Reklama

Kluci a nahota doma

Leila (Pá, 3. 9. 2021 - 08:09)

Chodím s klukem je to super a při sexu si taky rozumíme vše si dobře uděláme všechny techniky taky zvládáme ale ,mám už od čtrnácti kamošku se kterou si to taky užíváme na plno. Řekla jsem o ní mému klukovi až jsem se bála že mě pošle někam ale naopak ať přijde mezi nás že si dáme to všichni spolu. I tak se stalo Zajeli jsme k nám na chatu bylo horko tak že nejprve bazén to už se trošku jiskřilo protože jsme byli nazí a příteli už krásně stál 19 x 5 a kamoška taky mi šeptala do ucha to je krasavec už se těším až si ho užiju. Po koupačce a sprše se šlo na věc přesunuli jsme se do pokoje na letiště . Tam jsme to rozbalili na plno. Ale nejprve si kámoška vychutnala přitelova gentlemana ,věnovala se mu tak intenzivně že se ji do pusy udělal v mohutném orgáči.mi nezbývalo než se mu vzpamatoval věnovat se nám dvěma ,to netrvalo dlouho ale přítel si užíval toho jak jsme si to spolu rozdávaly. Až když byla kamarádka ohnutá ke mě a prcinu měla zezadu volnou tak ji ho tam šoupl až vyjekla ale hned si přirazila a zase oni předvedli mi skvělou mrdanici.A tak to šlo až do pozdních nočních hodin .Přes den jsme si dospali noc a něco uvařili, odpoledne ugrilovali maso a večer ten sám scénař , bazén a už i tam bylo něco ale na letišti jsme si to rozdali jako předešlou noc. Po dvou nocích jsme byli krásně spokojení a stýkame se všichni dosud.

Hanka (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Tak jsem zpátky negativní. Já jsem mu klečela celou dobu jen na rukou. Nejdřív mu bratranec seděl na nohou a kamarádka ho lechtala na bocích a pod pažema. Moc lechtivej nebyl, tak projevila zvědavost, kde lechtivej je. Že by na pytlíku? Bingo! Když mu šmátrala pod trenkama, tak se pěkně snažil mrskat a bylo vidět, že už se mu hned při tom pomyšlení postavil. Bratranec mu stáhl trenky ke kolenům, když mu přes něj přejela guma a on se uvolnil, bylo vidět, proč se tomu říká péro. Ale měl nohy u pořád sebe. Tak mu jednou rukou přitiskla lofana k břichu a druhou vytáhla pytlík ven. Pak ho začala šimrat prstama a on se musel smát, i když sebou už tolik neházel. Pak mu druhou rukou uchopila ptáka a zacvičila s ním, však víte jak. Jestli to prý lechtá. Prý ne. Ani se nedivím, i když jsme lechtivé všude možně, tak na kunda lechtivá taky není. Řekla "Nekecej" a pokračovala. Úplně se zklidnil a za chvíli to bylo venku. Ale jen krátký výstřik a potom jí to trochu steklo po ruce. Jestli si tady nějaký úchylák myslí, že to někdo zkoušel ochutnávat, tak ho zklamu. Otřela si jen ruku o jeho prsa a vstala. Už víme, že ta chuť nestojí za nic, stačí, že to bylo cítit. Zeptala se ho, proč je toho tak málo, že čekala víc. Prý si vypustil páru chvíli předtím, než jsme přišli.

Host (St, 1. 9. 2021 - 16:09)

Haničko moc hezký povídání. Být znásilněný za přispění příbuzenstva to je velmi vzrušující. Co bratranec, také konal? A vy holky? Neměly jste nutkání se uspokojit? Vím, že podobné akce končívaly minimálně hromadnou masturbací. Někdy stačilo. že s tím někdo začal a už jsme v tom lítali všichni. Na ochutnávání semene máš čas. Většinou ho vyžadují starší dámy, které je považují za elixír mládí.

Hanka (St, 1. 9. 2021 - 16:09)

Bratranec a jeho kamarád, který u této seance nebyl, mě lechtají už léta. Psala jsem o tom v jinému tématu o lechtání, můžeš si to vyhledat, ať se neopakuju. Kamarádka se přidala do party později, jí se líbí ten bratranec. Oni mě rádi lechtají až do počurání, ale to nepatří do tohoto tématu. V tomto příběhu jsme přibrali brášku. On se sice nepočural, ale už mezi nás dobře zapadl. A nebylo to znásilnění, na lechtání jsme zvyklí od malička. Jenom to zašlo trochu dál a on se skoro nebránil. Vlastně na něco takového čekal.

