z mamy vytejka neco na podlahu. Pak se este libaly. Nakonec si mama natahla kalhotky a tata kalhoty. Nenapadne jsem zalezla do pokoje a ja vydela cely akt. Tata pak prisel ze uz muzu jit do obivaku. Vydela jsem jak ma mama mokri flek na kalhotkach. Az pak odesla do koupelni se osprchovat

Návštěvník (St, 21. 7. 2021 - 06:07)

A kolik ti bylo když ti mamka všechno vysvětlila a s taťkou předvedla a viděla jsi někdy jeho ocas a semeno?

Reklama

Přidat komentář