Reklama

Svazování partnera(ky)

Honza (Čt, 26. 8. 2021 - 18:08)

Pokud by se tu objevila Bára, měl bych jeden dotaz. A sice jak přesně se jmenuje ta barva toho tělového latexu? Někdo mi tvrdí, že to je Manequin a někdo zase že Baby pink. Ani jedno mi ale nepřipadá, že to je úplně ono. Manequin mi přijde spíš taková tmavší bílá a Baby pink zase moc do růžova.

PVC love (Čt, 26. 8. 2021 - 07:08)

Dneska zase prší. Nad ránem jsem se vzbudila driv protože jsem nemohla usnout dal šla jsem se nasnídat. Pak plán zněl jasně na sobe jsem měla pláštěnku a ty gumové kalhoty na spaní. Jenom jsem si vzala holínky zamkla jsem a vyrazila na procházku. Zrovna jdu po hlavní ulici kapuce na hlavě a pevne utazena kolem obličeje. A příjemny zvuk kapely deste odrážejícího se od kapuce. Nejlepší na me pláštěnce je padl na to dotaz že má stahovací pásek je to takový gumový kabát.

Honza (Čt, 26. 8. 2021 - 09:08)

Tak to je super. To nebude problém nosit v zimě.
Já už se těším, že brzo si nebudu latex sundavat vůbec.

Honza (Čt, 26. 8. 2021 - 01:08)

Já vážně nevím. Mám trochu pochybnosti jestli to vůbec jde tak dlouho vydržet.

PVC love (St, 25. 8. 2021 - 22:08)

Pročítala jsem diskuzi. Ta mari je vážně tak dlouho spoutaná nebo to vzdala a je neaktivní co myslíte.

Honza (St, 25. 8. 2021 - 17:08)

Dal jsem sám sobě takovou výzvu a nevím jak to brát. Jestli se sám trochu oklamat a nebo to brát absolutně. Myslím, že ta první možnost by zas takový podvod nebyl.

Honza (St, 25. 8. 2021 - 00:08)

Mám taky otázku. Mám v úmyslu si obléknou latexovou kombinézu bez zipu na hodně dlouho, pak si ji sundat, zkontrolovat jestli není nějaký problém s kůží a hned na to si obléknout stejnou ale ze silnějšího latexu, kterou si nedokážu sám sundat. Odhaduju čas na kontrolu a převlečení na několik minut. Mám čas jak dlouho jsem v latexu počítat od začátku nebo až od toho převlečení?

Honza (St, 25. 8. 2021 - 00:08)

A co nosit pod oblečením tu igelitovou kombinézu?
Jinak pláštěnka sama o sobě nezahřeje ale neprofoukne. Stačí si pod ní vzít třeba fleece mikynu. Jen to chce utěsnit pláštěnku dole aby pod ní nefoukalo. Třeba si přes zapnutou pláštěnku zapnout v pase pásek. Nebo nosit nějakou přiléhavou.
Jinak taková perlička. Byl jsem si zaplavat v neoprénu a přišla průtrž. S tím jsem nepočítal a neměl nepromokavé oblečení. Tak jsem jen oblečení zabalil do igelitky, hodil do bathu a domů jel na koloběžce v neoprénu. Asi se dost lidí podivilo. :-D

PVC love (Út, 24. 8. 2021 - 23:08)

Potřebuju poradit jak mám nosit pláštěnku v zimě. Mám jeden žlutý prsiplast který má podšívku ale i to na zimu nestačí. Kalhoty jsou v poho ty gumové a boty jsou vyřešené také ale nevím jak na tu pláštěnku.

