Reklama

onanie před ženou

pavlík (Pá, 4. 2. 2022 - 12:02)

Vy tady pěkně kecáte. Každej kluk, nebo chlap když to na něj přijde tak si ho vyhoní a když ho u tuho vidí partnerka tak je to vzrušující, když se to líbí i ženě tak proč ne.Já si ho honím vždy, když má žena červenou,nebo mi to dělá sama a jsme spokojeni oba.

Návštěvník (Po, 24. 1. 2022 - 03:01)

1.) Odoláváte všem hříšným myšlenkám, snům či jiným pokušením - bojujete intenzivně velice vroucnou modlitbou ku svaté Horsvitě, anebo naopak modlitbu zanedbáváte? Každý nechť se sám ptá: 2.) Vyhýbal(a) jsem se důsledně všem hříšným příležitostem k hříšnému pokušení, a tím jsem lehkomyslně nevystavil vlastní duši riziku spáchání nějakého hříchu? 3.) Dopustil(a) jsem se svým lehkomyslným jednáním nevyhýbání se důsledně všem hříšným příležitostem k hříšnému pokušení v oblasti šestého či devátého Božího přikázání ohrožení své stavovské cti kněze, řeholníka (řeholnice) či poustevníka (poustevnice)? 4.) Chodil(a) jsem oblečen(a) v neuctivém, nedůstojném, urážlivém či vyzývavém oblečení (například v krátkých kalhotách, v minisukni, s krátkými rukávy, s výstřihem na prsech a podobně)? 5.) Souložil(a) jsem v manželství skutečně pouze s úmyslem zplodit dítě, anebo jsem činil(a) něco takového, co je proti účelu manželství? 6.) Dopustil(a) jsem se smilstva, případně sváděl(a) jsem ke smilstvu, či naváděl(a) na smilstvo jiného člověka? 7.) Dopustil(a) jsem se cizoložství, případně sváděl(a) jsem ke cizoložství, či naváděl(a) na cizoložství jiného člověka? 8.) Četl(a) jsem dobrovolně a úmyslně něco nestydatého, anebo dal(a) jsem něco takového číst jinému člověku? 9.) Činil(a) jsem něco nestydatého ať již sám či sama anebo s jiným člověkem či jinými lidmi? 10.) Připustil(a) jsem anebo souhlasil(a) jsem s tím, aby se jiný člověk jakkoliv fyzicky dotkl mého těla? 11.) Připustil(a) jsem anebo souhlasil(a) jsem s tím, aby se jiní ke mně nestydatě chovali? 12.) Činil(a) jsem ve společnosti nemravné žerty anebo hrál(a) nemravné hry? 13.) Zneužíval(a) jsem své pohlaví nepřirozeným či protipřirozeným způsobem (tj. projevy homosexuality)? 14.) Miloval(a) jsem bezbožný a nemravný život či vyhledával(a) jsem mravně zkaženou společnost? 15.) Ohrozil(a) nebo dokonce rozvrátil(a) jsem svojí hříšnou známostí rodinné štěstí jiného člověka? 16.) Myslel(a) jsem dobrovolně a úmyslně na něco nestydatého? 17.) Žádal(a) jsem si dobrovolně a úmyslně něco nestydatého vidět, slyšet, číst nebo dokonce činit? 18.) Mluvil(a) jsem něco nestydatého? 19.) Zpíval(a) jsem nějaké nestydaté písně? 20.) Neposlouchal(a) jsem se zalíbením něco nestydatého? -APOKALYPSA JE BLÍZKO ! http://www.lide.cz/pracujici.mladenec

Petr (Ne, 16. 1. 2022 - 18:01)

Muzska erekce a ejakulace fascinuje hodne zen a proto rady muze honi a kouri a obcas, kdyz nemuzou mit sex, si nektere reknou, aby se pred nimi partner vyhonil jako predstaveni.

Véna (Ne, 16. 1. 2022 - 16:01)

Já sem se nezamknul na záchodě a čekal sem aš pude maminka čurat. Kdyš přišla tak sem se uplně nahej honil. Koukla se pak řekla promiň a zavřela dveře. Pak prosila abych přestal že se jí moc chce. Vyšel sem jak sem byl nahej a pořád se honil. Zaběhla do záchodu a tam se zamkla. Kdyš vyšla pustila mi tam a řekla ať se zamykam kdyš si to dělam. Tak neviděla jak stříkam. Pak mi domlouvala že takhle to dělat nemam před ní. Ach jo.

