Reklama

CFNM

Homer Simpson (St, 1. 9. 2021 - 17:09)

Máš pravdu, CFNM není exhibicionismus. Je to jen vzájemné vyhovění si v nevinné zálibě. Chodím na erotickou masáž za jednou starší dámou. Mě jde o to nechat si ho kvalitně vyhonit s oddalováním, což ona umí dělat celou hodinu mistrovsky, že už ke konci slzím a celý se klepu. Nikdo souložit nechce, ale ona si to taky užije. Prý se jí to líbí a jakýmsi způsobem se přitom taky udělá. Není o tolik starší, aby mě mohla považovat za syna a já jí za mámu. Ženská erotika má víc podob, nemusíme tomu rozumět, důležité je, že to funguje ku prospěchu obou.

Zdeněk (St, 1. 9. 2021 - 16:09)

Ahoj, v mnoha případech jak to tady čtu se praktika CFNM zameňuje nebo se dokonce stává součástí exhibicionismu... Myslim, ale že je v tom zásadní rozdíl...
Exhibicionista je sice nahý před oblečenými ženami, ale ty o to vetšinou nestojí, případně je jim pro smích nebo jim dokonce pohrdají. Navíc se to da definovat i jako porušení zákona a tokový muž trpí úchylkou...
Zatímco nahý muž v přítomnosti oblečené ženy nebo žen někde v soukromí, které s tím souhlasí určitě úchylný není... (pokud ovšem ty ženy nejsou jeho přibuzné jako např. dcery, tety, babičky, matky, tchýně ap. Taky se to zde v mnoha komentařich objevuje...) To bych ale raději ani nekomentoval...
Myslim tim ženy jako partnerka, kamarádka, nebo i náhodná známost ...
Chtel bych vědět jaký je na to Váš názor...

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 21:09)

Nemusím s tím souhlasit. Masturbace před příbuznými bývá, až na výjimky, zpravidla tolerována i když není vítána. Spal jsem v ložnici po noční šichtě: Tchyně svolávala válečné porady, na kterých se od receptů, až po sex řešilo všechno. Manželka byla nejmladší, pak tři její sestry a maminka. Slyším že se řeší moje pohlavní schopnosti. Manželce nevěřily vůbec nic. Tak jsem mezi ně úplně nahý vlít a udělal ukázku, včetně stříkání semene. Ani nedutaly. I pak se to obešlo bez komentářů. Asi jim to jako důkaz stačilo.

Návštěvník (So, 28. 8. 2021 - 23:08)

Je to zvláštní pocit masturbovat před oblečenými ženami. Některé mívají tendenci se při podobných situacích svlékat, pomáhat, nebo i souložit. Mnody se tomu nedá zabránit, ale někdy pochopí a udělají se nenápadně v průběhu, nebo dodatečně, případně vůbec. Jedna moje kolegyně to se zájmem sledovala a když jsem byl hotov, tak mi šťavnatě vynadala. To se mi moc líbilo. Pak se uklidnila a vše šlo jako by se nic nestalo.

Blanbo (So, 28. 8. 2021 - 22:08)

Mal som kolegynu, s ktorou som prehral stavku ohladom fajcenia ze prestanem...prehral som a samozrejme trest bol v zmysle, ze budem pravidelne behavat nahaty okolo pracoviska....este ze som ju prehovoril, ze iba v kancli a pred nou....ani nevedela ako mi to vyhovuje,tie pravidelne rana, nahaty, ona oblecena a vacsinou aj povinne honiaci si pred nou..... ;)

Ela (St, 25. 8. 2021 - 20:08)

To je moc pěkná záliba

Návštěvník (Út, 17. 8. 2021 - 23:08)

Je asi málo žen, které chtějí vidět nahého muže. Jednou jsem se jako už dospělý a hlavně opilý, honil před babičkou. Seděla za stolem, já nahý naproti. Ona to pozorně sleduje, a když jsem jí pocákal semenem, tak povídá:" Ty si myslíš, že mě oslníš? Já už toho v životě zažila..." Hotovo.

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 16:08)

Vážení. Tady jde o to, že muže vzrušuje, když je před oblečenými ženami nahý, případně že před nimi masturbuje. Nuda pláž je sice dobré prostředí k předvádění se, ale není to zrovna typická forma.

