Reklama

Svazování partnera(ky)

Honza (Po, 23. 8. 2021 - 15:08)

Super. Taky bych si to chtěl někdy vyzkoušet. A tu kombinézu si objednám taky. Budu jí nosit na latexu na spaní abych ho neničil. Už jsem zase zpátky v latexu. Přišel mi ten celotělový s připojenými ponožkami z Austálie. Sice není na míru, je to normální konfekční XS ale sedí docela dobře i když někde by mohl být těsnější. Začínám mít obavu, že až budu mít ten na míru bez zipu a půjde schovat pod oblečením, nesundám ho do jara.

PVC love (Po, 23. 8. 2021 - 16:08)

Třeba já mám takovej sen který si zatím nemůžu dovolit ale někdy v budoucnu bych to chtěla. Můj sen je mít všechno oblečení z PVC. A také postel mít z PVC. Třeba sehnala jsem někde na vinted gumové žluté kalhoty takze dneska jsem vyrazila ven v plné výbavě. Žluté rybářské gumové kalhoty žlutá pláštěnka a žluté gumáky. Pláštěnku jsem rozlepila nedávno.

Honza (Po, 23. 8. 2021 - 16:08)

Tak to máme hodně podobné. Já bych chtěl všechno z latexu i z pvc. Takové aby to co nejvíc vypadalo jako běžné oblečení. Kalhoty, kraťasy, košile, trička, tílka, trenky, bundy atd. Plus samozřejmě tu postel. Samozřejmě ve spoustě barev a kombinací. Jenže to bych musel být milionář.

Honza (Po, 23. 8. 2021 - 07:08)

Dnes jsem se po 58 hodinách svlékl z latexu. Nechtělo se mi ale zatím pořád není počasi na to aby se dal skrýt a do práce musím. Držte palce, podle sledování bych dneska měl dostat z Austrálie první z catsuitů, během týdne snad ještě i druhý z Maďarska.

Honza (Ne, 22. 8. 2021 - 21:08)

Sám jsem o ní kdysi uvažoval a je i možné, že si ji opravdu objednám. Teď ale nějakou dobu musím šetřit. Přece jen těch 5 latexových catsuitů stálo dost.

PVC love (Ne, 22. 8. 2021 - 16:08)

Dneska jsem zkusila doma takový pokus. Protože když mám delší dobu pláštěnku se nadměrné potím a všímám si že hned automaticky si to kousek rozepnu jsem dneska zkusila experiment nejprve jsem si vzala transparentní pláštěnku která je na knoflíky. Pláštěnku jsem si oblékla a nandala kapuci. Pak jsem si přes ni vzala druhou plastenku která je žlutá a je z pevnějšího PVC. Tam jsem udělala chytrou věc protože je na zip jsem celý zip prelepila stříbrnou páskou a pak jsem si nandala kapuci a utáhla jsem ji že mi to skoro omezovalo výhled šňůrky kapuce jsem přilepila páskou k zipu. Takže si vůbec si nesundam pláštěnku. Pak jsem si vzala gumáky po kolena. Takže mám takove improvizované zamčení pláštěnky. Nejlepší na tom je ta bezmoc že to nerozepnu. Mám to doteď.

Honza (Ne, 22. 8. 2021 - 21:08)

Super. Přesně tohle se mi líbí. A právě proto se tak těším až si na sebe vezmu ten celotělový latex, který si bez pomoci nikdy sám nedokážu sundat. A chci v něm být opravdu dlouho.
Myslím, že by se do té pláštěnky se zipem dalo zamknout i řetízkem kolem krku (na kapuci) a malým zámečkem. Možná by tak šly k tomu zamknout i šňůrky. Klíček můžeš třeba předem v mrazáku zamrazit do bloku ledu takže se k němu nedostaneš dokud led neroztaje, což může být několik hodin.
Na něco jsem si ale vzpomněl. Sháněla jsi igelitovou kombinézu. Tady si můžeš vybrat nebo dokonce objednat na míru. http://www.yelen.cz/obchod/yelen-fetish-a-bdsm-design-.html Mělo by to být ze silnějšího PVC takže i docela odolné a nejspíš nebude problém se v tom zamknout. Tak mrkni.

