Reklama

Svazování partnera(ky)

Mari (St, 22. 9. 2021 - 19:09)

Jsem si došla před tím

Hans B.B. (St, 22. 9. 2021 - 12:09)

Tak mě pomalu opouští naděje, že bych mohl nosit latex 24/7. Dneska se mi po pouhém týdnu v latexu udělala trhlinka nad rorkrokovým zipem. U úplně nového bezzipového catsuitu pouze jednou oblečeného. Sice maličká a snadno opravitelná ale obávám se, že latex a práce prostě nejde dohromady. Ještě uvidím, jestli vydrží 1 mm latex ale bojím se, že to dopadne stejně.

Karel (Út, 21. 9. 2021 - 22:09)

Když jsem s manželkou se svazováním začínal, tak jsem nakoupil na e-kondomy .cz prvních pár věciček na tohle řádění. Teď už máme doma doslova arzenál různých věcí na svazování, mají tam hodně na výběr. Zase to u nás doma dokázalo navodit super atmosféru, protože si v posteli zase rozumíme.

Hans B.B. (Po, 20. 9. 2021 - 19:09)

To jsem psal já. Neznámo proč mě to odhlásilo.

Mari (Po, 20. 9. 2021 - 13:09)

Dneska jsem zažila nejlepší procházku v životě. Pořad jsme na chatě odpocivame. Jsem dneska brzo ráno spala v kozelci a s roubikem. Mě přítel vzbudil v půl čtvrté. Prý aby nás na procházce nikdo neviděl. Poté co mě rozvazal jsem hned ucitila sevření pout. Spoutana jsem pockala až přinese propriety. Měla jsem na sobě latex který mám doteď na sobě. Pak mi sundal pouta a musela jsem si obléknout latexove punčocháče pak vyndal korzet který měl pro mě jako překvapeni ten korzet mi nandal a utahl až jsem skoro nemohla dýchat. Pak jsem dostala dlouhé latexove šaty nandal mi je. Pak ještě nekoncil. Nandal mi krční korzet který jsme sehnali před odjezdem. Nemohla jsem hnout krkem. Pak mi sundal kuklu a nandal mi nafukovací roubik nafoukl a byl nafoukly tak moc ze jsem nemohla ani náznak slova. Vytáhl jinou kuklu která nemá otvory na oči a na pusu. Místo otvoru na oči má dírky abych viděla aspoň trochu. Pak vzal svazovaci vak na ruce a za chvilku jsem měla ruce pevné svázané vzadu. Pres to aby to nebylo vidět dal plastenku nandal mi kapuci zapl. A kapuci utahl. Pak mi ještě sundal kapucu a nandal mi obojek s vodítkem kapuci nandal zpět a zase ji utahl. Pak se vyrazilo byla jsem venku do šesti ráno. Byla to nejlepší prochazka.

Marcela (Po, 27. 9. 2021 - 16:09)

Docela ti ten latex zavidim. Ja jsem kdysi zamlada s latexem blbnula presne jak ty, nosila jsem to pod normalni obleceni klidne i do skoly. Rekord mam zamcena v latexu deset dni nonstop (mela jsem catsuit se zipem v rozkroku abych mohla na zachod). Postupne jsem ale zacla byt na latex alergicka. Zacalo to svedenim, pak pupinky, vetsinou se to projevilo tak po dni noseni, Pak jsem zacala opuchat, az jsem nakonec dosla do stadia, ze par hodin jednou za cas na nejake akci je pro mne maximum pokud nechci dalsi tyden do sebe cpat leky. Zkousela jsem misto toho neopren nebo lack, ale chybel mi tam ten pocit druhe kuze a zesileni vsech vjemu a doteku. Nakonec jsem skoncila u lycry a stala se na ni totalne zavisla. Doma mam snad k padesati catsuitum vsemoznych barev, strihu a provedeni, nektere vypadaji od latexu opravdu k nerozeznani. Chodim v tom doma cele dny, dokonce v tom i spim a bezne jdu v catsuitu i ven mezi lidi, jen abych moc nedrazdila tak si nahodim kratasy, sukynku nebo kdyz je zima mikinu, takze si vsichni mysli ze mam jen triko a leginy.