Host (St, 1. 9. 2021 - 20:09)

V pohodě. Byly to jen otázky a odpovědi k životu zas tak nepotřebuji. Pochválím a dostanu lekci. Jak lidské.

Hanka (St, 1. 9. 2021 - 21:09)

Na odpovědi nebylo dost času a dnes ho už taky nemám. Jestlis ten příspěvek myslel jako pochvalu, tak dík. Já beru za pochvalu každou kultivovanou odpověď, která svědčí o zájmu. Ve zkratce můžu říct, že bratranec nic nekonal, že to tím ten den skončilo a bráška měl čas na přemýšlení nad tím, co zažil. Nás to samozřejmě vzrušilo a motivovalo k tomu, co dál. Kamarádka přemýšlela, jak to navléct, abych to udělat i bratranci. Spolu jsme to probrali.

Host (St, 1. 9. 2021 - 22:09)

Máš velmi dospšlé reakce. Kolik ti je let?

Hanka (Čt, 2. 9. 2021 - 22:09)

Díky za poklonu. Vyprávění je z věku 17 let, teď jsem o něco starší, ale ne o moc. Táta říká, že schopnost vyjadřovat se slovem a písmem je mnohem důležitější, než jakékoli odborné vzdělání. Proto mě čeká maturita na gymplu. Ještě jsme ani nechodili do školy a už jsme hráli různé slovní hry, třeba při cestě autem a učili se číst a psát na počítači. Snažím se pilovat text, dlouho o tom přemýšlím, čtu to po sobě 10x, a přesto tam najdu chyby. Štve mě to, že vždycky až po odeslání. Rukopis sama po sobě přečtu stěží, nehledě na samé škrtance. Ani si nemůžu psát taháky. Takže ta vyspělost je jen vocamcaď pocamcaď.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 14:09)

Takže žádná nemá zájem zaučit zajíčka, po případně pravidelný sex?

Darek (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Vypadni odsud!

Návštěvnice (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Chlapečku. Slušný hoch se představi, popíše se, aby dámy věděly co je v nabídce.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 18:09)

Několikrát jsem psal že mi je 15 a mám kolem 18 cm ještě něco?

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 19:09)

Toto ale není seznamka. Žádná ti neodepíše. Tady se ničeho nedočkáš.

Hanka (St, 1. 9. 2021 - 13:09)

Má, to koncovku. To lechtání nemělo zvláštní důvod. Zaklekli jsme na něj jen tak pro radost, jako Babiš na živnostníka, ani se moc nebránil. Musím se teď jít otestovat kvůli škole na zítra, abych tam zas nemusela sedět se zacpanou hubou. Pak to dokončím. Dalo by se o tom vyprávět dlouho.

Host (St, 1. 9. 2021 - 13:09)

Vyprávíš hezky. Těším se na pokračování.

Hanka (St, 1. 9. 2021 - 12:09)

Jestli sis všiml, psala jsem v minulém čase. Stalo se to před pár měsíci, co mě napadlo, co jsem si myslela atd. Čas už ale pokročil. Nenapsala jsem ještě všechno. My už jsme ho mezitím zlechtali. Já jsem ho jen držela, ale musel pomoct bratranec. Samy dvě bychom ho udržet nedokázaly. Trenky dolů, bratranec ho držel, aby nekopal. Já jen ruce. Kamarádka byla aktivní, a protože u toho byl i bratranec, nemohl se cítit jako hrdina. Nemusely jsme se bát, že se tím bude chlubit. Kdybychom byly jen my dvě, mohl by tvrdit, že ho chtěly znásilnit dvě holky a že se nechal.

Host (St, 1. 9. 2021 - 12:09)

Tvůj příběh je nějak nedokončený. Proč byl držen? Má to nějakou koncovku?

Host (St, 1. 9. 2021 - 04:09)

Lepší by bylo, kdybys u toho nebyla. Ať je to jen mezi nimi. Pokud se zúčastníš, tak si na tebe může dovolovat. Takhle to bude jejich tajemství. Když bude kamarádka aktivní, a bude určovat pravidla hry, tak za hrdinu nebude.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 14:08)

Takže ženy a mámy nemáte fakt zájem? Já bych to rád zkusil s milfkou

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 22:08)

Koukám že jsi nadrženej jak stepní kozel , ale jednou mi to s puberťáky stačilo !

Reklama

Přidat komentář