PVC love (Ne, 22. 8. 2021 - 22:08)

Děkuji za tip, mám vybráno. Ještě pořád mám na sobě tu zalepeou plastenku. Ted drzím v ruce stribrnou pásku, uvažuju o tom že ted zajdu za kamaradkou která u mě je na noc. Před chvilkou jsem dosla za ní, a ona že jo ona ještě šla na záchod a já se zatím připravila že jsem si omotala pásku přes pusu a omotala jsem to pres kapuci. A čeká mě kozelec. Držte mi palce moje první zkusenost se spoutanim.

Honza (Ne, 22. 8. 2021 - 22:08)

Palce držím a tak trošku závidím. Dej pak vědět jak se ti to líbilo.

Bára (So, 21. 8. 2021 - 06:08)

Včera odpoledne, jsem si celotělový černý latex vzala kovový vysoký obojek, nafukovací roubík s hadičkou na pití a péřovou kombinézu, zip uzamkla k obojku, stáhla kapucu a taktéž uzamkla. Klíčky má manžel pro jistotu sebou.

Honza (So, 21. 8. 2021 - 07:08)

To vypadá, že se v tom chystáš zůstat celý víkend.

Bára (Ne, 22. 8. 2021 - 05:08)

Ano, přesně tak. Piji přes hadičkou, navečer mě manžel odemkl tak na čtvrt hodiny na najedeni, dalši odemknutí planuji až večer doma.

Honza (Ne, 22. 8. 2021 - 09:08)

Asi máte chatu někde stranou od lidí což závidím. Najít akové místo je dneska skoro nemožné.
Já jsem taky pořád ještě v latexu a sundám až zítra ráno. A už se nemůžu dočkat až mi přijdou catsuity na míru a bude počasí na delší oblečení aby se dal snadno skrýt. Nesundám to nejméně dva týdny, možná i déle. A když se mi podaří měsíc v kuse a nebude to dělat problém tak se převléknu do toho, který si sám nesundám a zkusím v něm být dokud to opravdu nebude nutné sundat. Pak teprve požádám o pomoc. Ale to se teprve uvidí jak to půjde.
Přišel jsem na to, že když latex dokonale všude přiléhá (což ten na míru bude) tak se pod ním člověk nepotí nebo jen minimálně.

Honza (Pá, 20. 8. 2021 - 22:08)

Tak jsem změnil rozhodnutí. Před chvilkou jsem se po 34 hodinách v neoprénu převlékl do latexu. V tom zůstanu do pondělního rána.

PVC love (Čt, 19. 8. 2021 - 23:08)

Ahojte dneska proběhl opět den ve znamení pláštěnky gumaku. Protože dneska bylo tak divně zataženo jsem si vyrazila na 12 km dlouhou procházku. Před odchodem jsem klasicky svalila do batohu svačinu pití atd. Normálně bych si balila pláštěnku do batohu v případě kdyby pršelo. Ale já pláštěnku si vzala preventivně. Pro odchodu jsem si klasicky vzala gumáky a svou žlutou pláštěnku která je dlouhá po kolena. Venku jsem preventivně si nandala kapucu a preventivně utáhla snurky. Setkala jsem se cestou se spoustou pohledu většina byla kdo by chodil s kapucí na hlavě v takovém vedru. Když jsem dorazila domů ještě s kapucí na hlavě kterou jsem si nandala na začátku. Jeste takto oblečená si teď hledam na internetu gumové rybářske kalhoty. Docela by mě lákalo si nechat na míru udělat PVC kalhoty. Docela by mě zajímalo si vyrazit na výlet když předpověď počasí udává celý týden déšť to bych si užila pláštěnku a oblečení do děste nejvíce. Dneska si dám noc v pláštěnce. Jenom jsem si sundala oblečení a pláštěnku mám na holém těle. A přes tuhle pláštěnku jsem si ještě vzala svou transparentní a také utáhla kapuci.

Honza (Pá, 20. 8. 2021 - 10:08)

Já si šel odpoledne zaplavat a předpokládal jsem, že voda bude po těch chladnějších dnech bez slunce pěkně studená, proto jsem se rozhodl pro hladký triatlonový neoprén. Oblékl jsem se do něj už doma, na něj jsem si vzal džíny a džínovou košili a vyrazil k vodě. Voda byla fakt pěkně ledová ale mě bylo dobře. Večer jsem na sobě nechal neoprén trochu oschnout, což bylo hned, protože na povrchu je jen hladká guma, zase se oblékl a vyrazil domů. Neoprén jsem vůbec nesvlékl, ještě pořád ho mám na sobě a plánuju se jít zase koupat takže si ho sundám asi až zítra. Spím v něm každý den, pokud nespím v latexu tak v něm budu spát i dneska.

