Reklama

Předměty v pochvě

Dara (Pá, 15. 7. 2022 - 14:07)

Já si tam jednou na koupáku dala na záchodcích pinpongáč, co se zakutálel klukům od stolu. Asi po hodině jsem ho vytlačila, vrátila a koukala, jak s ním hrají. Ale měla jsem tam už lescos, někdy to dám do kondomu, abych to snadno zase dostala ven. V práci jsem takhle hodinu na poradě seděla a měla v sobě šéfovo značkovací fix. Vždycky dobře cítím, že to tam uvnitř je a "hraju" si s tím všelijak stahováním svalů.

Alena (St, 13. 7. 2022 - 07:07)

Holky začínají zeleninové žně. Všichni ti zeleninoví těšitelé jsou k dostání a v krásné délce i průměru. Včera jsem si koupila krásnou cuketu 30 x 6cm. těch šest centimetrů bylo z kraje a zůžovala se na čtyři a půl centimetrů. Přítel byl na odpolední tak jsem si udělala odpoledne sama pro sebe , omyla důkladně cuketu a pomaličku si začala hrát sama se sebou. Po přejíždění pysku se mi začala kundička rosit až najednou tam kousek po kousku zajížděla dovnitř. To jsem už byla dost vzrušená tak jsem ji tam zatlačila dále a k mému překvapení tam vklouzla úplně v pohodě. Tak jsem ji začala posouvat tam a zpět i přes ten největší průměr to šlo zlehka a na délku taky to bylo tak dvacet dva centimetrů co jsem pak měřila . Po chvilce jsem cítila že to na mě jde tak jsem přidala v pohybech a udělala jsem se v krásném orgasmu a cuketou uvnitř jsem na gauči si chvilku zdřimla .Když jsem se probrala tak cuketa byla již venku a pode mnou kolo jako dezertní talíř od kundích šťav , osprchovala jsem se v klidečku převlikla poslimpaný gauč a čekala na přítele. Vše jsem mu to pak vyprávěla tak jak tady už jsme to spolu udělali znovu a zapojili jsme do akce i ten jeho penis v kombinaci s cuketou to bylo výborné.Bylo to opět skvělé i s mokrým orgasmem

Eli (St, 13. 7. 2022 - 09:07)

Já sem si na vokurkách dělala zářez jako žaluda. Bylo to vo hodně rajcovnější. Jednou sem byla tak divoká že se mi celá špička ulomila. To mě tak vystrašilo že se mi pochva sevřela a já to nemohla dostat ven. Musela mi pomoct mamka. Vytáhla to rukou kerou do mě po dlouhým snažení musela nacpat. Vod tý doby už sem byla vopatrnější a ty zářezy už sem nedělala tak hluboký.

Petula (Čt, 7. 7. 2022 - 11:07)

Nejlepší byl první zasun naslineneho tlustého lihoveho fixu do zadečku spojený s klasickou masturbací.... Byl to vykolejí jící omamný orgasmus spojený s extrémní bolestí krční páteře až do hlavy... Od té doby posouvám Hranice zadečku

Lenka (Út, 14. 6. 2022 - 13:06)

Uklízela jsem pokoj synovi. Byla jsem sama doma. Syn dostal plastové letadlo 45/6. Když jsem ho sebrala ze země, upadlo mě jedno křídlo. Vyděla jsem, že jen vypadlo s otvoru. Ale jak jsem si ho tak prohlédla, tak špička byla uzká a pak se krásně ten trup roztahl. Vzala jsem si letadlo do obíváku, kde jsem opatrně sundala i druhé křídlo. Vepředu bylo malé kolečko, ale to sundat nešlo. Dál samozřejmě byly dvě kolečka, které byli vzdáleni 25 cm od špičky. Držela jsem tedy jen trup ledadla a napadlo mě jaké by to asi bylo ho vpustit do hangáru. Sundala jsem si tedy kalhodky a lehla si na pohovku. Roztáhla nohy a vzala ledadlo. Špičkou letadla jsem si začla přejíždět po otvoru . Zachvilku jsem jí měla krásně mokrou. Špička ledadla se lleskla od mé štávi a tak jsem začla to letadlo do sebe zasouvat. Krásně mi letadlo zajíždělo do kundičky, když se zarazilo o přední kolečko. Nebiilo velké a tak jsem více zatlačila a kolečko zajelo dovnitř. Pokračovala jsem v zasouvání a cítila jsem tu tlouštku i to kolečko jak mě doslova dráždí uvnitř. Nevím jak, ale zajelo do mě až po zadní kolečka, takže jsem měla v sobě 25 cm. Bylo to moc příjemní a pomalu a jemně jsem stím letadlem začla vyjíždět a zajíždět. Krásně mě uvnit klouzalo než jsem dosáhla velkého orgazmu. Štáva mi tekla kolem letadla ven. Nechala jsem letadlo uvnitř a jen ležela než orgazmus odezní. Pak mě letadlo samo vyjelo ven. Když jsem si ho prohlédla bylo celé mokré od mé štávy. Mezi nohama jsem ale měla krásní ppcit uzpokojení, jaké jsem dlouho neměla. Odešla jsem do sprchy kde jsem dukladně omila letadlo, abych ho mohla synovi vrátit. Ale přiznám se, že opčas si to letadlo půjčim, abych opět letěla plná vzrušení.

