Reklama

Výprask před diváky

pavlík (Pá, 4. 2. 2022 - 08:02)

Mne moje matka bila za každou blbost. Ale čím víc mne bila tím to bylo horší, dělal jsem vylomeniny čím dál víc. Matka mne bila vším, co měla po ruce. Jednou a to mi bylo 14 jsem v koupelně s sestrou 12 dělali bordel. Matka tam vletěla a začal mazec. Vzala na mne prodlužovačku a jak jsem byl nahej, tak to stálo zato. 6e jsem dostal mi bylo jedno, ale že to bylo před sestrou to bolelo daleko víc.

Návštěvník (Út, 1. 2. 2022 - 13:02)

Když moje děti zlobí ,přehnu si je přes koleno a bez debat dostanou 60 ran.

nazdar (Út, 1. 2. 2022 - 11:02)

Když mě bylo asi 10 let hráli jsme si v ulici nedaleko pitomýho Soukala. Musel tehdy zozebrat plot a posunout na správnou hranici pozemku - zabral si poněkud víc než mohl. To dělal na vesnici skoro všichni že posunovali ploty o metr, ale tady se jednalo o cestu na parcely za ním, ten dobytek zabral asi šest metrů! Dali to přeměřit a musel to vrátit zpět. Byl dost nasraný, a my jsme si nedaleko hráli, asi jsme ho naštvali, začal po nás házet drny, já jsem to dostal na obličej. Měl jsem plné oči hlíny, myslel jsem že už nikdy neuvidím, ten sviňák se mi smál a vůbec nepochopil co mě udělal. Ostaní mne očistili, ale ještě to nebylo ono a odvedli mne domů. Matky mě omyla vodou a vykapala oči kapkami. Viděl jsem rozmlženě, obraz nebyl ostrý, neštěstí se to po několika dnech zlepšilo. no a pak šel čas, já vyrostl ale mrňavej Soukal chodil nalitej z hospody. Jednou za tmy a chabého pouličního světla mne neviděl a šel okolo, tak jsem ho zmátil, a dodnes to nikdy nevyšetřili. Toho vola ani nenapadlo že bych to byl já. Pomsta byla sladká. Ale nemyslete si že jsem byl nějaký rváč a pomstychtivec. Tohle byl jediný můj přešlap. Dostal pěkně na dršku a marodil skoro dva měsíce. Č....!

LUKY (Ne, 30. 1. 2022 - 19:01)

JÁ budu zítra bit.Budu mít dvojku z chování, známky mám celkem dobrý. O dvojce z chování ví jenom sestra.Před sestrou jsem byl bit hodně krát ale zítra má přijet na navštěvu kamarádka ségry a i když budu bit ve svém pokoji tak to určitě uslyší.Když budu dostávat řemenem tak asi budu křičet.Pokusím se ségru ukecat aby někam šly až se k tomu začne zchylovat.

Tomáš (St, 19. 1. 2022 - 10:01)

[email protected] klidně mi napiš a pokecáme o výprasku..

Tomáš (St, 19. 1. 2022 - 10:01)

A nechceš se seznámit..já hledám ženu na reálný výprask?

Tomáš (St, 19. 1. 2022 - 10:01)

a jak a čím od manžela dostáváš?

Tomáš (St, 19. 1. 2022 - 09:01)

Ahoj Lenko..Pokecáš o výprasku a seznámíš se?

Tadeáš (Út, 18. 1. 2022 - 22:01)

Já dostal přes zadek od mamky, a byly u toho i moje sestry (13, 11 let). Dostal jsem ředitelskou dutku, jen co jsem přišel, tak už to jelo.. musel jsem si sundat kalhoty a trenky a ohnout se přes kraj křesla, které bylo dost vysoké.. takže moje sestřičky měly úžasný výhled přímo na mojí vyšpulenou prcku i zbytek.. Pak přišla mamka a dostal jsem dvacet ran rukou na holý zadek.

Karel (Út, 18. 1. 2022 - 13:01)

Stalo se někdy nějakému klukovi, že viděl, jak starší holka dostala výprask na holou?

Stáňa (Čt, 13. 1. 2022 - 22:01)

To asi jo, jenom nikdy by mě to předtím asi nenapadlo a ne všude to jde i kdybych si na to vzpomela

Stáňa (Čt, 13. 1. 2022 - 22:01)

Ale vyzkouším není to špatný nápad. Aspoň tam kde to jde

Stáňa (St, 12. 1. 2022 - 10:01)