Tibor (Ne, 16. 1. 2022 - 18:01)

Keď som sa ja prvý raz pred mamou honil, tak ma tresla, že som mal tmu pred očami. Zastala sa ma stará mama, ktorů to zaujímalo. Najskor som si to robil len pred ňou. Teraz sa honím nie len pred starou mamou, aj mama sa tiež prizerá. Už tomu aj ona privykla. Ozaj pekně sa pred nimi urobím.

Robin (Ne, 23. 1. 2022 - 17:01)

Mě se máma smála, když mě viděla onanovat. Ptal jsem se jí co je na tom směšnýho. Odvedla mě k zrcadlu a řekla mi abych si to dělal a díval jak blbě při tom vypadam. Měla pravdu. ksichtím se hrozně a eště při tom dělám skřeky jako kdyby mě mučili. Snažim se aby mě při tom nikdo neviděl.

Karel (Ne, 16. 1. 2022 - 15:01)

Je mě 44 a râd masturbuji. Pokut by měla náká slečna, holka či žena chuť se namě dívat, râd se ti ukâžu. Nemusíš se jen dívat, ale pokut budeš chtít můžes se i přidat. Jsem z Prahy tel:728690204 e-mail: [email protected]

Pepa Tvrdý (Ne, 16. 1. 2022 - 12:01)

Dámy, pokud se rády koukáte, tak vám jsem k dispozici, ať už na webce, tak i v reálu … mám i takové poněkud netradiční způsoby ;-)
Ozvěte se
[email protected]

Ríša (Ne, 10. 10. 2021 - 10:10)

Já sem onanoval před maminkou. Šel jsem za ní a slušně jsem se jí zeptal jesli můžu. Nesouhlasila, ale já to stejně udělal. Chvíli se na to koukala a pak řekla abych si šel hrát jinam, že na takový sprosťárny nemá náladu. Když sem neposlechl, tak odešla sama a zamkla se v koupelně. Slyšel jsem že tam vzdychá. Asi byla naštvaná.

Karel (Ne, 10. 10. 2021 - 14:10)

:-)))))) Plakala, co?

Ríša (Ne, 10. 10. 2021 - 14:10)

To ne. Dělá to v koupelně dost často. Myslím si že jí něco bolí a pak vzdychá a naříká. Mám o ní strach.

Eva (Ne, 16. 1. 2022 - 16:01)

Ríšo. Maminku nic nebolí. Dělá si dobře jako ty se svým pindíkem. To vzdychání je z rozkoše, protože je z tebe vzrušená. Jenom nechce abys jí při tom viděl a ty se jí taky radši neukazuj, když to nechce.

Fanda (Ne, 10. 10. 2021 - 06:10)

Když jsem chodil na ZŠ, zamiloval jsem se beznadějně do učitelky. Byla velice vnadná, hodná a sama. Posílal jsem jí zamilovaná psaníčka. Poznala, že jsou ode mne, podle písma. Vždycky si mne zavolala do kabinetu a vrátila mi je, se slovy, že to raději nečetla a že mezi námi nic nemůže být. Když jsem ukončil ZŠ, trpěl jsem, že už jí neuvidím, jako zvíře. Chodil jsem masturbovat k domku, kde bydlela a vyhlížel jí. Jednou jsem to už nevydržel. Schoval jsem se do houští, kolem kterého procházela cestou ze školy. Když šla kolem, ukázal jsem se jí a při tom se honil. Když mne spatřila, cuklo to s ní, ale odvrátila se a pokračovala v chůzi. Už jsem to vzdával, když se náhle zastavila a vrátila se. "Fanoušku tohle mi nedělej. Jsem z tebe celá bez sebe. Víš jak dlouho jsem neměla muže?" Náhle mi pohladila penis. Už jsem to neudržel a poskvrnil jí pořádným proudem semene. Obejmula mne, a schovala mi penis do kalhot. "Potřebuji čas na rozmyšlenou. Čekej mne tu zítra ve stejnou dobu. Řeknu ti jak jsem se rozhodla co s tebou, a teď jdi domů a přemýšlej o nevhodnosti tvého chování." Druhý den jsem jí natěšený čekal na stejném místě. Sama mi stáhla kalhoty. "Dělej si to jako včera. Chci to vidět". Začal jsem se honit ona si sáhla pod sukni a masturbovala se mnou. Když jsem jí opět postříkal, zase mi mokrou rukou schovala přirození a řekla."Takhle by to mělo zůstat. Já tě mám ráda, ale připustit tě nemohu. Najdi si holku, která ti dá, a mne už netrap". Čekal jsem tam honíc se, ještě několikrát, ale vždy prošla jako bych tam nebyl. Tak jsem dal na její radu a našel si holku, která mi dala. A pohádky byl konec.