Gabka (Út, 14. 6. 2022 - 09:06)

V sobotu jsem byla na grilovačce u sousedů a něco jsem vypila nějaké vínko tak když jsem přišla domů dala sprchu a ta dole mezi nohama by něco chtěla už
už pustila trošku šťávy když jsem ji myla. Měla jsem doma banán tak 20 x 5 a pěkně zahnutý nahoru. Oblíkla jsem mu kondom a šup tam s ním do dírky , netrvalo dlouho a udělala jsem se v krásném orgasmu. Nechala jsem ho tam a usla jsem .Ráno byl ven ležel mezi nohama , stačilo jen ji polechtat špičkou preservativu a už tam bylo mokro , tak jsme si to ještě jednou zopakovali ,zase to bylo suprové. Po odeznění vzrušení jsem se šla osprchovat umýt pičku zaslimpanou od šťáv lásky a kondom hodila do sáčku a do koše a banán snědla ke snídani z jogurtem , namáčela jsem ho do něj a představovala si že kouřím penis a po kouscích ho ukousala až jsem ho sežrala celý.

Kačka (Ne, 12. 6. 2022 - 01:06)

Ja sem tam měla i zhubnout kefku je to moc příjemní

Návštěvník (Út, 17. 5. 2022 - 15:05)

Mám opravdu rád anální sex. Podívejte se na mé nahé fotky zde: www.xvieeos2.com/dd

Karel (Út, 17. 5. 2022 - 08:05)

Holky, chtěl jsem se zeptat, jestli se dokážete vymočit, když máte zavedený penis v pochvě? Zkoušela to některá z vás?

Gabka (Út, 17. 5. 2022 - 15:05)

Zkoušela jsem to jde to ale misím se na to soustředit. Zkoušela jsem to i s okurkou v pipce a taky se mi to povedlo jde to z těžka ale jde to. Penis nebo předmět v pochvě jako by tu dírku přiskřípnul ale když zatlačím tak se počůrám. Karliku tak to je, Gabka

Franta (Út, 14. 6. 2022 - 11:06)

Já jsem viděl nějaké porno, kde chlap šukal holku zezadu. V jednu chvíli jej ta holka požádala, aby přestal. Když ji vyndal čuráka z kundy, ona začala silným proudem močit. Zpátky jí ho tam strčil až když domočila. Ani si nevytřela pysky papírem. Asi ani jednomu nevadilo, že ji má pochcanou.

Raubíř (Út, 14. 6. 2022 - 13:06)

Já bych jí při chcaní ještě lízal.

Karel (Út, 14. 6. 2022 - 13:06)

Mě se to jednou stalo. Lízal jsem jedné holce kundu a ona si u toho roztahovala pysky. Najednou zahlásila: "Budu čůrat" a za několik vteřin jsem měl plnou pusu její moče.

Návštěvník (Út, 14. 6. 2022 - 10:06)

tak to je fajn že ten předmět to čůrání nezarazí. Ale co se týče předmětu strkaných do pochvy na jedno erovideokazetě jsem viděl jak ženská vyndala s vázy celou kytici nějakých kytek a strkala tam všechny stonky

Gabka (Út, 17. 5. 2022 - 08:05)

Je mi 17 a občas si to rozdám s banánem . Ten je taky suprový . Nedávno jsem koupila krásný délky 25 cm a průměr 5 cm. vklouznul mi tam celý jen ta stopka vykukovala ven s pičky ,je na škodu ze brzy zhnědnou a změknou. Ale jsou i jiní zeleninoví těšitelé jako třeba okurky mrkev bílá ředkev kukuřice lilek vše jsem už vyzkoušela ale penis je penis to je top.

Náštěvník (anonim) (So, 8. 1. 2022 - 08:01)

N

Dudek (So, 8. 1. 2022 - 08:01)

WTF

Mája (Čt, 6. 1. 2022 - 22:01)

Já používám hlavně okurku hadovku, jednou jsem tak chtěla strčit cuketu, ale to bych si ji roztrhla.

Dana (Ne, 9. 1. 2022 - 04:01)

Okurka je asi nejběžnější. Seženete jí celoročně a dá se vybrat v různích velikostech. Sama jsem jí začla používat už od 13. Opčas si zasunu i něco jiného, ale okurka vemě byla častěji.

Karla (So, 8. 1. 2022 - 17:01)

Okurka je skvělá, ale nejprv trochu chladí, když se zahřeje, tak se s ní i uděláš.

Reklama

Přidat komentář