Tak jsem tady zas. Doteď jsem se držela abych neudělala žádný průser a celkem se mi dařilo a řemen se mi podařilo udržet na svém místě. Ale včera jsem byla v práci. Všechno by bylo ok až kým mistr nepřišel a nežádal po mně práci kterou ja dělat nechtěla. Samozřejmě že jsem se s ním hádala, protože mě nikdo nebude přikazovat co mám dělat, hlavně když to dělat nechci. Došlo to až tak daleko, že jsem se ohnala a keďže mistr je výškou stejný jako ja tak jsem ho trafila přímo do tváře, do nosu a jemu začala téct krev z nosu. Je jasný že mě hned vyhodil ( naštěstí dohodou). Celou cestou domů jsem přemýšlela jak to udělat abych nedostala. No nakonec mě napadl(teď vím, že to byl úplně hloupý) nápad, že domů nejdu a šla jsem ke kámošce. Kámošce jsem řekla co se stalo a ona mi poradila, že bude lepší, když půjdu domů a přiznám se a omluvím se a najdu si jinou práci, protože takhle si to jenom zhoršuji. Jenomže ja na ni nedala a byla jsem u ní asi do 20.00 večera. Už v 16.00 mi manžel volal a ja to nezvedla. Pak mi volal ještě 18.00, zas jsem to nezvedla. A keďže to kámošku už hněvalo, že nezvedam ani telefony, tak když znovu volal cca v 19.30 zvedla to ona. Řekla mužovi co se stalo a že jsem se chtěla u ní schovat. A co manžel neudělal. Přišel ke kámošce pro mně. Ja myslela, že mně jenom veme domů a doma si to se mnou vyřídí. Ale ne. Manžel mi stáhnul kaťata a kalhotky, vytáhnul řemen, ohnul mě tam před kámoškou přes židli a nařezal mi 15 před ní. Já jsem hrozně brečela, bylo mi hrozně nepříjemně. Pak mně vzal domů. Doma mi řekl, že jsem to přehnala, že se neumím chovat a že teď půjdu na půlhodiny klečet. On mezitím udělal večeři. Jak jsem si to odklečela, tak už byl v pohodě, navečeřeli jsme se a jenom mi řekl, že dnes si začnu hledat práci.

Návštěvník (St, 12. 1. 2022 - 17:01)

Ono to funguje tak, že v práci pracuješ a za to dostáváš peníze. Když jsi v práci, tak je jedno, jestli se ti do něčeho chce nebo nechce, pokud to je součástí tvojí práce, tak to udělat musíš. Tvoje reakce by byla pochopitelná a omluvitelná, kdyby tě mistr třeba obtěžoval nebo zneužíval, ale rozhodně ne, když po tobě chtěl jen něco, co bys v práci měla dělat, ale momentálně se ti do toho nechce, to bylo velmi nevhodné, nepřiměřené a nemělo by to pro tebe být samozřejmé. Kámoška ti radila dobře, minule ses výprasku vyhnula, protože ses přiznala a nezhoršovala sis to. Takhle jsi dostala řemenem a ještě před kámoškou, akorát jsi nemusela klečet před ní. Co kámoška říkala na tvůj výprask před jejími očima, jak se chovala a reagovala?

Stáňa (St, 12. 1. 2022 - 23:01)

Ale pro mně to byla hrozná ostuda, ne proto, že jsem byla nahá, protože tuhle kámošku znám hodně dlouho a viděli jsme se všelijak. Ale čistě kvůli tomu, že jsem musela uznat, že měla pravdu a že jsem před ní dostala.

Návštěvník (Čt, 13. 1. 2022 - 06:01)

Tak si to zapamatuj, aby ses do takové situace nedostala, nebo že máš na její rady dát. To byla která kámoška? Ta co dostávala výprask od rodičů, ta co jsi s ní v prosinci chlastala místo práce (pokud věděla, že se ulíváš z práce a nijak tě od toho neodrazovala, tak by zasloužila na zadek taky), nebo nějaká jiná?

Stáňa (Čt, 13. 1. 2022 - 08:01)

Bylo to poprvý co jsem dostala u někoho a to mě manžel upozorňoval, že už nebude brát ohledy, když něco takového provedu a nebudu chodit normálně včas domů a nebudu zvedat telefony, tak prej dostanu kdekoliv.

Stáňa (Čt, 13. 1. 2022 - 08:01)

Tohle si zapamatuju, takovou ostudu už zažít nechci. To byli jiné kámošky co jsem s nimi chlastala a nevěděli o tom, že se ulivam z práce. Tohle byla ta kámoška co dostávala taky a ta mě vždy od takových věcí odrazuje.

Návštěvník (Čt, 13. 1. 2022 - 17:01)

Snad si to opravdu zapamatuješ, aby tě nemusela začít odrazovat stejným způsobem jako tvůj manžel.

Stáňa (Čt, 13. 1. 2022 - 19:01)

Tak doufám že k tomu nedojde. Je pravda že říkala že někdy ji se svým chováním seru a že někdy má 100 chutí mi nařezat na holou ale nechci aby k tomu muselo dojít. Protože ona když něco řekne tak to myslí vážně. A už nechci řemen ani vidět

Reklama

Přidat komentář