PVC love (St, 18. 8. 2021 - 23:08)

Ahojte, mám takový problém. Netýká se to sice svázání ale je to na podobno. Od malička miluju déšť, déšť jsem milovala a miluju dodnes proto že jsem se mohla obléknou do toho mého oblečení blaa pláštěnky a gumaku. Pláštěnku jsem nosila a dodnes nosím i v pubertě pamatuju si jak jsme měli školní výlet kde začala hustý liják kamarádky musel učitel skoro donutit násilím aby si vzali pláštěnku kterou si z donucení přibalily. Zato já s radostí otevřela batoh a pláštěnku zapnula ke krku a hned utáhla šňůrky kapuce. Moje záliba trvá dodnes momentálně mám ve skříni tři pláštěnky a dvoje gumáky
Pláštěnku nosím i při letnim mrholením. Nebo nejlepsi jsou vlhká rána kdy je kapuce nutnosti. Třeba i v létě když bylo trochu chladněji na bundu nebo mikinu hádejte co jsem si vzala pláštěnku. Například nedávno ráno pršelo zrovna jsem jela za kamarádkou. Zastávku mám před barákem. A šla jsem načas na zastávku takže jsem ani nečekala. Měla jsem jenom normální oblečení akorát pláštěnku žlutou klasickou. Už když jsem šla na bus jsem měla respirátor do busu a přes to kapucí. A kapucí jsem si nesundala celou půlhodinovou cestu pak já si venku jenom sundala kapucí sundala respirátor a nandala kapucí a takto jsem došla až ke kamarádce domů. Nejsem doufám sama v zálibě v pláštěnkach. Zkrátka pláštěnka je pro mě jako mikina bunda jarní bunda letní bunda.

Honza (Čt, 19. 8. 2021 - 06:08)

Takže vlastně nemiliješ ani tak déšť ale pláětěnky. :-D
Uznávám, v dešti je plástěnka nenápadná. Nicméně pláštěnky jsou hezké za každého počasí, leckdo je nosí i když svítí sluníčko a déšť ani přijít nemá. Nejhezčí jsou průhledné bundy a kabátky ale běžně se nosí i takové krátké pogumované kabátky. Nejvíc asi banánově žluté nebo tmavě modré ale občas jsou k vidění i jiné barvy. V současnosti spíš jako módní záležitost bez ohledu na počasí. Snad jen v opravdu tropickém vedru to k vidění není, jinak zcela běžně. Je to opravdu hezké, nevypadá to jako obyčená pláštěnka. Být tebou tak se nebojím to nosit i když zrovna neprší a pršet ani nemá. Průhledné pvc bundy ať už barevné nebo čiré, umí vykouzlit opravdu zajímavé kombinace tím, že je pod nimi vidět oblečení.
Mě se to opravdu líbí a rád se na to koukám. Jako chlap to sám moc nenosím ale někdy když je chladněji, nemám problém vyrazit v pvc bundě s kapucí.
Neboj se toho a nos to když se ti to líbí. Ono se to líbí i ostatním.

PVC love (Čt, 19. 8. 2021 - 07:08)

Já pláštěnku nosim i když neprší. Jinak v létě pláštěnku nosím, když jdu do lesa. Největší důkaz o tom že to je láska na celý život je že před chvilkou jsem se probudila a mám na sobě pláštěnku protože ji nosim i doma. Dělám v ní vše co dělám doma. Zkrátka pláštěnka je můj nejlepší kamarád a skoro nikdy ji nesundavam. Spíš také scháním jestli byste mi neporadili scháním pláštěnku v provedení kombinézy a gumové kalhoty do deště. Doplnilo by to šatník.

Honza (Čt, 19. 8. 2021 - 10:08)

Kombinézy jsou dost nedostatkové. Něco se dá sehnat na Aliexpressu ale ještě jsem to neobjednával tak nevím jaká je kvalita. Opravdu kvalitní se dají koupit na PVC-U-LIKE ale je to dost drahé. Sice některé označují jako pyžamo ale jde to normálně nosit ven.
Gumové kalhoty ale opravdu nevím. Něco se dá sehnat v pracovních oděvech ale není to moc hezké ani pohodlné. Tady asi nezbyde než koupit latexové džíny ze silného latexu nebo tak něco. Nabízí např. Libidex nebo Simon O. Ale zase to je docela drahé.

Reklama

Přidat komentář