Martina (Ne, 15. 8. 2021 - 15:08)

Mám dvě děti a jsem s nima sama. Chodím s nima na nuda. Dokud byly menší, tak jsem tam byla nahá. Od synových 11 si beru spodní díl, malý plavečky, ale zakryjou to nejdůležitější. Klukovi je teď 15, samozřejmě dost tam okukuje, tak mi nemusí koukat mezi nohy. Dcera se stydí, je jí 13, ale od 11 musí mít plavky. Neukáže ani prsa, je dost stydlivá. Jinak nazí muži jí nevadí, ale nahá by před nima být nemohla. Oba to berou jako normální, že on je před ní klidně nahý a ona zas před ním musí mít plavky. Doma taky, do koupelny on chodí z pokoje nahý, převlíká se před ní. Ona do koupelny jde v prádle, když se převlíká, tak si otevře dveře skříně, aby na ni neviděl.

vy (Ne, 15. 8. 2021 - 15:08)

jste tady snad všichni úchylný. Já CFNM považuju za běžnou věc. Třeba rodina jde na nuda pláž, otec a syn jsou bez plavek, matka a dcera mají spodní díl, nebo matka spodní díl a dcera oba díly plavek. Celý je to o tom, že se ženy víc stydí. A taky o tom, že dost mužu je u vody rádo bez plavek, ale nestojí o to, aby mu partnerku okukovali cizí chlapi.

Návštěvník (Út, 17. 8. 2021 - 22:08)

Jen ať se kouknou . Zrovna minulý týden mi ji několik chlapů očumovalo a vulgárně komentovalo . Tak jsem je oslovil jestli by to tedy té kurvičce šli udělat ? Z jednoho vypadlo no to né my jen tak koukáme a zmizeli .

Michal (Út, 17. 8. 2021 - 23:08)

Jednou jsem byl s přítelkyní u vody. Byl už večer a tak jsme se koupali nazí.

Návštěvník (So, 14. 8. 2021 - 23:08)

Býval jsem nahý před dětskou lékařkou, její sestřičkou a matkou, které byly oblečené. Doktorka se vždy pečlivě zabývala pooperačním stavem mého penisu, což bylo velice vzrušující. Zcela nahý jsem byl před oblečenou manželkou tchyní a jejími dalšími dcerami, kdyř řešily moje sexuální schopnosti. To už bylo i s ukázkovým výronem semene. Ale před příbuznými se to asi nepočítá.

Návštěvník (So, 14. 8. 2021 - 22:08)

Chlapci. svlíkněte se do naha a vyražte do ulic. Než vás seberou policajti, kterým to chvíli potrvá, tak si užijete.

Návštěvník (So, 14. 8. 2021 - 21:08)

Jednou mne doktoři úplně nahého, vzali ve Frantíškových lázních do bazénu plného nahých žen. Měli z toho velkou srandu a ženy senzaci. Přímo z vody padaly nabídky.

Tonda (Ne, 8. 8. 2021 - 15:08)

Ahoj slečny, hledám nějakou dívku před kterou bych mohl být nahý. Třeba ve vaně. Ty v plavkách nebo oblečená. Sahala bys na mě a já bych pěkně držel. Jsem z Prahy. Ozvi se na mail [email protected].

Tomáš (St, 21. 7. 2021 - 01:07)

Chodím na masáž žaludu pravidelně k jedné starší paní, asi o 10 let. Jednou mi krátce po začátku řekla, že má pro mě překvapení bez příplatku. Že by mi snad nevadilo, kdyby se k nám přidala kolegyně na zaučení. Tak jsem souhlasil aby na mě byly dvě. Že prý se ale stydí, tak mi zakryly hlavu dekou. Bylo to zvláštní, nevědět, která tě drží za koule a která ti leští žaluda. Tu deku jsem pak pocákal.

Návštěvník (St, 21. 7. 2021 - 06:07)

Ta druhá musela být známá, která se bála prozrazení. Jestli byla šikovná a dělala to dobře, tak byla starší, zkušenější. Jestli to neuměla, byl to nějaký zajíček, který se to teprv učil. Mě se stalo na pionýrském táboru, kde byly stany s podsadou, že mi to skrz celtu dělala neznámá malá ruka každou noc. Asi to byla holka, protože ze začátku jí to moc nešlo, ale rychle se lepšila. Taky nevěděla, že když se vystříkám, má přestat, aby to nebolelo. Dělala to, dokud se nenabažila. Nikdy jsem nezjistil která to byla.

Tomáš (St, 21. 7. 2021 - 23:07)

Neznal jsem ji, jen se styděla ukázat. Podruhé jsem se zeptal, jestli jsem ji náhodou už neviděl, že jsem si všiml už víckrát před domem, že tam nějaká holka postávala, asi 30 let. Tak už to bylo bez deky, protože mě chce vidět, jak se tvářím. Opravdu se to učila, ale ta starší jí všechno vysvětlila dobře. Že citlivost je dost individuální a je třeba se vyptávat, jaká technika je nejlepší. Jiná je na obnovu ztopoření, když vadne, jiná na maximální dráždění a jiná na dokončení.

Eva (Po, 19. 7. 2021 - 12:07)

Dobré odpoledne :).. My se CFNM zabýváme.. Zatím tedy ne po celé ČR.. ale pokud by Vás to lákalo a zajímalo, více informací najdete na https://www.cfnm.cz

Reklama

Přidat komentář