PVC love (Út, 24. 8. 2021 - 22:08)

Stalo se vám někdy že vás spodní latex zachránil před totálním promoknutim. Přesně toto se staloe kamarádce. Na podzim šla venku a měla na sobě latexovoz kombinezu a přes ni teplakovou soupravu. Ssebou měla v kapse ještě kuklu. V tom nastal silný liják všichni se úplně rozutekli pod střechu že nechtěli promknout a ona jenom zastavila z kapsy vytáhla latexovou kuklu a nandala si ji. Ještě si vzala kapucu u mikiny a oblečení mohlo klidně promoknout ale latex to jistil. Když dorazila domů všechno oblečení bylo promokle jak houba ale latex jenom otřela hadrem a bylo to v klidu.

Honza (Čt, 26. 8. 2021 - 12:08)

Nosí ta kamarádka latex často?

PVC love (Čt, 26. 8. 2021 - 17:08)

Moje kamarádka latex nenosí máme společnou zálibu pláštěnky často vyrážíme na procházky v plastenkach klidně i ve 30 stupních

Honza (Čt, 26. 8. 2021 - 18:08)

Aha. Já myslel že jo když jsi psala tohle "Stalo se vám někdy že vás spodní latex zachránil před totálním promoknutim. Přesně toto se staloe kamarádce. Na podzim šla venku a měla na sobě latexovoz kombinezu a přes ni teplakovou soupravu. "

PVC love (Čt, 26. 8. 2021 - 23:08)

To byla jiná kamarádka

Honza (Čt, 26. 8. 2021 - 23:08)

Aha. A ta nosí latex často?

PVC love (Pá, 27. 8. 2021 - 00:08)

Ano nosí ta ho úplně miluje. Nosí ho snad pod vším

Honza (Pá, 27. 8. 2021 - 18:08)

O něco tě poprosím. Rád bych si s ní občas napsal o našich zkušenostech atd. Zeptej se jí, jestli by chtěla a pokud ano dej ji na mě kontakt (honza.barta*centrum.cz hvězdičku nahraď zavináčem). Nebudu jí svádět ani jinak obtěžovat, jen bych si rád občas písemně pokecal sa někým, kdo také miluje latex. Díky

PVC love (Pá, 27. 8. 2021 - 23:08)

Prominte, je mi líto ale nechce si psat. Jinak treba Dneska byl super den, Dneska zase prselo má prset do stredy. Hned rano jsem uz byla ve svem oblibenem do deště. Kamoska prisla ke mě take v plastence. Ona mela prakticky podobne veci co já akorát kalhoty nemela do deště ale mela klasicke rifle. Obě jsme si navzjem utáhli kapuce zavazali na mašli. Pak jsme vyrazili ven. Dneska to bylo normal protoze celí den prselo. Ale nejlepsi to bylo kdyz byla vedra vsichni by nejradsi šli do pul těla a my jsme si šli v obleceni do deště a utazenýma kapucema ty pohledy staly za to. Ještě mi nepřišla ta kombineza ale až mi přijde tak si jí hned po doručení oblecu tak ji nerozepnu minimalne tyden.

Bára (So, 28. 8. 2021 - 06:08)

Pohledy lidí znám. V létě i ve vedru nosím rolák i když neschovávám latex nebo obojek a někteří lidé si asi myslí i něco o nenormálním mozku, ale každý se cítí dobře v něčem jiném. Včera jsem do práce vyrazila v celotělivém latexu a vysokém obojku, v práci jsme stabilni kolektiv a vsichni o moji zálebě vědí, dokonce jsem před lety ke 40tym narozeninám dostale vlastnoručně uplety svetr s vysokým rolákem a obojek. Vyrazila jsem v letních kozačkách a sáčku s rolákem a šátkem uvázaným přes hlavu i krk.

Honza (So, 28. 8. 2021 - 08:08)

O latexu vědí taky?
Jinak nemáš někdy problém s ponožkami a rukavicemi? Mě v ponožkách klouže noha a v rukavicích zase ruce když potřebuju někdy na něco použít víc síly. Z rukavic se navíc hodně brzo setře leštidlo a pak začnou být zvenku trochu lepkavé. Doma OK ale něco v tom dělat v práci nebo jinde je trochu problém.

Reklama

Přidat komentář