jindra2345 (Ne, 12. 9. 2021 - 09:09)

Před ženou je to super..Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L meil:[email protected]

Dáša (St, 28. 7. 2021 - 22:07)

Holky, musím se pochlubit. Už je mi přes čtyřicet, ale mám nápadníka a hodně mladého. Je to takový blonďatý andílek. Čeká na mne každý den, když mi končí směna, nosí mi tašky, chodí se mnou nakupovat. Všechno mi odnese až před dům. Jsem vdaná, máme děti, ale manžel mne dost zanedbává. A teˇto důležité. cestou mne vždy zatáhne na misto kam na nás není vidět, a tam se přede mnou vyhoní. Má krásné přirození a hodně stříká spousty semene. Teď mi poraďte mám mu dát? Zatím na mne ani nesahá, protože si netroufá, ale já na něj dostávám chuť. Je tak milej a pěknej. Co si o tom myslíte?

Venuše (Po, 26. 7. 2021 - 16:07)

Dceru to vůbec nerozhodilo. Když přišel, políbili se, a ona řekla slyšela jsem, že jsi se představil mamince v plné nahotě. Konečně ví, čím do mne vnikáš. Děti byly cizí. asi z dětského tábora. Měly tam nějakou hru. A on? Prasák, choval se jako by se nic nestalo. Jen mi zašeptal. Stejně tě jednou dostanu.Úplně mi zatrnulo.

Ela (Po, 26. 7. 2021 - 13:07)

Na mě takhle jednou omylem stříkl můj patnáctiletý syn. Něco jsem mu nesla do pokojíku a on si to zrovna dělal. Když jsem vešla, prudce se otoči a měla jsem semeno od prsou, až po palce nohou. Příště už jsem raději klepala. To, že tě zeť chěl eroticky zaujmout svědčí o tom, že se mu líbíš a vzrušuješ ho. To není vůbec špatné. Horší je jak to přijme dcera. Špatné je to, že ho při tom viděly děti. Na to už jsou paragrafy a mohl by mít velké problémy.

Venuše (Po, 26. 7. 2021 - 06:07)

Jednou jsem šla zkratkou přes les. Proti mě běžely nějaké děti a křičely. Paní nechoďte tam, je tam nahý pán. Jsem normálně zvědavá ženská, která se ráda podívá. Jaké bylo mé překvapení, když jsem spatřila manžela mé dcery. Byl úplně nahý. Když mne viděl tak z bezprostřední blízkosti ejakuloval až na mě. Zachvíli mě dohonil a žadonil abych ho neprozradila. Že prý tam cekal jen na mě. Jsem rázná žena. Šla jsem rovnou za dcerou. Zeptala jsem se jestli ví co mám na šatech. Semeno tvého muže. A řekla jsem jí všechno. Zeť to slyšel schovaný na záchodě. Odvětila že o tom ví, že se takhle seznámili. Moje dcera má úchyla a teď co stím? Taky může skončit v base. Škoda by bylo tak pěkného ptáka. Ale to je jen mezi námi.

Návštěvník (Po, 26. 7. 2021 - 06:07)

V USA mají soutěž o nejlepší pornopovídku. Jednou to vyhrála šestnáctiletá dívka, která nikdy neměla sex, ani neviděla pánské přirození. Psala pod pseudonymem muže. Měla tam takové detaily, že komise očekávala starého chlípníka, a ono to bylo nevyzrálé kuře. Nic není to, jak to vypadá.

Marie (Ne, 25. 7. 2021 - 14:07)

O těch chybách vím a omlouvám se. Když jsem to psala, byla jsem hodně vzrušená a nedávala pozor. Kundy nás nebolí. S manželem vydržíme mrdat celé hodiny. Zeť s dcerou také. Jsme dobře trénované. Ono, když je kunda naplněná semenem, jde to snáze.

Reklama

Přidat komentář