Ze vseho nejradeji mam ale kocici kombinezu i maskou udelanou z mikroplyse. Misto rukou mam jen vycpane rukavice s kocicimi tlapkami. Dovedu v tom stravit cely vikend. Pritel mi pomuze s oblekanim, pak mi kolem krku zamkne kovovy obojek a ja jsem az do nedele vecera poslusna kocicka. Chodim po ctyrech, zeru z misky nebo z jeho ruky, travim cas zamcena v kleci, nebo travim noc na retezu v pelisku vedle jeho postele. Miluji ten pocit, kdyz si k nemu lehnu na gauc nebo se mu zkroutim u nohou a on mne hladi jako sve zviratko. Pritel k tomu nedavno koupil i takovy poutaci pranyr kde mne klecici na ctyrech uvaze za ruce, nohy i pas takze se nemuzu ani hnout a dela si se mnou co chce.

Hans B.B. (Po, 27. 9. 2021 - 19:09)

Soucítím s tebou. To je neštěstí, když se člověk musí vzdát něčeho co miluje a na čem je závislý. Zrovna tohle je celoživotní záležitost. Člověk to jednou zkusí a má to na celý život. Žádná náhrada nikdy není tak dokonalá i když může být velmi blízko. Docela se divím, že se toho ještě nechytil nějaký výrobce a nezačal dělat obleky třeba z nitrilu podobně jako to je s rukavicemi. To by podle mě mohla být celkem slušná náhrada. Přitom kdysi dávno jsem viděl catsuit ze syntetické gumy. Právě pro lidi, co mají na latex alergii. Nevím, proč dneska se to už nedělá.

Bára (Út, 21. 9. 2021 - 20:09)

Nerozumím tomu jak ti přítel mohl sundat kuklu, když ti předtím dal krční korzet ?

Hans B.B. (Út, 21. 9. 2021 - 21:09)

Můžu se tě na něco zeptat? Zajímá mě ta maska ženy o které ses už víckrát zmiňovala. Nemáš nějaký odkaz? Já našel jen silikonové. A nebo sice latexové ale takové, že to vůbec není věrné. Díky

Mari (St, 22. 9. 2021 - 06:09)

Bohužel ne ja o mi nemám zájem spis latexove kukly mám radši. Klasické.

Hans B.B. (St, 22. 9. 2021 - 12:09)

To bylo na Báru.

Mari (Út, 21. 9. 2021 - 20:09)

Zapomněla jsem napsat ze mi sundal i ten korzet

Návštěvník (Po, 20. 9. 2021 - 19:09)

A nebyla ti zima? Latex moc nezahřeje. Já ho mám na sobě šestý den a dneska mě v něm byla pěkná kosa páč jsem si na něj vzal jen lehčí oblečení. Určitě víc kosa než kdybych latex neměl.

Mari (Po, 20. 9. 2021 - 21:09)

Trochu jo ale pak jsem pohybem se zahrála pak jsem také byla spoutana pak v kozelci v místnosti kde hořela kamna. To jsem se teprve se zapotila. Zítra to uděláme jinak brzo ráno zas. Tentokrat budu mít latex perovou kombinezu a místo roubiku budu mít natrikrat omotanou pásku. A to skreju kapuci a mrazovou klapkou. A budu mít ruce spoutane za zády a budu mít pres to plastenku s rukávy mám delší na ni takže budu mít nastylizovane rukávy tak jako bych nebyla spoutana.

Hans B.B. (Út, 21. 9. 2021 - 07:09)

A budeš mít zase korzety?

Mari (Út, 21. 9. 2021 - 07:09)

Tentokrat ne

Hans B.B. (Út, 21. 9. 2021 - 18:09)

Já vím, že jsem hrozně zvědavej ale zajímalo by mě v jakých barvách más to latexové oblečení. Jen pro předsatavu. A jestli máš i něco světlého nebo transparentního, nedělají se ti tam fleky od kovových věcí? Třeba od spony na obojku a tak.

Mari (Út, 21. 9. 2021 - 20:09)

Nosím většinou černé věci z latexu.

Hans B.B. (Út, 21. 9. 2021 - 21:09)

Dík. Já taky ale mám i pár barevných. Trička v metalické modré a červené a budu mít i metalicky modrý a červený catsuit. A chtěl bych časem tmavě modré latexové džíny. Zatím mám jen černé.

Mari (Po, 20. 9. 2021 - 21:09)

Trochu jo ale pak jsem pohybem se zahrála pak jsem také byla spoutana pak v kozelci v místnosti kde hořela kamna. To jsem se teprve se zapotila. Zítra to uděláme jinak brzo ráno zas. Tentokrat budu mít latex perovou kombinezu a místo roubiku budu mít natrikrat omotanou pásku. A to skreju kapuci a mrazovou klapkou. A budu mít ruce spoutane za zády a budu mít pres to plastenku s rukávy mám delší na ni takže budu mít nastylizovane rukávy tak jako bych nebyla spoutana.

Reklama

Přidat komentář